60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar...bugun yedigim yemekler:
Sabah: 1 kase musli, sut
Oglen: kizarmis tavuk, pilav, yesil salatasi
aralarda cay iciyorum
Aksam: karpuz
Gunde 2,5 lt su
Dun gunduz denize gittim, guzel yuzdum
Aksam spora gittim, kosu bantta 10 dakika 6.0 hizla yurudum, 10 dakika 8.0 tirmanis, 6.0 hizla yurudum, 10 dakika 9.0 hizla kostum. 200 kusur kalori biraktim, sonra pilates yaptim ve sonra da saunaysa 15 dakikaya girdim...
Haftada 3-4 defa spora ve saunaya gidecem

Gecen birkac doktorlarla konustum, soyledigi su
gunluk yemekleri 100% olarak al
35%kahvalti olmali
50% oglen yemek olmali
ve 15% aksam yemeyi...eger sen oglen ve aksam yemeklerin yerlerini degistirirsan daha iyi olacak diye dusunuyorum

tekrardan tebrikler:)
anladım canım.. pilav,mısır,yulaf yediğini bilmiyordum..aksam yemeklerinin hafifliği de senin tercihin elbet.. biz buraya yazılan herseyı eleştiriyoruz ki güzel güzel paylaşım yapalım,bilinçlenelim.. ben doktor değilim, neticede takip ettiğin bir doktor varsa onun tavsiyelerine uyman cok güzel..
istediğin kiloya düşmen dileğiyle
sağlıklı zayıflamalarr....

benimki de çok yavasladı canım.. sanırım pek fazla fazlalığımız kalmadı,o yüzden iyice zorlastı bu iş.. yılmak yok!
ayrıca tebrık ederım yenı bedenın için.. mavi de ben de 27 bedene oluyorum rahatlıkla :lepi: aynı beden olmusuz.. ama kötü bir haberım var. mavının kalıpları azıcık geniş.. diğer markalarda 28ım ben hala... kaydirigubbakcemile3

sporunu tebrik ederim... özellkle pilates çok iyi sıkılaştırıyor opuyorumnanaktan

merhabalar kızlar,
haftasonu cok yoğundum uğrayamadım. öyle bir koşuşturmaca yanı..dhem teslim etmem gereken bir iş vardı,ona sıkıştım. hem de bir sınavım vardı.ona çalıştım.diyetımın de feci aksadı.. yemek yapacak vaktım olmadı,stres falan tavan yaptım. haliyle pek bir kaçırdım ipin ucunu.. umarım toparlıycam bugunden itibaren...

bu arada yardımınıza ihtiyacım var. saat 4 te sınavım var..ortaya karısık sıkı bir sınav... benım için dua edın. ardından mülakata gircem. olursa eğer. türkiyenın en buyuk lojistik firmalarından biriyle anlaşıcam...
şu mübarek günde dualarınızı eksık etmeyın üzerimden..
hepinize kocaman opuyorumnanaktan

Canımm allah zihin açıklığı versin canım.. İşallah çok güzel geçer sınavın.. Hakkında hayırlısı olsun biranem..

kızlar benim yaş 23 boy 1.65 kilo 62 dogmdan sonra göbegim kaldı simit var belimde malesef.umarım veririm ama dogum yapalı 9 ay oldu hiç bir gelişme yok.tek şişman beyniniz diye bir kitap varmış onu alıp okumak istiyorum işi beyinde bitiriyormuşsunuz yazarı yasemin soysal.okumak isteyene.

Selam kızlar..

Bugün aslında çok güzel giderken günüm pidenin ağına düştüm..

Kalkınca: 2 kuru kayısı
Sabah: 1 kase nesfit
Öğlen: hazır domates çorbası yanında 3 dilim pirinç patlağı
Ara: 3 kuru kayısı 3 dilim pirinç patlağı
Akşam: 2 dilim kadar yumurtalı pide.. yanında bir üçgen karper..pide nin çoğunu kuru kuru yedim..nasıl bişey bu yaa..mafoldumben

artık sadece meyva filan yerim artık.. Bari kaloriden kurtarayım günü..

