• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kısçelerr buldum saç bakım maskesini zemuszemus
uygulamak isteyen olursa gerçekten işe yarıyo kaydirigubbakcemile5

BİR AVUÇ KURU ISIRGAN OTU (ÇOK UCUZ AKTARDAN ALDIM KOCA TORBA 1 LİRA)
10 TANE KARANFİL
2 TANE HAVUÇ
1 TATLI KAŞIĞI KADAR KEKİK
BUNLARIN HEPSİNİ 3 BARDAK SUDA 20 DAKKA KAYNATIYORUZ.OCAKTAN İNDİRİP ILIMAYA BIRAKIYORUZ.ILIYINCA SÜZÜYORUZ.İÇİNE 1 TANE BEPHANTEN AMPUL KIRIYORUZ VE YARIM ÇAY BARDAĞI SAF ZEYTİNYAĞI,5 DAMLA ÇAM TEREBENTİN KARIŞTIRIYORUZ.BU KARIŞIMI KOMPLE SAÇIMIZA DÖKÜP STERÇ FİLM YADA NAYLON POŞETLE KAFAMIZDA 2-3 SAAT TUTUYORUZ.HAVLUYA SARMAK GEREKİYO.AKMASIN DİYE.SONRA YIKIYORUZ.VE YUMUŞACIKOLUYO SAÇLARRR :) HAFTADA 2 KERE YAPMAK YETİYOMUŞ HATTA HAFTADA 1 E BİLE İNDİREBİLİRİZ.1. DENEMEMİ YAPTIM VALLA SAÇLARIM ÇALI SÜPÜRGESİ GİBİ OLMUŞTU RENK AÇ BOYA RENK DEĞİŞTİR BOYA DERKEN AMA ŞİMDİ YUMUŞACIK OLDUUU :)

BİRAZ YEMEK TARİFİ GİBİ OLMUŞ AMA OLAY BU YANİ :) ZOR GÖZÜKÜYO AMA HAZIRLAMAK 5 DAKKAYI ALMIYO :)
sağolasın saram,fena halde ihtiyacım vardı sıkı bir saç bakımına...ellerine sağlık bitanemkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza.yarından itibaren ben de yediklerimi sporumu falan yazacağım..bakalım..umarım istediğim kiloya düşebilirim herkese kolay gelsinn
hoşgeldin sedaaaaa.s.
cicişlerim kızmayın bana herkesin zevki farklı ben öyle kendimi rahat ve mutlu hissediyorum

saram bugün saç bakım günü sanırım bende bakımımı yaptım yıkadım saçlarımı misss oldu
kızmak değil mervişim,çok yanlış ve tehlikeli bir yoldasın!!!sadece seni düşündüğümüz ve sevdiğimiz için böyle söylüyoruz...
bak mervişim şu an itibariyle pretesto ediyorum seni...ve sağlıklı bir kiloda karar kılana kadar,kilo konusunda hiçbir yazına cevap yazmayacağım:(böylesi sağlıksız ve mantıksız bir hedefe göz göre göre seyirci kalmak ve seni hiçbir şekilde bu yanlıştan döndürememek ağrıma gidiyor:(

canım benım sagol yanlız su bebanthen ampulunu kıramıyorum ya korkudan elimi kescem diye..bi kaç defa kuzene kırdırıp sampuana dökmüstüm..işe yarıyordu..şu kırma işini halledebilirsem yapayım ben de ısırgan haric hepsı var. onu da alırım aktardan..

merve duy güzelim insanlar kendını parçalıyor burda senın ıcın..
ah be kızım,güzel olma hastalığnı tutulsan sorun yok ama tartıd agördugunle güzellık olmuyor ki..oynayıver ayarıyla her sabah 45i göstersin..öyle mutlu olacaksan..illa hedefler koycaksan..sıkılaşma hedefleri falan koy spora asıl..süreklı bakım yap vucuduna fıstık gıbı ol..zaten güzelsin..
dost acı söyler bu kafayla korkarım 1 sene sonra ya 30-35 olacaksın ya da 70-75..daha ortalarda düşünemiyorum senı..ve ikisi de çok önem verdiğin güzelliğini bozacak türden..benden demesi.. çünkü bu psikolojide insanlar tanıdım. ya öyle ya böyle oldular..ortayı,güzeli bulamadılar..
sen bilirsin,tercih meselesi tabi...
bu kadar insan yanılıyor sanırım..

tırsak prensesim benimkaydirigubbakcemile3
hani tırtıklı bıçaklar varya,onunla ampulün kırılma yerini iyice incelt...sonra minik bir fiske vur ampulun kafasına hemen kırılır...

