• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ablam senin yeme planına yorum yapmak ne haddimize..
sen üstatsın opuyorumnanaktan

cnm düzelmene sevındım
yarın toparlarsın diyetı korkma

cnm benım pazara gıdemedım ama marketten aldım(marketten sebze almak tercihim değildir ama ) bu hafta içinde denenecek corba tarıfın..yenılerını beklıyoruz..

off ya benım saclarda aşırı kuru..sacım da sac dibimde...asla yağlanmaz..yağlanma sacı besler kırılmayı önler..benımki 1 ay yıkamasam yaglanmayacak mübarek..bronşitten 9 gun yattığımda sacımı yıkayamamıstım da gene de damla yaglanmamıstı...

hımm,fotoda mı öyle çıkmıs bılmıyorum ama sacında dorelık var sankı canım..röflenın iyi tutması için dorelik olmamalı bence..gerçi kuaför mılletı dorelıkten kurtarcaz dıye küllendirip yeşertirler..o da hoş olmaz.. fil dişi sarısını bılmıyorum o yüzden yorum yapamıcam

çok haklısın ablacım ama lisede başladım ben sac boyamaya.. şimdiki aklım olsa yapmazdım..
kesinlikle yapmayın prensesim..ne gerek var ki?o abartı sarılar,röfleler falan var ya, en az 5 yaş büyük görünmenize sebep oluyor:(
-bence-sen de doğal bir renge boyat saçını..hatta mümkünse kendi rengine!..
(hele o esmer olup da saçlarını sarıya boyatanlar yok mu,böyle bir çirkinlik ve rüküşlük olamaaazzz...)
ben son beş yıldır gölge attırıyorum saçıma,inan o bile bazen sıkıyor beni...boyayı düşünemiyorum bile..durmadan dip verir o herhalde...

kesinlikle yapmayın prensesim..ne gerek var ki?o abartı sarılar,röfleler falan var ya, en az 5 yaş büyük görünmenize sebep oluyor:(
-bence-sen de doğal bir renge boyat saçını..hatta mümkünse kendi rengine!..
(hele o esmer olup da saçlarını sarıya boyatanlar yok mu,böyle bir çirkinlik ve rüküşlük olamaaazzz...)
ben son beş yıldır gölge attırıyorum saçıma,inan o bile bazen sıkıyor beni...boyayı düşünemiyorum bile..durmadan dip verir o herhalde...

kapkara olup da sapsarı kafayla gezen hakikaten komık oluyor..
ben de kendı rengıne yakın bişiler düşünüyorum.. ama kızıldan kurtulabılırsem tabi..

kapkara olup da sapsarı kafayla gezen hakikaten komık oluyor..
ben de kendı rengıne yakın bişiler düşünüyorum.. ama kızıldan kurtulabılırsem tabi..
kızıl kaprisli bir renktir canım...öyle herkese yakışmaz ama yakışana da fena yakışır hani:)))eee böyle olunca biraz zorlar terkederken:)yavaş yavaş ve profösyenel ellerde kurtulursan sorun yaşamazsın bence...

çok belli olmamış emme saçımın rengi kıslar hemen hemen bu biçimde . . .
sizce arada fil dişi ( fılay :jeyyar: ) sarılar nasıl olur ?

canım fildişi pek olmaz sanırım sana.. Fazla açık olur.. Daha saç rengine yakın hafif bi balyaj daha hoş durur sanırım.. Hatta en güzeli kendi saç rengini az buçuk açtırısın bikaç tutam üstüne de cila attırırsın mis olur miss....zemuszemus zemuszemus

Penekli aplamın dediği gibi en güzeli doğala yakın olanı...

ablam senin yeme planına yorum yapmak ne haddimize..
sen üstatsın opuyorumnanaktan

cnm düzelmene sevındım
yarın toparlarsın diyetı korkma

cnm benım pazara gıdemedım ama marketten aldım(marketten sebze almak tercihim değildir ama ) bu hafta içinde denenecek corba tarıfın..yenılerını beklıyoruz..

off ya benım saclarda aşırı kuru..sacım da sac dibimde...asla yağlanmaz..yağlanma sacı besler kırılmayı önler..benımki 1 ay yıkamasam yaglanmayacak mübarek..bronşitten 9 gun yattığımda sacımı yıkayamamıstım da gene de damla yaglanmamıstı...

hımm,fotoda mı öyle çıkmıs bılmıyorum ama sacında dorelık var sankı canım..röflenın iyi tutması için dorelik olmamalı bence..gerçi kuaför mılletı dorelıkten kurtarcaz dıye küllendirip yeşertirler..o da hoş olmaz.. fil dişi sarısını bılmıyorum o yüzden yorum yapamıcam

çok haklısın ablacım ama lisede başladım ben sac boyamaya.. şimdiki aklım olsa yapmazdım..

