tatillere doyamadın nan . . .kaydirigubbakcemile3
tatillere doyamadın nan . . .kaydirigubbakcemile3
:) AFıYET OLSUN bacım.çok şeker anlatmışın.a.s.
bende istiyorum bende.hem kariyer ypamayı,hem müthiş sofralar donatmayı.ay herşeyi herşeyi istiyorum.sizin gibi olcam bende.gerçi iki haftada bir pazar günleri de çalışan biri olarak nasıl yaparım bilemiyorum.dün kaynanamlara iadeyi ziyaret yaptık.gelinleri vardı benden 4 yaş büyük.kız sağolsun ne sofra kurmaya yardım etti,nede başka birşey yaptı.ilk günlerden dedikodusunu yapıyorum bende ya.:1ninca: neyse iki lafının biri ben yemek yapmam,bilmiyorum oldu.ee öğrenirsin dimi abla dedim.yoo niye öğrenecem valla hiçde öğrenemem dedi.bi tane bebeği var.o bebişe yaparsın ne güzel dedim.aman babaannesine gitsin yesin.yemeklerimizi o getirsin kendi oğlu yiyecek sonuçta hiçde umrumda değil deyince ben dumur oldum.yaa çok ilginç geldi.her işi bilmiyorum diyorum eşime ve kaynanama yaptırıyorum dedi.bana ilginç geldi.sizcede ilginçmi.kaynanam yazık iki günde bir tencere tencere yemek götürüyor.gelin kızları rahatsız olmasın diye torunu alıp kendi evine bkamaya götürüyo.acaba benimde mi öyle olmam gerek ki.gelin hanım böyle yaptıkça daha bi çok seviyorlar onu.:1shok:bilemedim.
becerikli hatun.
kendime kolay hazırlanabilen tarifleri çıkartıyorum.kaydediyorum bir yere bunuda kesin ekleyeceğim.
hep freelance bir iş istemiştim.ya çok rahat olur zannımca.hihoyyyt
günaydın tatlım.çok sevinsim iyi olmana.merak ettim bende.ortalığın hastalığımı acaba.iki gündür kardeşimde öyleymiş.dün ona limonlu kahve içirdim.sabah düzeldi.yedikleri yerinde durmuyordu hiç.
zabıncanım bi ikimiz tatilsiz kaldık ya.sen bebiş baktın tatilde,ben düğün yaacam.off koştur koştur nereye kadar.çook sıkıldım ben.yasakkelime
Günaydın fıstıklar,
Dün bir daha yazamadım kusra kalmayın.. Baya bir yoğunluk oluştu.. Dün öğlen beyaz peynirli sandöviç ve kola zero içtikten sonra midem kendini baya bir toparladı..
Akşamına biraz meyve ve azıcık makarnayla geçiştirdim.. Yatmadan da 1 tane famodin aldım.. Bugün maşallahGayet iyiym.. Zaten keyfim de yerinde.. saat 12 de işten çıkıcam.. sonra bodruma doğru yol alıcaz.. delikafadulden,
Bodrumun yolları taştan sen çıkardın beni baştan..:dance: :dance:
Herkese Fium, fibulam, aplam.. dünki ilginiz alakanız için gerçekten teşekkür ederim.. Birebir bilmesem de tanımasam da sefiyorum sisi çok..opuyorumnanaktan
:) AFİYET OLSUN bacım.çok şeker anlatmışın.a.s.
bende istiyorum bende.hem kariyer ypamayı,hem müthiş sofralar donatmayı.ay herşeyi herşeyi istiyorum.sizin gibi olcam bende.gerçi iki haftada bir pazar günleri de çalışan biri olarak nasıl yaparım bilemiyorum.dün kaynanamlara iadeyi ziyaret yaptık.gelinleri vardı benden 4 yaş büyük.kız sağolsun ne sofra kurmaya yardım etti,nede başka birşey yaptı.ilk günlerden dedikodusunu yapıyorum bende ya.:1ninca: neyse iki lafının biri ben yemek yapmam,bilmiyorum oldu.ee öğrenirsin dimi abla dedim.yoo niye öğrenecem valla hiçde öğrenemem dedi.bi tane bebeği var.o bebişe yaparsın ne güzel dedim.aman babaannesine gitsin yesin.yemeklerimizi o getirsin kendi oğlu yiyecek sonuçta hiçde umrumda değil deyince ben dumur oldum.yaa çok ilginç geldi.her işi bilmiyorum diyorum eşime ve kaynanama yaptırıyorum dedi.bana ilginç geldi.sizcede ilginçmi.kaynanam yazık iki günde bir tencere tencere yemek götürüyor.gelin kızları rahatsız olmasın diye torunu alıp kendi evine bkamaya götürüyo.acaba benimde mi öyle olmam gerek ki.gelin hanım böyle yaptıkça daha bi çok seviyorlar onu.:1shok:bilemedim.
