günaydın arkadaşlar dün diyete başladım bu gün 500 gr almışım bu nasıl oluyor yaaaaaaaaaa
bu gün angelina hanımın yaptığı çayı yapim diyorum deneyen varmı hiç sonuç ne oluyor acaba?birazdan şortumuda giyip kızımı sağlık ocağına götürecem.
macidiyeköyde oturan varmı aranızda?
konusalım canım..Kıyamam sana bitanem yaa.. Canım bekliyorum.. Bugün konusalım..:tesellipuyorumnanaktan
Tebrikler Banucum.. Hala .çok iyi gidyorusun gerçekten maşallah..alkisalkisalkis
Pişmaniye canavarı seni..kaydirigubbakcemile3
Ya biliyomusun.. Bunca şeye rağmen gram verememişim yaa.. Çooook gıcık oluyorum..mafoldumben mafoldumben
Sende benim gibi meyveyi yoğurtla tüketmeyi seviyorsun, ama harika oluyor değilmi? Hem de hemen her meyveyle..zemuszemus zemuszemus
Kız burda tatlı tarifi veriliri milmaz:
Şaka şaka eminim harika bişeydir.. Bende severim pişmaniyeyi.. Ama yok valla zaten kilo veremiyorum.. ühüüü :çok üzgünüm:
şişliktir o.. sudur, baska bişidir...günaydın arkadaşlar dün diyete başladım bu gün 500 gr almışım bu nasıl oluyor yaaaaaaaaaa
sirkeli suya 1 cay kasıgı kadar bal ekleyip deneyebilirsin daha iyi oluyorsabah 1 bardak elma sirkeli su içtim iğrenerek tabii,kahvaltım
1siyah 1 yeşil zeytin 1
1 küçük domates
1 yeşil biber
1 parça çeçil peynir
bakalım ne kadar dayanacağım
ben orda oturyorudum 6 ay önce falan.. artık değil.. opuyorumnanaktanbu gün angelina hanımın yaptığı çayı yapim diyorum deneyen varmı hiç sonuç ne oluyor acaba?birazdan şortumuda giyip kızımı sağlık ocağına götürecem.
macidiyeköyde oturan varmı aranızda?
Sabah: 3 kuru kayısı yarım muz biraz k-flakes yedim. lakin şimdi yine acıktım.. Birazdan bişiiler atıştırcam artık napalım..
Öğlen içinde yine nohut domates salatalık ile salata yaptım onu yicem..
Öf pöf kilo veremiyorum ya.. Çıldırcam.. Bide tatilde aldığım kilolar bunlar.. Amma yapışmış üstüme yaaa...-tatlicadiarzu-
konusalım canım..
günaydın sana da..
şişliktir o.. sudur, baska bişidir...
sirkeli suya 1 cay kasıgı kadar bal ekleyip deneyebilirsin daha iyi oluyor
ben orda oturyorudum 6 ay önce falan.. artık değil.. opuyorumnanaktan
yerleşik kılolarda değil neden olmuyor ki.. azııcık daha sabır canım olacaktır..
slm kızlar.
fly dün slim in 6 ya başladım.zemuszemusacayip terletiyor.bakalım biraz ona devam edeyim neler olacak.
veeee...
delikafaduldenbugün nikah tarihini aldık sonunda kızlar.kollarım delik deşik oldu.kan alacağız diye damar arama çalışmalarına girdi hemşireler.:1shok: bu cuma nikah olacak.aradan çıkaralım dedik.:teytey::teytey:düğün gününe boş yer yokmuşmafoldumben
bugün dip köşe temizlik günü olduğundan biraz ipin ucu kaçtı. ama sabah tartıldığımda şok oldum 63.3 kilo olmuşum. 400 gram gitmiş. bakalım yarı umarım kötü bir şeyle karşılaşmam. uzun zaman sonra aynaya baktım ve baya şaşırdım, insan gözüyle görünce daha bi mutlu oluyor. tartıdan daha önemli bence bu.