Bugün aynen rejime devam... kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlarrr...opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar . . .

saçlarım için gelen yorumlara çok teşekkür ediyorum lakin gündüz gözüyle tekrar baktım rengini pek iyi verememiş makina bu nedenle gündüz gün ışığı çekimi ile yorumlar isteyebilirim sizden yine çünkü o kadar güzel fikirler gelmiş ki . . . :asigim:

gelgelelim dünkü kaçamaklara akşam karadeniz eğlencesi yaptık sahilde cips yedim baya bi akşam yemeği yedim sayılmazdı lakin iyi olmadı tabi bu daldım cipse çaya ki çayı şekersiz içiyorum çok nadir şeker atıyorum artık . . .

ablamda kaldığım dönem tayra nın şowunu seyrettim ve şekerin ne kadar zararlı olduğu beynime kazındı o programdan sonra saf şeker ilave edemem kolay kolay herhangi bir içeçeğe . . . :1ninca:

günaydın hanımlar . . .

saçlarım için gelen yorumlara çok teşekkür ediyorum lakin gündüz gözüyle tekrar baktım rengini pek iyi verememiş makina bu nedenle gündüz gün ışığı çekimi ile yorumlar isteyebilirim sizden yine çünkü o kadar güzel fikirler gelmiş ki . . . :asigim:

gelgelelim dünkü kaçamaklara akşam karadeniz eğlencesi yaptık sahilde cips yedim baya bi akşam yemeği yedim sayılmazdı lakin iyi olmadı tabi bu daldım cipse çaya ki çayı şekersiz içiyorum çok nadir şeker atıyorum artık . . .

ablamda kaldığım dönem tayra nın şowunu seyrettim ve şekerin ne kadar zararlı olduğu beynime kazındı o programdan sonra saf şeker ilave edemem kolay kolay herhangi bir içeçeğe . . . :1ninca:

Günaydın tatlımm..opuyorumnanaktan

Çok şeker ihtiyacı hissediyorsan..Kahverengi şeker kullanabilirsin, işlenmemiş.. Yada; ben kahvede kullanıyorum sadece; Splenda diye bi tatlandırıcı var, doğal bi tatlanladırıcı,onu kullanabilirsin cnm..

Günaydın tatlımm..opuyorumnanaktan

Çok şeker ihtiyacı hissediyorsan..Kahverengi şeker kullanabilirsin, işlenmemiş.. Yada; ben kahvede kullanıyorum sadece; Splenda diye bi tatlandırıcı var, doğal bi tatlanladırıcı,onu kullanabilirsin cnm..

canım duydum onu bi ottan yapılıyomuş nereden temin edebilirim acaba ?
tadı nasıl ?

:1ninca:

tadı nasıl ?

ben de splenda kullanıyorum.kahveyı sekersız ıcebılıryorum ama ben çaya atıyorum.büyük eczanelerde var cnm.tadı güzel zaten içeriği sukraloz..yanı gercek sekerden yapılıyor.kalorisi 4-5 tanesı bir kalori mi ne yapıyor.prospektüsünde yazıyordu ama atmısım.

tadı nasıl ?

ben de splenda kullanıyorum.kahveyı sekersız ıcebılıryorum ama ben çaya atıyorum.büyük eczanelerde var cnm.tadı güzel zaten içeriği sukraloz..yanı gercek sekerden yapılıyor.kalorisi 4-5 tanesı bir kalori mi ne yapıyor.prospektüsünde yazıyordu ama atmısım.

Zabınım aynen fiucuumun dediği gibin.. Tadı güzel valla.. Şeker gibin..:))

gününüz ve yüreğiniz aydın olsun canlarııııım...kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iimiş idealist prenses gaç gayme peki çok para virmem . . . :1ninca:

iimiş idealist prenses gaç gayme peki çok para virmem . . . :1ninca:

100lüğünü al önce begenırsen 500lük alırsın sonra..

100lüğü 11tl idi sanırım
500lüğü 38lıra ondan emınım bak..

canderele göre azcuk pahalı

ama alıyosun aylarcaaa gidiyor

koca kupaya bır tane atıyorum ben bal gıbı oluyor

şu detoks bana yaramadı sanırım ya 59-60 arası bır yerlerde takılıyım..

regl olamamaktan mı şişiyorum bılmıyorum..asabım bozuldu artık ya.. koca yaz anca 2-2bucuk kg gıttı..ramazan da gelıyor..yaz bıttı sayılır artık.

benım tandıgım bir manyak ramazanda 17kg verdı oruc tutarak..

yedıgını yazayım

sahurda bir bardak tuzsuz ayran,ve 1 adet light etımek
iftar aynısı..

bu kadar total olarak yedıgı..baska bişi yok

benım tandıgım bir manyak ramazanda 17kg verdı oruc tutarak..

yedıgını yazayım

sahurda bir bardak tuzsuz ayran,ve 1 adet light etımek
iftar aynısı..

bu kadar total olarak yedıgı..baska bişi yok

çok afedersiniz ama yuhhhh... O nasıl şey yaaa....:1shok: :1shok: :1shok:
Ölür insan öyle beeee....

Back
X