Zabınımm... Ühüüü.. Saçım dökülüyooo...mafoldumben mafoldumben
canım benim çok teşekkür ederim.. iyilik perim benim ...Tatlım hayırlısı olsun.. eğer hakkında hayırlı ise, gerçekten orda mutlu olucaksan işaaaallah olsun tatlım.. Dualarım seninle..opuyorumnanaktan
sonbahardandır canım... mantar gibi bir enfeksiyon söz konusu değilse dert etme..Zabınımm... Ühüüü.. Saçım dökülüyooo...mafoldumben mafoldumben
oyyyy benim perim :asigim: mevsimsel tamamen yani eylül geldi doğada bile görebilirsin etkilerini . . .
çok çok ciddi miktarlarda değilse sakın dert etme . . .
oyyyy benim perim :asigim: mevsimsel tamamen yani eylül geldi doğada bile görebilirsin etkilerini . . .
çok çok ciddi miktarlarda değilse sakın dert etme . . .
canım benim çok teşekkür ederim.. iyilik perim benim ...
sonbahardandır canım... mantar gibi bir enfeksiyon söz konusu değilse dert etme..
saç uzmanı zabın da aynı şeyi teyit etmiş...
zabınım günaydın sana ...
öpücükler sunarım..
benim ablam nirdeeeeee......
iftar davetlerinde mi hala...
ah sorma derinim,topikçe saldık ipin ucunukızlar son birkaç gündür çok fazla yiyorum...börekler,tatlılar...:kedi: bu akşamdan itibaren silkinip kendime gelmeye karar verdim...ramazan sonuna kadar börek ve tatlı yok...olursa sütlü tatlı...pide zaten yemiyorum sahurda dahil...ramazanda en az 2 kilo vermem lazım ama böyle gidersem zor görünüyor...
bu akşam yediklerim;
1 kase ezogelin çorba,1 kase komposto,salata,1 y.k.kadar erişte
lunacanıııım..14 ünde başlıyor hayırlısıyla oğluşunBen de hayatım.Umarım herşey yolunda gitmiştirrrrr!!!!....:Saruboceq:
hayırlı olsun prensesim...ne kadar sevindim anlatamam...dualarım (her zaman) seninle bitanecim:Saruboceq:çok teşekkür ederim canlarım benım opuyorumnanaktan
kızlar tekrar teşekkürler iyi niyetiniz için..
şöyle anlatayım. çoğu zaman iş tanımı , firma dışardan iyi gibi gözüksede gidip tanıdığımda ''bu muymuş ya..'' diyip çıktığım çok oldu..
burası için onu söyleyemeyeceğim, kurumsallıklarından ve detaylı bir şekilde gördüğümde iş tanımından çok etkılendım. tam bana göre herşeyiyle dedim.. hiç bir işi bu kadar istemedim sanırım.
bugun olanlara gelınce sayısal ağırlıklı bir test oldum önce 50 soru kadardı.malum yabancı dil bölümü mezunu olunca sosyal zeka daha fazla gelişiyor. sayısal test zorlamadı diyemem. umduğum,alışkın odugum bir matematik de değildi. şu bankaların yaptığı şekilli,grafikli genel yetenek testlerinden de değildi :) anlatamadım biliyorum.
2-3 soru hariç hem sonuç bularak işaretleme yaptım ama bu saydğım sebeplerden ötürü çok güvenemıyorum kendıme.. çok iyi bir iş mi çıkardım yok çuvalladım mı... belirsiz..
ardından klasık bir iş mülakatı gerçekleştirdik ki bu kısımda kendımı çok daha iyi gördüm.
bunun ardından ingilizce bir mülakat oldu yerimseniben ve beni ingilizce yeterlilik testine sokmaya gerek duymadıklarını belirttiler süprizzzzz
gene olarak atmosfer olumluydu.. kafamı tek kurcalayan sayısal sınav,nasıl bir barajları var bilemiyorum. 15gun içinde arayacaklarını belirrttiler.. bu kısımdan başarılı olursam genel müd.te ilgili departmanla görüştürecekler..
bir dezavantajımda referansım yok. bilirsiniz her yerde kabul görür oldu artık..kafamı kurcalayan son şey de bu..
hadi bakalım benimiçin dua etmeye devam hihoyyyt
he he..hepicimiz yemiş durmuşuz kaç gündür:)evettt hemen herkes ipin ucunu kaçırmış anladığım kadarıyla bu benim içinde öyle oldu son bi kaç gündür . . .toparlanma zamanı diyelim . . .
benim deeeeeZabınımm... Ühüüü.. Saçım dökülüyooo...mafoldumben mafoldumben
geldim kuzuuuum:)bugün işe başladım prenses...benim ablam nirdeeeeee......
iftar davetlerinde mi hala...
