• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok iyi ellerde açılırsa çok mahfolmuyo ama su an için öyle bir kuaförüm yok maalesef.biraz daha dayanayım dıyorum 10-15gundur sağlam bakım yapıyorum. bırkac ay daha katlanıp..senın kızıl kahve fikrini degerlendırsem olabılır belkı..cok sagol canım..
bir de bitkisel boya önerin var mı?

bence hiçbişi 4kg sana dayanmaz o... canavar ablam benım..

kuaför bulsam yapcam da bılmıyorum ya risk de almak istemiyorum. sacım artık akmıyor.. ama kızılı sönük değil..ben 3-4 yıl önce de denemiştim bende canlı duruyor kızıl ama röflenın üstüne saçı berbat yaptı hem de bööö oldum kızıla soğudum.bi daha asla..

erkekler..
yenilgiyi,haksızlarsa kabullenmeyi asla beceremezler..hiç sesini çıkarma pusuya yat..bakalım ne yapcak.. rahat bırakki özgürce ne yapacağını kestir önce.. sonra gerekeni yaparsa..bu noktada adam olursa devam,cılkını çıkarırsa da tamam der,yol verirsin..

kahve rengı cok koyu oluyor ben de .. bır kez yaptım siyah gıbı durdu..benımkı beğenmedi.. azıcık da çil var bende onlar bariz oluyor..aynen aysecik gıbı oluyorum..sinir bişi.. açık kahve,küllü kumral kapatmaz mı??

onu ben de duydum.. denemedım ama deneyeyim ya madem..bir umut.
sen de koy bakalım bir foto.. ağda ısıtıyorum kız...bir işe girişicem.. senin saça da bakayım da koycaksan..

küllü deneme adını bile anma sakın küllü renkler saçı çok daha mat gösterir senin saç zeminin küllü renge uygun değil . . .
fılayın dediği yoldan git . . .

canım resmi anca akşam eklerim şu an işteyim . . .

bekliyorum pusudayım bende aynen fiucanım idealist prensesim . . . zemuszemus

bakalım kaç gün geçecek haberleşilmeden ne kadar zaman akacak ve ne ile gelecek bana sırf bunu bilmek istediğim için beklemedeyim . . . :1ninca:

yoksa ayak izim poposundaydı şimdi . . . sengözlerimebaksanab

bu arada çam terebentin harbiden hızlı uzatıyormus. 1 haftada 1 cm uzattı. ölçmüştüm dipten meraktan..
bilginize...

1 cm delikafadulden 1 hafta delikafadulden

yannız sara kızın dediği gibi bak senin kafayı kurutan bu olabilir kes sen bu terebentin işini . . .

canım çam terebentin çam özü olduğu için ve çam da kurutucu özelliğe sahip olduğu için saç diplerinde sedefe bile yol açıyo.
750 ml lik bi şampuana sadece 5 damla karıştırman lazım.daha faslası zarar.

iyi akşamlar kıslar,

cum akşamı benimkiyle barıştık.. Her şeyde bi hayır vardır.. Uzuuun uzun konustuk ve başka da bir çok sıkıntımızı çözdük sayılır.:nazar:

Ama nazar mıdır nedir bilmem.. 2 gündür midem okadar kötü ki galeta dışında bişey yiyemiyorum.. Bu akşam bi sünnet düğünündeydim. Azıcık tadına bakiim kursaama bişey girsin dedim ama yok yine fenalardayım... Midem bulanıyo çok fena.. galeta ve kuru ekmekle nereye kadar idera edicem bilmem.. Azıma bişey götürmeye korkar oldum...
Haliyle halsiz de düştüm.. Sabah öğlene kadar uyumama rağmen su an o kadar yorgunum kiii.. Yatıcam şimdi yine.. Yarın iş var malum kendimi toparlamam lasım..

