60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağolasın saram,fena halde ihtiyacım vardı sıkı bir saç bakımına...ellerine sağlık bitanemkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza.yarından itibaren ben de yediklerimi sporumu falan yazacağım..bakalım..umarım istediğim kiloya düşebilirim herkese kolay gelsinn
hoşgeldin sedaaaaa.s.
cicişlerim kızmayın bana herkesin zevki farklı ben öyle kendimi rahat ve mutlu hissediyorum

saram bugün saç bakım günü sanırım bende bakımımı yaptım yıkadım saçlarımı misss oldu
kızmak değil mervişim,çok yanlış ve tehlikeli bir yoldasın!!!sadece seni düşündüğümüz ve sevdiğimiz için böyle söylüyoruz...
bak mervişim şu an itibariyle pretesto ediyorum seni...ve sağlıklı bir kiloda karar kılana kadar,kilo konusunda hiçbir yazına cevap yazmayacağımböylesi sağlıksız ve mantıksız bir hedefe göz göre göre seyirci kalmak ve seni hiçbir şekilde bu yanlıştan döndürememek ağrıma gidiyor

tırsak prensesim benimkaydirigubbakcemile3
hani tırtıklı bıçaklar varya,onunla ampulün kırılma yerini iyice incelt...sonra minik bir fiske vur ampulun kafasına hemen kırılır...

:kedi::kedi:
:kedi:
bir arkadasım ben bılıyorum işin formulunu dedı,elınde patlattı kaç yerınden kesildi eli..ondan cesaret edemıyorum da benım tırtıklı bıcak derken sadece tırtıklı meyve bıcagım var. ekmek bıcagım yok yanı..onla deniyim.

yaaa bak şimdi beni de korkuttun be güzelim...boşver deneme sen!sonra bişey olur,elin filan kesilir(Allah korusun)valla ölürüm ben vicdan azabından...

canım çok üzüldüm geçmiş olsun...bir de etiform dene...çorba vb.gibi şeyler içsen yoğurt yesen onlarda mı mideni bulandırıyor...

işte bu işte derinim . . .
malzemelere bak . . .
kolay ucuz az fakat eminim lezzette fark atacak kadar nefis . . .
yarın kabak alıp deneyeceğim . . .

aynen öyle sabuncum çok güzel anlatmışsın...çok basit ve özel bir çorba...her içen tarifini alır...ben de fazla mı çorbaya düşkünüm ne...:kedi: eminim sen de daha lezzetli yaparsın...benim tanıdığım sabun bu tarifle kalmaz ona artı ilaveler de yapar...artık sen de yeni haliyle bana yazarsın...kaydirigubbakcemile3

Derinim çok sağol.. Bugün çok şükür çok daha iyiyim..

Hatta o kadar iyiyim ki yeme krizi geçiriyorum..

Akşam pizza yedim üstüne çukulata üstüne k-bar falan
yani tokum ama elime ne geçerse yiyorum...mafoldumben

hoşgeldin beneğimmmm çok sevindim geldiğine...senin gelmenle tekrar canlanır burası ne güzel...opuyorumnanaktan ...canım kilo kısmına gelince ne güzel etmişsin sefan olsun...gör bak hiç kilo almamışsındır...ben senden hemen önce yıllık izne çıktım...bir iştahım açıldı ki sorma...eve döndüğüm zamanda hiç dikkat etmediğim halde bir kilo daha vermişim...:dance: uzun süredir aynı tarz beslenmede pek kilo verilmiyor senin de bildiğin gibi ne kadar az yersek yiyelim pek farketmiyor...benim bünyeme fazla yemek iyi mi geldi ne metabolizmam hızlandı yediklerimde yanıma kar kaldı...yerimseniben hala düşündükçe kendime hayret ediyorum nasıl o kadar yiyebildim diye...:uhm:

canım benim inan çok sevindim iyi olduğuna...:1hug: oh oh afiyet şeker olsun...hiç vicdan azabı çekmeden dilediğin kadar ye birtanem...opuyorumnanaktan

canım benim inan çok sevindim iyi olduğuna...:1hug: oh oh afiyet şeker olsun...hiç vicdan azabı çekmeden dilediğin kadar ye birtanem...opuyorumnanaktan

ay valla sağol tatlım.. Hftasonunun acısını çıkarıyo bünye sanırım..kaydirigubbakcemile3
Yarın yine dikkat ederim artıkın..