Umarım mevsimdendir dediğiniz gibi.. zaten dökülüyodu ama sabah elimi saçıma bi attım bir kaç kere üstüste avuç avuç saç geldi.. Ödüm koptu..
İyi bi bakıma başlicam.. Haftasonu şöyle biraz kestirip Saranın verdiği bir formül vardı ondan uyguliim bi süre haftada 2 diyorum.. Bi de sevdiceğim 3lü bioxcin almış.. Onun da 1 tanesine el koydum.. Güneş deniz filan baya yıprandı heralde.. Bi de hava değişince..:gitme:
Ben de onu sorceedim.. Kaç gündür yok.. Nirde ki acep?
ah sorma derinim,topikçe saldık ipin ucunu
lunacanıııım..14 ünde başlıyor hayırlısıyla oğluşunumarım herşey çoooook güzel olurkaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun prensesim...ne kadar sevindim anlatamam...dualarım (her zaman) seninle bitanecim:Saruboceq:
he he..hepicimiz yemiş durmuşuz kaç gündür:)
toparlanalım hakkaten...
benim deeeee((((((((( gitme:
geldim kuzuuuum:)bugün işe başladım prenses...
kaç gündür yoktum tabii...o kadar yiyince karşınıza çıkacak yüzüm mü kaldı ki:kedi:
canım benim bu akşam için hazırladığım menüyü yazayım:slmlar bende hafta sonu giremeyenlerdenim pc bozuldu formata gitti neyse burdayım hafta sonu davet vardı birazyemegi fazla kaçırdım ama sanırım sporla destekliyorum çünkü kilomda degişiklik yok günlük spora devam sahurda 2dilim yumurtalı ekmek birazda marmelatlı ekmek şekersiz çay bolsu ile kapattım iftara ne pişiricegimi henüz bilmiyorum fikir verin kızlar tıkandım bugün
haklısın fulyacım..birinin bana da dur demesi lazımHoşgeldin aplaaammm... Hadi bakalım hayırlı seneler işallah.. senenin ilk iş günü..
Valla hepiciimiz ipin ucunu öle bi kaçırdıkki sorma..
aaaa yasmayı unuttum ama sabah.. Callaneticse başladım dün çok şükür.. Siftah yaptım gerisi gelir işallah.. Akşamları da yeniden miiive ye döndüm mü tımamdır..
bixcin kullanıyorum ben bir aydır..tavsiye ederim. zaten 3 kişilik bir kafam vardı,4 kişilik oldu.ama şı kırıklar ve akmış rezil kızılım sinirime dokunuyor... biraz da sönsün istiyorum.. bayrama doğru gıdınce memlektte kestırcem ben de bıraz.. çok kırık var.Umarım mevsimdendir dediğiniz gibi.. zaten dökülüyodu ama sabah elimi saçıma bi attım bir kaç kere üstüste avuç avuç saç geldi.. Ödüm koptu..
İyi bi bakıma başlicam.. Haftasonu şöyle biraz kestirip Saranın verdiği bir formül vardı ondan uyguliim bi süre haftada 2 diyorum.. Bi de sevdiceğim 3lü bioxcin almış.. Onun da 1 tanesine el koydum.. Güneş deniz filan baya yıprandı heralde.. Bi de hava değişince..:gitme:
Ben de onu sorceedim.. Kaç gündür yok.. Nirde ki acep?
