60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet aynen senin belirttiğin gibi, anca bir listeye uyarak irademe söz geçirebiliyorum. yoksa "aman azıcık şundan, azıcık ondan, ne olacak canım" diyorum sonra bir bakmışım kendimi bile yiyeceğim nerdeyse :1shok:
diyet listelerini araştırayım ben, hem sabahları da buraya yazarım eleştirirsiniz, çok iyi olur benim için yerimseniben

Margherita .!.:
ablam ne güzel cevaplamıs .. bizi sıkı takıp et,bilinçlenirsin. hihoyyyt

hihoyyyt

mesela, sabahları normalde bir kase müsli yiyordum ben, yanında peynir zeytin salatalık reçel vs.. reçeli bırakacağım, sabah müsli sorun olmaz herhalde değil mi? eti formun meyveli müslisi bu arada (light sütle)

sonra bir de aralarda -takip ettiğim kadarıyla sizden- bir kaç tane kuruyemiş yiyebiliyoruz? hangi kuruyemişler daha doğru olur, badem, leblebi, şanfıstığını çok severim ben cokacimcoook

bir de gün içinde mutlaka herşeyden yemem gerekiyor mu? yani et, sebze, bakliyat vs.. biri eksik kalsa olmaz mı, ertesi gün telafi etsem?

off ne çok sorum varmış :kedi: bir de bir de şeyy :kedi: yumurta tok tutar ya hani, ana öğün olarak mı ara öğün olarak mı yemeliyim, yani kalorisi çok yüksek midir haşlanmış yumurtanın mesela?

tünaydın kızlar ancak kendime gelebildim.sahurda 1 sigara 1de paçanga böregi yedim 3kaşık fasulye 5 zeytınçok küçük bir kasede tavuk gögsü yedim enapim çok acıkmışım malum 2 günlük detoks bitti.sonuçmu pek parlak sayılmaz ama demiştim ramazan hedefim kilo almadan bitirmek.kilom 60.9 nasıl oluyo anlamadım

arabayla ablacım.. dikkatim feci zayıflamıs bu ara.. yetersiz besleniyorum sanırım.. kılo da veremıyorum. sahur da biraz arttırdım. bakalım;
sahur mönüm;
1 adet minik sigara böreği
yarım patatesten 1 tam yumdan kasarlı omlet
2 kk yagsız peynir..
2 dilim light ekmek

seni tebrik ederim öncelike verdiğin kilolar için a.s.
ama madem yazdın eleştirme hakkına da sahibiz diyerekten bir takım eleştirilerden bulunmak isityorum. tahıl grubunu hayatından tamamen çıkarman yanlış gibi geldi bana.. her gün tüketmen lazım. vucutun ihtiyacı var ona da..
bir de her aksam sadece meyve ile geçiştirmek sağlıklı gelmedi bana.. arada sırada hepimiz yapıyoruz ama sürekli böyle bir düzen..sağlıklı gözükmedi..kusura bakma.. keşke az az hafif hafif yesen.

bir de bu diyeti deneyen oldu mu hiç aramızda : http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/294440-haftada-3-5-kg-diyetim.html

işe yarar mı acaba, buna da heveslendim

sabahalrı müsli güzel bir öğün canım ama yanında neden ekmek,peynır yiyorsun ki.. müsli de ekmek sayılıyor,süt de peynır sayılıyor...bence karıstırma bu denli.. gün içerinde bakliyat ve etı opsiyonel kullanman mantıklı.. ama sebze ve meyve mutlaka tüket.tahıl grubu da mutlaka tüket. et ve baklıyat tüketmedıgın zamanlarda ise süt grubunu bol tut biraz dengelensin.

kzlarr ben özell bi diyet uygulamıyorummm ama biraz daha dikkat ediyorum 1 kilo verişimm sevindim hızlı vermye niyetim yok yoksaa kötüü oluyoo.geriye kaldı 3-4 kilooo:):)kimse daha fazla vermemi istemio 3-4 kilo verirsem benim için ideal olcak.yoksa çok zayıf ve cılızz göründüğümü sölüyorlarr aksi takdirdee

ekmek yemiyordum da annem mutlaka sofrada bana da çatal koyunca ucundan alıyordum peynir reçel vs. bundan sonra yok ama! yerimseniben

cidden geçmiş olsun bu arada yaa, vücudumuzu güzelleştireceğiz diye sersemsepelek olabiliyoruz bazen dikkat dağınıklığı aç mideyle anında kendini gösteriyor cidden ((

sen kendini nasıl beğeniyorsun en güzel görüneni de odur bence yerimseniben

kızlar 52 olmuşum sonunda kırdım 53ün belini sositososito
bu arada dediğiniz çay takımına bimde baktım harika bişey hele bekarlar kaçırmasın

