tımam gınalı guzum.. Ben de tatilden döniim. yine yaptırıcam saçlarıma bi şekil... dipleri çok koyu kaldı, tekrar bi bişiiiler attırtmak lasım oralara..
Haa bide o şopara söle, seni üzmesin.. Kafasını kırarım ben onun..klava: klava:
Yerim seni zabınım....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:asigim:
Hoşgeldin Benekli aplam... Özledik seni valla.. Güzel bir tatil geçirmene çok sevindim.. Kocaman öpüyorum seni..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Margaritham aynen dediğin gibin cuma akşamı konustuk konustuk aşkımızı tazeledik..
sevindim cnm.. bir de sağlığına dikkat etsen..ama bir parça toparlanmışsın..kendine dikkat..
Ancak yine dediğin gibi çok sıktım kendimi oda mideme vurdu.. Benim midem çok hassas zaten.. Sıkıntı anında oraya vuruyo.. Ama çok şükür bugün çok daha iyiyim.. Normal yemek yemeye başlarım heralde diye düşünüyorum.. Birazdan kahvaltı için tostumu söliicem..
Herkese Günaydıınnnn...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Herkeze günaydın.ben bu sabah itibariyle 61.2oldum.zemuszemus çarşamba günü tatile gidiyorum 2 günlük pirinç lapası diyeti uyguluycam ama bir türlü kepekli pirinç bulamadım acaba normal pirinç kullansam olurmuki acep bana yardımcı olurmusunuz?
hoşbuldum fulyacımkaydirigubbakcemile3ben de çok özledim hepiciniziopuyorumnanaktanYerim seni zabınım....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:asigim:
Hoşgeldin Benekli aplam... Özledik seni valla.. Güzel bir tatil geçirmene çok sevindim.. Kocaman öpüyorum seni..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Margaritham aynen dediğin gibin cuma akşamı konustuk konustuk aşkımızı tazeledik..
Ancak yine dediğin gibi çok sıktım kendimi oda mideme vurdu.. Benim midem çok hassas zaten.. Sıkıntı anında oraya vuruyo.. Ama çok şükür bugün çok daha iyiyim.. Normal yemek yemeye başlarım heralde diye düşünüyorum.. Birazdan kahvaltı için tostumu söliicem..
Herkese Günaydıınnnn...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
neden ama zabınım
hiç sorma kıralıçam hiç . . .
merveye bahsettim kafamı dinlicem dedi bana ben onun kafasını dinlemesi gerektirecek bir şey yapmamama rağmen . . .
yapmam zaten de beklemedeyim ayrılık yelleri geldi gibi . . . :a015:
kilo çizelgesi yap canım bizim mesajlarımızın altında mevcut olanlardan . . .
günaydın canım bi ara saçlarımın fotosunu çekip yollicam sana fılay hatırlat bana . . .
dip boya yaptırdım çok gözel oldu senin fil dişi sarılardan atam mı bi kaç tane atmayam mı fikrini alıcam . . . :1ninca:
Herkeze günaydın.ben bu sabah itibariyle 61.2oldum.zemuszemus çarşamba günü tatile gidiyorum 2 günlük pirinç lapası diyeti uyguluycam ama bir türlü kepekli pirinç bulamadım acaba normal pirinç kullansam olurmuki acep bana yardımcı olurmusunuz?
ayy kızlar benım de saçlara bir çare bulun...röfle ,boya,sonra kızıla dönme çok yıprattı.belıme yakın sacları sırt hizalarında kestirdim.kırıklar hala dolu...tüm kırıklardan kurtulmam ıcın omuz hizalarına dek kestırmem lazım.. gliss'in repair serisini kullanıyorum. sampuana da çam terebentin ve badem yağı ekledım..haftada bir de z.yagı ıle maske yapıyorum. saç bayağı bir adam oldu ama kırıklar hala orda ve kırıkların uçları beyaz beyaz gıbı oldu..çok sinir..kestiremiyorum..hiç sevmem kısa saçı.. bir de ben kızıldan dönmek istiyorum boyamıyorum2 aydır..kızıl cok yıpratıyor ve sıkıldım.. kumral-karamel tonlarına döneyım dıyorum.kuaföre gidip orealle sacımı açtırmak cinayet olur..ne yapcam ben ya...