mutlka çorban ve salatan olsun.. diyet için oruçta çok lazım..slmlar bende hafta sonu giremeyenlerdenim pc bozuldu formata gitti neyse burdayım hafta sonu davet vardı birazyemegi fazla kaçırdım ama sanırım sporla destekliyorum çünkü kilomda degişiklik yok günlük spora devam sahurda 2dilim yumurtalı ekmek birazda marmelatlı ekmek şekersiz çay bolsu ile kapattım iftara ne pişiricegimi henüz bilmiyorum fikir verin kızlar tıkandım bugün
ah sorma derinim,topikçe saldık ipin ucunu
lunacanıııım..14 ünde başlıyor hayırlısıyla oğluşunumarım herşey çoooook güzel olurkaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun prensesim...ne kadar sevindim anlatamam...dualarım (her zaman) seninle bitanecim:Saruboceq:
he he..hepicimiz yemiş durmuşuz kaç gündür:)
toparlanalım hakkaten...
benim deeeee((((((((( gitme:
geldim kuzuuuum:)bugün işe başladım prenses...
kaç gündür yoktum tabii...o kadar yiyince karşınıza çıkacak yüzüm mü kaldı ki:kedi:
canım benim bu akşam için hazırladığım menüyü yazayım:
yayla çorbası
dalyan köfte
nohutlu pirinç pilavı
yoğurtlu biber kavurma
prenses tatlısı
umarım faydası olurcokacimcoook
teşekkürler prensesimkaydirigubbakcemile3bixcin kullanıyorum ben bir aydır..tavsiye ederim. zaten 3 kişilik bir kafam vardı,4 kişilik oldu.ama şı kırıklar ve akmış rezil kızılım sinirime dokunuyor... biraz da sönsün istiyorum.. bayrama doğru gıdınce memlektte kestırcem ben de bıraz.. çok kırık var.
fulya akmış kızılın üstüne fındık kabuğu nasıl girer , fikrin var mı canım?
mutlka çorban ve salatan olsun.. diyet için oruçta çok lazım..
tavuk suyuna terbiyeli corba olabılır
mısır çorbası yaptım gecen gun güzel oldu
kabak corbası var cok hafif ve sağlıklı sütlü böyle
salata mesım salatası olabılır kırmızı lahanlar cıkmıs, havuç,iceberg marul ,bıraz mısır.. favori salatmdır.
yaylayı da severım.
ızgara et olabılır, evdekıler istiyorsa pilav ve ya patates püresi..
bunlar geldı aklıma canım.
hoşgeldin ablacım,
yeni sezonun hayırlı ve uğurlu olsun.. daha okullar açılmadı ama minikler nasıl özlemiştir seni.. ilokul öğretmeni çocuklar için herşeydir.. anne-baba gbidir..
bu arada mönüye bak... diyette olmasam basardım tekirdağı... kaydirigubbakcemile
teşekkürler prensesimkaydirigubbakcemile3
ah güzelim,doyurulması gereken üç erkek olunca menü de böyle oluyor mecburiyetten:)
anlayın benim diyet yapmamın ne kadar zor olduğunu...pişir pişir yeme!!!
bu arada boşver bu günlük diyeti:)atla arabana birbuçuk saat sonra burdasın:)başımın üstünde yerin var ablasının prensesi....opuyorumnanaktan
haklısın fulyacım..birinin bana da dur demesi lazımlmaz:
reglim üç gün gecikti ve kendimi davul gibi hissediyorumbir de bu sabah baskülde 57 yi görünce iyice moralim bozuldu (((((((
bixcin kullanıyorum ben bir aydır..tavsiye ederim. zaten 3 kişilik bir kafam vardı,4 kişilik oldu.ama şı kırıklar ve akmış rezil kızılım sinirime dokunuyor... biraz da sönsün istiyorum.. bayrama doğru gıdınce memlektte kestırcem ben de bıraz.. çok kırık var.
fulya akmış kızılın üstüne fındık kabuğu nasıl girer , fikrin var mı canım?
nasıl mutlu edersin beni bitanem...taaa yüreğimden söylüyorum bunu...kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanoyy ablam benim..
bu davet çevrilmezdi ama... bugünlükte bensiz ye sen..
ama bir gün mutlaka çalcam ben senin kapını belli oldu. Şeniz
çok teşekkür ederim canlarım benım opuyorumnanaktan
kızlar tekrar teşekkürler iyi niyetiniz için..
