M
mavibenek1
Ziyaretçi
kesinlikle yapmayın prensesim..ne gerek var ki?o abartı sarılar,röfleler falan var ya, en az 5 yaş büyük görünmenize sebep oluyorablam senin yeme planına yorum yapmak ne haddimize..
sen üstatsın opuyorumnanaktan
cnm düzelmene sevındım
yarın toparlarsın diyetı korkma
cnm benım pazara gıdemedım ama marketten aldım(marketten sebze almak tercihim değildir ama ) bu hafta içinde denenecek corba tarıfın..yenılerını beklıyoruz..
off ya benım saclarda aşırı kuru..sacım da sac dibimde...asla yağlanmaz..yağlanma sacı besler kırılmayı önler..benımki 1 ay yıkamasam yaglanmayacak mübarek..bronşitten 9 gun yattığımda sacımı yıkayamamıstım da gene de damla yaglanmamıstı...
hımm,fotoda mı öyle çıkmıs bılmıyorum ama sacında dorelık var sankı canım..röflenın iyi tutması için dorelik olmamalı bence..gerçi kuaför mılletı dorelıkten kurtarcaz dıye küllendirip yeşertirler..o da hoş olmaz.. fil dişi sarısını bılmıyorum o yüzden yorum yapamıcam
çok haklısın ablacım ama lisede başladım ben sac boyamaya.. şimdiki aklım olsa yapmazdım..

-bence-sen de doğal bir renge boyat saçını..hatta mümkünse kendi rengine!..
(hele o esmer olup da saçlarını sarıya boyatanlar yok mu,böyle bir çirkinlik ve rüküşlük olamaaazzz...)
ben son beş yıldır gölge attırıyorum saçıma,inan o bile bazen sıkıyor beni...boyayı düşünemiyorum bile..durmadan dip verir o herhalde...