Herkeşi çok öptümm..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kendine çok dikkat et tatlım çok geçmiş olsun

ben geldim canlarıııııııımkaydirigubbakcemile3
hepinizi çoooook özledimopuyorumnanaktan
neler yaptınız ben yokken???
umarım hepiniz çok iyisinizdir...ben çoook iyiyim...
kendimi ve ruhumu yenilenmiş hissediyorum...muhteşem bir tatildi...(ama kilo kısmına hiç girmeyeyim:(yarın sabah ilk iş tartılıp görücem kaç kilo aldığımı:(
amaaaan aldıysam aldım...kilo dediğin nedir ki...biz burda ne kilolar verdik..bunları da veririm dimi canlarım...hepinizi çok çok çooooook öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin aplaaaaaaaam. opuyorumnanaktan

zemuszemus

ben çok tuttum tarifi..sabahtan okumustum.
zaten kabağa da bayılırım. bugun mecidiyeköy pazarına gıttım sırf lezzetli kabak ve bir kaç sebze almaya,ya pazar taşınmış..yeni yerini sordum 1-2 kişiye ama sağlıklı bir iletişim
kuramadık. gidemedim pazara..profiloda gezindim ..alışveriş yaptım artık..

zaten cuma cumartesi gözükmedin..kesin aşk tazeledi bunlar dedım.sevındım...
tuz biber olur böyle şeyler...
ama şu hastalanma işine de çok üzüldüm. bence sevdiğinle arandaki sorunu çok büyüttün kafanda..stres vurdu sana..kıyamam..her sey düzeldi ama hasarı kaldı :bbo:

aaaaaaaaa
hoşgeldin ablaların sultanı
forumumuzun kraliçesi tahtına geri döndün demek..
ben kullanıcı adımı değiştirdim fiu ben..
yediğin içtiğin senin olsun anlat bakalım..nerelere gittin,neler gördün,geçirdin..
bu arada ben 59 oldum

bak kendin demişsin küçük çocuklar.. alt tarafı küçük..

canım ben 76 kg iken parkta yürüyüş yapmaya çalısırken 23 yasındakı bana 12-3 yasındakı çocuklar teyze demişti..nasıl moralim bozuldu önce..yürümeyi bıraktım eve geldım..somurttum biraz..bu yasta nıye bu kadar yaşlı gösteriyorum diye..niye olacak kilodan..bu dediğim olay gecen ocakta oldu..yıllar,yüzyıllar önce değil.. ve bgun agustos 10da 38 bedenler bol geldı bana alısverış merkezinde..kendimi liseli kızlar gibi çıtır hissediyorum. çatlaklar azalmıs,kılolar gitmiş,ayaklarım küçülmüş,gıdımdan o tombiş yanaklarımdan eser kalmamış..hem ruhen hem bedenen 5 sene gençleştim..kilo vermek gibi yok ..emınım sen de olacaksın böyle..azmet ve sabret..başka birseye ihtiyacın yok..
bu arada kızlar ara beden olmusum.36 dar,38 bol geliyor...
ama 36 beden bir kot aldım mangodan dayanamayark..içine girdim ama sıktı..2-3 kg atınca giyicem..36 beden de bir gömlek aldım..dapdar oturdu..onu giyerim belkı hemen..

bu yazdığını okuyunca çok duygulandım ciciş aynı şeyleri bende yaşamıştım.şimdi ise eşimi abim benide 18 yaşında zannediyorlar (ki bence kesinlikle yaşımı gösteriyorum) şok oluyorum.bende aynı senin gibiyim canım heryerime ayrı bakarım bakımlı insanlarıda çok severim zemuszemus

ayy kızlar benım de saçlara bir çare bulun...röfle ,boya,sonra kızıla dönme çok yıprattı.belıme yakın sacları sırt hizalarında kestirdim.kırıklar hala dolu...tüm kırıklardan kurtulmam ıcın omuz hizalarına dek kestırmem lazım.. gliss'in repair serisini kullanıyorum. sampuana da çam terebentin ve badem yağı ekledım..haftada bir de z.yagı ıle maske yapıyorum. saç bayağı bir adam oldu ama kırıklar hala orda ve kırıkların uçları beyaz beyaz gıbı oldu..çok sinir..kestiremiyorum..hiç sevmem kısa saçı.. bir de ben kızıldan dönmek istiyorum boyamıyorum2 aydır..kızıl cok yıpratıyor ve sıkıldım.. kumral-karamel tonlarına döneyım dıyorum.kuaföre gidip orealle sacımı açtırmak cinayet olur..ne yapcam ben ya...