şöyle anlatayım. çoğu zaman iş tanımı , firma dışardan iyi gibi gözüksede gidip tanıdığımda ''bu muymuş ya..'' diyip çıktığım çok oldu..
burası için onu söyleyemeyeceğim, kurumsallıklarından ve detaylı bir şekilde gördüğümde iş tanımından çok etkılendım. tam bana göre herşeyiyle dedim.. hiç bir işi bu kadar istemedim sanırım.
bugun olanlara gelınce sayısal ağırlıklı bir test oldum önce 50 soru kadardı.malum yabancı dil bölümü mezunu olunca sosyal zeka daha fazla gelişiyor. sayısal test zorlamadı diyemem. umduğum,alışkın odugum bir matematik de değildi. şu bankaların yaptığı şekilli,grafikli genel yetenek testlerinden de değildi :) anlatamadım biliyorum.
2-3 soru hariç hem sonuç bularak işaretleme yaptım ama bu saydğım sebeplerden ötürü çok güvenemıyorum kendıme.. çok iyi bir iş mi çıkardım yok çuvalladım mı... belirsiz..
ardından klasık bir iş mülakatı gerçekleştirdik ki bu kısımda kendımı çok daha iyi gördüm.
bunun ardından ingilizce bir mülakat oldu yerimseniben ve beni ingilizce yeterlilik testine sokmaya gerek duymadıklarını belirttiler süprizzzzz
gene olarak atmosfer olumluydu.. kafamı tek kurcalayan sayısal sınav,nasıl bir barajları var bilemiyorum. 15gun içinde arayacaklarını belirrttiler.. bu kısımdan başarılı olursam genel müd.te ilgili departmanla görüştürecekler..
bir dezavantajımda referansım yok. bilirsiniz her yerde kabul görür oldu artık..kafamı kurcalayan son şey de bu..
hadi bakalım benimiçin dua etmeye devam hihoyyyt
Günaydın hepinize kızlar bugün çoooookkk mutluyum :teytey:
3 yıldır ilk defa 60 kilonun altına düştüm bu büyük bir olay benim için
keyfime diycek yok :sm_cool:
Dün tartıldım ve 58,9 geldim 12 gün önce 61 kiloydum yani anlatılmaz yaşanırkaydirigubbakcemile3 sizlerle paylaşmak istedim sevincimi
ee hani diyet
fındık kabuğu girer mi gercekten? çikolata kahve çok koyu olur diye istemıyorum. benimki sevmiyor çok koyu renkleri.. bir de fazla beyazım ben.ruh gıbı oluyorum koyu renkte.. fındık kabuğu çok koyu durmaz dimi?merak etme 1-2 güne iner o yine aplamm...opuyorumnanaktan
Fındık kabuğu süper fikir tatlım.. Rengi toplar.. Onda da hafif kızılımsı bi ton var.. Çukulata kahveside çok tatlı bi renk kızılı döndürmek için..
Bioxin gerçekten çıkarıomu yaa??
süper.. Hemen düzenli olarka kullanmaya başlıyorum..zemuszemus zemuszemus
biliyorum ablacım opuyorumnanaktannasıl mutlu edersin beni bitanem...taaa yüreğimden söylüyorum bunu...kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ee hani diyet
Canım Allah yolunu açık etsin,gönlüne göre versin...opuyorumnanaktan
Kutlarım canım...Aramıza hoşşşş geldin...zemuszemus
Amin benekcimmm,iyişallah:Saruboceq:...Sen kaçları okutucan bu sene..opuyorumnanaktan
Yenisin galibaa.s...Burası böyle arkadaş,bol diyet yanında bol sohbet...:teytey:
1600 küsür sayfadır diyet var ya işte:)ee hani diyet
Canım Allah yolunu açık etsin,gönlüne göre versin...opuyorumnanaktan
Kutlarım canım...Aramıza hoşşşş geldin...zemuszemus
Amin benekcimmm,iyişallah:Saruboceq:...Sen kaçları okutucan bu sene..opuyorumnanaktan
Yenisin galibaa.s...Burası böyle arkadaş,bol diyet yanında bol sohbet...:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?