60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

55 kilo olmak istiyoruuuummm.. Bacaklarım incelsin istiyoruuuuummmm...
Hemde hemeeeeeeennn.. Of çok sıkıldım ben yaaaa.......delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Hemde hemeeeeeeennn.. Of çok sıkıldım ben yaaaa.......delikafadulden delikafadulden delikafadulden

duygularıma tercüman oldun fulyacımmmkaydirigubbakcemile5 ben de bacaklarım incelmaden 55 olmak istiyorum...mümkünse basenden gitsin...a.s

duygularıma tercüman oldun fulyacımmmkaydirigubbakcemile5 ben de bacaklarım incelmaden 55 olmak istiyorum...mümkünse basenden gitsin...a.s

ay dimi Kayseri Güzelim benim yaa.. Çok sıkıldım ben bu diyet olayından.. Öf pöf..
Keşke sihirli bi değnek olsa da hemen istediğimiz fiziğe kavuşsak..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kimsecikler yok bugün yine yaa..

Günlük raporumu veriim barim..
Aç karnına: 3 adet kuru kayısı
Kahvaltı: yarım muz, biraz k-flakes, light süt ile
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: 2 dilim hellim peyniri, 1 dilim hindi füme ve kırmızı biber le yapılmış pide arası sandviç, yanında ayran
Ara: sütlü nescafe
Ara: 1 nektarin

1 saat spor spor spor

Akşam: 1 büyük dilim fırında mücver yanında biraz salata

Az sonra da biraz üzüm yicem..

Ya ben neden kilo veremiyorum yaa...-tatlicadiarzu-

Bugün iyiden iyiye taktım kafaya..kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

yani o diil artık sinirim bozuldu bişey yemek istemiyorum.. Ama aç kalınca busefer hiç veremiicem.. Ay çok gıcık bi durum yaaa....kafamçokkarıştı

raporuna 10 üzerinden 10 tam puan benden...Şeniz canım benim kilo veremiyorum diye düşünme...bende uzun süre 60 kiloda takılmıştım...strese girdikçe kilo vermen zorlaşır...aksine kilo veriyorum diye düşün...sürekli içinden tabii zaman buldukça kilo veriyorum diye tekrarla...bak faydasını göreceksin...yerimseniben beynine sürekli kilo veremediğin sinyalini göndererek nasıl kilo vermeyi bekliyorsun...lmaz: bak bir daha böyle olumsuz sözler duymayayım senden...kaydirigubbakcemile en güzeli sporunu hiç aksatmıyorsun...kilo veremesen bile sıkılaşıyorsun zaten...bir de fulyacım şu bahsettiğini video hangisi...walk at home tarzı bir şey mi :uhm:

aman ne biliim çok uzun zaman oldu derinim yaa.. Bir de çok dikkat ediyorum ama..:a015:
Neyse dediğin gibi.. Düşünce gücü.. Aslında çok da inanırım.. Kilo veriyorum kilo veriyorum... 55 kiloyum.. Sütun gibiyim...:Saruboceq:

Bundan sonra hergün bunları tekrarlıyoruz.. 10 defa..kaydirigubbakcemile3

Sağol tatlım desteğin için.. Canım 1 hafta öncesine kadar walk at home yapıyordum.. 1 haftadır slim in 6 diye bi program var.. Sıkılaştırma programı gibi birşey ama baya ağır.. Bir de callanetics yapıyorum üstüne.. İstersen sana gönderebilirim ama bu slim in 6 sana başlangıç için ağır gelebilir.. Bence sen walk at home yapmalısın.. Senin için en uygun onun olduğunu düşündüm ben kendi adıma.. Şahsen ve bizzat.. Naçizane fikrim..kaydirigubbakcemile3

spor hocam benim... kaydirigubbakcemile5 ağır ise bana hiç olmaz zaten ...benim omurgam tümden sakat zaten...mafoldumben walk at home u sürekli yapabilirsem başka bir şey istemem...