ayy kızlar benım de saçlara bir çare bulun...röfle ,boya,sonra kızıla dönme çok yıprattı.belıme yakın sacları sırt hizalarında kestirdim.kırıklar hala dolu...tüm kırıklardan kurtulmam ıcın omuz hizalarına dek kestırmem lazım.. gliss'in repair serisini kullanıyorum. sampuana da çam terebentin ve badem yağı ekledım..haftada bir de z.yagı ıle maske yapıyorum. saç bayağı bir adam oldu ama kırıklar hala orda ve kırıkların uçları beyaz beyaz gıbı oldu..çok sinir..kestiremiyorum..hiç sevmem kısa saçı.. bir de ben kızıldan dönmek istiyorum boyamıyorum2 aydır..kızıl cok yıpratıyor ve sıkıldım.. kumral-karamel tonlarına döneyım dıyorum.kuaföre gidip orealle sacımı açtırmak cinayet olur..ne yapcam ben ya...
neden ama zabınımneden kafasını dinliycekmiş??
hem insan sevdiceğine nasıl''kafamı dinliycem''der yaaa:uhm:çok kızdım ben,senin şu şopar tekeyeklava:
Canım bir süre saçlarını dinlendirmen lazım.. Açtırmak falan katiyen olmaz.. Şöyle yapabilirsin.. Mecbur boyatıcan.. Kızıl kahveyle boyamaya başla, mümkün olduğunca bitki bazlı bi boyayla.. Yavaş yavaş saf kahveye döndür rengini.. Az biraz uçlarından kestirmen lazım tabi kırıklar gitsin diye.. Bakımını zaten gayet güzel yapıyorsun.. 1 seneye kadar taplar kendini saç.. ondan sonra rengini daha rahat değiştirirsin artık ne renk istiyosan canım..
anlamadım kıralıçam biraz atıştık gibi oldu mesajlarla benden gerekçeli güzel düzgün karşılık veremeyeceği cevaplar alınca kafamı dinliyim biraz olur mu dedi . . .
kendi bilirne diyodu aysu ;
- çokta fi fi
kızıl kahve fikride çok iyiymiş yaaaa . . .
ama bu çingenenin saçı çok yıpranmış altında sarılar marılar uçlarda kırıklar . . .
bence akıtsın kızılı ya da çok şugar bi kızıl kahve ile devam etsin ama dediğin gibi boya çok iyi olmalı . . .
Akıtmak daha çok yıpratır gibi geldi bana ya.. Ne kadar kaliteli olursa olsun çok yakıyo saçları o meretler.. Ah fiu ahhhhh... Kızıl meretine ben de bi defa bulaşmıştım.. Anca kahverengine boyata boyata kurtuldum o salaktan.. Açtırma ve akıtma işlemi hiç yaptırmadım yalan olmasın.. Ama çevremde kimde gördüysem fena olmuştu..
canım çok iyi ellerde açılırsa çok mahfolmuyo ama su an için öyle bir kuaförüm yok maalesef.biraz daha dayanayım dıyorum 10-15gundur sağlam bakım yapıyorum. bırkac ay daha katlanıp..senın kızıl kahve fikrini degerlendırsem olabılır belkı..cok sagol canım..Canım bir süre saçlarını dinlendirmen lazım.. Açtırmak falan katiyen olmaz.. Şöyle yapabilirsin.. Mecbur boyatıcan.. Kızıl kahveyle boyamaya başla, mümkün olduğunca bitki bazlı bi boyayla.. Yavaş yavaş saf kahveye döndür rengini.. Az biraz uçlarından kestirmen lazım tabi kırıklar gitsin diye.. Bakımını zaten gayet güzel yapıyorsun.. 1 seneye kadar taplar kendini saç.. ondan sonra rengini daha rahat değiştirirsin artık ne renk istiyosan canım..
bence hiçbişi 4kg sana dayanmaz o... canavar ablam benım..günaydın canlarııııım...
veee 22 günlük sultanlığın hediyesi tam 4 kilodelikafadulden
baskülde 59 kiloyu gördüm bu sabahama gariptir,ne şaşırdım ne üzüldüm:uhm:
şu 4 kilo için söyleyeceğim tek şey var:GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER!!!
kuaför bulsam yapcam da bılmıyorum ya risk de almak istemiyorum. sacım artık akmıyor.. ama kızılı sönük değil..ben 3-4 yıl önce de denemiştim bende canlı duruyor kızıl ama röflenın üstüne saçı berbat yaptı hem de bööö oldum kızıla soğudum.bi daha asla..
kızılı hiç sevmiyorum ben niye yaptınki offff . . .
boya tutmaz üzerine adam akıllı bi boya değilse akar durur havlu bırakmaz evde lekelenmedik :1ninca: hayatımda çok iyi olduğunu düşündüğüm sadece birkaç kızıl gördüm onlarda yeni boyanmıştı . . . ama bi dolu iyi sarı ve güzel röfle ile karşılaştım . . .