becerikli hatun.
kendime kolay hazırlanabilen tarifleri çıkartıyorum.kaydediyorum bir yere bunuda kesin ekleyeceğim.
günaydın tatlım.çok sevinsim iyi olmana.merak ettim bende.ortalığın hastalığımı acaba.iki gündür kardeşimde öyleymiş.dün ona limonlu kahve içirdim.sabah düzeldi.yedikleri yerinde durmuyordu hiç.
senin eltin ve kayınvalıdenın ilişkisi için bildiğim çok sağlam bir laf!!! var ama edemem burda..
aynı şeyleri düşünüyorum ben de .. benim kayınvalidecik de iki gelinin de mağdur..kadınların talepleri hiç bitmiyor... ben bir yandan üzülüp el üstünde tutayım kadıncağızı,kızı gibi olayım diyorum bır yandan da aman hiç bulasma ne kötü gelin ol ne iyi gelin,mesafeni koru,kabuğundan çıkma diyorum. iyilikten maraz doğmasına ve hayal kırıklıklarına o kadar alıştım ki..
senin durumda benimkinden farksız ..umarım senin değerin bilinir o kendi işini kendi görmekten aciz insan kırıntısıyla kıyaslanıp da..
freelance iş hem iyi hem kötü canım.. gerçi benim baska planlarım oldugundan inhouse ya da freelance hiç tatmın etmıyor benı..ücret olarak kadorlunun yarısı kadar çalısıp iki katını kazanıyorsun ama gel gör ki garantisi yok..bazen bir ayda aman aman paralar kazanılıyor,bazense koca bir ay boş gecıyor..
olaya sadece finans olarak baktım ama çeviriyle aramda baska hiç bir bağ yok..sevmiyorum bu işi aslında..maksat harçlığım çıksın,kiram çıksın..
söylememiştim ama konusu açılmşken diyeyim.bugun bir yere dublaj çevirmeye gidicem.studyo ortamında kulaklıkla falan deneme çevirisi yapcam.. heyecan var biraz,hiç böyle bir deneyimim olmamıstı.. anlaşırsak kadrolu bağlanabılırım..
zabıncanım bi ikimiz tatilsiz kaldık ya.sen bebiş baktın tatilde,ben düğün yaacam.off koştur koştur nereye kadar.çook sıkıldım ben.yasakkelime
FİBUŞŞŞŞ sen hiç konuşma asıl tatil sana yaaaa . . . :jeyyar:
şoparlada barıştık bu arada . . .
bu arada herkeslere günaydın opuyorumnanaktan
senin eltin ve kayınvalıdenın ilişkisi için bildiğim çok sağlam bir laf!!! var ama edemem burda..
aynı şeyleri düşünüyorum ben de .. benim kayınvalidecik de iki gelinin de mağdur..kadınların talepleri hiç bitmiyor... ben bir yandan üzülüp el üstünde tutayım kadıncağızı,kızı gibi olayım diyorum bır yandan da aman hiç bulasma ne kötü gelin ol ne iyi gelin,mesafeni koru,kabuğundan çıkma diyorum. iyilikten maraz doğmasına ve hayal kırıklıklarına o kadar alıştım ki..
senin durumda benimkinden farksız ..umarım senin değerin bilinir o kendi işini kendi görmekten aciz insan kırıntısıyla kıyaslanıp da..
freelance iş hem iyi hem kötü canım.. gerçi benim baska planlarım oldugundan inhouse ya da freelance hiç tatmın etmıyor benı..ücret olarak kadorlunun yarısı kadar çalısıp iki katını kazanıyorsun ama gel gör ki garantisi yok..bazen bir ayda aman aman paralar kazanılıyor,bazense koca bir ay boş gecıyor..
