60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatillere doyamadın nan . . . kaydirigubbakcemile3

ihii...:kedi: doyamadım valla...

Geçmiş olsun tatlım kardeşine sinir bozucu valla.

zabıncanım bi ikimiz tatilsiz kaldık ya. sen bebiş baktın tatilde,ben düğün yaacam.off koştur koştur nereye kadar.çook sıkıldım ben.yasakkelime

Kıyamam ben siseeee.... :teselli:

Ama sen ne güsel efleniyosun yaaa.... Bende istiyorummm...

Zabınım zabınım.. Biricik.. Şoparı naptın sen baküüm.. Var mı bi ses seda...

bodrumun adı bile iyileştirmiştir seni.. kaydirigubbakcemile5

sevındım canım iyi olmana

iyi tatılleer
özlücez seni..

zabıncanım bi ikimiz tatilsiz kaldık ya. sen bebiş baktın tatilde,ben düğün yaacam.off koştur koştur nereye kadar.çook sıkıldım ben.yasakkelime

FİBUŞŞŞŞ sen hiç konuşma asıl tatil sana yaaaa . . . :jeyyar:
şoparlada barıştık bu arada . . .

ay biraz zor oldu ama hemen hemen hepsini okudum yazılanların
mavibenek ablacım tarifini deniycem patatesli olanı çok sewerim zaten öyle karışımları bol tursulu ohhh:)
flyyy cım iyi tatiller muhtemelen bu yazdığımı görmeyeceksin ama olsun ayrıca geçmiş olsun

şoparlarıyla barışanlara mutluluklar aşk dolu günler diliyorum
hepinizi çok sewiyorum weeeee 63.1 e indimmmmmm:dance:
pazartesi çizelgemi değiştireceğim ama inş 62leri tekrardan görürüm o zamana kadar

bu arada herkeslere günaydın opuyorumnanaktan

günaydın idealist prensesim bilio musun dublaj benim en büyük hayalim . . . :asigim:
gerçi senin daha farklı bir faktörün olacak lakin ucundan kıyısından içinde olman çok sevindirdi beni . . .
istanblda olsam girişeceğim ilk iş . . . :asigim:

canım ben herzaman hizmeti severim.her konuda.inşallah o eltimi kınadım ya.onun gibi olmam.varsın kıymetim bilinmesin.ne demişler iyilik yap denize at,balık bilmezse halik bilir.kaynanama bende çok üzüldüm.bende kızı gibi olmak istiyorum.bakalım zaman ne gösterecek.kafamçokkarıştı bide aşkımın annesi.benim için bakıp büyütmüş bu güne kadar.hürmeti eksik etmemek lazım. dimi ama.:lepi:

tatlım ya bende heyecanlandım.inşallah iyi bir iştir senin için.delikafaduldensositososito ne karizmatik bişiydir.simultane çevirmenlere fialnda hep özenmişimdir.senin kide güzele benziyo.hep çeiviri yapmak istemişimdir.bende küçük çaplı çeviri yapıyorum.çocuk kitapları filan.ama arkadaşlara.:1ninca: hadi bekliyoruz haberlerini.

ihii...:kedi: doyamadım valla...

Geçmiş olsun tatlım kardeşine sinir bozucu valla.

Kıyamam ben siseeee.... :teselli:

Ama sen ne güsel efleniyosun yaaa.... Bende istiyorummm...

:umursamaz:Çok üzgünüm çoook kız düğün telaşı derken o koşuşturmaca olacak tek tatilim.pazar günü düğün olacak.ben çarşamba iş baı yapacağım.buna tatilmi denir allah aşkına.mafoldumben dinlenemeyecem bile.