önemli değil güzelim,işallah canım yaa.. Sinir oldum valla..
Bu arada canım demin bi işim çıktı yerimden kalkmak zorunda kaldım, cevap veremedim sana.. Geldiğimde de sen yoktun.. Kusura bakma şeker..opuyorumnanaktan
ben de şimdi başladım indirmeye bacak içinolanından basladım direk..slm kızlar.
fly dün slim in 6 ya başladım.zemuszemusacayip terletiyor.bakalım biraz ona devam edeyim neler olacak.
veeee...
delikafaduldenbugün nikah tarihini aldık sonunda kızlar.kollarım delik deşik oldu.kan alacağız diye damar arama çalışmalarına girdi hemşireler.:1shok: bu cuma nikah olacak.aradan çıkaralım dedik.:teytey::teytey:düğün gününe boş yer yokmuşmafoldumben
tebrikler... zemuszemusbugün dip köşe temizlik günü olduğundan biraz ipin ucu kaçtı. ama sabah tartıldığımda şok oldum 63.3 kilo olmuşum. 400 gram gitmiş. bakalım yarı umarım kötü bir şeyle karşılaşmam. uzun zaman sonra aynaya baktım ve baya şaşırdım, insan gözüyle görünce daha bi mutlu oluyor. tartıdan daha önemli bence bu.
ayyy hayırlı olsun tatlım.. Tebrik ederim. Hep hep hep mutlu olun işallah yaa... Ayy valla sen yazdıkça ben okurken böle heycan yapıyorumm.. Süper yaa..maşallah maşallh
:asigim: :asigim:
Kesinlikle canım.. Tebrik ederim..
Bide önceden giremediğin kıyafetlerin içine sığınca süper oluyor.. delikafadulden
önemli değil güzelim,
ben de seni bekleyemedım kusura bakma.. çeviri işim vardı ona koyuldum.
ben de şimdi başladım indirmeye bacak içinolanından basladım direk..
hayırlı olsun canım.. demek bu cumadan sonra evli bir hatun olacaksın.. mesun,bahtiyar olasın inşAllah..
tebrikler... zemuszemus
bir de güzelim kıyafetlerinin üzerinde çuval gibi durmasının yol açtığı bir sendrom var.. kışlık elbiselerime bakınca içim gidiyor ya... bu yaz zayıflayacam diye fazla alısverıs yapmadım.. ama gecen kışkıler nolcek diye kara kara düşünüyorum..
bu arada dün vakıt gecsin diye metrocity'e gittim. bershka'dan taba rengi deri ceket aldım. 26 beden hem de.. üst tarafım hiç kalmamıs benım..
bu arada flycım bacak için olan videom inmiş.. değişik , bilmediğim hareketler var.. bugun baslıcam fırsat olursa..
tekrardan teşekkürler cnm..
kızlar varya 63 olsam varya manken gıbı gesıcem:)175 boya 63 yakısır dımıı
iltifat değil canım..şurda ne zamandır yazışıyoruz..tanıyoruz az çok birbirimizi opuyorumnanaktan
bu arada nektarinli tarifini ben de denicem. hem bu sene hiç nektarin yemedim... aslında korkumdan şeftali bile yiyemedim. kabızlık sendormu yüzünden.. nektarininde şeftali gibi bağırsakları tembelleştirme etkisi var mıdır acaba..
pişmanye olayına gelince ben de çok severim onu.. sen şimdi konu komşuya vermeye kıyamazsın .. adresimi vereyim bana yolla laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
bana neyi hatırlattı pişmaniye.. ben küçükken her yerde bulunmazdı bu tatlı..bodrumda yoktu mesela..babam denizlideki arkadaşından getirtirirdi..orda olurdu.. :ecrin_bebek: bayıla bayıla yerdim eee keyfimizden almadık o kadar kiloyu mafoldumben
bir de çok şık bir tatlı var pişmaniye ile yapılan.. sıcak kremanın içinde eriyor pişmaniye..öyle bişi..cok süperdir..hazır bol bulmuşken denemeni tavsiye ederim. kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
su içmeni kesinlikle tavsiye ederim ben de..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Pişmaniye canavarı seni..kaydirigubbakcemile3
Ya biliyomusun.. Bunca şeye rağmen gram verememişim yaa.. Çooook gıcık oluyorum..mafoldumben mafoldumben
Sende benim gibi meyveyi yoğurtla tüketmeyi seviyorsun, ama harika oluyor değilmi? Hem de hemen her meyveyle..zemuszemus zemuszemus
slm kızlar.
veeee...