olaya sadece finans olarak baktım ama çeviriyle aramda baska hiç bir bağ yok..sevmiyorum bu işi aslında..maksat harçlığım çıksın,kiram çıksın..
söylememiştim ama konusu açılmşken diyeyim.bugun bir yere dublaj çevirmeye gidicem.studyo ortamında kulaklıkla falan deneme çevirisi yapcam.. heyecan var biraz,hiç böyle bir deneyimim olmamıstı.. anlaşırsak kadrolu bağlanabılırım..
ihii...:kedi: doyamadım valla...
Geçmiş olsun tatlım kardeşine sinir bozucu valla.
Kıyamam ben siseeee.... :teselli:
Ama sen ne güsel efleniyosun yaaa.... Bende istiyorummm...
bu arada herkeslere günaydın opuyorumnanaktan
nasıl gelişti? anlat kısss
ay biraz zor oldu ama hemen hemen hepsini okudum yazılanların
mavibenek ablacım tarifini deniycem patatesli olanı çok sewerim zaten öyle karışımları bol tursulu ohhh:)
flyyy cım iyi tatiller muhtemelen bu yazdığımı görmeyeceksin ama olsun ayrıca geçmiş olsun
şoparlarıyla barışanlara mutluluklar aşk dolu günler diliyorum
hepinizi çok sewiyorum weeeee 63.1 e indimmmmmm:dance:
pazartesi çizelgemi değiştireceğim ama inş 62leri tekrardan görürüm o zamana kadar
balayıı????zabıncanım bi ikimiz tatilsiz kaldık ya.sen bebiş baktın tatilde,ben düğün yaacam.off koştur koştur nereye kadar.çook sıkıldım ben.yasakkelime
tebriiiik....ay biraz zor oldu ama hemen hemen hepsini okudum yazılanların
mavibenek ablacım tarifini deniycem patatesli olanı çok sewerim zaten öyle karışımları bol tursulu ohhh:)
flyyy cım iyi tatiller muhtemelen bu yazdığımı görmeyeceksin ama olsun ayrıca geçmiş olsun
pazartesi çizelgemi değiştireceğim ama inş 62leri tekrardan görürüm o zamana kadar
canım altyazar olarak çalışıcam..olursa eğer...
günaydın idealist prensesim bilio musun dublaj benim en büyük hayalim . . . :asigim:
gerçi senin daha farklı bir faktörün olacak lakin ucundan kıyısından içinde olman çok sevindirdi beni . . .
istanblda olsam girişeceğim ilk iş . . . :asigim:
canım ben herzaman hizmeti severim.her konuda.inşallah o eltimi kınadım ya.onun gibi olmam.varsın kıymetim bilinmesin.ne demişler iyilik yap denize at,balık bilmezse halik bilir.kaynanama bende çok üzüldüm.bende kızı gibi olmak istiyorum.bakalım zaman ne gösterecek.kafamçokkarıştı bide aşkımın annesi.benim için bakıp büyütmüş bu güne kadar.hürmeti eksik etmemek lazım. dimi ama.:lepi:
tatlım ya bende heyecanlandım.inşallah iyi bir iştir senin için.delikafaduldensositososito ne karizmatik bişiydir.simultane çevirmenlere fialnda hep özenmişimdir.senin kide güzele benziyo.hep çeiviri yapmak istemişimdir.bende küçük çaplı çeviri yapıyorum.çocuk kitapları filan.ama arkadaşlara.:1ninca: hadi bekliyoruz haberlerini.