:kedi::kedi:
sağolasın saram,fena halde ihtiyacım vardı sıkı bir saç bakımına...ellerine sağlık bitanemkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin sedaaaaa.s.

kızmak değil mervişim,çok yanlış ve tehlikeli bir yoldasın!!!sadece seni düşündüğümüz ve sevdiğimiz için böyle söylüyoruz...
bak mervişim şu an itibariyle pretesto ediyorum seni...ve sağlıklı bir kiloda karar kılana kadar,kilo konusunda hiçbir yazına cevap yazmayacağım:(böylesi sağlıksız ve mantıksız bir hedefe göz göre göre seyirci kalmak ve seni hiçbir şekilde bu yanlıştan döndürememek ağrıma gidiyor:(

hani tırtıklı bıçaklar varya,onunla ampulün kırılma yerini iyice incelt...sonra minik bir fiske vur ampulun kafasına hemen kırılır...

:kedi:
bir arkadasım ben bılıyorum işin formulunu dedı,elınde patlattı kaç yerınden kesildi eli..ondan cesaret edemıyorum da benım tırtıklı bıcak derken sadece tırtıklı meyve bıcagım var. ekmek bıcagım yok yanı..onla deniyim.

:kedi::kedi:

:kedi:
bir arkadasım ben bılıyorum işin formulunu dedı,elınde patlattı kaç yerınden kesildi eli..ondan cesaret edemıyorum da benım tırtıklı bıcak derken sadece tırtıklı meyve bıcagım var. ekmek bıcagım yok yanı..onla deniyim.
yaaa bak şimdi beni de korkuttun be güzelim...boşver deneme sen!sonra bişey olur,elin filan kesilir(Allah korusun)valla ölürüm ben vicdan azabından...

iyi akşamlar kıslar,

cum akşamı benimkiyle barıştık.. Her şeyde bi hayır vardır.. Uzuuun uzun konustuk ve başka da bir çok sıkıntımızı çözdük sayılır.:nazar:

Ama nazar mıdır nedir bilmem.. 2 gündür midem okadar kötü ki galeta dışında bişey yiyemiyorum.. Bu akşam bi sünnet düğünündeydim. Azıcık tadına bakiim kursaama bişey girsin dedim ama yok yine fenalardayım... Midem bulanıyo çok fena.. galeta ve kuru ekmekle nereye kadar idera edicem bilmem.. Azıma bişey götürmeye korkar oldum...
Haliyle halsiz de düştüm.. Sabah öğlene kadar uyumama rağmen su an o kadar yorgunum kiii.. Yatıcam şimdi yine.. Yarın iş var malum kendimi toparlamam lasım..

Herkeşi çok öptümm..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım çok üzüldüm geçmiş olsun...bir de etiform dene...çorba vb.gibi şeyler içsen yoğurt yesen onlarda mı mideni bulandırıyor...

işte bu işte derinim . . .
malzemelere bak . . .
kolay ucuz az fakat eminim lezzette fark atacak kadar nefis . . .
yarın kabak alıp deneyeceğim . . .

aynen öyle sabuncum çok güzel anlatmışsın...çok basit ve özel bir çorba...her içen tarifini alır...ben de fazla mı çorbaya düşkünüm ne...:kedi: eminim sen de daha lezzetli yaparsın...benim tanıdığım sabun bu tarifle kalmaz ona artı ilaveler de yapar...artık sen de yeni haliyle bana yazarsın...kaydirigubbakcemile3

Derinim çok sağol.. Bugün çok şükür çok daha iyiyim..

Hatta o kadar iyiyim ki yeme krizi geçiriyorum..

