alisami yene girip kafana göre yürüyebiliyor musun ki öyle? merak ettim valla.. öyleyse ben taa karşıdn gelir yürürüm senle delikafadulden
aynı şeyi soracaktım ben de..kalp kalbe karşıymış.. sara yok,merve yok,zabın da yok bir iki gündür..ya kızlar Merve nerde?? Merve nezamandır yok meydan da.. Merak ettim valla..
evt ali sami yen sabah 5,30-6 da açılyor ve herkes yürümeye geliyor sabahları çok kalabalık oluyor hatta insanlar küçük gruplar halinde yürüyorlarlar yaşlı genç 80-90 kişiden aşağı olmuyor bazen yani kalabalık bir yer.gelirsen çok memnun olurum valla........opuyorumnanaktan
geceleri bilmiyoum ben sabah gittim bir kaç defa,ayrıca bende haftaya gidiyoum memlekete dönüşte bayram sonrası olur tabi.konuşuruz
ya bu arada benekli aplam dün akşam gelmemiş.. Margharitam ve Lunam da gelmemiş.. Nerdesiniz kızlar??
Merak ediyorum sizi.. Arada ses verin..[/B][/COLOR]
slmm kızlar bana da aranızda yer var mı bende zayıflamak istiyorum beynimde her şeyi bitrdim kararımı da verdim..geriye bi tek doğru bi diyet listesi kaldı a.s.
Selden korunmak için almanız gereken 17 önlem
Yüksek yerlere çıkın, yürümeyin
10.09.2009 08:59
DEVLET Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, internet sitesine şiddetli yağış ve selden korunma yöntemlerini koydu. Önlemlerden bazıları şöyle:
Sel uyarılarını radyo ve televizyondan takip edin.
Meteoroloji’den telefonla bilgi alın.
Evde değerli eşya ve önemli belgeleri yüksek yerlere kaldırın. Varsa afet ilkyardım
çantasını yanınıza alın.
Zarara yol açabilecekeşyaları içeri alın.
Su kaynakları kirlenebileceğinden, yedek içme suyunuzun olduğundan
emin olun
Suyun evi terk ettiği her yerden içeri de girebileceğini hatırlayın.
Kumtorbaları temin edin.
Selin kullanabileceği ark, hendek, vadi ve kanyon gibi yerlerden uzak durun
Yüksek yerlere çıkın.
Asla sel suyu içinde araba kullanmayın, ölümlerin yüzde 80’inin araç içinde olduğunu unutmayın.
Sel suyu, akıntı ya da nehirlerde yürümeye çalışmayın. Hızla akan 15 - 20
cmderinlikteki suyun bir insanı devirebileceğini akıldan çıkarmayın.
Ev ya da işyerinizi boşaltmanız gerekiyorsa elektrik, doğalgaz vb. kapatın.
Çok gerekli olmadıkça yolculuğa çıkmayın.
Binalardaki yapısal hasarı kontrol edin.
Yıldırım riski olan havalarda ağaç, bayrak vetelefon direkleri gibi yüksek objelerden uzak durun.
Şemsiye gibi sivri metal içeren eşyaları kullanmayın.
Gruplar halinde durmayın.
günaydın ya benim tartım arızalı kesin bir gün eksik bir gün fazla çıkıyorum nedir bunun kerameti.
geçen mecidiyeköyde oturan varmı diye sormuştum yanıma bir arkadaş bulsan ali sami yen'eyürümeye gidecem böyle hareketsiz diyet olmuyor...sabah yalnız başımada yürümek ne bilim olmuyor işte..
Hoşgeldin Kraliçe aramıza.. Kararını verdin ve aramıza katıldığına göre kendini zayıflamış bil canım..
Canım buradayım ben.Dün akşam çok yorgundum ve maalesef pc nin başı hiç boşalmadı dün akşam o yüzden oturamadım bir türlü.Aslında laptop da var evde ama oğlum fazla meraklı o yüzden pek çıkartmıyorum meydana...Yediklerimi kaç gündür yazmıyorum,çünkü ben pişmaniye yemeye devam ediyorum hergün..Fakat iki sabahtır da kahvaltıdan sonra midem çok bulanıyor ve çıkartıyorum.Benim baharda fena azan bir çeşit ülserim var.Galiba havaların değişmeye başlamasıyla ülserim nüksetteme başladı.
Oooo beyninde bitmişsen çok az işin kalmış demektir...Hoşgeldin.Sağlıklı kilo vermeler...a.s.
Canım çok önemli bilgiler bunlar...Paylaşımın için teşekkürler...opuyorumnanaktan
Ben de yalnız yürümekten sıkılmıştım.Tempolu müzikle yürüyorum şimdi.Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum o zaman..
