60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alisami yene girip kafana göre yürüyebiliyor musun ki öyle? merak ettim valla.. öyleyse ben taa karşıdn gelir yürürüm senle delikafadulden

evt ali sami yen sabah 5,30-6 da açılyor ve herkes yürümeye geliyor sabahları çok kalabalık oluyor hatta insanlar küçük gruplar halinde yürüyorlarlar yaşlı genç 80-90 kişiden aşağı olmuyor bazen yani kalabalık bir yer.gelirsen çok memnun olurum valla........opuyorumnanaktan

ya kızlar Merve nerde?? Merve nezamandır yok meydan da.. Merak ettim valla..
aynı şeyi soracaktım ben de..kalp kalbe karşıymış.. sara yok,merve yok,zabın da yok bir iki gündür..
bir zamanlar eda vardı,siemenste çalısan..
bu arada sara msnde bile off gözüküyor artık..nirde bu kızlar ya?kayıp aranıyor ilanı vercem..
diğerlerini bilmem de merve bir yerlerde 50kgnun altına düşmüştür,kızcaz dıye gelmıyordur topiğe..

canım eşlik ederim sana ama bayram tatiline gıtcem haftaya.. bayramdan sonra baslayalım.. keşke önceden bilseydim. ben şişli emniyet müd. arkasında oturdum aylarca..giderdim oraya..
geceleri kaça kadar açık oluyor bılıyor musun?

kızlar 61 kiloyum walk at home ile yürümeye başlaım diyet yapmadan bakalım kaç kilo verebilecegim umarım işe yarar oruç oruç yürüyorum valla.55 kilo olmak istiyorum ben ya göbegim gitsin istiyorum

ya bu arada benekli aplam dün akşam gelmemiş.. Margharitam ve Lunam da gelmemiş.. Nerdesiniz kızlar??

Merak ediyorum sizi.. Arada ses verin..[/B][/COLOR]

Canım buradayım ben.Dün akşam çok yorgundum ve maalesef pc nin başı hiç boşalmadı dün akşam o yüzden oturamadım bir türlü.Aslında laptop da var evde ama oğlum fazla meraklı o yüzden pek çıkartmıyorum meydana...Yediklerimi kaç gündür yazmıyorum,çünkü ben pişmaniye yemeye devam ediyorum hergün..Fakat iki sabahtır da kahvaltıdan sonra midem çok bulanıyor ve çıkartıyorum.Benim baharda fena azan bir çeşit ülserim var.Galiba havaların değişmeye başlamasıyla ülserim nüksetteme başladı.

slmm kızlar bana da aranızda yer var mı bende zayıflamak istiyorum beynimde her şeyi bitrdim kararımı da verdim..geriye bi tek doğru bi diyet listesi kaldı a.s.

Oooo beyninde bitmişsen çok az işin kalmış demektir...Hoşgeldin.Sağlıklı kilo vermeler...a.s.

Canım çok önemli bilgiler bunlar...Paylaşımın için teşekkürler...opuyorumnanaktan

Ben de yalnız yürümekten sıkılmıştım.Tempolu müzikle yürüyorum şimdi.Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum o zaman..

Kızlar yeni hedefim 53...Vatana millete hayırlı olsun....(Pişmaniyelerimi eşimle yolladım işyerine...Kaç gündür cılkını çıkarttım rejimin,Allahtan kilo almamışım ama,silkelenmem lazım.Tamam artık,tekrar başlıyorum bugünkaydirigubbakcemile2)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmaya karar verdim.motivasyonum azalmaya başladı sanırım.sizin aranızda tekrar eski haline gelmesini umuyorumboyum:1.75/kilom:68)13 senelik evliyim.2 tane çocuğum var.kızıma hamileyken 33 kilo aldım.(2002)98 kiloyla doğuma girdim.1.5 sene sonra 58 kiloya düştüm.(çok sıkı diyet resmen aç gezerek,ve hergün çatlayıncaya kadar yürüyüş yaparak,bol su ve bitki çayları içerek..vs.sağlıksız bir şekilde)hızlı verilen hızlı alınıyor.2-2.5 sene sonra 68 kilo oldum ve tekrar hamile oldum.kabus tekrar başladı.sonsuz bir iştah ve 9 ayda 97 kiloyla 29 kilo almış olarak doğuma girdim.(2006)o gün bu gündür düşe kalka diyetteyim.ilkindeki yaptığım gibi açlık diyetlerine girmedim.3 senede anca 68 e düşebildim.artık beynen yoruldum.motivasyona ihtiyacım var.o yüzden aranıza katılmak istiyorum.inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız arkadaşlar.ama şunu öğrendim ki kiloyu korumak vermekten kat kat daha zorlu ve stresliymiş.hepimize kolay gelsin..