Akşam pizza yedim üstüne çukulata üstüne k-bar falan
yani tokum ama elime ne geçerse yiyorum...mafoldumben

ben geldim canlarıııııııımkaydirigubbakcemile3
hepinizi çoooook özledimopuyorumnanaktan
neler yaptınız ben yokken???
umarım hepiniz çok iyisinizdir...ben çoook iyiyim...
kendimi ve ruhumu yenilenmiş hissediyorum...muhteşem bir tatildi...(ama kilo kısmına hiç girmeyeyim:(yarın sabah ilk iş tartılıp görücem kaç kilo aldığımı:(
amaaaan aldıysam aldım...kilo dediğin nedir ki...biz burda ne kilolar verdik..bunları da veririm dimi canlarım...hepinizi çok çok çooooook öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin beneğimmmm çok sevindim geldiğine...senin gelmenle tekrar canlanır burası ne güzel...opuyorumnanaktan ...canım kilo kısmına gelince ne güzel etmişsin sefan olsun...gör bak hiç kilo almamışsındır...ben senden hemen önce yıllık izne çıktım...bir iştahım açıldı ki sorma...eve döndüğüm zamanda hiç dikkat etmediğim halde bir kilo daha vermişim...:dance: uzun süredir aynı tarz beslenmede pek kilo verilmiyor senin de bildiğin gibi ne kadar az yersek yiyelim pek farketmiyor...benim bünyeme fazla yemek iyi mi geldi ne metabolizmam hızlandı yediklerimde yanıma kar kaldı...yerimseniben hala düşündükçe kendime hayret ediyorum nasıl o kadar yiyebildim diye...:uhm:

canım benim inan çok sevindim iyi olduğuna...:1hug: oh oh afiyet şeker olsun...hiç vicdan azabı çekmeden dilediğin kadar ye birtanem...opuyorumnanaktan

canım benim inan çok sevindim iyi olduğuna...:1hug: oh oh afiyet şeker olsun...hiç vicdan azabı çekmeden dilediğin kadar ye birtanem...opuyorumnanaktan

ay valla sağol tatlım.. Hftasonunun acısını çıkarıyo bünye sanırım..kaydirigubbakcemile3
Yarın yine dikkat ederim artıkın..

Emme çok şiştim valla.. Bi soda içicem şimdi... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

zemuszemus

ben çok tuttum tarifi..sabahtan okumustum.
zaten kabağa da bayılırım. bugun mecidiyeköy pazarına gıttım sırf lezzetli kabak ve bir kaç sebze almaya,ya pazar taşınmış..yeni yerini sordum 1-2 kişiye ama sağlıklı bir iletişim
kuramadık. gidemedim pazara..profiloda gezindim ..alışveriş yaptım artık..

canım zaten beğendiğim ve başkaları tarafından da beğenilen tariflerimi paylaşıyorum sizinle...umarım beğenirsin...kabak bulamadığına üzüldüm artık yapınca sonucu yazarsın merak ederim beğenim beğenmediğini...kaydirigubbakcemile3

canım zaten beğendiğim ve başkaları tarafından da beğenilen tariflerimi paylaşıyorum sizinle...umarım beğenirsin...kabak bulamadığına üzüldüm artık yapınca sonucu yazarsın merak ederim beğenim beğenmediğini...kaydirigubbakcemile3

sen verirsin tarifi de beğenilmez mi bitanem.. Bende bayılırım kabağa... En kısa zamanda deniyeceğim tarfinii...zemuszemus

ivit ivit yapıcam ben bunu sağol tatlım..opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım..a.s.

Canım sorun zaten kendini kilo vererek rahat ve mutlu hissetmen.. Çünkü sağlıklı olduğun ve kendini iyi hissetmen gereken kiloya ulaştın ve geçtin canım.. Ve hep daha fazlasını istiyorsun.. 50 dedin sonra 48 oldu sonra 45 oldu.. Daha sonra o olcak 40 sonra 35 sonra artık..... allah korusun.. Senin için endişeleniyoruz bitanem..
Gözümüzün önünde eriyip gidiyorsun.. Hastalanıyorsun.. Üstüne bide bundan mutlu oluyorsun.. Sen bizim yerimizde olsan ne yapardın.?????

canım benım sagol yanlız su bebanthen ampulunu kıramıyorum ya korkudan elimi kescem diye..bi kaç defa kuzene kırdırıp sampuana dökmüstüm..işe yarıyordu..şu kırma işini halledebilirsem yapayım ben de ısırgan haric hepsı var. onu da alırım aktardan..