gelelim şu tekrar meselesine aslında senin 100 tekrardan başlaman lazım...ama neyse acıdım şimdilik 10 tekrardan başla bakalım...ama seni yakın takipteyim unutma olumsuz bir tek cümle değil kelime bile duymak istemiyorum ona göre... geçenlerde bloğu olan birinin yazısını okumuştum pc başındayken bile sürekli kalori harcadığını ve kilo verdiğini düşünürmüş ve gerçekten işe yarıyor diyordu...uzun bir yazıydı bulabilsem aslında şimdi yapıştırırdım yazıyı buraya...a.s bunun üzerine kitaplar da var zaten düşünce gücüyle kilo verilebileceğine de dair...

su da içiorum yürüyüş de yapıorum yani bu kilolar yapştı kaldı bana
tatlı görünce de dayanamıorum özellkle de çikolatayaaaaaa:dance::icecream:

dun enıstemın dusenledıgı ıftara gıttım ama oglen patates haslaması yemıstım iftarda tavuklu yogurtlu corba vardı onu ıctım salatamı yedım ve doydum:) ardından patates puresı et sote ve borek geldı ama ben azıcık patates puresı aldım tatlıda kunefe geldı saten sevmem yemedım bır dılımcık pıde yedım valla ıftar sofrasında bıle aklıma sız geldınız :)nasılbır psıkolojıyse gozetlendıgımı dusunmeye basladım:)

Doğru söylüyorsun Derinim.. Bende Düşünce gücü üzerine çok kitap okudum.. %100 düşünce gücü, bir iki kitap daha vardı şimdi adını hatırlayamadığım.. Fakat gerçekten çok işe yarıyor... Bir kaç kere deneyimledim, ama uygulaması çok zor.. Çünkü içinde hiç bir şüphe olmaması lazım.. Uzun zaman olmuştu ben bunla ilgileneli yeniden hatırlattığın için teşekkür ederim.. Ben de artık sürekli kalori harcadığımı ve kilo verdiğimi düşüneceğim.. Sende öyle yap hepimiz öyle yapalım.. Dediğin gibi eminim faydası olucaktır.kaydirigubbakcemile5

Canım iyi ki varsın.. Gerçekten çok motive ettin beni.. Sağol..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

su da içiorum yürüyüş de yapıorum yani bu kilolar yapştı kaldı bana
tatlı görünce de dayanamıorum özellkle de çikolatayaaaaaa:dance::icecream:

artık kilolar yapıştı veremiyorum değil.. Sürekli kilo kaybediyorum diye düşünüyoruz canım.. zemuszemus zemuszemus

hehe, evet canım burası bi süre sonra öyle bi psikolojiye sokuyor insanı.. Ben bunu yersem sonra nasıl hesap vericem diye..

ya bu arada benekli aplam dün akşam gelmemiş.. Margharitam ve Lunam da gelmemiş.. Nerdesiniz kızlar??

Merak ediyorum sizi.. Arada ses verin..

Ayrıca herkese mis gibi bi Günaydınnn...

artık bende renkli yazıyorum.. Hemide pembe.. en sevdiğim renk.. :ecrin_bebek:

slmm kızlar bana da aranızda yer var mı bende zayıflamak istiyorum beynimde her şeyi bitrdim kararımı da verdim..geriye bi tek doğru bi diyet listesi kaldı a.s.

slmm kızlar bana da aranızda yer var mı bende zayıflamak istiyorum beynimde her şeyi bitrdim kararımı da verdim..geriye bi tek doğru bi diyet listesi kaldı a.s.

Hoşgeldin Kraliçe aramıza.. Kararını verdin ve aramıza katıldığına göre kendini zayıflamış bil canım..

ben de maksimum 55 kg olmak istiyorum. 55 kg olunca belkı 2-3 kg daha altına inmek istiyorum!!
işte biz insanı böyle panopticon psikolojisine sokarız.. iyi yoldasın merak etme , olcak bu iş..

derin haklı, birazcık pozitif ol canım.. ben çok inanıyorum sen kısa zaman sonra ani bir hamle ile 57-8 olcaksın..
ardından biraz daha gayret ve zaman sonra bır bakacaksın 55!!

