60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarr.bende bu guruptayım artık ama malum ramazan..ramazanda diye tolmuyor..bayram ertesi diyettteyim inşallah:)

ya ben cok su ıcıyorum 3 lıtre falan normalde ama ramazanda anca 2 lıtre yeter mı kızlar zorlamadım hıc kendımı zaten zorlayamam sabah sahurda bır sey yıyemıyorum ne yapmam lazım

iyi akşamlar arkadaşlar
bu gün başladığım diyetim pek başarılı geçti sayılmaz çok yemedim ama akşam yemekten sonra dayanamadım 1 adet tulumba tatlısını aşırdım ama napim hala emziren kadınım dimi.....öğleden sonra öle acıktımki tv.de gördüğüm poğaçalar elime geçseydi ah ah çok kötü oldum imdattttttttttt

Eveett günlük raporumu vemeye geldim..
Çok hareketli bi gündü sölemelyim..

Sabah:3-4 ceviz, 3 kuru kayısı, 1 tane etiformun hindistancevizli barından
Ara: sütlü nescafe
Öğlen:2 dilim hellim, 1 dilim hindi füme ve domatesle hazırlanmış kepekli sandviç
Akşam: nohut domates ve salatalıktan oluşan salata
Şimdide nektarinli yoort yiyorum..
Lunam gerçekten çok güzel oluyomuşş.. Bayıldım bendee....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kızmayın bana.. Biliyoum yediklerim çok az ama okadar yğundum ki bugün anlatamam.. Gerçekten vakit olmadı.. Yanımda da birsürü ara öğün götürmüştüm işe.. Ama hepsi kaldı..

Hareket dersen.. İşte temizlikçimiz izinli olduğu ve yarın misafirimiz geliceği için güzel bi temizliik yaptım.. Eve geldim.. Yemek yaptım ardından 2 saat ayakta ütü yaptım.. Oturmadan aynen sporumu yaptım.. Bıcı cıcı aldım.. Ve oturdumm.. Saat 11... Canım çıktı ama..Bi de belim çok ağrıdı nedense..

Margaritam girmemişsin.. Merak ettim seni... Öpüyorum seni..opuyorumnanaktan

Bende yavaştan yatar.. İyi uykululaaarrr...mirmirmirmir

selam kızlar yediklerimi yazmaya geldim..
sabah 3 hurma
yarım kepekli simit
1 kk peynır
dom.salat.

öğle yok

aksam yarım yarım tabak mantarlı köri soslu sanırım krema da vardı tavuk sote
2 catal tereyağlı patataes püresi
2 catal pilav

2 kuru kayısı, 2 ceviz..

flycım, arayan soran olmadı..o yüzden aramadım ben seni.. yarın konusuruz.. bugun biraz sorunlu gectı..

bende 15 kilo vermiş biri olarak çok fazla yazamasamda sizleri takip ediyorum kızlar. hepinize bravo valla. bayanları bu kadar azimli görmek çok güzel. şu anda vermem gereken 5 kilom kaldı. ondanda kurtulursam çok mutlu olucam. ama şunu u nutmayalaımm aç kalınarak aslaaaaa verilmiyo bu kilolar. hepinize başarılar. tebrikler

birde yagsız lıght yogurt spora başlamadan önce yemek çok iyi geliyor. yag yaktırıyor. aynı zamanda greyfurt da öle. akşam yatmadan veya akşam yemegiyle birlikte greyfurt suyu için. su içemeyen arkadaşlar içinde bende su içemeyen bri olarak ....koca bardaga su doldurup limon dlimleri ve nane yapragı atın. suyu öle için. çok güzel oluyo. o bardagı kenara koyun içince içnden çıkarmayın o malzemeleri bütün gün o bardagı göz önünde tutun ve suyu onla için içimi çok güzel oluyor. sanki su değil başkabişey gibi

Ay ay margheritacığım ne güzel iltifatlar öyle...Vallahi kabar kabar kabardım hindi misali...Çok teşekkürler canım tüm güzel sözlerin ve dileklerin için...kaydirigubbakcemile3

Bu arada verdiğin yarım kilo için kutlarım hayatımmmm.İyişallah bayrama kadar istediğin kiloya ulaşırsın.Ben de spor anlamında bir tembelim bir tembelim sorma.Okullar açılsın yüzmeye başlamayı düşünüyorum(iyişallah).:Saruboceq:

Bir de bu gün ben ne yaptım biliyor musunuz???? Pişmaniye yedimmafoldumben Hem de az buz değil..(Vallahi miktarını utancımdan yazamayacağım:kedi:)..Hayatta dayanamayacağım ender şeylerden biridir pişmaniye.Evet yedim ve pişman oldum ama biliyorum yarın da yiyicem...Sevgili eşim şehir dışındaydı ve benim bu sevdamı bildiğinden kutu kutu almışş,getirmiş.(!!!Beni mutlu etmek için!!!!)..Offf ne yapsam acaba,sakın birilerine ver demeyin,pişmaniyeyi kimseyle paylaşamammmmm...senağlama

Flyyy hayatım beğendiğine sevindim.Dediğim kadar varmış dimiii:lepi:.Yarın da armutluyu deniyicem haberin olsunnn...cokacimcoook
Evet yediklerin çok az geldi bana ama hadi kızmıyorum mazeretin kabul edildi.Vallahi bu kadarcık yemek ve bu kadar çok hareketle rahat 1,5 kilo vermişsindir diyorumhihoyyyt.Offf Allahım şu açılan boğazımı kapatmanı diliyorum sendennnn...:Saruboceq:

Bu arada canım sana da iyi uykular,güzel rüyalar...mirmirmirmir

cnm yorum için tşkkrr
ewt bana da gayet iyisn diolar ama benim kilo takıntm war.iki sene öncesnde 80 kiloydum kendi çabalarımla bu kiloya düştm anck şu sıralar weremiorum wücudum durdu sanki.önceleri kilolarmı wermek için kötü alşkanlıklarmdan kurtlmştm(cips,kola,çikolaata...).artk bunları da tüketmiorum aynı kiloda takılıp kaldım.diyet sayfasndaki cewz+sarmsak=16 kilo die bi konu war onu okudum.bunu denicem bakalm nasl sonuçlanıcak

su iç diolar sürekli.en sewmedğim şey de su
bu aralar değişklik yapıp su içmeyi de denycem ya faydasını görürürm inş..

iltifat değil canım..şurda ne zamandır yazışıyoruz..tanıyoruz az çok birbirimizi opuyorumnanaktan
bu arada nektarinli tarifini ben de denicem. hem bu sene hiç nektarin yemedim... aslında korkumdan şeftali bile yiyemedim. kabızlık sendormu yüzünden.. nektarininde şeftali gibi bağırsakları tembelleştirme etkisi var mıdır acaba..
pişmanye olayına gelince ben de çok severim onu.. sen şimdi konu komşuya vermeye kıyamazsın .. adresimi vereyim bana yolla laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
bana neyi hatırlattı pişmaniye.. ben küçükken her yerde bulunmazdı bu tatlı..bodrumda yoktu mesela..babam denizlideki arkadaşından getirtirirdi..orda olurdu.. :ecrin_bebek: bayıla bayıla yerdim eee keyfimizden almadık o kadar kiloyu mafoldumben
bir de çok şık bir tatlı var pişmaniye ile yapılan.. sıcak kremanın içinde eriyor pişmaniye..öyle bişi..cok süperdir..hazır bol bulmuşken denemeni tavsiye ederim. kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

su iç diolar sürekli.en sewmedğim şey de su
bu aralar değişklik yapıp su içmeyi de denycem ya faydasını görürürm inş..

su içmeni kesinlikle tavsiye ederim ben de..

Tatlılara karşı koyma taktikleri
1. TAKTıK: KISA ARALIKLARLA AZ MıKTARDA ÖĞÜNLER TÜKET

NEYı HEDEFLıYOR? KONTROLSÜZ AÇLIK

NEDEN ETKıLı? Hiçbir şey yemeden çok uzun zaman aç kalmak kan sekerini düşürür. Amacın tamamen iyi niyetli bir şekilde sağlıklı beslenebilmek de olsa, açlık krizi bunun hakkından gelecektir. LaSalle Üniversitesi'nden Lisa Jones, eğer her üç-beş saat arası bir şeyler yersen, kan şekerinin dengede kalacağını ve seni aşırı yemeye karşı koruyacağını belirtiyor. Kan şekeri değerlerin, ne kadar acıktığınla ilgili düşündüğünden çok daha fazla etkili oluyor. Bunun yanında iradenle de direkt bir bağlantısı var. Laboratuar çalışmalarında insanlara (surat ifadelerini bastırabilmek gibi) kendilerini kontrol etmeleri için bir görev verildiğinde, kan şekeri değerlerinin düştüğü gözlemlenmiş. Daha sonra başka bir test çözmeleri istenildiğinde sonuçlar daha da kötü çıkmış. Ardından katılımcıların iradesini güçlendirmek için şekerle tatlandırılmış içeceklerle kanlarındaki glikoz arttırılmış. Çalışmayı idare eden Baumeister "Kendini kontrol veya konsantrasyon gibi zihinsel görevler, bedeninin çalışması için gereken miktarla aynı oranda enerjiye ihtiyaç duyar" diyor. Dolayısıyla eğer yeteri kadar yemediysen, irade göstermen de daha zor olacaktır. Kalçaların sürekli şekerli içecek tüketmen konusunu pek hoş karşılamayacaktır. Kan şekerini dengelemek için karışık karbonhidratlardan, yağsız proteinden ve az miktar da (fındık, zeytinyağı ve balıktaki gibi) faydalı yağlardan oluşan atıştırmalıkları deneyebilirsin. Mesela düşük yağlı yoğurtlarla meyve (çilek, kiraz, dut gibi) veya bir avuç bademle elma sağlıklı örneklerdir.

flycım, arayan soran olmadı..o yüzden aramadım ben seni.. yarın konusuruz.. bugun biraz sorunlu gectı..

Kıyamam sana bitanem yaa.. Canım bekliyorum.. Bugün konusalım..:tesellipuyorumnanaktan

Tebrikler Banucum.. Hala .çok iyi gidyorusun gerçekten maşallah.. alkisalkisalkis

Pişmaniye canavarı seni..kaydirigubbakcemile3
Ya biliyomusun.. Bunca şeye rağmen gram verememişim yaa.. Çooook gıcık oluyorum..mafoldumben mafoldumben

Sende benim gibi meyveyi yoğurtla tüketmeyi seviyorsun, ama harika oluyor değilmi? Hem de hemen her meyveyle..zemuszemus zemuszemus

Kız burda tatlı tarifi veriliri milmaz:

Şaka şaka eminim harika bişeydir.. Bende severim pişmaniyeyi.. Ama yok valla zaten kilo veremiyorum.. ühüüü :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…