Emme çok şiştim valla.. Bi soda içicem şimdi... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım zaten beğendiğim ve başkaları tarafından da beğenilen tariflerimi paylaşıyorum sizinle...umarım beğenirsin...kabak bulamadığına üzüldüm artık yapınca sonucu yazarsın merak ederim beğenim beğenmediğini...kaydirigubbakcemile3

sen verirsin tarifi de beğenilmez mi bitanem.. Bende bayılırım kabağa... En kısa zamanda deniyeceğim tarfinii...zemuszemus

kızlar zaten hiçbir zaman 45 olamayağım için benimki bir hayaldi.neyse bu konuyu kapatıyotum hedefim 49 hala...

canım teşekkür ederiz bu bakım sadece saçları yumuşatıyor mu...saç konusu açılmışken benim saçlarım da çok dökülüyor ,çabuk yağlanıyor ve aşırı mat...:gitme: benim ki biraz sohbete geç katılmak oldu ama...

Benekcim hoşgeldin...Çok sevindim tatilinin iyi geçtiğine..Aldığın kiloları da hemencecik vereceksin göreceksin.Ben de 2 kilo fazla ile döndüm tatilden ve bir haftada attım üstümden...Tekrar hoşgeldinnnnn...kaydirigubbakcemile3

çok belli olmamış emme saçımın rengi kıslar hemen hemen bu biçimde . . .
sizce arada fil dişi ( fılay :jeyyar: ) sarılar nasıl olur ?

hoşbuldum DERİNİM...hoşbuldum LUNACAN...
sizler de hoşgeldiniz...ne güzel hepimiz tatilimizi yapıp döndük sağlıcakla...umarım sizin tatilleriniz de iyi geçmiştir...kocamaaaan öpüldünüz canlaımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zabınııım,saçının rengi çok güzel ve doğal görünüyor..
bence hiçbirşey yaptırma..çok istiyorsan çok çok seyrek olarak balyaj attır amaa röfle falan sakın ha!
(oldum olası genç kızlara yakıştıramıyorum abartılı saçları...öylesine genç ve güzelsiniz ki;bu tazeliğinizin kıymetini bilin fıstıklar...zaten 35 ten sonra bol bol uğraşmak zorunda kalacaksınız saçınızla:)ama şimdi mümkün olduğunca natürellik ...)

bu arada niye kimse benim diyet planıma yorum yapmadıkine:1no2:
küserim valla:)))))
ablam senin yeme planına yorum yapmak ne haddimize..
sen üstatsın opuyorumnanaktan

cnm düzelmene sevındım
yarın toparlarsın diyetı korkma

cnm benım pazara gıdemedım ama marketten aldım(marketten sebze almak tercihim değildir ama ) bu hafta içinde denenecek corba tarıfın..yenılerını beklıyoruz..

off ya benım saclarda aşırı kuru..sacım da sac dibimde...asla yağlanmaz..yağlanma sacı besler kırılmayı önler..benımki 1 ay yıkamasam yaglanmayacak mübarek..bronşitten 9 gun yattığımda sacımı yıkayamamıstım da gene de damla yaglanmamıstı...

hımm,fotoda mı öyle çıkmıs bılmıyorum ama sacında dorelık var sankı canım..röflenın iyi tutması için dorelik olmamalı bence..gerçi kuaför mılletı dorelıkten kurtarcaz dıye küllendirip yeşertirler..o da hoş olmaz.. fil dişi sarısını bılmıyorum o yüzden yorum yapamıcam

çok haklısın ablacım ama lisede başladım ben sac boyamaya.. şimdiki aklım olsa yapmazdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…