merve duy güzelim insanlar kendını parçalıyor burda senın ıcın..
ah be kızım,güzel olma hastalığnı tutulsan sorun yok ama tartıd agördugunle güzellık olmuyor ki..oynayıver ayarıyla her sabah 45i göstersin..öyle mutlu olacaksan..illa hedefler koycaksan..sıkılaşma hedefleri falan koy spora asıl..süreklı bakım yap vucuduna fıstık gıbı ol..zaten güzelsin..
dost acı söyler bu kafayla korkarım 1 sene sonra ya 30-35 olacaksın ya da 70-75..daha ortalarda düşünemiyorum senı..ve ikisi de çok önem verdiğin güzelliğini bozacak türden..benden demesi.. çünkü bu psikolojide insanlar tanıdım. ya öyle ya böyle oldular..ortayı,güzeli bulamadılar..
sen bilirsin,tercih meselesi tabi...
bu kadar insan yanılıyor sanırım..

hoşgeldin sedaaaaa.s.

kızlar zaten hiçbir zaman 45 olamayağım için benimki bir hayaldi.neyse bu konuyu kapatıyotum hedefim 49 hala...

kısçelerr buldum saç bakım maskesini zemuszemus
uygulamak isteyen olursa gerçekten işe yarıyo kaydirigubbakcemile5

BİR AVUÇ KURU ISIRGAN OTU (ÇOK UCUZ AKTARDAN ALDIM KOCA TORBA 1 LİRA)
10 TANE KARANFİL
2 TANE HAVUÇ
1 TATLI KAŞIĞI KADAR KEKİK
BUNLARIN HEPSİNİ 3 BARDAK SUDA 20 DAKKA KAYNATIYORUZ.OCAKTAN İNDİRİP ILIMAYA BIRAKIYORUZ.ILIYINCA SÜZÜYORUZ.İÇİNE 1 TANE BEPHANTEN AMPUL KIRIYORUZ VE YARIM ÇAY BARDAĞI SAF ZEYTİNYAĞI,5 DAMLA ÇAM TEREBENTİN KARIŞTIRIYORUZ.BU KARIŞIMI KOMPLE SAÇIMIZA DÖKÜP STERÇ FİLM YADA NAYLON POŞETLE KAFAMIZDA 2-3 SAAT TUTUYORUZ.HAVLUYA SARMAK GEREKİYO.AKMASIN DİYE.SONRA YIKIYORUZ.VE YUMUŞACIKOLUYO SAÇLARRR :) HAFTADA 2 KERE YAPMAK YETİYOMUŞ HATTA HAFTADA 1 E BİLE İNDİREBİLİRİZ.1. DENEMEMİ YAPTIM VALLA SAÇLARIM ÇALI SÜPÜRGESİ GİBİ OLMUŞTU RENK AÇ BOYA RENK DEĞİŞTİR BOYA DERKEN AMA ŞİMDİ YUMUŞACIK OLDUUU :)

BİRAZ YEMEK TARİFİ GİBİ OLMUŞ AMA OLAY BU YANİ :) ZOR GÖZÜKÜYO AMA HAZIRLAMAK 5 DAKKAYI ALMIYO :)

canım teşekkür ederiz bu bakım sadece saçları yumuşatıyor mu...saç konusu açılmışken benim saçlarım da çok dökülüyor ,çabuk yağlanıyor ve aşırı mat...:gitme: benim ki biraz sohbete geç katılmak oldu ama...

günaydın canlarııııım...
veee 22 günlük sultanlığın hediyesi tam 4 kilodelikafadulden
baskülde 59 kiloyu gördüm bu sabah:(ama gariptir,ne şaşırdım ne üzüldüm:uhm:
şu 4 kilo için söyleyeceğim tek şey var:GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER!!!