FİBUŞŞŞŞ sen hiç konuşma asıl tatil sana yaaaa . . . :jeyyar:
şoparlada barıştık bu arada . . .

laelaelaelaelae ayy balım gözünüz aydın tatlım.evlnde gör bakalım.benim gibi düğün izni olarak 3 gün al da evlilik tatilmiymiş,değilmiymiş gör.başkada bişi demiyom.ha bide şoparınlaa mini mini zabınlar ve şoparlarınla mutluluklar diliyom ilerde.:CüvCüv: anamm pek yakışır bu hal sanaa.

bu arada herkeslere günaydın opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan:1hug:

nasıl gelişti? anlat kısss

anlatam tabe yeterki sen iste . . .
pusudaydım ben biliyosun iletişime geçmeseydi 1 gün daha dicektim unut tanıştığımız günü yok say . . .
geldi ama böle elindede 1 tepsi üzümle hiç bir şey olmamış gibi . . . bilio meyveye olan zaafımı tabi . . . dünde ufak bi hediye geldi :asigim: sırnaşık şey :asigim:

uzatmadım bende o an sonradan aldım ifadesini . . .

hastalıklarla uğraştı bu şopar baya akrabağlarını falan kafası gerçekten çok doldu yoruldu . . .
gerekli direktifleri verdikten sonra ben eskisinden dahada iyi bi biçimde olmak üzere tam gaz ilerliyoruz bakalım . . . :1ninca:

tebrikler cnm . . . :asigim:

balayıı????
tebriiiik....

canım altyazar olarak çalışıcam..olursa eğer...
ortamı bilmiyorum..
dublaj sanatçısı olabilceğini düşünüyorsan ses tonun tiyatrik ve diksiyonun müthiş olmalı... merak ettim bak şimdiii sesini opuyorumnanaktan

canım benim kalbin temiz senin.. inşalah Allah o güzel gönlüne göre verir..
3günlük izne çok şaşırdım. ne acımasız bir patron.. mimarların çalısma kosullarının zor olduğunu biliyorum. ev arkadasım da mimardı..kız dayanamadı istifa etti.. memleketıne gidip kendi iş yerini açtı ..
imkanın varsa koşullarını iyileştirmeni tavsiye ederim..

zabınım ya hep musmutlu olun .opuyorumnanaktan

tatlım balayı imkanımız olmayacak sanırım.aslında 3 gün değil.normalde biz sadece bayramın 1. günü tatil yaparız.diğer günler yine iş olur.çalışırız.düğün öncesi diye.bayram haftası full tatil istedim.yani benim düğünüm eylül 27 de. 22,23,24,25,26 eylül izinliyim düğün hazırlığı telaşı olacak.düğün sonrasıda 3 gün izin.böyle.ama düğünden sonrada 1 hafta iznim olsa süper olurdu. neyse bunada şükür.pazarları bile çalışırıs normalde.bu işyerim çalışma saatleri bakından diğer bürolara göre uygun.önceki iş yerimde en erken 10 da çıkardık işten.acayip yorucuydu.burda 7,30 8 de çıkıyorum ya o bile yeter bana.opuyorumnanaktan düğün borçlarımız bitene kadar böyle çalışacam.çok yorulduğumda çıkarım heralde işten.kendi büromu açarım belki .veya bende freelance çizim yaparım.o biraz zor gerçi.okulda çook yoruldum,çalışırken daha da yoruluyorum.sanırım ev hanımı olmak istiyorum artık.laelaelaelaelae

iyi yapmışsın sekerim. insanlık halidir ..herkes zor durumda kalır bazen.. hem daha çok yeni ilişkiniz..bir şeyler oturana dek olur böyle şeyler.. kötü bir şopar değil o.. kaydirigubbakcemile5

selam

hımm, zor canım anladım.. sen gene de gözünü 4 aç..piyasayı sıkı takıp et daha iyi bişi tutturursan kaçarsın ama ev hanımı olma düşünceni şaka olarak algılıyorum...

Canlarım ben çıkıyorum..

Hepinizi kocaman öptüm...opuyorumnanaktan
İyi bakın kendinize.... Şeniz

ben bilemedim bu sefer şiirini.. hep benim de çok beğendiğim şiirler koyardın.bunla aram pek oluşmadı.. ama okudum sonuna kadaar ablam beğenmiş koymuşşş..
yılmaz erdoğan bitanem...
iyileşmene çok sevindim fulyacım..iyice bir eğlen ve dinlen tatilde...güle güle git,hayırlısıyla dön inşallahkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…