60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 1 bardak elma sirkeli su içtim iğrenerek tabii,kahvaltım
1siyah 1 yeşil zeytin 1
1 küçük domates
1 yeşil biber
1 parça çeçil peynir
bakalım ne kadar dayanacağım

bu gün angelina hanımın yaptığı çayı yapim diyorum deneyen varmı hiç sonuç ne oluyor acaba?birazdan şortumuda giyip kızımı sağlık ocağına götürecem.
macidiyeköyde oturan varmı aranızda?

günaydın arkadaşlar dün diyete başladım bu gün 500 gr almışım bu nasıl oluyor yaaaaaaaaaa

şişliktir o canım merak etme.. Gider..

ıyk o çayın içinde sarımsak yokmu?!? :bbo:

Sabah: 3 kuru kayısı yarım muz biraz k-flakes yedim. lakin şimdi yine acıktım.. Birazdan bişiiler atıştırcam artık napalım..
Öğlen içinde yine nohut domates salatalık ile salata yaptım onu yicem..

Öf pöf kilo veremiyorum ya.. Çıldırcam.. Bide tatilde aldığım kilolar bunlar.. Amma yapışmış üstüme yaaa...-tatlicadiarzu-

konusalım canım..
günaydın sana da..
günaydın arkadaşlar dün diyete başladım bu gün 500 gr almışım bu nasıl oluyor yaaaaaaaaaa
şişliktir o.. sudur, baska bişidir...

sabah 1 bardak elma sirkeli su içtim iğrenerek tabii,kahvaltım
1siyah 1 yeşil zeytin 1
1 küçük domates
1 yeşil biber
1 parça çeçil peynir
bakalım ne kadar dayanacağım
sirkeli suya 1 cay kasıgı kadar bal ekleyip deneyebilirsin daha iyi oluyor
ben orda oturyorudum 6 ay önce falan.. artık değil.. opuyorumnanaktan

yerleşik kılolarda değil neden olmuyor ki.. azııcık daha sabır canım olacaktır..

işallah canım yaa.. Sinir oldum valla..

Bu arada canım demin bi işim çıktı yerimden kalkmak zorunda kaldım, cevap veremedim sana.. Geldiğimde de sen yoktun.. Kusura bakma şeker..opuyorumnanaktan

slm kızlar.
fly dün slim in 6 ya başladım.zemuszemusacayip terletiyor.bakalım biraz ona devam edeyim neler olacak.

veeee...

delikafaduldenbugün nikah tarihini aldık sonunda kızlar.kollarım delik deşik oldu.kan alacağız diye damar arama çalışmalarına girdi hemşireler.:1shok: bu cuma nikah olacak.aradan çıkaralım dedik.:teytey::teytey:düğün gününe boş yer yokmuşmafoldumben

bugün dip köşe temizlik günü olduğundan biraz ipin ucu kaçtı. ama sabah tartıldığımda şok oldum 63.3 kilo olmuşum. 400 gram gitmiş. bakalım yarı umarım kötü bir şeyle karşılaşmam. uzun zaman sonra aynaya baktım ve baya şaşırdım, insan gözüyle görünce daha bi mutlu oluyor. tartıdan daha önemli bence bu.

ayyy hayırlı olsun tatlım.. Tebrik ederim. Hep hep hep mutlu olun işallah yaa... Ayy valla sen yazdıkça ben okurken böle heycan yapıyorumm.. Süper yaa..maşallah maşallh

:asigim: :asigim:

Kesinlikle canım.. Tebrik ederim..

Bide önceden giremediğin kıyafetlerin içine sığınca süper oluyor.. delikafadulden

işallah canım yaa.. Sinir oldum valla..

Bu arada canım demin bi işim çıktı yerimden kalkmak zorunda kaldım, cevap veremedim sana.. Geldiğimde de sen yoktun.. Kusura bakma şeker..opuyorumnanaktan
önemli değil güzelim,
ben de seni bekleyemedım kusura bakma.. çeviri işim vardı ona koyuldum.

ben de şimdi başladım indirmeye bacak içinolanından basladım direk..
hayırlı olsun canım.. demek bu cumadan sonra evli bir hatun olacaksın.. mesun,bahtiyar olasın inşAllah..
tebrikler... zemuszemus

ayyy hayırlı olsun tatlım.. Tebrik ederim. Hep hep hep mutlu olun işallah yaa... Ayy valla sen yazdıkça ben okurken böle heycan yapıyorumm.. Süper yaa..maşallah maşallh

Kesinlikle canım.. Tebrik ederim..