:umursamaz:Çok üzgünüm çoook kız düğün telaşı derken o koşuşturmaca olacak tek tatilim.pazar günü düğün olacak.ben çarşamba iş baı yapacağım.buna tatilmi denir allah aşkına.mafoldumben dinlenemeyecem bile.
laelaelaelaelae ayy balım gözünüz aydın tatlım.evlnde gör bakalım.benim gibi düğün izni olarak 3 gün al da evlilik tatilmiymiş,değilmiymiş gör.başkada bişi demiyom.ha bide şoparınlaa mini mini zabınlar ve şoparlarınla mutluluklar diliyom ilerde.:CüvCüv: anamm pek yakışır bu hal sanaa.
opuyorumnanaktan:1hug:
anlatam tabe yeterki sen iste . . .
pusudaydım ben biliyosun iletişime geçmeseydi 1 gün daha dicektim unut tanıştığımız günü yok say . . .
geldi ama böle elindede 1 tepsi üzümle hiç bir şey olmamış gibi . . . bilio meyveye olan zaafımı tabi . . . dünde ufak bi hediye geldi :asigim: sırnaşık şey :asigim:
uzatmadım bende o an sonradan aldım ifadesini . . .
hastalıklarla uğraştı bu şopar baya akrabağlarını falan kafası gerçekten çok doldu yoruldu . . .
gerekli direktifleri verdikten sonra ben eskisinden dahada iyi bi biçimde olmak üzere tam gaz ilerliyoruz bakalım . . . :1ninca:
tebrikler cnm . . . :asigim:
balayıı????
tebriiiik....
canım benim kalbin temiz senin.. inşalah Allah o güzel gönlüne göre verir..
3günlük izne çok şaşırdım. ne acımasız bir patron.. mimarların çalısma kosullarının zor olduğunu biliyorum. ev arkadasım da mimardı..kız dayanamadı istifa etti.. memleketıne gidip kendi iş yerini açtı ..
imkanın varsa koşullarını iyileştirmeni tavsiye ederim..
anlatam tabe yeterki sen iste . . .
pusudaydım ben biliyosun iletişime geçmeseydi 1 gün daha dicektim unut tanıştığımız günü yok say . . .
geldi ama böle elindede 1 tepsi üzümle hiç bir şey olmamış gibi . . . bilio meyveye olan zaafımı tabi . . . dünde ufak bi hediye geldi :asigim: sırnaşık şey :asigim:
uzatmadım bende o an sonradan aldım ifadesini . . .
hastalıklarla uğraştı bu şopar baya akrabağlarını falan kafası gerçekten çok doldu yoruldu . . .
gerekli direktifleri verdikten sonra ben eskisinden dahada iyi bi biçimde olmak üzere tam gaz ilerliyoruz bakalım . . . :1ninca:
tebrikler cnm . . . :asigim:
selammerhaba!!
zabınım ya hep musmutlu olun .opuyorumnanaktan
tatlım balayı imkanımız olmayacak sanırım.aslında 3 gün değil.normalde biz sadece bayramın 1. günü tatil yaparız.diğer günler yine iş olur.çalışırız.düğün öncesi diye.bayram haftası full tatil istedim.yani benim düğünüm eylül 27 de. 22,23,24,25,26 eylül izinliyim düğün hazırlığı telaşı olacak.düğün sonrasıda 3 gün izin.böyle.ama düğünden sonrada 1 hafta iznim olsa süper olurdu.neyse bunada şükür.pazarları bile çalışırıs normalde.bu işyerim çalışma saatleri bakından diğer bürolara göre uygun.önceki iş yerimde en erken 10 da çıkardık işten.acayip yorucuydu.burda 7,30 8 de çıkıyorum ya o bile yeter bana.opuyorumnanaktan düğün borçlarımız bitene kadar böyle çalışacam.çok yorulduğumda çıkarım heralde işten.kendi büromu açarım belki .veya bende freelance çizim yaparım.o biraz zor gerçi.okulda çook yoruldum,çalışırken daha da yoruluyorum.sanırım ev hanımı olmak istiyorum artık.laelaelaelaelae
yılmaz erdoğan bitanem...ben bilemedim bu sefer şiirini.. hep benim de çok beğendiğim şiirler koyardın.bunla aram pek oluşmadı.. ama okudum sonuna kadaar ablam beğenmiş koymuşşş..
iyileşmene çok sevindim fulyacım..iyice bir eğlen ve dinlen tatilde...güle güle git,hayırlısıyla dön inşallahkaydirigubbakcemile3Günaydın fıstıklar,
Dün bir daha yazamadım kusra kalmayın.. Baya bir yoğunluk oluştu.. Dün öğlen beyaz peynirli sandöviç ve kola zero içtikten sonra midem kendini baya bir toparladı..
