kazamız mübarek olsun kızlar.. regl olamıyorum dırdırımdan kurtuldunuz gün itibariyle...
kızınız büyüdü müjdeeee...
sabahtan beri kıvranıyorum o ayrı mesele.. 2 tane apranax aldım anca toparladım bünyeyi ama hala iyi sayılmam..
bu arada bgun bızım cıkma yıldönümümüzdü
planlarımız iptal oldu..fenayım çıkamıcam dıye rezervasyonumuz iptal ettık. :umursamaz:
ne yapıcaktınız ?
kanlıcada boğaza sıfır bir mekandan yer ayırtmıştı.. deniz mahsulleri ve rakı düşünmüştük.ama ben berbat durumdayım.. o kadar da ağrı kesıcı aldıktan sonra alkol alamam zaten.
canım benım az önce kırmızı güllerle geldi. hediye faslını dayanamayıp bir hafta önden halletmiştik zaten.şu an bulasıklarımı yıkıyor..sonra makarna yapcak..diyet kolalrı tokuşturucaz rakı yerıne..
kazamız mübarek olsun kızlar.. regl olamıyorum dırdırımdan kurtuldunuz gün itibariyle...
sabahtan beri kıvranıyorum o ayrı mesele.. 2 tane apranax aldım anca toparladım bünyeyi ama hala iyi sayılmam..
planlarımız iptal oldu..fenayım çıkamıcam dıye rezervasyonumuz iptal ettık. :umursamaz:
çok sıkı bir diyet programı uygulamayı düşünüyorum sevimli:)mavibenek ne yapmayı düşünüyosun :dance:
yaşlanmayacağın sadece yaş alacağın;upuzun,sağlıklı,mutlu,huzurlu ve gönlünce geçireceğin bir ömür diliyorum saracım...doğum günün kutlu olsun...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çanım benimmm çok teşekkür ederim bitanemmmm
bildiğim kadarıyla maden suyu oldukça yararlı(ama doğal maden suyu...sonradan içine karbondioksit eklenmiş soda değil!)herhangi bir rahatsızlığın yoksa günde 3 şişeye kadar içebilirsin diyorlar uzmanlar serasçım...Bende hoşbuldum teşekkürler Mavibenek
SARACİRACİ NİCE YILLARA....
kızlar bişey soracağım ben maden suyu içmeyi çok seviyorum açlığımıda yatıştırıyor bir bakıma ama fazlası selülit yapıyor diye duydum bilginiz var mı ben net bişey bulamadım.
geçmiş olsun ve gözün aydın canımcam:)kazamız mübarek olsun kızlar.. regl olamıyorum dırdırımdan kurtuldunuz gün itibariyle...
nice yıllara prensesim...o işi biz yaptık bugün sizin yerinize:))))birazdan anlatıcam...kanlıcada boğaza sıfır bir mekandan yer ayırtmıştı.. deniz mahsulleri ve rakı düşünmüştük.ama ben berbat durumdayım.. o kadar da ağrı kesıcı aldıktan sonra alkol alamam zaten.
canım benım az önce kırmızı güllerle geldi. hediye faslını dayanamayıp bir hafta önden halletmiştik zaten.şu an bulasıklarımı yıkıyor..sonra makarna yapcak..diyet kolalrı tokuşturucaz rakı yerıne..
Bu gün yediklerim:
Sabah:
1 kupa yeşil çay
Öğlen:
1 kase meyveli nesfit,light sütle
2 dilim şeftali
Ara:
1 avuç beyaz leblebi
1şişe limonlu soda
Akşam:
150 gr.kadar kornişon turşu
1 dilim light ekmek
Bunları da çok zor yedim.Hiç tadım yok bugün,berbat haldeyim,sinirlerim çok bozuk..:1no2:
biraz ısmarlama gibi oldu aslında .. cok romantik gelişmedi.. ben ona gömlek almıştım. bırkac gün sonra cevahirde gezerken inci'de bir ayakkabı beğendım,denedım falan... baska şeylere bakarken alıverdi.. sonra konustuk.ikimizde para biriktirmeye çalısıyoruz bir amaç için. başka hediyeler almayalım dedık.
n gzl :asigim: hediyeler neydi peki ?
tesekkür ederim lunacım,çok zarifsin..Size de nice yıldönümleri diliyorum...Sağlıklı ve neşesi bol,uzunnnn bir ömrünüz olur birlikte iyişallah...Şeniz
Rahatsızlığın için de geçmiş olsun canım.a.s.
iveeet...tesekkurler cnmmargheritaaaaaaaa soğan suyu işe yaradııııı sositososito
sagol ablacım.çok sıkı bir diyet programı uygulamayı düşünüyorum sevimli:)
yaşlanmayacağın sadece yaş alacağın;upuzun,sağlıklı,mutlu,huzurlu ve gönlünce geçireceğin bir ömür diliyorum saracım...doğum günün kutlu olsun...opuyorumnanaktan
bildiğim kadarıyla maden suyu oldukça yararlı(ama doğal maden suyu...sonradan içine karbondioksit eklenmiş soda değil!)herhangi bir rahatsızlığın yoksa günde 3 şişeye kadar içebilirsin diyorlar uzmanlar serasçım...
geçmiş olsun ve gözün aydın canımcam:)
nice yıllara prensesim...o işi biz yaptık bugün sizin yerinize:))))birazdan anlatıcam...
lunacan hayırdır bitanem?tatsız bir durum yoktur umarımneyin var canım???
çok sevindim. benımkı rezil oldu biraz ama senin günün çok güzel geçmiş... kaydirigubbakcemile5evet kızlaaaar:)gelelim benim bugün yaşadıklarıma:)sabah çocukları anneanneye bırakıp,kocişimin yoğun ısrarları sonucu arabayla değil motorsikletle şarköye gittik...köylerden geçerken peşimizden koşan köpekleri saymazsak harika bir yolculuktu...(zaten motorun verdiği o özgürlük duygusuna bayılıyorum)
kahvaltı ettik,gezdik dolaştık...neyse...akşam çok güzel bir yere akşam yemeğine gittik;rezerve bir masaya oturtulunca şaşırdım!masamız mekandaki tüm masalardan farklıydı...bizden sipariş falan alınmadan mezeler gelmeye başladı...ve en sevdiğim şarap...kalamar ve karides güveç,üstüne birde ızgara kalkan gelince,herşeyin önceden aşkım tarafından planlandığını anladım:)
ama asıl bomba yemeğin sonundaydı;garson kırmızı güllerle dolu bir sepeti masamıza getirip bunlar size dedi bana...güllere iliştirilmiş minik zarfı alıp açtım...içinde eşimin elyazısıyla yazdığı öyle bir cümle vardı ki kızlar,o anda gözyaşlarıma hakim olamadım...mutluluktan ağlamak çok güzel bir şey...
kızlar ben bugün tatile gidiyorum.umarım kilo almadan dönerim hepinize selamlar opuyorumnanaktan
merhaba bende geldım dıyete baslayalı oldu bıraz 7 kilo verdım sımdı yanlız vermim dedım 62 kiloyum 55 olmak istiyorum 7 kilo daha vermem lazım 1 ay içinde:)
umarm biraz daha iyisindir prensesopuyorumnanaktankızlar yazrın pazartesi,malum tartılma günü..
aksama kadar yeni katılımcılar dahil,boy pos,kılo,hedef kılo,baslangıç kılolarınızı beklıyorum listeye atıcam..
not: regl dönemindekiler muhafiyet kazandılar. zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?