önemli değil güzelim,
ben de seni bekleyemedım kusura bakma.. çeviri işim vardı ona koyuldum.
ben de şimdi başladım indirmeye bacak içinolanından basladım direk..
hayırlı olsun canım.. demek bu cumadan sonra evli bir hatun olacaksın.. mesun,bahtiyar olasın inşAllah..
tebrikler... zemuszemus
bir de güzelim kıyafetlerinin üzerinde çuval gibi durmasının yol açtığı bir sendrom var.. kışlık elbiselerime bakınca içim gidiyor ya... bu yaz zayıflayacam diye fazla alısverıs yapmadım.. ama gecen kışkıler nolcek diye kara kara düşünüyorum..
bu arada dün vakıt gecsin diye metrocity'e gittim. bershka'dan taba rengi deri ceket aldım. 26 beden hem de.. üst tarafım hiç kalmamıs benım..
bu arada flycım bacak için olan videom inmiş.. değişik , bilmediğim hareketler var.. bugun baslıcam fırsat olursa..
tekrardan teşekkürler cnm..
ayyy hayırlı olsun tatlım.. Tebrik ederim. Hep hep hep mutlu olun işallah yaa... Ayy valla sen yazdıkça ben okurken böle heycan yapıyorumm.. Süper yaa..maşallah maşallh
:asigim: :asigim:
tebrikler... zemuszemus
kıyafet konusunda bende kendimi çok kötü hissediyorum.allahtan zayıflayacağım diye kışlık yazlık doğru düzgün kıyafet almamıştım.artık düğün alışverişinde tamamlarım.kaydirigubbakcemile3 flycığım aynı senin gibi 1 kot 1 de kumaş pantolanum oluyo gibi üzerime.diğerleri pot yapıo.emanet gibi duruyo.mafoldumbenbende kıyafet konusunda sıkıntılıyım buyüzden.. toplamında 1 adet kotum var- eskiden kalma olmuyordu artık oluyor..:dance: - 1 tanede işe giydiğim kumaş pantalonum var.. Bol oluyo ama yani diğerlerine nazaran idare eder hani.. İyi bir alışverişe ihtiyacım var ama.. Biraz daha zayıflamak istiyorum ondan sonra alışveriş yapıcam.. Yoksa onlarda bol gelmeye başlicak..
deri ceketini güle güle giy tatlım.. Eminim çok yakışmıştır..
Start it up dan başlaman gerekiyo canım.. O diğerlerine göre biraz daha hafif.. Ama yine de baya baya terletiyo ve yoruyo.. 3 gün oldu haaaala bacaklarım ağrıyo.. Merdiven inip çıkarken zorlanıyorum..
kızlar varya 63 olsam varya manken gıbı gesıcem:)175 boya 63 yakısır dımıı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canım hayırlı uğurlu olsuna.s..Evliler grubuna bir kişi daha dahil olmak üzere haaa..Eh darısı gerçekten kendini evliliğe hazır hisseden diğer fıstıkların başına...:asigim:
Ben de geçenlerde bir sürü pantolon daralttırdım,biraz da olsa kıyafet sorunumu çözdüm.Pantolon etek falan daraltabiliyorsun da,üst kıyafet daraltımıyor maalesef.Ben de gömlek,bluz falan bakıcam,daha doğrusu bakmam lazım..
Göbek küçültmek için de egzersizler var mı acep..Şunu bir de bana yollasanız kızlar...
Tabii özelden...kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?