Akşamına biraz meyve ve azıcık makarnayla geçiştirdim.. Yatmadan da 1 tane famodin aldım.. Bugün maşallahGayet iyiym.. Zaten keyfim de yerinde.. saat 12 de işten çıkıcam.. sonra bodruma doğru yol alıcaz.. delikafadulden,
Bodrumun yolları taştan sen çıkardın beni baştan..:dance: :dance:
Herkese Fium, fibulam, aplam.. dünki ilginiz alakanız için gerçekten teşekkür ederim.. Birebir bilmesem de tanımasam da sefiyorum sisi çok..opuyorumnanaktan
nasıl insanlar bunlar yaaabecerikli hatun.
günaydın tatlım.çok sevinsim iyi olmana.merak ettim bende.ortalığın hastalığımı acaba.iki gündür kardeşimde öyleymiş.dün ona limonlu kahve içirdim.sabah düzeldi.yedikleri yerinde durmuyordu hiç.lmaz:hayatta tahammül edemeyeceğim insan tipi..kendi işini kendisi yapamayan,kendine yetemeyen,ayakları üzerinde duramayan bir insanın kendine nasıl saygısı olur anlayamıyorum...zira o tip hazırcı ve asalak insanların böcek kadar değeri yok benim gözümde lmaz:
bodrumun adı bile iyileştirmiştir seni.. kaydirigubbakcemile5
sevındım canım iyi olmana
iyi tatılleer
özlücez seni..
kardeşlerin prensesi,asla unutma ki ne sen kayınvalidenin kızısın,ne de o senin annen!bende istiyorum bende.hem kariyer ypamayı,hem müthiş sofralar donatmayı.ay herşeyi herşeyi istiyorum.sizin gibi olcam bende.gerçi iki haftada bir pazar günleri de çalışan biri olarak nasıl yaparım bilemiyorum.dün kaynanamlara iadeyi ziyaret yaptık.gelinleri vardı benden 4 yaş büyük.kız sağolsun ne sofra kurmaya yardım etti,nede başka birşey yaptı.ilk günlerden dedikodusunu yapıyorum bende ya.:1ninca: neyse iki lafının biri ben yemek yapmam,bilmiyorum oldu.ee öğrenirsin dimi abla dedim.yoo niye öğrenecem valla hiçde öğrenemem dedi.bi tane bebeği var.o bebişe yaparsın ne güzel dedim.aman babaannesine gitsin yesin.yemeklerimizi o getirsin kendi oğlu yiyecek sonuçta hiçde umrumda değil deyince ben dumur oldum.yaa çok ilginç geldi.her işi bilmiyorum diyorum eşime ve kaynanama yaptırıyorum dedi.bana ilginç geldi.sizcede ilginçmi.kaynanam yazık iki günde bir tencere tencere yemek götürüyor.gelin kızları rahatsız olmasın diye torunu alıp kendi evine bkamaya götürüyo.acaba benimde mi öyle olmam gerek ki.gelin hanım böyle yaptıkça daha bi çok seviyorlar onu.:1shok:bilemedim.
en güzeli saygıda kusur etmeden aradaki mesafeyi korumak...yoksa birde bakmışsın aşırı yüzgöz olunmuş,vıcık vıcık bir ilişki çıkmış ortaya...fibulamın da senin de iyi niyetinizi anlıyorum ama çok sevdiğim bir söz vardır:CEHENNEME GİDEN YOL İYİ NİYET TAŞLARINDAN DÖŞENMİŞTİR....
Hayırlısı olsun zabınııııım:)çok sevindim bitanemopuyorumnanaktan
tebrikler tatlımalkisalkisalkisay biraz zor oldu ama hemen hemen hepsini okudum yazılanların
zabınım ya hep musmutlu olun .opuyorumnanaktan
tatlım balayı imkanımız olmayacak sanırım.aslında 3 gün değil.normalde biz sadece bayramın 1. günü tatil yaparız.diğer günler yine iş olur.çalışırız.düğün öncesi diye.bayram haftası full tatil istedim.yani benim düğünüm eylül 27 de. 22,23,24,25,26 eylül izinliyim düğün hazırlığı telaşı olacak.düğün sonrasıda 3 gün izin.böyle.ama düğünden sonrada 1 hafta iznim olsa süper olurdu.neyse bunada şükür.pazarları bile çalışırıs normalde.bu işyerim çalışma saatleri bakından diğer bürolara göre uygun.önceki iş yerimde en erken 10 da çıkardık işten.acayip yorucuydu.burda 7,30 8 de çıkıyorum ya o bile yeter bana.opuyorumnanaktan düğün borçlarımız bitene kadar böyle çalışacam.çok yorulduğumda çıkarım heralde işten.kendi büromu açarım belki .veya bende freelance çizim yaparım.o biraz zor gerçi.okulda çook yoruldum,çalışırken daha da yoruluyorum.sanırım ev hanımı olmak istiyorum artık.laelaelaelaelae
ev hanımı olmak mı???ne güzel bir espiri bu böyle:roflol:
yılmaz erdoğan bitanem...