tatlım sakın sakın çam terebenti kullanma ben çok kullandım saç uzatıyor tamam ama saçı yıkarken sırtından ve yüzünden süzülürken ordaki tüyleride uzatıyor benim sırtımdakileri ve yüzümdekileri uzatmaya başlayınca hemen bıraktım.stok yapmıştım hepsi öyle duruyor.bence ennn güzeli zeytinyağı

günaydın canlarııııım...
veee 22 günlük sultanlığın hediyesi tam 4 kilodelikafadulden
baskülde 59 kiloyu gördüm bu sabah:(ama gariptir,ne şaşırdım ne üzüldüm:uhm:
şu 4 kilo için söyleyeceğim tek şey var:GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER!!!

aplam senin için 4 kilo nedir ki hemen verirsin

geldi zabınım geldimmmm opuyorumnanaktan
valla çok kızdım ama sana ne kadar kızsak faydasız sen yine bildiğini okuyosun. söyleyecek bişeyim yok sana :oklava:
çam terebenti saçları uzatır ve besler evet doğru canım ama çok iyi ayarlamak lazım onu yoksa sonuçları kötü olabilir :1ninca:

opuyorumnanaktan Şeniz a.s.

cicişler bu sabah tartıldım şok oldum aralarda yaptığım detoks patates lapası vs. işe yaramış.pazartesi tekrar tartılıcam eğer aynı kiloyu görürsem o zaman paylaşıcam sizle.bu arada hedefim biraz daha düştü 45 kilo istiyorum ne olur kimse kızmasın ben kendimi öyle mutlu hissedeceğim.ramazan menüm tutarsa eğer ramazanda da kilo veririm inşallah

bu yazdığını okuyunca çok duygulandım ciciş aynı şeyleri bende yaşamıştım.şimdi ise eşimi abim benide 18 yaşında zannediyorlar (ki bence kesinlikle yaşımı gösteriyorum) şok oluyorum.bende aynı senin gibiyim canım heryerime ayrı bakarım bakımlı insanlarıda çok severim zemuszemus

tatlım sakın sakın çam terebenti kullanma ben çok kullandım saç uzatıyor tamam ama saçı yıkarken sırtından ve yüzünden süzülürken ordaki tüyleride uzatıyor benim sırtımdakileri ve yüzümdekileri uzatmaya başlayınca hemen bıraktım.stok yapmıştım hepsi öyle duruyor.bence ennn güzeli zeytinyağı

cicişler bu sabah tartıldım şok oldum aralarda yaptığım detoks patates lapası vs. işe yaramış.pazartesi tekrar tartılıcam eğer aynı kiloyu görürsem o zaman paylaşıcam sizle.bu arada hedefim biraz daha düştü 45 kilo istiyorum ne olur kimse kızmasın ben kendimi öyle mutlu hissedeceğim.ramazan menüm tutarsa eğer ramazanda da kilo veririm inşallah

sabuncum,bnım sac terebentın kullanmadan önce kuruydu.. 10-15gunde kafa derim kurtuldu..bu kullandıklarımla..hangısı en cok işe yaradı bılemem tabı

evlibarklıcım canım onu öyle kullanmayacaksın.cok dikkat etceksın,kafanı öne eğceksın,sacı cok ıslatmadan sadece diplerine süreceksın şampuanı..1-2dk bekleyıp aynı şekil dikkatle durulayacaksın.bu arada ellerinde naylon eldiven olacak..alnını bile çok iyi koruyacaksın.. ayda kaç cm uzattı sen de?
ben acaba ilk kullanıma tepkı mı verdı dedım..yoksa hep uzayacak mı böyle??
benım tahmınım ayda 4-5cm uzatır bu tempoyla ama inanılır gibi de değil yani..ayda 4cm..