Gecen birkac doktorlarla konustum, soyledigi su
gunluk yemekleri 100% olarak al
35%kahvalti olmali
50% oglen yemek olmali
ve 15% aksam yemeyi...eger sen oglen ve aksam yemeklerin yerlerini degistirirsan daha iyi olacak diye dusunuyorum

haklısın aslında, ama ailem akşam yemeğine hep daha çok önem verdiği için ister istemez kaçamak yapıyorum o zaman da. ama önerini dikkate alıp öğle yemeğinde karpuzun yanında bir kaşık bulgur pilavı yedim, akşam için de ekmeği çıkartıp sadece 3-4 kaşık sebze ve salata yemeyi düşünüyorum umarım daha dengeli olmuştur =))

canımmm bol bol bol bol şans diliyorum sana!

lunacım tebrikler çok sevindim senin adına...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ben ne zaman kot alabileceğim acaba...:çok üzgünüm: istediğim kiloya gelince alacağım diye kendi kendime söz vermiştim ama bir türlü gelemedim o kiloya...:a015:

canım şimdi okudum yazdıklarını...bilseydim dua ederdim...kaydirigubbakcemile3 umarım sınavın çok iyi geçmiştir...dualarım seninle...senden daha iyisini mi bulacaklar inşallah olur canım...:Saruboceq:

kızlar son birkaç gündür çok fazla yiyorum...börekler,tatlılar...:kedi: bu akşamdan itibaren silkinip kendime gelmeye karar verdim...ramazan sonuna kadar börek ve tatlı yok...olursa sütlü tatlı... pide zaten yemiyorum sahurda dahil...ramazanda en az 2 kilo vermem lazım ama böyle gidersem zor görünüyor...

bu akşam yediklerim;
1 kase ezogelin çorba,1 kase komposto,salata,1 y.k.kadar erişte

Canımm allah zihin açıklığı versin canım.. İşallah çok güzel geçer sınavın.. Hakkında hayırlısı olsun biranem..

çok teşekkür ederim canlarım benım opuyorumnanaktan
Margharitaaaaamm... Nasıl geçti sınavvv??? Merak ettimm çoookkk...:uhm:

Ben de hayatım.Umarım herşey yolunda gitmiştirrrrr!!!!....:Saruboceq:

kızlar tekrar teşekkürler iyi niyetiniz için..

şöyle anlatayım. çoğu zaman iş tanımı , firma dışardan iyi gibi gözüksede gidip tanıdığımda ''bu muymuş ya..'' diyip çıktığım çok oldu..
burası için onu söyleyemeyeceğim, kurumsallıklarından ve detaylı bir şekilde gördüğümde iş tanımından çok etkılendım. tam bana göre herşeyiyle dedim.. hiç bir işi bu kadar istemedim sanırım.
bugun olanlara gelınce sayısal ağırlıklı bir test oldum önce 50 soru kadardı.malum yabancı dil bölümü mezunu olunca sosyal zeka daha fazla gelişiyor. sayısal test zorlamadı diyemem. umduğum,alışkın odugum bir matematik de değildi. şu bankaların yaptığı şekilli,grafikli genel yetenek testlerinden de değildi :) anlatamadım biliyorum.
2-3 soru hariç hem sonuç bularak işaretleme yaptım ama bu saydğım sebeplerden ötürü çok güvenemıyorum kendıme.. çok iyi bir iş mi çıkardım yok çuvalladım mı... belirsiz..
ardından klasık bir iş mülakatı gerçekleştirdik ki bu kısımda kendımı çok daha iyi gördüm.
bunun ardından ingilizce bir mülakat oldu yerimseniben ve beni ingilizce yeterlilik testine sokmaya gerek duymadıklarını belirttiler süprizzzzz
gene olarak atmosfer olumluydu.. kafamı tek kurcalayan sayısal sınav,nasıl bir barajları var bilemiyorum. 15gun içinde arayacaklarını belirrttiler.. bu kısımdan başarılı olursam genel müd.te ilgili departmanla görüştürecekler..
bir dezavantajımda referansım yok. bilirsiniz her yerde kabul görür oldu artık..kafamı kurcalayan son şey de bu..
hadi bakalım benimiçin dua etmeye devam hihoyyyt

Tatlım hayırlısı olsun.. eğer hakkında hayırlı ise, gerçekten orda mutlu olucaksan işaaaallah olsun tatlım.. Dualarım seninle..opuyorumnanaktan

Günaydın hepinize kızlar bugün çoooookkk mutluyum :teytey:
3 yıldır ilk defa 60 kilonun altına düştüm bu büyük bir olay benim için
keyfime diycek yok :sm_cool:
Dün tartıldım ve 58,9 geldim 12 gün önce 61 kiloydum yani anlatılmaz yaşanırkaydirigubbakcemile3 sizlerle paylaşmak istedim sevincimi

Tebrik ederim tatlım.. Çok sevindim... kaydirigubbakcemile5sositososito sositososito

evettt hemen herkes ipin ucunu kaçırmış anladığım kadarıyla bu benim içinde öyle oldu son bi kaç gündür . . .toparlanma zamanı diyelim . . .

evettt hemen herkes ipin ucunu kaçırmış anladığım kadarıyla bu benim içinde öyle oldu son bi kaç gündür . . .toparlanma zamanı diyelim . . .

Zabınımm... Ühüüü.. Saçım dökülüyooo...mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…