saçlarına gelince kesinlikle açtırmak cinayet olur ama bildiğimiz açıcılar ile açtırmak tabi . . .
bu işi çok iyi yapan sana 100 de 100 garanti veren çok profesyonel malzemelerle saçından boyayı akıtan yerler mevcut . . .
bence öncelikle bu işlemle saçındaki bu kızıl belasından kurtul bir kaç ay sonrada ki bu bir kaç ayı full bakımla geçir . . . güzelce istediğin renge dön . . . yerimseniben
dediğim işlemi yapan kuaför araştırmasına giriş cicim benim . . .
anlamadım kıralıçam biraz atıştık gibi oldu mesajlarla benden gerekçeli güzel düzgün karşılık veremeyeceği cevaplar alınca kafamı dinliyim biraz olur mu dedi . . .
kendi bilirne diyodu aysu ;
- çokta fi fi
kızıl kahve fikride çok iyiymiş yaaaa . . .
ama bu çingenenin saçı çok yıpranmış altında sarılar marılar uçlarda kırıklar . . .
bence akıtsın kızılı ya da çok şugar bi kızıl kahve ile devam etsin ama dediğin gibi boya çok iyi olmalı . . .
Akıtmak daha çok yıpratır gibi geldi bana ya.. Ne kadar kaliteli olursa olsun çok yakıyo saçları o meretler.. Ah fiu ahhhhh... Kızıl meretine ben de bi defa bulaşmıştım.. Anca kahverengine boyata boyata kurtuldum o salaktan.. Açtırma ve akıtma işlemi hiç yaptırmadım yalan olmasın.. Ama çevremde kimde gördüysem fena olmuştu..
hmmmm canım sen bunu deneyimlediysen o zaman çaresi bu !!!! fiucan bak sana şifa olduk sen ortada yoksun bajım . . .
bi de ben kızılı ve siyah boyayı bildiğimiz beyaz hamam sabunları ile saçı yıkayarak akıtan kimseleri duydum yani belli bi müddet bu banyo sabunları ile akıtıyorlar boyayı sonra istedikleri renk daha güzel tutuyor . . .
sabunun ardından tabi kullanılan şampuan ve krem geçiliyor öle keçe gibi dolaşmıyosun . . .
topiği saç sorunları topiğinede çevirdik ya . . .
bi de ben foto koyarım tam olur ! delikafadulden
cicim benim hoşbulduk . . .
ramazanda geldi tabi neredeyse . . .
çorbasız olmazzzz . . .
senin tariflerin derinciğim hem çok pratik hemde çok lezzetli . . .
ramazanda bekliyoruz lezizzzz anlatımlarını . . . cokacimcoook
konserve kutusuna çok güldüm yaaaa . . . :roflol:
semo hoş geldin . . .
kaçak sara . . . bi de konuşuyo utanmadan . . . :1ninca:
kuşuuuum kızma bana ne olur ramazanda geliyor ya nasıl kilo vercem diye kara kara düşünüyorum zaten.cicişim maşallah senin boyuna göre kilon çok güzel ben senden çoook kısayım
zaten bir kg kalmış hedefine azıcık daha sabret bence olmazsa sporunu arttır.beslenme düzenin çok güzel.metabolizma hızına hiç zarar vermeden veriyorsun kiloları..
bence kendine boşuna işkence yapıyorsun.bak biz neler yediğimizi yazıyoruz hep.bence bunları takip ederek beslenme düzenini kurarsan sağlıklı ve işkence çekmeden verirsin kilolarını.
hoşgeldin..
üzülme ..her şey güzel olacak..sevgilin ettiği lafları yiyecek..
teşekkürler faydalı bilgilern için canım.yeni gelen arkadaslara çok güzel bir yardım olmus.. ayrıcam senın de ne kalmıs hayatım 50lere..hem sen en boylulardansın baksana listeye..
azıcık spor yapsan kendındeki müthiş değişimi hissedecek ve ipin ucunu bırakamayacaksın..
amanın ben varım ya zab...
leblebi güzelim benim..afiyet şeker olsun ama yağ olmasın yediklerin opuyorumnanaktan
iyi akşamlar kıslar,
cum akşamı benimkiyle barıştık.. Her şeyde bi hayır vardır.. Uzuuun uzun konustuk ve başka da bir çok sıkıntımızı çözdük sayılır.