hımm pek aramız yoktu zatialileri ile ondan çıkaramamısım..
iyileşmene çok sevindim fulyacım..iyice bir eğlen ve dinlen tatilde...güle güle git,hayırlısıyla dön inşallahkaydirigubbakcemile3
nasıl insanlar bunlar yaaalmaz:hayatta tahammül edemeyeceğim insan tipi..kendi işini kendisi yapamayan,kendine yetemeyen,ayakları üzerinde duramayan bir insanın kendine nasıl saygısı olur anlayamıyorum...zira o tip hazırcı ve asalak insanların böcek kadar değeri yok benim gözümde lmaz:
iyi tatılleer
özlücez seni..
kardeşlerin prensesi,asla unutma ki ne sen kayınvalidenin kızısın,ne de o senin annen!
en güzeli saygıda kusur etmeden aradaki mesafeyi korumak...yoksa birde bakmışsın aşırı yüzgöz olunmuş,vıcık vıcık bir ilişki çıkmış ortaya...fibulamın da senin de iyi niyetinizi anlıyorum ama çok sevdiğim bir söz vardır:CEHENNEME GİDEN YOL İYİ NİYET TAŞLARINDAN DÖŞENMİŞTİR....
Hayırlısı olsun zabınııııım:)çok sevindim bitanemopuyorumnanaktan
tebrikler tatlımalkisalkisalkis
ev hanımı olmak mı???ne güzel bir espiri bu böyle:roflol:
kayınvalide hususunda mantığımın sesi aynen senin söylediklerini söylüyor ablam.. ayrıca şu cehennemle ilgili söze benzer bir söz edecektım ama benım bildiğim daha kaba bir versiyondu.. ondan edemedım.. kibar ve zarif bir dille ne güzel ifade etmişsin...
iyi tatılleer
özlücez seni..
hadi hayırlısı prensesim...inşallah herşey yolunda gider de güzel haberlerle dönersin bize..:Saruboceq:bende istiyorum bende.hem kariyer ypamayı,hem müthiş sofralar donatmayı.ay herşeyi herşeyi istiyorum.sizin gibi olcam bende.gerçi iki haftada bir pazar günleri de çalışan biri olarak nasıl yaparım bilemiyorum.dün kaynanamlara iadeyi ziyaret yaptık.gelinleri vardı benden 4 yaş büyük.kız sağolsun ne sofra kurmaya yardım etti,nede başka birşey yaptı.ilk günlerden dedikodusunu yapıyorum bende ya.:1ninca: neyse iki lafının biri ben yemek yapmam,bilmiyorum oldu.ee öğrenirsin dimi abla dedim.yoo niye öğrenecem valla hiçde öğrenemem dedi.bi tane bebeği var.o bebişe yaparsın ne güzel dedim.aman babaannesine gitsin yesin.yemeklerimizi o getirsin kendi oğlu yiyecek sonuçta hiçde umrumda değil deyince ben dumur oldum.yaa çok ilginç geldi.her işi bilmiyorum diyorum eşime ve kaynanama yaptırıyorum dedi.bana ilginç geldi.sizcede ilginçmi.kaynanam yazık iki günde bir tencere tencere yemek götürüyor.gelin kızları rahatsız olmasın diye torunu alıp kendi evine bkamaya götürüyo.acaba benimde mi öyle olmam gerek ki.gelin hanım böyle yaptıkça daha bi çok seviyorlar onu.:1shok:bilemedim.
bu iş de senin erken doğumgünü hediyen olurkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?