60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tv karşısında züpper atıştırmalık.. 2 adet salatalık 1 lokmalık 1 lokmalık doğruyoruz üzerine biraz tuz ekleyip sook sook atıştırıyoruz.. hihi...kaydirigubbakcemile3
ayyya ama dişlerim kamaştı

Çok tatlısın,ıyişallah benekcim..kaydirigubbakcemile3

Başlarda biraz zorlanacaksın mutlaka ama kilolar yavaş yavaş gitmeye,vücudun şekillenmeye başlayınca da daha da hırs yapacaksın bu konuda eminol...Allah yavruna uzun ömürler,sana da istediğin hedefe bir an önce ulaşman için sabır ve azim versin iyişallah...a.s.

Hoşgeldin uyusukk..(kanımca bu nicki değiştirmekle başlamalısın işe ama tabii ki sen bilirsin)..Karar vermek bu karardan dönmemek ilk kural burada...Hergün yediklerini yazıp,motivasyonun düştüğü zamanları bizimle paylaşırsan işin daha kolay olur ..Aramıza hoşgeldin..Sağlıklı zayıflamalar diliyorum sana...

Flyycım sabah yazmıştın meyve ağırlıklı besleneceğini gerçi ama bu yediklerin çok az yawww..Sulu bir yemek sıkıştırsaydın keşke bir araya...Rahatsızlanmayasın sonra :uhm:

canımcım sadece 1 günlük bu böyle geçtiğimiz 2 gün çok kaçırdım.. Yarın yine normal öğlen filan yicem.. Beni düşündüğün için sağol Lunammmm... Yirim seni...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Benim bugün yediklerim:

Sabah:
Ilık sirkeli suyum

Yarım saat sonra:
1 koca domates
3-4 dal çeçil peynir
2 kupa yaseminli yeşil çay
1/2 dilim tam tahıllı ekmek
Maalesef 3 adet eti negromafoldumben

Öğlen:
orta boy kasede yağsız yoğurtlu nektarin (Yoğurdun içine doğranmış nektarin yani.Tavsiye ederim topiğin meşhur elma dilimli yoğurdu kadar lezzetli oluyor diyebilirim ve müthiş doyuruyor)

Ara:
1 avuç beyaz leblebi
1 bardak sade soda

Akşam:
3 kaşık bezelye (çok az yağ ile yapılmış)
3 kaşık pilav '' '' '' ''
Söğüş domates,salatalık

Bugün okadar çok su içtim ki,hala da içesim var...:içelim:

Tamam hayatım o zaman..kaydirigubbakcemile5

Aaa bu topiğin kıymetlilerinden birisin,tabii ki düşünücem seniii canım arkadaşımmmm...kaydirigubbakcemile3

Tamam hayatım o zaman..kaydirigubbakcemile5

Aaa bu topiğin kıymetlilerinden birisin,tabii ki düşünücem seniii canım arkadaşımmmm...kaydirigubbakcemile3

Saol bitanem.. Sende öylesin canım arkadaşım..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:asigim:

Ayrıca Lunam menün gayet güzel.. O yoortlu elmayı ben sık sık yapıyorum.. nektar aklıma geldi ama güzel olmaz diye düşündüm.. Sen beğendiysen ama yarın bende bi deniyeyim baküümm.. Nektara da bayılıyorum yaa.. Söle sert sert..cokacimcoook

hoşbuldum teşekkür ederim arkadaşlar bu kez kesin kararlıyım.evet hala emziriyorum ama bir göğsümde süt azaldı dolmuyor hiç sizce sütün kesilme işaretimidir?

bu kilolardan kurtulmak zorundayım oturduğum yerden kalkamıyorum nerdeyse çok su içiyorm sütüm olsun diye sizce kilo vermemede faydası olurmu.
birde benim kız uyanınca hiç bir iş yaptırmıyor netede giremiyorum öle takılı kalıyorum.....

Tabii ki herkesin damak tadı farklı ama ne bileyim benim çok hoşuma gitti (benim nektarin de oldukça tatlıydı bu arada).Bir dene bakalım,sen de beğenecekmisin,merak ettim canım...kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum teşekkür ederim arkadaşlar bu kez kesin kararlıyım.evet hala emziriyorum ama bir göğsümde süt azaldı dolmuyor hiç sizce sütün kesilme işaretimidir?

Valla ben açıkcası kendiliğinden süt nasıl kesiliyor yaşamadığım için bilemiyorm,benim on çocuğa yetecek kadar sütüm olmuştu oğlumda..Doktorunuz vardır mutlaka ve yavrunuzun kilo alıp almadığıyla ölçülür genelde anne sütünün yetip yetmediği.Sütün kesilse bile çok dert etme kendine,sanırım yavaş yavaş katı gıdalara da başlamışsınızdır.Alamadığı anne sütünü bu şekilde telafi edebilirsiniz...:ecrin_bebek:

Bol bol su içmen çok doğru.İçmeye de devam et bence ve emziren bir anne olduğun için yemeklerinden fazla kısıtlama yapmaman lazım.Normal öğünlerini abartmadan yersen ve abur-cuburu da kesersen oldukça iyi kilo verirsin diye düşünüyorum.Çünkü emzirmen senin için oldukça büyük bir artı..