Ama nazar mıdır nedir bilmem.. 2 gündür midem okadar kötü ki galeta dışında bişey yiyemiyorum.. Bu akşam bi sünnet düğünündeydim. Azıcık tadına bakiim kursaama bişey girsin dedim ama yok yine fenalardayım... Midem bulanıyo çok fena.. galeta ve kuru ekmekle nereye kadar idera edicem bilmem.. Azıma bişey götürmeye korkar oldum...
Haliyle halsiz de düştüm.. Sabah öğlene kadar uyumama rağmen su an o kadar yorgunum kiii.. Yatıcam şimdi yine.. Yarın iş var malum kendimi toparlamam lasım..
Herkeşi çok öptümm..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben geldim canlarıııııııımkaydirigubbakcemile3
hepinizi çoooook özledimopuyorumnanaktan
neler yaptınız ben yokken???
umarım hepiniz çok iyisinizdir...ben çoook iyiyim...
kendimi ve ruhumu yenilenmiş hissediyorum...muhteşem bir tatildi...(ama kilo kısmına hiç girmeyeyimyarın sabah ilk iş tartılıp görücem kaç kilo aldığımı
amaaaan aldıysam aldım...kilo dediğin nedir ki...biz burda ne kilolar verdik..bunları da veririm dimi canlarım...hepinizi çok çok çooooook öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
olay zaten soyle gelisti seyrek zamanlarda rahat oluyor diye parkta yaptıgım yuruyuslerimden biriydi cok yorulmustum gittim bir banka oturdum, bank da tam cocuk parkının onundeydi. bacak kadar cocuklardan iki kardes geldi sisko sisko diye sacma sapan laflar etti daha sonra anneleri geldi ozur dilerim bayan falan dedi cocukları alıp gitti. ama kadını gorseniz dal gibi incecikti cok guzeldi. bu olaydan sonra eve nasıl dondugumu bile hatırlamıyorum cok sinirimi bozdum.. ama 2 gunu cokmus bir bicimde gecirdikten sonra simdi hirs yaptim ve umarim bu sefer basarili olucam
bayılıyorum ben senin saçlarına yaaaa . . .
attır tabi canım doğal saçına attırıyorsun ya nasıl parlıyo . . . mis mis . . .
şopara yol vericem cicim benim hayatımda bekeleme yapma dicem . . .
günaydın canlarııııım...
veee 22 günlük sultanlığın hediyesi tam 4 kilodelikafadulden
baskülde 59 kiloyu gördüm bu sabahama gariptir,ne şaşırdım ne üzüldüm:uhm:
şu 4 kilo için söyleyeceğim tek şey var:GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER!!!
bu arada çam terebentin harbiden hızlı uzatıyormus. 1 haftada 1 cm uzattı. ölçmüştüm dipten meraktan..
bilginize...
bu arada çam terebentin harbiden hızlı uzatıyormus. 1 haftada 1 cm uzattı. ölçmüştüm dipten meraktan..
bilginize...
geldi zabınım geldimmmm opuyorumnanaktan
valla çok kızdım ama sana ne kadar kızsak faydasız sen yine bildiğini okuyosun. söyleyecek bişeyim yok sanaklava:
boyum uzun evet canım ama o kadar sporda yapıyorum 61-62 arası gidip geliyorum ama göbeğim hiç gitmiyo.ne popo kaldı ne bacak ama göbek offf offff :sinifsinif:
kuzuuum nazaramı geldin sen
çok geçmiş olsun tatlımmm süt içmeyi dene.benimde sık sık midem ağrır ve en iyi gelen şey süt :içelim:
hoşgeldin aplaaa opuyorumnanaktan
bazen böyle sinir bozucu olaylar insanı çok güzel gaza getiriyo.