kılo mevzuna gelınce... yok devenın pabucu diyorum sana... :umursamaz:

sabuncum,bnım sac terebentın kullanmadan önce kuruydu.. 10-15gunde kafa derim kurtuldu..bu kullandıklarımla..hangısı en cok işe yaradı bılemem tabı

evlibarklıcım canım onu öyle kullanmayacaksın.cok dikkat etceksın,kafanı öne eğceksın,sacı cok ıslatmadan sadece diplerine süreceksın şampuanı..1-2dk bekleyıp aynı şekil dikkatle durulayacaksın.bu arada ellerinde naylon eldiven olacak..alnını bile çok iyi koruyacaksın.. ayda kaç cm uzattı sen de?
ben acaba ilk kullanıma tepkı mı verdı dedım..yoksa hep uzayacak mı böyle??
benım tahmınım ayda 4-5cm uzatır bu tempoyla ama inanılır gibi de değil yani..ayda 4cm..

kılo mevzuna gelınce... yok devenın pabucu diyorum sana... :umursamaz:

tatlim ben öyle kullanmayı beceremedim belkide o yüzden oldu .ölçmedim ama çok iyi uzatmıştı saçımı.ben 2 ayda 1 falan fön çektiriyorum saçıma, boya haricinde yıpranmasın diye pek işlem gördürmüyorum. haftada 1 zeytinyağı ve avon bakım kremi uyguluyorum durulanmayandan saçlarım çok çabuk uzuyor.dip boyaya yetişemiyorum hep dipboyam çıkmış şkilde dolaşıyorum çünkü para dayanmaz valla

şekerim pilatesssssss göbek möbek bırakmıyor gercekten...
çam terebentini nasıl iyi ayarlamak lazım?zararları neler..

canım benım de çok dökülüyor ama yenılerı de hep cıkar.benım saclarım çok gür,peruk gibi..kalın telli bir de..ama ev baıtıyor dıye gıcık oluyorum dökülmesine..
ben cevahir watsonsdan shift home diye bir markanın çam terebentin ve tatlıbadem yagı aldım.ıkısının de yarısını 400ml bioblasa koydum.dökülmeyi önler diye aldım bioblası..çalkalayıp kullanıyorum. 2-3 gunde bir yıkıyorum. benım saç derım ve saclarım cok kuruydu.sac derım kepek gibi pul pul dökülüyor ve kanıyordu.o yüzden badem yagı da aldım cunku çam terebentın kurutuyormus tek basına..zeytın yagı ıle da hafta bır maske yapıyorum.kafa derım kurtuldu.dökülme çok azaldı.he rgun süpürge acmaktan kurtuldum.. ev rahat etti..
ben böyle kullanıyorum canım...daha deneyımlıler varsa yorum yapsın ..

CADIARZU

valla bi dönem gaviskon benimde kurtarıcım olmuştu.benimde reflüm var.ve gerçekten kurtarıcı o ilaç.ama bazen bende süt de işe yarıyo .

ah abla nefret bi memleket burası nefrettt hala alışamadı bünyem sürekli tansiyon sorunu yaşıyorum. mafoldumben

gaviskonu ben de kullanıyorum ben de de reflü illeti var ne yazııkki..

ooo
ben çok koymusum..
ama bir zararı olmadı hatta sac dibi egzamama iyi geldi diyebılırım kafamçokkarıştı

Amma çok reflü kurbanı varmış... Aman dikkat edin kızlar berbat bişey..
Bende reflünün yanında ülserde vardı.. Baya bi tadavi gördüm.. Çok fena....

