M
mavibenek1
Ziyaretçi
sağolasın saram,fena halde ihtiyacım vardı sıkı bir saç bakımına...ellerine sağlık bitanemkaydirigubbakcemile3kısçelerr buldum saç bakım maskesini zemuszemus
uygulamak isteyen olursa gerçekten işe yarıyo kaydirigubbakcemile5
BİR AVUÇ KURU ISIRGAN OTU (ÇOK UCUZ AKTARDAN ALDIM KOCA TORBA 1 LİRA)
10 TANE KARANFİL
2 TANE HAVUÇ
1 TATLI KAŞIĞI KADAR KEKİK
BUNLARIN HEPSİNİ 3 BARDAK SUDA 20 DAKKA KAYNATIYORUZ.OCAKTAN İNDİRİP ILIMAYA BIRAKIYORUZ.ILIYINCA SÜZÜYORUZ.İÇİNE 1 TANE BEPHANTEN AMPUL KIRIYORUZ VE YARIM ÇAY BARDAĞI SAF ZEYTİNYAĞI,5 DAMLA ÇAM TEREBENTİN KARIŞTIRIYORUZ.BU KARIŞIMI KOMPLE SAÇIMIZA DÖKÜP STERÇ FİLM YADA NAYLON POŞETLE KAFAMIZDA 2-3 SAAT TUTUYORUZ.HAVLUYA SARMAK GEREKİYO.AKMASIN DİYE.SONRA YIKIYORUZ.VE YUMUŞACIKOLUYO SAÇLARRR :) HAFTADA 2 KERE YAPMAK YETİYOMUŞ HATTA HAFTADA 1 E BİLE İNDİREBİLİRİZ.1. DENEMEMİ YAPTIM VALLA SAÇLARIM ÇALI SÜPÜRGESİ GİBİ OLMUŞTU RENK AÇ BOYA RENK DEĞİŞTİR BOYA DERKEN AMA ŞİMDİ YUMUŞACIK OLDUUU :)
BİRAZ YEMEK TARİFİ GİBİ OLMUŞ AMA OLAY BU YANİ :) ZOR GÖZÜKÜYO AMA HAZIRLAMAK 5 DAKKAYI ALMIYO :)
hoşgeldin sedaaaaa.s.arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza.yarından itibaren ben de yediklerimi sporumu falan yazacağım..bakalım..umarım istediğim kiloya düşebilirim herkese kolay gelsinn
kızmak değil mervişim,çok yanlış ve tehlikeli bir yoldasın!!!sadece seni düşündüğümüz ve sevdiğimiz için böyle söylüyoruz...cicişlerim kızmayın bana herkesin zevki farklı ben öyle kendimi rahat ve mutlu hissediyorum
saram bugün saç bakım günü sanırım bende bakımımı yaptım yıkadım saçlarımı misss oldu
bak mervişim şu an itibariyle pretesto ediyorum seni...ve sağlıklı bir kiloda karar kılana kadar,kilo konusunda hiçbir yazına cevap yazmayacağım
canım benım sagol yanlız su bebanthen ampulunu kıramıyorum ya korkudan elimi kescem diye..bi kaç defa kuzene kırdırıp sampuana dökmüstüm..işe yarıyordu..şu kırma işini halledebilirsem yapayım ben de ısırgan haric hepsı var. onu da alırım aktardan..
merve duy güzelim insanlar kendını parçalıyor burda senın ıcın..
ah be kızım,güzel olma hastalığnı tutulsan sorun yok ama tartıd agördugunle güzellık olmuyor ki..oynayıver ayarıyla her sabah 45i göstersin..öyle mutlu olacaksan..illa hedefler koycaksan..sıkılaşma hedefleri falan koy spora asıl..süreklı bakım yap vucuduna fıstık gıbı ol..zaten güzelsin..
dost acı söyler bu kafayla korkarım 1 sene sonra ya 30-35 olacaksın ya da 70-75..daha ortalarda düşünemiyorum senı..ve ikisi de çok önem verdiğin güzelliğini bozacak türden..benden demesi.. çünkü bu psikolojide insanlar tanıdım. ya öyle ya böyle oldular..ortayı,güzeli bulamadılar..
sen bilirsin,tercih meselesi tabi...
bu kadar insan yanılıyor sanırım..
tırsak prensesim benimkaydirigubbakcemile3
hani tırtıklı bıçaklar varya,onunla ampulün kırılma yerini iyice incelt...sonra minik bir fiske vur ampulun kafasına hemen kırılır...