yerim ben onu yaaa:)bunlar oğluşunaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
eee annesi kocaman delikanlı oldu oğlun ama sen hala bebek yerine koyuyorsunya onu..bu da sana:tomato: :))))
(çok sevindim bitanem,bak nasıl da utandıracak seni oğluşun..neden o kadar kaygılandım deyip kendine kızacaksın...demişti dersinopuyorumnanaktan)
selam şuanda sedece ben varım galiba....
bende zayıflamaya karara verdim artık,inş.başarırım ama sizlerin yardımıyla olacak şuanda 69 kiloyum boyum 1,50 düşünün artık yürüyen bir top gibiyim hamileyken 20 kilo aldım ve sütüm olsun diye sürekli yiyip içtim çünki sütüm az geliyordu rejim yapamadım bir kaç defa niyetlendiysemde olmadı işte,ama artık bebeğim 6 aylık oldu bundan sonra çok dikkat etmek zorundayım hedefim 50 kilo olmak zor olacak tabi biliyorum.yarın sabahtan itibaren yürümeyi düşünüyorum arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.lütfennnnnnnn
Merhaba arkadaslarr..bende yeni üyeyim ve ilk mesajımı da yazmıs bulunuorum..öncelikle kendimi tanitim..1.60 boyunda 62 kiloyumm..acilen kilo vermem gerekk:çok üzgünüm:..hedefim simdilik 52..umarım bende en kısa zamanda istedigim kiloya ulasırım..güzell günlerr..
iyi akşamlar..
Bissürü yeni aakadaş gelmiş.. Hepiciide hoşgelmişler..
Menümü yazmaya geldim bende..
Kalkınca: 3 kuru kayısı, 5 badem
Sabah: hindi fümeyle yapılmış omlet, yarım simit, 2 hellim, 1 domates, 1 salatalık
Ara: 1 incir, 5 ceviz
1 buçuk saat spor yaptım
Ara:1 nektarin
Akşam: 1 elma, k- flakes yoğurtla
Sonrasında 5-6 badem 3-4 ceviz
hala bişeyler atıştırasım var ama bilmem yaaani
yatmadan da ballı zencefilli süt içerim heralde.. Böle yani..
Çok tatlısın,İyişallah benekcim..kaydirigubbakcemile3
Başlarda biraz zorlanacaksın mutlaka ama kilolar yavaş yavaş gitmeye,vücudun şekillenmeye başlayınca da daha da hırs yapacaksın bu konuda eminol...Allah yavruna uzun ömürler,sana da istediğin hedefe bir an önce ulaşman için sabır ve azim versin iyişallah...a.s.
Hoşgeldin uyusukk..(kanımca bu nicki değiştirmekle başlamalısın işe ama tabii ki sen bilirsin)..Karar vermek bu karardan dönmemek ilk kural burada...Hergün yediklerini yazıp,motivasyonun düştüğü zamanları bizimle paylaşırsan işin daha kolay olur ..Aramıza hoşgeldin..Sağlıklı zayıflamalar diliyorum sana...
Flyycım sabah yazmıştın meyve ağırlıklı besleneceğini gerçi ama bu yediklerin çok az yawww..Sulu bir yemek sıkıştırsaydın keşke bir araya...Rahatsızlanmayasın sonra :uhm:
canımcım sadece 1 günlük bu böyle geçtiğimiz 2 gün çok kaçırdım.. Yarın yine normal öğlen filan yicem.. Beni düşündüğün için sağol Lunammmm... Yirim seni...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Tamam hayatım o zaman..kaydirigubbakcemile5
Aaa bu topiğin kıymetlilerinden birisin,tabii ki düşünücem seniii canım arkadaşımmmm...kaydirigubbakcemile3
Saol bitanem.. Sende öylesin canım arkadaşım..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:asigim:
Ayrıca Lunam menün gayet güzel.. O yoortlu elmayı ben sık sık yapıyorum.. nektar aklıma geldi ama güzel olmaz diye düşündüm.. Sen beğendiysen ama yarın bende bi deniyeyim baküümm.. Nektara da bayılıyorum yaa.. Söle sert sert..cokacimcoook
hoşbuldum teşekkür ederim arkadaşlar bu kez kesin kararlıyım.evet hala emziriyorum ama bir göğsümde süt azaldı dolmuyor hiç sizce sütün kesilme işaretimidir?
bu kilolardan kurtulmak zorundayım oturduğum yerden kalkamıyorum nerdeyse çok su içiyorm sütüm olsun diye sizce kilo vermemede faydası olurmu.
birde benim kız uyanınca hiç bir iş yaptırmıyor netede giremiyorum öle takılı kalıyorum.....
mujdeeeeeeee mujdeee 67 .100:) hemde tokken:)
kola, ekmek, nutella, dondurma, tatlı vs. keserek 3 kg 200 gram verdim şimdilik. bakalım ne olacak. bi gaza geldim şimdi. yarından itibaren spor yapmaya karar verdim. ben kesinlikle diyet yapamıyormuşum bunu gördüm. yani evde bu kadar güzel yemekler pişerken mümkün değil kaydirigubbakcemile3
ama 1 seneye kadar nişanlık giycem. aklımda süper bi şey var. hedefim artık 53 falan da değil. 48 falan oliim. off keşke...
kızlar acil yardm istiorum.64te takldm kaldım ya55 olmak istiorum 170 boyum ayrıca.
bana örnek diyet listesi yazabilir misinz??ama denenmiş we işe yaramş bi liste istiorum kilolarımdan çok bıktımmm:çok üzgünüm:
ablam benim.. bensiz de duramazmışşş...benim prensesim nerdeeee???
Prenses bu günlerde fazla geziyor belli...Hemen yokluğu belli oluyor değil mi????
Günaydın kızlar,
İyi haftalar herkese..
Ya ben 60 kiloda takıldım kaldım ya..
Gram inmiyorum aşşa.. Hemde 1 haftadır hemen hiç bozmadım ve spor da yapıyorum.. Of ya of of.. mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?