Mervecim kusura bakma ama sen bir anoreksik olma yolunda emin adımlarla ilerliyosun.... Hatta ilerlemiyorsun.. Olmuşsun bile.. En kısa zamanda tedavi olmalısın..
Kızma kırılma bana ama senin için cidden üzülüyorum.. dikkat et kendine ne olur..:çok üzgünüm:

kızlar kendımı cok halsız hissediyorum bugun
kan şekerim düşüyor süreklı

atıstırıyorum fazla fazla

yedıklerım
1dilim ekmek 1 parca beyaz peynır
1 parca kasar
dom-salat.

öglen yogurt elma nestle nesfıt

ardından bır bardak light süt

simdi çay yaptım etiforumun mısır patlagından actım bır de kaşar ıkı ince dilim..

sporda yapamadım
nıye böyle oldum ya

sağolasın mervişim hoşgeldim de pek hoşbulmadım seni:(
45 kilo mu???:1shok:
mervişim lütfen yapma!..inan bana tatil boyunca hemcinslerimi inceledim de; gerçek güzelliğin zayıflık değil,(birkaç kilo fazlalık bile olsa)sıkı, fit bir vücuda sahip olmak olduğunu birkez daha farkettim...
nolur kızma bana ama biran önce kilo verme takıntısının yerine(üzgünüm ama bunun sende takıntı haline geldiğini görüyorum)daha sağlıklı birşeyler koymaya çalış...lütfen...

tatlim ben öyle kullanmayı beceremedim belkide o yüzden oldu .ölçmedim ama çok iyi uzatmıştı saçımı.ben 2 ayda 1 falan fön çektiriyorum saçıma, boya haricinde yıpranmasın diye pek işlem gördürmüyorum. haftada 1 zeytinyağı ve avon bakım kremi uyguluyorum durulanmayandan saçlarım çok çabuk uzuyor.dip boyaya yetişemiyorum hep dipboyam çıkmış şkilde dolaşıyorum çünkü para dayanmaz valla

ben de 1 ay kullanıp kac cm uzadıgını yazıcem buraya..ölcüyorum çünkü.. saclarım yıprandı 1 ayda 4-5 cm uzarsa en azından kestırebılırım uclarından gene...

bu arada beslenme programımı yaptım canlarım...
öncelikle bugün ve yarın detoksvari bir beslenme yapmam lazım..çünkü o kadar yüklenmeden sonra sindirim sistemimi kendine getirmeliyim...sadece sindirim sistemim değil cildim de isyan etti o kadar ağır yemeye..birkaç tane sivilce çıktı yüzümde ve boynumda(ergenliğe mi giriyorum ne:roflol:)
bugün sadece etiformun diyet müslisinden üç kase yiyip(sütle),bol bol meyve,sebze,yeşil çay ve su...
yarın yine aynı şekilde...
iki günden sonra sağlıklı diyetime devammmm...
şimdilik gayet iyi gidiyor;sabah müslimi yedim
arada meyve
öğlen müsli
arada dereotlu yoğurtlu salatalık
akşama yine müsli
gece meyve...

mervecim canım fulyaya katılıyorum ve lütfen bi doktora git.ailenden hiç kimsenin seni durdurmamasıda çok şaşırtıcı.lütfen canım dikkat et kendine. :gitme:

kızlar annemin hazırladığı bi saç toniği vardı
içine neler katıyoduk tam ahtırlamıyorum ama bulup veriim size.
daha önceden paylaşmıştım burda.hatırlayan vardır buyrunnnnnnnnn

yedıklerım
1 parca kasar
dom-salat.

simdi çay yaptım etiforumun mısır patlagından actım bır de kaşar ıkı ince dilim..

sporda yapamadım
nıye böyle oldum ya
dikkat et kendine prensesim...
sebep sadece ruh hali...
enerjimizi yediklerimizden çok ruh halimizden alıyoruz sanki...
geciken reglin yüzünden hormonlarının oyunu bu sana:(kıyamam hiç...

dikkat et kendine prensesim...
sebep sadece ruh hali...
enerjimizi yediklerimizden çok ruh halimizden alıyoruz sanki...
geciken reglin yüzünden hormonlarının oyunu bu sana:(kıyamam hiç...