Bide önceden giremediğin kıyafetlerin içine sığınca süper oluyor.. delikafadulden

bir de güzelim kıyafetlerinin üzerinde çuval gibi durmasının yol açtığı bir sendrom var.. kışlık elbiselerime bakınca içim gidiyor ya... bu yaz zayıflayacam diye fazla alısverıs yapmadım.. ama gecen kışkıler nolcek diye kara kara düşünüyorum..
bu arada dün vakıt gecsin diye metrocity'e gittim. bershka'dan taba rengi deri ceket aldım. 26 beden hem de.. üst tarafım hiç kalmamıs benım..

bu arada flycım bacak için olan videom inmiş.. değişik , bilmediğim hareketler var.. bugun baslıcam fırsat olursa..
tekrardan teşekkürler cnm..

bende kıyafet konusunda sıkıntılıyım buyüzden.. toplamında 1 adet kotum var- eskiden kalma olmuyordu artık oluyor..:dance: - 1 tanede işe giydiğim kumaş pantalonum var.. Bol oluyo ama yani diğerlerine nazaran idare eder hani.. İyi bir alışverişe ihtiyacım var ama.. Biraz daha zayıflamak istiyorum ondan sonra alışveriş yapıcam.. Yoksa onlarda bol gelmeye başlicak..

deri ceketini güle güle giy tatlım.. Eminim çok yakışmıştır..

bu arada flycım bacak için olan videom inmiş.. değişik , bilmediğim hareketler var.. bugun baslıcam fırsat olursa..

Start it up dan başlaman gerekiyo canım.. O diğerlerine göre biraz daha hafif.. Ama yine de baya baya terletiyo ve yoruyo.. 3 gün oldu haaaala bacaklarım ağrıyo.. Merdiven inip çıkarken zorlanıyorum..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Nektari bu sene çok azmış hayatım haberin olsun.Bu gün pazardaki meyvecim söyledi.Hatta bu gün alamadım çünkü o da bulamamış satmak için.Elini çabuk tut bu yüzden fıstık.

Kız bu tarif beni benden aldı götürdü.Yoksa bana kastın mı var fiu.(Ben yeni adına alışamadım,böyle hitab etsem mahsuru var mı bilmiyorum)

Pişmaniye benim de çocukluğumun tatlısı.O zamanlar daha çok İzmit'ten gelirdi bize de.Şimdi heryerde var ama tazesini bulmak mesele.

Verdiğin tarifi kaydettim bilgisayarıma.Şimdi yapamam ama günün birinde şöyle 53'e falan inersem bu kilomu kutlamak için yapıcam ve oturup çatlayana kadar yiyicem sana söz.zemuszemus kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Kilo verememiş olman gerçekten çok şaşırtıcı fulyacım..Belki ilerki günlerde vücudun fark eder,vücudun ödemli olabilir.Ben de bazen iki-üç gün yemiyorum spor yapıyorum,arkasından bakıyorum kiloda tık yok,sonra seriyorum kendimi bi iki gün,ardından tartıya çıkıyorum ve kilo verdiğimi görüyorum.Sanırım vücut bazen biraz gecikmeli tepki veriyor rejime ve spora.Bekle bence,çünkü gram dahi olsa az ya da çok vermiş olman lazım diye düşünüyorum..CADIARZU
Yoğurtlu meyve konusunda ise aslında marketlerde satılanlardan eşim alırdı ve ben ağzıma koymazdım.Oğluma bebekliğinden beri evde püre olarak yaparım ama hiç tatmamıştım şimdiye kadar.Şu bizim meşhur elmalı yoğurtla yemeye başladım ben de,sonra başka meyvelerle denemeye başladım.
Bu akşam da yemek yemiycem,Armutlu yoğurt yemeyi düşünüyorum sadece.Çünkü beni gerçekten tok tutuyor...zemuszemus

Canım hayırlı uğurlu olsuna.s..Evliler grubuna bir kişi daha dahil olmak üzere haaa..Eh darısı gerçekten kendini evliliğe hazır hisseden diğer fıstıkların başına...:asigim:

Ben de geçenlerde bir sürü pantolon daralttırdım,biraz da olsa kıyafet sorunumu çözdüm.Pantolon etek falan daraltabiliyorsun da,üst kıyafet daraltımıyor maalesef.Ben de gömlek,bluz falan bakıcam,daha doğrusu bakmam lazım..

Göbek küçültmek için de egzersizler var mı acep..Şunu bir de bana yollasanız kızlar...
Tabii özelden...kaydirigubbakcemile2

delikafadulden

teşekkür ederim kızlar.hiç heyecanım yoktu.tarihi alınca nasılda heyecanlandım anlatamam.delikafadulden allah herkese en güzelinden hayırlı bir yuva nasip etsin.inşallah bizimkide huzurlu ve mutlu şekilde bir ömür boyu devam eder.
kıyafet konusunda bende kendimi çok kötü hissediyorum.allahtan zayıflayacağım diye kışlık yazlık doğru düzgün kıyafet almamıştım.artık düğün alışverişinde tamamlarım.kaydirigubbakcemile3 flycığım aynı senin gibi 1 kot 1 de kumaş pantolanum oluyo gibi üzerime.diğerleri pot yapıo.emanet gibi duruyo.mafoldumben

kızlar varya 63 olsam varya manken gıbı gesıcem:)175 boya 63 yakısır dımıı

maşallah.uzun boylulara hep imrenmişimdir.

lunacığım çok teşekkürler iyi dileklerin için.:1hug:

o dediğimiz egzeriszlerin karın ve göbek için olanı da var.ama onda ben çok yoruldum.toplamda 10 dk mı 12 dk mı öle bişi.ben 5 dakkasını bile zor yaptım.ramazanda insanın hali kalmıyor.benim bünyemde zayıflamış olabilir.:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…