ablam benim.. bensiz de duramazmışşş...
bak bak 2 gun kaybolduk ortalıktan hemen dedikodu hemen dedikodu kaydirigubbakcemile3
canım benım oğluşunla ilgili yazışmışsınız ablamla.. hepsini okudum.. ana oğul çok eğlencelisiniz maşAllah.... sen de titiz bir annenin kaygısını görüyorum ben.. zaten testi de başarıyla geçmiş.. annesini biliyoruz zeka küpü.. e bu anneyi seçebildiğine göre babanın da aşağı kalır yanı yoktur heralde.. o zaman endişelenecek bir şey yoktur bence..
başarılı bir eğitim yaşamı diliyorum ufaklığa... opuyorumnanaktan
ben de iyi gitmiyorum.. sporum ara ara yürüyüşlerden ibaret.. sabah 7 km yürüdüm.egzersiz yapamıyorum ama.. sanki karnım yumuşadı bile biraz.bugun daha yapamıcam.yarından itibaren tam gaz spor diyorum ben.. hafatsonu oruç tuttum. ama cok kacırmadım.
59 olmusum sabah.. yarım kg gıttı.. bayrama kadar , hani 15gun önce gördüğüm 58i görsem süper olcak... opuyorumnanaktan
Eveett günlük raporumu vemeye geldim..
Çok hareketli bi gündü sölemelyim..
Sabah:3-4 ceviz, 3 kuru kayısı, 1 tane etiformun hindistancevizli barından
Ara: sütlü nescafe
Öğlen:2 dilim hellim, 1 dilim hindi füme ve domatesle hazırlanmış kepekli sandviç
Akşam: nohut domates ve salatalıktan oluşan salata
Şimdide nektarinli yoort yiyorum..
Lunam gerçekten çok güzel oluyomuşş.. Bayıldım bendee....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Kızmayın bana.. Biliyoum yediklerim çok az ama okadar yğundum ki bugün anlatamam.. Gerçekten vakit olmadı.. Yanımda da birsürü ara öğün götürmüştüm işe.. Ama hepsi kaldı..
Hareket dersen.. İşte temizlikçimiz izinli olduğu ve yarın misafirimiz geliceği için güzel bi temizliik yaptım.. Eve geldim.. Yemek yaptım ardından 2 saat ayakta ütü yaptım.. Oturmadan aynen sporumu yaptım.. Bıcı cıcı aldım.. Ve oturdumm.. Saat 11... Canım çıktı ama..Bi de belim çok ağrıdı nedense..
Margaritam girmemişsin.. Merak ettim seni... Öpüyorum seni..opuyorumnanaktan
Bende yavaştan yatar.. İyi uykululaaarrr...mirmirmirmir
canım bende senin gibi 170 cm boyunda 64 kiloyum ama ben gayet zayıfım ...bence sende gayet hoş görünüyorsundur. o ideal kilo hesapları çok abartılı geliyor bana oradaki çıkan sonuçlarda ki gibi olmak 170 boyunda normal standartlarda yaşayanlar için fazla abartı geliyor bana ...vucut direncin düşer gibi geliyor bana sadece nacizhane fikrim yanlış anlaşılmasın...kaydirigubbakcemile2
sağlıkla sevgiyle hoşçakal
iltifat değil canım..şurda ne zamandır yazışıyoruz..tanıyoruz az çok birbirimizi opuyorumnanaktan
Ay ay margheritacığım ne güzel iltifatlar öyle...Vallahi kabar kabar kabardım hindi misali...Çok teşekkürler canım tüm güzel sözlerin ve dileklerin için...kaydirigubbakcemile3
Bu arada verdiğin yarım kilo için kutlarım hayatımmmm.İyişallah bayrama kadar istediğin kiloya ulaşırsın.Ben de spor anlamında bir tembelim bir tembelim sorma.Okullar açılsın yüzmeye başlamayı düşünüyorum(iyişallah).:Saruboceq:
