canım çok iyi ellerde açılırsa çok mahfolmuyo ama su an için öyle bir kuaförüm yok maalesef.biraz daha dayanayım dıyorum 10-15gundur sağlam bakım yapıyorum. bırkac ay daha katlanıp..senın kızıl kahve fikrini degerlendırsem olabılır belkı..cok sagol canım..
bir de bitkisel boya önerin var mı?
bence hiçbişi 4kg sana dayanmaz o... canavar ablam benım..
kuaför bulsam yapcam da bılmıyorum ya risk de almak istemiyorum. sacım artık akmıyor.. ama kızılı sönük değil..ben 3-4 yıl önce de denemiştim bende canlı duruyor kızıl ama röflenın üstüne saçı berbat yaptı hem de bööö oldum kızıla soğudum.bi daha asla..
erkekler..
yenilgiyi,haksızlarsa kabullenmeyi asla beceremezler..hiç sesini çıkarma pusuya yat..bakalım ne yapcak.. rahat bırakki özgürce ne yapacağını kestir önce.. sonra gerekeni yaparsa..bu noktada adam olursa devam,cılkını çıkarırsa da tamam der,yol verirsin..
kahve rengı cok koyu oluyor ben de .. bır kez yaptım siyah gıbı durdu..benımkı beğenmedi.. azıcık da çil var bende onlar bariz oluyor..aynen aysecik gıbı oluyorum..sinir bişi.. açık kahve,küllü kumral kapatmaz mı??
onu ben de duydum.. denemedım ama deneyeyim ya madem..bir umut.
sen de koy bakalım bir foto.. ağda ısıtıyorum kız...bir işe girişicem.. senin saça da bakayım da koycaksan..
küllü deneme adını bile anma sakın küllü renkler saçı çok daha mat gösterir senin saç zeminin küllü renge uygun değil . . .
fılayın dediği yoldan git . . .
canım resmi anca akşam eklerim şu an işteyim . . .
bekliyorum pusudayım bende aynen fiucanım idealist prensesim . . . zemuszemus
bakalım kaç gün geçecek haberleşilmeden ne kadar zaman akacak ve ne ile gelecek bana sırf bunu bilmek istediğim için beklemedeyim . . . :1ninca:
yoksa ayak izim poposundaydı şimdi . . . sengözlerimebaksanab
bu arada çam terebentin harbiden hızlı uzatıyormus. 1 haftada 1 cm uzattı. ölçmüştüm dipten meraktan..
bilginize...
1 cm delikafadulden 1 hafta delikafadulden
yannız sara kızın dediği gibi bak senin kafayı kurutan bu olabilir kes sen bu terebentin işini . . .
canım çam terebentin çam özü olduğu için ve çam da kurutucu özelliğe sahip olduğu için saç diplerinde sedefe bile yol açıyo.
750 ml lik bi şampuana sadece 5 damla karıştırman lazım.daha faslası zarar.