buda senin için vasile olmuş
çok güzel gidecek kilolar ama aç kalmadann lütfennnn opuyorumnanaktan
ben o şoparı çok pis yolarım haaa o ne demekmiş öle
ayyy bu erkeklerin hepsimi salak yaaa kötükedihüso
sana ne dayandıki o 4 kilo dayancak nerde 85 nerde 59 aplaaa gidiverir hemencik zemuszemus
çam terebenti saçları uzatır ve besler evet doğru canım ama çok iyi ayarlamak lazım onu yoksa sonuçları kötü olabilir :1ninca:
hoşbuldum saracımopuyorumnanaktangeldi zabınım geldimmmm opuyorumnanaktan
valla çok kızdım ama sana ne kadar kızsak faydasız sen yine bildiğini okuyosun. söyleyecek bişeyim yok sanaklava:
boyum uzun evet canım ama o kadar sporda yapıyorum 61-62 arası gidip geliyorum ama göbeğim hiç gitmiyo.ne popo kaldı ne bacak ama göbek offf offff :sinifsinif:
çok geçmiş olsun tatlımmm süt içmeyi dene.benimde sık sık midem ağrır ve en iyi gelen şey süt :içelim:
sana ne dayandıki o 4 kilo dayancak nerde 85 nerde 59 aplaaa gidiverir hemencik zemuszemus
çam terebenti saçları uzatır ve besler evet doğru canım ama çok iyi ayarlamak lazım onu yoksa sonuçları kötü olabilir :1ninca:
geldi zabınım geldimmmm opuyorumnanaktan
Ciddimisin?? ben de denemeliyim.. Nasıl kullanıyorsun onu?? Bide benim saçlarım dökülüyo şu sıralar çok fazla.. Ona ne önerirsiniz??
canım benım de çok dökülüyor ama yenılerı de hep cıkar.benım saclarım çok gür,peruk gibi..kalın telli bir de..ama ev baıtıyor dıye gıcık oluyorum dökülmesine..
ben cevahir watsonsdan shift home diye bir markanın çam terebentin ve tatlıbadem yagı aldım.ıkısının de yarısını 400ml bioblasa koydum.döküme önler diye aldım bioblas..
Hoşgeldin kuzum..
süt daha çok dokunuyo canım gaz yaptığı için.. Tek tutan şey galeta oluyor beni..
Neyse bugün yine ilaçlarımı almaya başladım.. düzelir bi kaç güne.. Nitekim bugün çok daha iyi.. Gaviskon diye bi şurup var. O çok iyi geliyor.. reflü ve ülser için..
Ciddimisin?? ben de denemeliyim.. Nasıl kullanıyorsun onu?? Bide benim saçlarım dökülüyo şu sıralar çok fazla.. Ona ne önerirsiniz??
Hoşgeldin kuzum..
süt daha çok dokunuyo canım gaz yaptığı için.. Tek tutan şey galeta oluyor beni..
Neyse bugün yine ilaçlarımı almaya başladım.. düzelir bi kaç güne.. Nitekim bugün çok daha iyi.. Gaviskon diye bi şurup var. O çok iyi geliyor.. reflü ve ülser için..
hoşbuldum saracımopuyorumnanaktan
bitanecim Allah yardımcın olsun senin...o ne biçim bir sıcaktır öyle antalyadaki?:1shok:
ne gündüzü gündüz ne gecesi gece!!
ben ki soğuk düşmanıyımdır,bayılırım sıcağa...ama beni bile pes ettirdi oranın sıcağıdelikafadulden
şekerim pilatesssssss göbek möbek bırakmıyor gercekten...
çam terebentini nasıl iyi ayarlamak lazım?zararları neler..
canım benım de çok dökülüyor ama yenılerı de hep cıkar.benım saclarım çok gür,peruk gibi..kalın telli bir de..ama ev baıtıyor dıye gıcık oluyorum dökülmesine..
ben cevahir watsonsdan shift home diye bir markanın çam terebentin ve tatlıbadem yagı aldım.ıkısının de yarısını 400ml bioblasa koydum.dökülmeyi önler diye aldım bioblası..çalkalayıp kullanıyorum. 2-3 gunde bir yıkıyorum. benım saç derım ve saclarım cok kuruydu.sac derım kepek gibi pul pul dökülüyor ve kanıyordu.o yüzden badem yagı da aldım cunku çam terebentın kurutuyormus tek basına..zeytın yagı ıle da hafta bır maske yapıyorum.kafa derım kurtuldu.dökülme çok azaldı.he rgun süpürge acmaktan kurtuldum.. ev rahat etti..
ben böyle kullanıyorum canım...daha deneyımlıler varsa yorum yapsın ..
gaviskonu ben de kullanıyorum ben de de reflü illeti var ne yazııkki..valla bi dönem gaviskon benimde kurtarıcım olmuştu.benimde reflüm var.ve gerçekten kurtarıcı o ilaç.ama bazen bende süt de işe yarıyo .
ah abla nefret bi memleket burası nefrettt hala alışamadı bünyem sürekli tansiyon sorunu yaşıyorum. mafoldumben
canım çam terebentin çam özü olduğu için ve çam da kurutucu özelliğe sahip olduğu için saç diplerinde sedefe bile yol açıyo.
750 ml lik bi şampuana sadece 5 damla karıştırman lazım.daha faslası zarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?