Bir de bu gün ben ne yaptım biliyor musunuz???? Pişmaniye yedimmafoldumben Hem de az buz değil..(Vallahi miktarını utancımdan yazamayacağım:kedi:)..Hayatta dayanamayacağım ender şeylerden biridir pişmaniye.Evet yedim ve pişman oldum ama biliyorum yarın da yiyicem...Sevgili eşim şehir dışındaydı ve benim bu sevdamı bildiğinden kutu kutu almışş,getirmiş.(!!!Beni mutlu etmek için!!!!)..Offf ne yapsam acaba,sakın birilerine ver demeyin,pişmaniyeyi kimseyle paylaşamammmmm...senağlama
Flyyy hayatım beğendiğine sevindim.Dediğim kadar varmış dimiii:lepi:.Yarın da armutluyu deniyicem haberin olsunnn...cokacimcoook
Evet yediklerin çok az geldi bana ama hadi kızmıyorum mazeretin kabul edildi.Vallahi bu kadarcık yemek ve bu kadar çok hareketle rahat 1,5 kilo vermişsindir diyorumhihoyyyt.Offf Allahım şu açılan boğazımı kapatmanı diliyorum sendennnn...:Saruboceq:
Bu arada canım sana da iyi uykular,güzel rüyalar...mirmirmirmir
su iç diolar sürekli.en sewmedğim şey de su
bu aralar değişklik yapıp su içmeyi de denycem ya faydasını görürürm inş..
flycım, arayan soran olmadı..o yüzden aramadım ben seni.. yarın konusuruz.. bugun biraz sorunlu gectı..
bende 15 kilo vermiş biri olarak çok fazla yazamasamda sizleri takip ediyorum kızlar. hepinize bravo valla. bayanları bu kadar azimli görmek çok güzel. şu anda vermem gereken 5 kilom kaldı. ondanda kurtulursam çok mutlu olucam. ama şunu u nutmayalaımm aç kalınarak aslaaaaa verilmiyo bu kilolar. hepinize başarılar. tebrikler
Ay ay margheritacığım ne güzel iltifatlar öyle...Vallahi kabar kabar kabardım hindi misali...Çok teşekkürler canım tüm güzel sözlerin ve dileklerin için...kaydirigubbakcemile3
Bu arada verdiğin yarım kilo için kutlarım hayatımmmm.İyişallah bayrama kadar istediğin kiloya ulaşırsın.Ben de spor anlamında bir tembelim bir tembelim sorma.Okullar açılsın yüzmeye başlamayı düşünüyorum(iyişallah).:Saruboceq:
Bir de bu gün ben ne yaptım biliyor musunuz???? Pişmaniye yedimmafoldumben Hem de az buz değil..(Vallahi miktarını utancımdan yazamayacağım:kedi:)..Hayatta dayanamayacağım ender şeylerden biridir pişmaniye.Evet yedim ve pişman oldum ama biliyorum yarın da yiyicem...Sevgili eşim şehir dışındaydı ve benim bu sevdamı bildiğinden kutu kutu almışş,getirmiş.(!!!Beni mutlu etmek için!!!!)..Offf ne yapsam acaba,sakın birilerine ver demeyin,pişmaniyeyi kimseyle paylaşamammmmm...senağlama
Flyyy hayatım beğendiğine sevindim.Dediğim kadar varmış dimiii:lepi:.Yarın da armutluyu deniyicem haberin olsunnn...cokacimcoook
Evet yediklerin çok az geldi bana ama hadi kızmıyorum mazeretin kabul edildi.Vallahi bu kadarcık yemek ve bu kadar çok hareketle rahat 1,5 kilo vermişsindir diyorumhihoyyyt.Offf Allahım şu açılan boğazımı kapatmanı diliyorum sendennnn...:Saruboceq:
Bu arada canım sana da iyi uykular,güzel rüyalar...mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?