Ayrıca herkese mis gibi bi Günaydınnn...

artık bende renkli yazıyorum.. Hemide pembe.. en sevdiğim renk.. :ecrin_bebek:
pembe yakışmış peri kızına..
ne güzel bir günaydın böyle bu..bugun hava da daha iyi inşallah güzel bir gün olur.. bir iki gündür verilen kayıplar zaten bet durumda psikolojime tuz biber oldu.. umarım bir daha yaşanmaz..
bu arada dün videoyu yaptım.. basenler için gercekten zorluyor.. dün ağrım olmadı ama sabah sızlıyordu,basenim popom.. bu tarz etkı yaratan egzersizler 5-6 seansta gözle görülür fark sağlıyor.. emınım 1 haftada fark edecek..
öpüyorum seni,teşekkürler..

hoşgeldin..
yer olmaz mı hiç... en önemli işi halletmişsin. boyunu kılonu hedef kılonu yasını da belirt. daha cok bilgi sahıbı olalım senin hakkında..
ama biz diyet listesı uygulamıyoruz.. eğer istersen sabahları yiyecek listenı yazarsın. biz fikirlerimizi beyan ederız.. tabiki biz uzman değiliz ama naçizane yardım ederiz..

Selden korunmak için almanız gereken 17 önlem
Yüksek yerlere çıkın, yürümeyin

10.09.2009 08:59
DEVLET Meteoroloji ışleri Genel Müdürlüğü, internet sitesine şiddetli yağış ve selden korunma yöntemlerini koydu. Önlemlerden bazıları şöyle:

Sel uyarılarını radyo ve televizyondan takip edin.

Meteoroloji’den telefonla bilgi alın.

Evde değerli eşya ve önemli belgeleri yüksek yerlere kaldırın. Varsa afet ilkyardım
çantasını yanınıza alın.

Zarara yol açabilecekeşyaları içeri alın.

Su kaynakları kirlenebileceğinden, yedek içme suyunuzun olduğundan
emin olun

Suyun evi terk ettiği her yerden içeri de girebileceğini hatırlayın.

Kumtorbaları temin edin.

Selin kullanabileceği ark, hendek, vadi ve kanyon gibi yerlerden uzak durun

Yüksek yerlere çıkın.

Asla sel suyu içinde araba kullanmayın, ölümlerin yüzde 80’inin araç içinde olduğunu unutmayın.

Sel suyu, akıntı ya da nehirlerde yürümeye çalışmayın. Hızla akan 15 - 20
cmderinlikteki suyun bir insanı devirebileceğini akıldan çıkarmayın.

Ev ya da işyerinizi boşaltmanız gerekiyorsa elektrik, doğalgaz vb. kapatın.

Çok gerekli olmadıkça yolculuğa çıkmayın.

Binalardaki yapısal hasarı kontrol edin.

Yıldırım riski olan havalarda ağaç, bayrak vetelefon direkleri gibi yüksek objelerden uzak durun.

Şemsiye gibi sivri metal içeren eşyaları kullanmayın.

Gruplar halinde durmayın.

Günaydın tatlım.. Güzel bi gün olucak hayırlısıyla bugün..

Haklısınız, artık olumlu düşünücem.. En kısa zamanda hedefime ulaşıcam işallah.. Aynen sende canım öyle..

O egzersizleri bende çok sevdim hakkaten.. 5. seansım bitti ve farkediyo bile bacaklarda filan. toparlandı baya.. Sanada yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..zemuszemus zemuszemus

Bu bilgiler için teşekkürler.. Yarın ve haftasonu daha beter yağmur olucakmış.. Öyle diyorlar..

günaydın ya benim tartım arızalı kesin bir gün eksik bir gün fazla çıkıyorum nedir bunun kerameti.
geçen mecidiyeköyde oturan varmı diye sormuştum yanıma bir arkadaş bulsan ali sami yen'eyürümeye gidecem böyle hareketsiz diyet olmuyor...sabah yalnız başımada yürümek ne bilim olmuyor işte..

alisami yene girip kafana göre yürüyebiliyor musun ki öyle? merak ettim valla.. öyleyse ben taa karşıdn gelir yürürüm senle delikafadulden

ya kızlar Merve nerde?? Merve nezamandır yok meydan da.. Merak ettim valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…