Benekcim hoşgeldin...Çok sevindim tatilinin iyi geçtiğine..Aldığın kiloları da hemencecik vereceksin göreceksin.Ben de 2 kilo fazla ile döndüm tatilden ve bir haftada attım üstümden...Tekrar hoşgeldinnnnn...kaydirigubbakcemile3

çok belli olmamış emme saçımın rengi kıslar hemen hemen bu biçimde . . .
sizce arada fil dişi ( fılay :jeyyar: ) sarılar nasıl olur ?

hoşgeldin beneğimmmm çok sevindim geldiğine...senin gelmenle tekrar canlanır burası ne güzel...opuyorumnanaktan ...canım kilo kısmına gelince ne güzel etmişsin sefan olsun...gör bak hiç kilo almamışsındır...ben senden hemen önce yıllık izne çıktım...bir iştahım açıldı ki sorma...eve döndüğüm zamanda hiç dikkat etmediğim halde bir kilo daha vermişim...:dance: uzun süredir aynı tarz beslenmede pek kilo verilmiyor senin de bildiğin gibi ne kadar az yersek yiyelim pek farketmiyor...benim bünyeme fazla yemek iyi mi geldi ne metabolizmam hızlandı yediklerimde yanıma kar kaldı...yerimseniben hala düşündükçe kendime hayret ediyorum nasıl o kadar yiyebildim diye...:uhm:

Benekcim hoşgeldin...Çok sevindim tatilinin iyi geçtiğine..Aldığın kiloları da hemencecik vereceksin göreceksin.Ben de 2 kilo fazla ile döndüm tatilden ve bir haftada attım üstümden...Tekrar hoşgeldinnnnn...kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum DERİNİM...hoşbuldum LUNACAN...
sizler de hoşgeldiniz...ne güzel hepimiz tatilimizi yapıp döndük sağlıcakla...umarım sizin tatilleriniz de iyi geçmiştir...kocamaaaan öpüldünüz canlaımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zabınııım,saçının rengi çok güzel ve doğal görünüyor..
bence hiçbirşey yaptırma..çok istiyorsan çok çok seyrek olarak balyaj attır amaa röfle falan sakın ha!
(oldum olası genç kızlara yakıştıramıyorum abartılı saçları...öylesine genç ve güzelsiniz ki;bu tazeliğinizin kıymetini bilin fıstıklar...zaten 35 ten sonra bol bol uğraşmak zorunda kalacaksınız saçınızla:)ama şimdi mümkün olduğunca natürellik ...)

bu arada niye kimse benim diyet planıma yorum yapmadıkine:1no2:
küserim valla:)))))
ablam senin yeme planına yorum yapmak ne haddimize..
sen üstatsın opuyorumnanaktan

cnm düzelmene sevındım
yarın toparlarsın diyetı korkma

cnm benım pazara gıdemedım ama marketten aldım(marketten sebze almak tercihim değildir ama ) bu hafta içinde denenecek corba tarıfın..yenılerını beklıyoruz..

canım teşekkür ederiz bu bakım sadece saçları yumuşatıyor mu...saç konusu açılmışken benim saçlarım da çok dökülüyor ,çabuk yağlanıyor ve aşırı mat...:gitme: benim ki biraz sohbete geç katılmak oldu ama...
off ya benım saclarda aşırı kuru..sacım da sac dibimde...asla yağlanmaz..yağlanma sacı besler kırılmayı önler..benımki 1 ay yıkamasam yaglanmayacak mübarek..bronşitten 9 gun yattığımda sacımı yıkayamamıstım da gene de damla yaglanmamıstı...

hımm,fotoda mı öyle çıkmıs bılmıyorum ama sacında dorelık var sankı canım..röflenın iyi tutması için dorelik olmamalı bence..gerçi kuaför mılletı dorelıkten kurtarcaz dıye küllendirip yeşertirler..o da hoş olmaz.. fil dişi sarısını bılmıyorum o yüzden yorum yapamıcam

zabınııım,saçının rengi çok güzel ve doğal görünüyor..
bence hiçbirşey yaptırma..çok istiyorsan çok çok seyrek olarak balyaj attır amaa röfle falan sakın ha!
(oldum olası genç kızlara yakıştıramıyorum abartılı saçları...öylesine genç ve güzelsiniz ki;bu tazeliğinizin kıymetini bilin fıstıklar...zaten 35 ten sonra bol bol uğraşmak zorunda kalacaksınız saçınızla:)ama şimdi mümkün olduğunca natürellik ...)

çok haklısın ablacım ama lisede başladım ben sac boyamaya.. şimdiki aklım olsa yapmazdım..

Back
X