Bebişin iş yaptırmaması konusunda ise ah o günlerime geri döndüm,benimki de öyleydi.Gözünü korkutmak gibi olmasın ama bu daha iyi zamanları,bir emeklesin bir yürüsün bu günlerini mumla arayacaksın vallahi...

eveett ballı zencefilli tarçınlı sütümü de içtim artık ben yavaştan yatar yarın iş var malum..

Hadi bakalım iyi gecelerr...opuyorumnanaktan

kola, ekmek, nutella, dondurma, tatlı vs. keserek 3 kg 200 gram verdim şimdilik. bakalım ne olacak. bi gaza geldim şimdi. yarından itibaren spor yapmaya karar verdim. ben kesinlikle diyet yapamıyormuşum bunu gördüm. yani evde bu kadar güzel yemekler pişerken mümkün değil kaydirigubbakcemile3

ama 1 seneye kadar nişanlık giycem. aklımda süper bi şey var. hedefim artık 53 falan da değil. 48 falan oliim. off keşke...

kızlar acil yardm istiorum.64te takldm kaldım ya 55 olmak istiorum 170 boyum ayrıca.
bana örnek diyet listesi yazabilir misinz??ama denenmiş we işe yaramş bi liste istiorum kilolarımdan çok bıktımmm:çok üzgünüm:

mujdeeeeeeee mujdeee 67 .100:) hemde tokken:)

Tebrik ederim tatlım..kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis alkisalkisalkis

1 seneye verirsin canım bütün kiloları.. Yeterki vazgeçme.. Sabret..kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin canım.. Diyet listesi uygulamıyoruz biz canım.. Ama Diyet listeleri bölümü var.. Ordan kendine uygun birşey bulabilirsin dilersen..

Günaydın kızlar,

İyi haftalar herkese..

Ya ben 60 kiloda takıldım kaldım ya..
Gram inmiyorum aşşa.. Hemde 1 haftadır hemen hiç bozmadım ve spor da yapıyorum.. Of ya of of.. mafoldumben mafoldumben

günaydın kızlar herkese keyıflı bır hafta diliyorum ben çok keyıflıyım 63 kg olmusum çevremdekıler yeter artık kılo verme dıyolar ama durmak yok

günaydın herkese hayırlı sabahlar ben hala bişey yemedim hiç bişey istemiyor canım ama yemekte zorundayım tabi emzirdiğim için ileri gitmemek kaydıyla bu günden itibaren başladım diyete bana şans dileyin arkadaşlar...ha birde termal sauna şort aldım onuda giymeye başladım umarım incelmeme faydası olur.

benim prensesim nerdeeee???
ablam benim.. bensiz de duramazmışşş...

Prenses bu günlerde fazla geziyor belli...Hemen yokluğu belli oluyor değil mi????

bak bak 2 gun kaybolduk ortalıktan hemen dedikodu hemen dedikodu kaydirigubbakcemile3

canım benım oğluşunla ilgili yazışmışsınız ablamla.. hepsini okudum.. ana oğul çok eğlencelisiniz maşAllah.... sen de titiz bir annenin kaygısını görüyorum ben.. zaten testi de başarıyla geçmiş.. annesini biliyoruz zeka küpü.. e bu anneyi seçebildiğine göre babanın da aşağı kalır yanı yoktur heralde.. o zaman endişelenecek bir şey yoktur bence..
başarılı bir eğitim yaşamı diliyorum ufaklığa... opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar,

İyi haftalar herkese..

Ya ben 60 kiloda takıldım kaldım ya..
Gram inmiyorum aşşa.. Hemde 1 haftadır hemen hiç bozmadım ve spor da yapıyorum.. Of ya of of.. mafoldumben mafoldumben

ben de iyi gitmiyorum.. sporum ara ara yürüyüşlerden ibaret.. sabah 7 km yürüdüm.egzersiz yapamıyorum ama.. sanki karnım yumuşadı bile biraz.bugun daha yapamıcam.yarından itibaren tam gaz spor diyorum ben.. hafatsonu oruç tuttum. ama cok kacırmadım.
59 olmusum sabah.. yarım kg gıttı.. bayrama kadar , hani 15gun önce gördüğüm 58i görsem süper olcak... opuyorumnanaktan
bir de azıcık az mı yiyorsun acaba sen.. az yemekte duraklatıyor.. bir de canım genelde karbonhidrat ağırlıklı takılıyorsun sanırım.. azıcık kuru baklagiller ekle bence.. et yesek de onun yerini tutmuyor.. barbunya,mercimek,nohut tüketmeye calıs bu hafta.. kuru fasulye cok sekerimsi.. onu cok tavsıye etmıyorum o yüzden.. biraz da böyle dene bakalım.. hatta iş yerıne bir bardak haslanmıs baklagil, yıkanıp doğranmıs marul,domates,salatalık götürüp salata gibi tüketmeyi deneyebılırsın. ben ne zaman kg veremıyorum desem aklıma gelyor baklagil tüketmemısım diyorum. tükettiğim vakıt tartıda fark edıyor.. istersen dene bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…