müziksiz yürünmüyor zaten.. ya da tv izliyorum ben yürürken ...Kızlar yeni hedefim 53...Vatana millete hayırlı olsun....(Pişmaniyelerimi eşimle yolladım işyerine...Kaç gündür cılkını çıkarttım rejimin,Allahtan kilo almamışım ama,silkelenmem lazım.Tamam artık,tekrar başlıyorum bugünkaydirigubbakcemile2)
seni cok iyi anlıyrum canım.çünkü ben de çok kılo alıp verdim..kilo korumanın birkaç püf noktası var..bir kere ağır ağır vereceksin, kendine işkence yapmayacaksın,öyle tek tip besinlerle,haşlamalarla, öğün atlamalarla bu iş olmuyor..damak tadına uygun sağlıklı beslenmeyi öğreneceksin, yeri gediğin de baklavanı bıle yiyceksın ama ertesı gun azıcık kasacaksın,sürekli tetikte olacaksın,1 kg aldın mı atağa geçeceksin,spora işkence gözüyle bakmayıp,onu rutinine dahil edeceksin. en sıkı diyetin bile 1000-1200kalori içermeli ki daha sonra azıcık fazla ediğin de vucut tepki göstermesin.. ben böyle dikkatli ve ağır ağır hedefime ilerliyorum. daha önce çok boşa kürek çektim ve o kadar işkence çekmeme ragmen hep kılo problemım oldu..merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmaya karar verdim.motivasyonum azalmaya başladı sanırım.sizin aranızda tekrar eski haline gelmesini umuyorumboyum:1.75/kilom:68)13 senelik evliyim.2 tane çocuğum var.kızıma hamileyken 33 kilo aldım.(2002)98 kiloyla doğuma girdim.1.5 sene sonra 58 kiloya düştüm.(çok sıkı diyet resmen aç gezerek,ve hergün çatlayıncaya kadar yürüyüş yaparak,bol su ve bitki çayları içerek..vs.sağlıksız bir şekilde)hızlı verilen hızlı alınıyor.2-2.5 sene sonra 68 kilo oldum ve tekrar hamile oldum.kabus tekrar başladı.sonsuz bir iştah ve 9 ayda 97 kiloyla 29 kilo almış olarak doğuma girdim.(2006)o gün bu gündür düşe kalka diyetteyim.ilkindeki yaptığım gibi açlık diyetlerine girmedim.3 senede anca 68 e düşebildim.artık beynen yoruldum.motivasyona ihtiyacım var.o yüzden aranıza katılmak istiyorum.inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız arkadaşlar.ama şunu öğrendim ki kiloyu korumak vermekten kat kat daha zorlu ve stresliymiş.hepimize kolay gelsin..
lunapiena h.b canım tşkler...
marqherita h.b saol.. kilom 68 boyum 1.70 a.s.
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmaya karar verdim.motivasyonum azalmaya başladı sanırım.sizin aranızda tekrar eski haline gelmesini umuyorumboyum:1.75/kilom:68)13 senelik evliyim.2 tane çocuğum var.kızıma hamileyken 33 kilo aldım.(2002)98 kiloyla doğuma girdim.1.5 sene sonra 58 kiloya düştüm.(çok sıkı diyet resmen aç gezerek,ve hergün çatlayıncaya kadar yürüyüş yaparak,bol su ve bitki çayları içerek..vs.sağlıksız bir şekilde)hızlı verilen hızlı alınıyor.2-2.5 sene sonra 68 kilo oldum ve tekrar hamile oldum.kabus tekrar başladı.sonsuz bir iştah ve 9 ayda 97 kiloyla 29 kilo almış olarak doğuma girdim.(2006)o gün bu gündür düşe kalka diyetteyim.ilkindeki yaptığım gibi açlık diyetlerine girmedim.3 senede anca 68 e düşebildim.artık beynen yoruldum.motivasyona ihtiyacım var.o yüzden aranıza katılmak istiyorum.inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız arkadaşlar.ama şunu öğrendim ki kiloyu korumak vermekten kat kat daha zorlu ve stresliymiş.hepimize kolay gelsin..
müziksiz yürünmüyor zaten.. ya da tv izliyorum ben yürürken ...
o kadar pişmaniye götür ve kg alma afferim sana ... zemuszemus ben olsam kesin alırdım.. demek yeni hedef 53..neden aldın bu kararı? 54le kendini iyi hissediyordun.
bugun yaptıklarımı yazayım
sabah kaşarlı tost(light kasar ve light ekmekten) domates-salatalık
öğlen 2 minik elma, 3-4 kasık müsli,3 kuru kayısı,1 kasık kuru üzüm,tarcın, 3-4 kasık yagsız yogurt( şu karısıma bir ad bulmayım her seferinde tüm içeriği yazmaktan yoruldum :ecrin_bebek:)
aksam da bir tabak kıymalı,yogurtlu kepekli makarna yemeği planlıyorum
gece ilerleyen saatlerde canım cok tatlı istiyor cok küçük miktarda kuru meyve yiyorum ben de ..
sporumu da yaziiim;
7.5km yürüdüm kosu bandında..
ardından slim in 6nın basen hareketlerini yaptım
ve 15-20 dk kadar da plates yaptım...
bugun yaptıklarımı yazayım
sabah kaşarlı tost(light kasar ve light ekmekten) domates-salatalık
öğlen 2 minik elma, 3-4 kasık müsli,3 kuru kayısı,1 kasık kuru üzüm,tarcın, 3-4 kasık yagsız yogurt( şu karısıma bir ad bulmayım her seferinde tüm içeriği yazmaktan yoruldum :ecrin_bebek:)
aksam da bir tabak kıymalı,yogurtlu kepekli makarna yemeği planlıyorum
gece ilerleyen saatlerde canım cok tatlı istiyor cok küçük miktarda kuru meyve yiyorum ben de ..
sporumu da yaziiim;
7.5km yürüdüm kosu bandında..
ardından slim in 6nın basen hareketlerini yaptım
ve 15-20 dk kadar da plates yaptım...
herkes nerde???
canlarım umarım hepiniz iyisinizdir...
ben çok yoğunum bugünlerde;minişlerimin sınıfını hazırlıyorum..toplantılar,planlar,programlar.. derken fırsat bulamıyorum buraya girmeye bile
amaaa diyetime devam ediyorum vee o pis 58 den iki günde kurtulup 57 oldum yine:))))
hepicinizi çooook öpüyorumopuyorumnanaktan
off yha naptıysam bu kilolar qitmio :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?