çok mantıklı söyledın
regl olamamak bünyede sorun yaratıyor 40gun oldu cunku az değil..birkac yudum çayım kaldı..bu arada mısır patlagından 3 tane yedım kestı

leslie ile 5mili barı yapayım bugun pilatesi iptal ettım.

öpüyorum sizi...

yedıklerım
1 parca kasar
dom-salat.

sporda yapamadım
nıye böyle oldum ya

bende öleyim valla.. Sabahtan beri bişeyler atıştırma isteği duyuyorum.. Nitekim atıştırıorumda

çok mantıklı söyledın
regl olamamak bünyede sorun yaratıyor 40gun oldu cunku az değil..birkac yudum çayım kaldı..bu arada mısır patlagından 3 tane yedım kestı

leslie ile 5mili barı yapayım bugun pilatesi iptal ettım.

öpüyorum sizi...

Hadi bakalım kolay gelsin.. Umarım bende akşam yapabilirim..

Sabahtan beri ne yedim..

Sabah:4-5 ufak parça tahıllı simit, 2 tane üçgen krem peynir

Ara: ufak bi parça simit, 2 tane kuru kaysı

Öğlen: ızgara tavuk, biraz pilav, 4-5 tane parmak patates, 1 bardak ayran

Ara: magnum beyaz

Ara: 8-9 tane kaju fıstığı

akşam ne yesem ne yesem..evet evet Kabak var evde... yine kabaklı yımırta yaparım.. Hem bağırsaklarımıda çalıştırır..

kısçelerr buldum saç bakım maskesini zemuszemus
uygulamak isteyen olursa gerçekten işe yarıyo kaydirigubbakcemile5

BİR AVUÇ KURU ISIRGAN OTU (ÇOK UCUZ AKTARDAN ALDIM KOCA TORBA 1 LİRA)
10 TANE KARANFİL
2 TANE HAVUÇ
1 TATLI KAŞIĞI KADAR KEKİK
BUNLARIN HEPSİNİ 3 BARDAK SUDA 20 DAKKA KAYNATIYORUZ.OCAKTAN İNDİRİP ILIMAYA BIRAKIYORUZ.ILIYINCA SÜZÜYORUZ.İÇİNE 1 TANE BEPHANTEN AMPUL KIRIYORUZ VE YARIM ÇAY BARDAĞI SAF ZEYTİNYAĞI,5 DAMLA ÇAM TEREBENTİN KARIŞTIRIYORUZ.BU KARIŞIMI KOMPLE SAÇIMIZA DÖKÜP STERÇ FİLM YADA NAYLON POŞETLE KAFAMIZDA 2-3 SAAT TUTUYORUZ.HAVLUYA SARMAK GEREKİYO.AKMASIN DİYE.SONRA YIKIYORUZ.VE YUMUŞACIKOLUYO SAÇLARRR :) HAFTADA 2 KERE YAPMAK YETİYOMUŞ HATTA HAFTADA 1 E BİLE İNDİREBİLİRİZ.1. DENEMEMİ YAPTIM VALLA SAÇLARIM ÇALI SÜPÜRGESİ GİBİ OLMUŞTU RENK AÇ BOYA RENK DEĞİŞTİR BOYA DERKEN AMA ŞİMDİ YUMUŞACIK OLDUUU :)

BİRAZ YEMEK TARİFİ GİBİ OLMUŞ AMA OLAY BU YANİ :) ZOR GÖZÜKÜYO AMA HAZIRLAMAK 5 DAKKAYI ALMIYO :)

