60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir ara tartışma konusu olmustu.. bir dilim etiform light etimeğin kalorisini bilen yoktu..
hesapladım.. 40 cal.
forum bilgisine..

helal sana prensesim:lepi:
işte benim kardeşim!!!
bak diyeti bozar ve su koyverirsen çok kızarım bilesin:)))))))))
gazamız mübarek olsun kardeş...
hedef 1 eylül....

işte benim kardeşim!!!
hedef 1 eylül....

valla ablacım regl dönemı mazeritim de olmayacak bu15 gün.. yarında 3.günü zaten. ve ben yarın için bir günlük lapa diyeti düşünüyorum.şimdiden ıslattım kepeklı pirincimi.. ödemden kurtulmak için yapıyorum..
1 eylüle dek nefes almak yoooook...
benim ilk hedefim 57 önce ona ulaşayım. sonra daha baska hedeflerim olacak... su an net hedef belırleyemıyorum.

keşke seni bu kadar çok sevmeseydim prensesim:)
o zaman diyet kusurlarına daha rahat kızardım:)
ne diyeyim....olmayan kardeşimin yerine koydum seni....iyiki varsın canım kardeşim...iyiki tanıdım seni....

keşke seni bu kadar çok sevmeseydim prensesim:)
o zaman diyet kusurlarına daha rahat kızardım:)
ne diyeyim....olmayan kardeşimin yerine koydum seni....iyiki varsın canım kardeşim...iyiki tanıdım seni....

teşekkür ederim ablacım sevgine layık olmaya çalışıyorum ben de..
hem benım de ablam yok :)

ama sen daha acımasız ol bana karşı..
hatalarımı tolere etme..
zaten 15günlük sözümüz var.. her gece hesap verılecek ne yedık ne içtik.. ağzımıza attığımız her lokmanın hesabını soralım.kalori hesabı yapalım..
başka türlü motive olamıcaz belli oldu..
bir de şu yerleşik kilolar bu kadar çok zorlamasa keşke..

ablacım ben yatıyorum sana cok iyi geceler..
opuyorumnanaktan

iyi geceler ablasının prensesi...yarın büyük gün...
gerçek diyet yarın başlıyor:)))))))))))
Allah ikimizi de utandırmasın...
mutlu rüyalar ablasının bitanesi....opuyorumnanaktan

günaydın kızlar sonunda aranıza dönebildim.
diyetim sorunsu devam etti
dün aqua marine gittik dışardan yiyecek getirmek yasak ordada hep kalorili şeyler vardı sabahtan akşama kadar ordaydım mecburen yedim öyle şeylere alışmamışım bugün baya şişmiş uyandım.neyse durmak yok diyete devam
geçmişi okuyamadım ben yokken ne kadar çok şeyler yazmışsınız

lunacan hayırdır bitanem?tatsız bir durum yoktur umarımneyin var canım???

Teşekkür ederim benekcim..Geçenlerde sitemizde tatsız bazı şeyler yaşandı.Yaşanan şeylerin içinde ben yoktum ama şahit olduğum şeyler beni çok etkiledi.Zavallı bir köpek (sakinlerden birinin) çok acımasız şeylere maruz kaldı...

Neyse inan anlatmak bile içimi bulandırıyor...3 gündür unutmaya çalışıyorum ama ....

Herkese günaydınnnn...Bu hafta hepimiz için verimli bir hafta olur iyişallah...kaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin canım....Ben de dün Beykozdaydım...Balık ekmekleri bir güzel götürdük ailecek,hem de iki öğünnnnn....mafoldumben

Bu arada 1 aydır aynı kilodayım...Artık yokkkk kesinlikle kilo veremiyorum..Sanırım dondurmayı fazla götürüyorum bu aralar,azaltmam lazım ama nasıl..ışte onu bilemiyorummm...:1no2:

işte benim kardeşim!!!
hedef 1 eylül....

msn kutucuğuna çevirmişsiniz nan burayı :roflol: şaka maka benide alın aranıza 1 eylül grubu kuralım kaçamak yapanı gruptan ihraç edelim . . .

ahanda sabah yediklerim 1 kayfe şekersiz 1 kupa çay 1 saat sonra 1 simit 1 kalper düşünmekteyim . . .

kuralım canım benim.. gel sen de ..

tabi siz şimdi uyuyorsunuz 3.30 lara kadar konuş konuş . . .

kaydirigubbakcemile3
ne uyuması uyanalı çok oldu benim...

nasıl ya..
ne yaptılarki köpeğe...insanların bir köpekle dertleri ne olabilirki..çıldırmış olmalılar..
bizim siteye bir tane sokak köpeği girmiş.. insanlar güvenliğe yalvaıryordu çıkarmayın dıye.. köpek sitenin köpeği oldu.her gun birilerinin köpeğe yiyecek bir şeyler verdiğini görüyorum. çocuklar da mıncıklayıp duruyor...aksini düşünemiyorum.

olsun tatlım arasıra bünyeyi şaşırtmak lazım böyle ama bundan ders alalım uzuuuuuun süre bize kaçamak yok o zaman
lmaz:

Beni de katın aranıza.Başka türlü olmayacak.Kiloları bu güne kadar az çok verdim durdum ama şimdi bir aydır tık yoksenağlama...Sanırım tatil sonrası rehavetine girdi beyin ve vücut..Beni de aranıza alın:Saruboceq: ...

Ahan da benim de yediklerim bu sabahcokacimcoook:

1 kupa yeşil çay (Şekersiz)
1 dilim kepekli ekmek (Unonunkinden)
Bol domates
Bol tatlı sivri biber
2-3 tatlı kaşığı kadar lor peyniri

Off ne sen sor ne ben söyleyeyim hayatım(Gerçekten detaylı anlatmak istemiyorum,o anı yeniden yaşıyormuşum gibi geliyor)..Köpeğe zulum eden yaratık zaten oldukça sorunlu biri,onun insan gibi davranması şaşırtıcı bizim için ama gene de gördüğüm manzara beni çok üzdü...Sadece zavallı hayvan değil sahibi de nasibini aldı yaratıktan.Şu an yaratık kodeste ama ne olacak ki yarın,öbür gün çıkacak aramıza katılacak gene...

olsun tatlım arasıra bünyeyi şaşırtmak lazım böyle ama bundan ders alalım uzuuuuuun süre bize kaçamak yok o zaman
lmaz:

Vallahi yok evlibarklı..Ben de bugün karar verdim,özellikle dondurma kaçamaklarını çok ciddiye alıcam artık.Diğerlerini de tabii...mafoldumben

anlıyorum canım. anlatma zaten boşver gitsin..
belli ki ruh ve akıl sağlığı yerinde olmayan bir vatandaş..
gel sen de canım listeye..

bu arada kilo bildirimi yapalım kızlar dün aksamdan yapan bir iki kişi oldu. siz de yapın ekleyeyim listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…