Son düzenleme:
slm hanımlar bakıyorumda bugün kimse yok neyse açılışı ben yapayım bu gün moral biraz daha iyi sagolsun merakli arkdasımın açmış oldugu kahve falı topigi sayesinde o yüzden rejime devam gerçi fala inanma falsızda kalma demişler ama olsun moral verdi banaopuyorumnanaktanve tabi ki bu moralle bu yola devam ediyorum.en son 62 kiloydum şimdilik hedef 60 kilo onuda vereyim sonra mola verecem vücüda çok yüklenmemek lazım sonuçta ve daha sonrada kalan dört kilo tabiki onuda:teytey:veririm zatenhiç kimsenin morali bozulmasın herbişey gönlünüzce olsun inşallaha.s.

aman prensesim dikkat et kendine bitanem...ucuz atlatmışsın bitanem,Rabbim beterinden korusun:Saruboceq:e tabi bu kadar güzel olunca nazara geliyosun sen
tebrikler meraklıalkisalkisalkis
kızlar 52 olmuşum sonunda kırdım 53ün belini sositososito
bu arada dediğiniz çay takımına bimde baktım harika bişey hele bekarlar kaçırmasın
mervişiiiim süpersin:lepi:tebrikler canım:hooray:

kendini iyi hissetmene sevindimkaydirigubbakcemile5

niye hiç kimse yok yaaaherkes nerdekiCADIARZU
kızlar son iki gündür benim diyet tepetaklak oldu
malum iftar davetleri...ipin ucunu toptan kaçırdım
korkarım benim 55 kiloyla vuslatım ramazandan sonraya kaldımafoldumben

Günaydın kızlar...

Haftasonu ben de baya bi ipin ucunu kaçırdım..
Hayırlısıyla bugün yeni bir hevesle başlıyorum rejimime..
Sabah 2 kuru kayısı yedim.. Şimdi 5i 1 yerde çayı içiyorum.. Azar azar sık sık mantığını uygulamak istiyorum.. Bakalım...

Once tebrikler icin tesekkur ediyorum...:dance:
aksam yemeyi zaaten diyet doktorlar da tavsiye etmiyorlar...onemli olam sabah kahvalti ve oylen yemeyi ...aksam yedigin seyler direk kilo yapiyor ve uykuyu bozuyor...hafif seyler yiyebilirsin, meyve sebze gibi seyler...onlari yiyorum ve kendimi gayet iyi hissediyorum
bu arada tahil grubu ben cikarmadim...tek ekmek tahil grubuna girmiyor....pirinc, misir, mercimek, fasuliye, yulaf...
ve her gun vitamin iciyorum

Herkese günaydın....Birkaç günlük ayrılıktan sonra gene buradayım...

Nasılsınız fıstıklar,geçmişi çok iyi okuyamadım çünkü benim gene acelem var.Malum oğlanın okul kayıtları ile uğraşıyoruz...

Bu arada ben de dün saat 16:00 gibi koca bir pizza-kola ve dondurma yedim ama o saatten sonra ağzıma sudan başka bir şey koymadım.Bu sabah da çok hafif bir kahvaltı yaptım.Dünün ardından bu gün çok dikkatli olmalıyım biliyorum...

Kilom sanırım 54,5 'larda.Kilo vermem yavaşladı ama sanırım ben de sanki hala incelme sürüyor .Dün Mavi'den dar kesim bir kot aldım hem de 27 beden.Çok rahat oturdu üstüme,hiç zorlanmadım giyerken...

Evvet şimdi acele dışarı çıkmam lazım..Hepinizi çokkk öpüyorum,kendinizi sevin ve önemseyin tamam mı anacımmm...kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese

offf dün akşam ben de çok yüklendim sanki, yine dikkat etmeye çalıştım ama bu sabah şiş bir karınla uyanınca anladım ki pek de dikkat edememişim senağlama bugün telafi ederim umarım..

bugün yemeyi düşündüklerim : sabah bir kase müsli, şekersiz çay
öğlen : karpuz - peynir
akşam : kabak yemeği, yoğurt, bir dilim light ekmek

aralarda da yeşil elma, kırmızı erik gibi meyveler yemeyi düşünüyorum. nasıl dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…