10 TANE KARANFİL
2 TANE HAVUÇ
BUNLARIN HEPSİNİ 3 BARDAK SUDA 20 DAKKA KAYNATIYORUZ.OCAKTAN İNDİRİP ILIMAYA BIRAKIYORUZ.ILIYINCA SÜZÜYORUZ.İÇİNE 1 TANE BEPHANTEN AMPUL KIRIYORUZ VE YARIM ÇAY BARDAĞI SAF ZEYTİNYAĞI,5 DAMLA ÇAM TEREBENTİN KARIŞTIRIYORUZ.BU KARIŞIMI KOMPLE SAÇIMIZA DÖKÜP STERÇ FİLM YADA NAYLON POŞETLE KAFAMIZDA 2-3 SAAT TUTUYORUZ.HAVLUYA SARMAK GEREKİYO.AKMASIN DİYE.SONRA YIKIYORUZ.VE YUMUŞACIKOLUYO SAÇLARRR :) HAFTADA 2 KERE YAPMAK YETİYOMUŞ HATTA HAFTADA 1 E BİLE İNDİREBİLİRİZ.1. DENEMEMİ YAPTIM VALLA SAÇLARIM ÇALI SÜPÜRGESİ GİBİ OLMUŞTU RENK AÇ BOYA RENK DEĞİŞTİR BOYA DERKEN AMA ŞİMDİ YUMUŞACIK OLDUUU :)

BİRAZ YEMEK TARİFİ GİBİ OLMUŞ AMA OLAY BU YANİ :) ZOR GÖZÜKÜYO AMA HAZIRLAMAK 5 DAKKAYI ALMIYO :)

Sağol tatlım yaa.. Süper.. Denicem mutlaka.. Saç dökülmesine de iyi geliyo mu acaba??

Sağol tatlım yaa.. Süper.. Denicem mutlaka.. Saç dökülmesine de iyi geliyo mu acaba??

özellikle saç dökülmesi ve yıpranmış saç için zaten canım
annem bu karışımı kaynattıktan sonra konulan bephanten z.yağı falan koymadan tonik gibi kullanıyo. spreyli bi şişeye koymuş sürekli kullanıyo. ve annemin saçları maşallah aslan yelesi gibidir ki sürekli boyar saçlarını zemuszemus benim saçlarım kısa olduğu için artık yapmıyorum ama kışa belki uzatmaya niyetlenirsem tekrar başlıycam bu bakım kürüne zemuszemus

arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza.yarından itibaren ben de yediklerimi sporumu falan yazacağım..bakalım..umarım istediğim kiloya düşebilirim herkese kolay gelsinn

CADIARZU

Amma çok reflü kurbanı varmış... Aman dikkat edin kızlar berbat bişey..
Bende reflünün yanında ülserde vardı.. Baya bi tadavi gördüm.. Çok fena....

Mervecim kusura bakma ama sen bir anoreksik olma yolunda emin adımlarla ilerliyosun.... Hatta ilerlemiyorsun.. Olmuşsun bile.. En kısa zamanda tedavi olmalısın..
Kızma kırılma bana ama senin için cidden üzülüyorum.. dikkat et kendine ne olur..:çok üzgünüm:

sağolasın mervişim hoşgeldim de pek hoşbulmadım seni:(
45 kilo mu???:1shok:
mervişim lütfen yapma!..inan bana tatil boyunca hemcinslerimi inceledim de; gerçek güzelliğin zayıflık değil,(birkaç kilo fazlalık bile olsa)sıkı, fit bir vücuda sahip olmak olduğunu birkez daha farkettim...
nolur kızma bana ama biran önce kilo verme takıntısının yerine(üzgünüm ama bunun sende takıntı haline geldiğini görüyorum)daha sağlıklı birşeyler koymaya çalış...lütfen...

mervecim canım fulyaya katılıyorum ve lütfen bi doktora git.ailenden hiç kimsenin seni durdurmamasıda çok şaşırtıcı.lütfen canım dikkat et kendine. :gitme:

kızlar annemin hazırladığı bi saç toniği vardı
içine neler katıyoduk tam ahtırlamıyorum ama bulup veriim size.
daha önceden paylaşmıştım burda.hatırlayan vardır buyrunnnnnnnnn

cicişlerim kızmayın bana herkesin zevki farklı ben öyle kendimi rahat ve mutlu hissediyorum

10 TANE KARANFİL
2 TANE HAVUÇ

saram bugün saç bakım günü sanırım bende bakımımı yaptım yıkadım saçlarımı misss oldu

özellikle saç dökülmesi ve yıpranmış saç için zaten canım
annem bu karışımı kaynattıktan sonra konulan bephanten z.yağı falan koymadan tonik gibi kullanıyo. spreyli bi şişeye koymuş sürekli kullanıyo. ve annemin saçları maşallah aslan yelesi gibidir ki sürekli boyar saçlarını zemuszemus benim saçlarım kısa olduğu için artık yapmıyorum ama kışa belki uzatmaya niyetlenirsem tekrar başlıycam bu bakım kürüne zemuszemus

ivit ivit yapıcam ben bunu sağol tatlım..opuyorumnanaktan

arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza.yarından itibaren ben de yediklerimi sporumu falan yazacağım..bakalım..umarım istediğim kiloya düşebilirim herkese kolay gelsinn

Hoşgeldin canım..a.s.

cicişlerim kızmayın bana herkesin zevki farklı ben öyle kendimi rahat ve mutlu hissediyorum

saram bugün saç bakım günü sanırım bende bakımımı yaptım yıkadım saçlarımı misss oldu

Canım sorun zaten kendini kilo vererek rahat ve mutlu hissetmen.. Çünkü sağlıklı olduğun ve kendini iyi hissetmen gereken kiloya ulaştın ve geçtin canım.. Ve hep daha fazlasını istiyorsun.. 50 dedin sonra 48 oldu sonra 45 oldu.. Daha sonra o olcak 40 sonra 35 sonra artık..... allah korusun.. Senin için endişeleniyoruz bitanem..
Gözümüzün önünde eriyip gidiyorsun.. Hastalanıyorsun.. Üstüne bide bundan mutlu oluyorsun.. Sen bizim yerimizde olsan ne yapardın.?????

10 TANE KARANFİL
2 TANE HAVUÇ

canım benım sagol yanlız su bebanthen ampulunu kıramıyorum ya korkudan elimi kescem diye..bi kaç defa kuzene kırdırıp sampuana dökmüstüm..işe yarıyordu..şu kırma işini halledebilirsem yapayım ben de ısırgan haric hepsı var. onu da alırım aktardan..
ivit ivit yapıcam ben bunu sağol tatlım..opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım..a.s.

Canım sorun zaten kendini kilo vererek rahat ve mutlu hissetmen.. Çünkü sağlıklı olduğun ve kendini iyi hissetmen gereken kiloya ulaştın ve geçtin canım.. Ve hep daha fazlasını istiyorsun.. 50 dedin sonra 48 oldu sonra 45 oldu.. Daha sonra o olcak 40 sonra 35 sonra artık..... allah korusun.. Senin için endişeleniyoruz bitanem..
Gözümüzün önünde eriyip gidiyorsun.. Hastalanıyorsun.. Üstüne bide bundan mutlu oluyorsun.. Sen bizim yerimizde olsan ne yapardın.?????

merve duy güzelim insanlar kendını parçalıyor burda senın ıcın..
ah be kızım,güzel olma hastalığnı tutulsan sorun yok ama tartıd agördugunle güzellık olmuyor ki..oynayıver ayarıyla her sabah 45i göstersin..öyle mutlu olacaksan..illa hedefler koycaksan..sıkılaşma hedefleri falan koy spora asıl..süreklı bakım yap vucuduna fıstık gıbı ol..zaten güzelsin..
dost acı söyler bu kafayla korkarım 1 sene sonra ya 30-35 olacaksın ya da 70-75..daha ortalarda düşünemiyorum senı..ve ikisi de çok önem verdiğin güzelliğini bozacak türden..benden demesi.. çünkü bu psikolojide insanlar tanıdım. ya öyle ya böyle oldular..ortayı,güzeli bulamadılar..
sen bilirsin,tercih meselesi tabi...
bu kadar insan yanılıyor sanırım..

Back
X