müziksiz yürünmüyor zaten.. ya da tv izliyorum ben yürürken ...
o kadar pişmaniye götür ve kg alma afferim sana ... zemuszemus ben olsam kesin alırdım.. demek yeni hedef 53..neden aldın bu kararı? 54le kendini iyi hissediyordun.

seni cok iyi anlıyrum canım.çünkü ben de çok kılo alıp verdim..kilo korumanın birkaç püf noktası var..bir kere ağır ağır vereceksin, kendine işkence yapmayacaksın,öyle tek tip besinlerle,haşlamalarla, öğün atlamalarla bu iş olmuyor..damak tadına uygun sağlıklı beslenmeyi öğreneceksin, yeri gediğin de baklavanı bıle yiyceksın ama ertesı gun azıcık kasacaksın,sürekli tetikte olacaksın,1 kg aldın mı atağa geçeceksin,spora işkence gözüyle bakmayıp,onu rutinine dahil edeceksin. en sıkı diyetin bile 1000-1200kalori içermeli ki daha sonra azıcık fazla ediğin de vucut tepki göstermesin.. ben böyle dikkatli ve ağır ağır hedefime ilerliyorum. daha önce çok boşa kürek çektim ve o kadar işkence çekmeme ragmen hep kılo problemım oldu..
uzun hedefler mideyi gercekten küçültüyor. genelde 1-2 ay az yiyince insanlar midem küçüldü diyor ya bu durum tamamen psikolojik.midenin terbiye görmesi minumum 6 ay diyor uzmanlar.. kimi insanlarda 1 seneyi bulabılıyorumus.. o yüzden ben tam bir senelik hedef koydum kendıme.. ocak 2009da basladım. 0cak 2010a kadar sürdürücem.umarım o zamana dek hedefime ulaşırım.
lunapiena h.b canım tşkler...

marqherita h.b saol.. kilom 68 boyum 1.70 a.s.

rica ederim opuyorumnanaktan

bugun yaptıklarımı yazayım

sabah kaşarlı tost(light kasar ve light ekmekten) domates-salatalık

öğlen 2 minik elma, 3-4 kasık müsli,3 kuru kayısı,1 kasık kuru üzüm,tarcın, 3-4 kasık yagsız yogurt( şu karısıma bir ad bulmayım her seferinde tüm içeriği yazmaktan yoruldum :ecrin_bebek:)

aksam da bir tabak kıymalı,yogurtlu kepekli makarna yemeği planlıyorum

gece ilerleyen saatlerde canım cok tatlı istiyor cok küçük miktarda kuru meyve yiyorum ben de ..

sporumu da yaziiim;
7.5km yürüdüm kosu bandında..
ardından slim in 6nın basen hareketlerini yaptım
ve 15-20 dk kadar da plates yaptım...

Hogelin lilyum.1.75 boya 68 kilo.Aslında şişman değilsin.Ben 1.64 boya şu an 54 kiloyum.Vücut kitle endeksine bakılması lazım aslında herhangi bir karşılaştırma yapılırken..Kaç kilo olmak istediğini bilmiyorum ama 60-62 arası olsan fıstık gibi olursun sanırım.Eminim iki doğumdan sonra vücudunda deformasyonlar vardır,yürümenin yanında plates veya benzeri egzersizler yapsan vücudun toparlar,şekle girer ve kilon aynı kalsa bile daha zayıf gözükürsün eminim.

İstersen hedefini belirleyip sen de bizim gibi bir çizelge yap.Takibi herkes açısından daha kolay oluyor..Sağlıklı kilo vermeler dilerim..

Aslında net kendime de açıklayamıyorum bu durumu.Sanki rejim psikolojisinden çıkmak istemiyorum.Çıkarsam hemen kilo almaya başlayacakmışım gibi geliyor.Biliyorum sağlıklı bir düşünce değil ve bu nereye kadar gider bilmiyorum...:çok üzgünüm:

Yaww bu kadar spor ve egzersizi nasıl yapıyorsun,gıpta ediyorum sana..Ben haftada 1-2 yürüdüm mü zil takıp oynayasım geliyor vallahi.Bravo sana arkadaşım..

canlarım umarım hepiniz iyisinizdir...
ben çok yoğunum bugünlerde;minişlerimin sınıfını hazırlıyorum..toplantılar,planlar,programlar.. derken fırsat bulamıyorum buraya girmeye bile
amaaa diyetime devam ediyorum vee o pis 58 den iki günde kurtulup 57 oldum yine:))))
hepicinizi çooook öpüyorumopuyorumnanaktan

Züppersin tatlım.. Bence de bu yoortlu karışımlara bi isim bulmak lazım.. Ne desek ki??:uhm:

Ben burdayımmm..kaydirigubbakcemile3

Aplaaammm.. Helal sana... Senin elinden hiç bişiicikler kurtulmaz kiii... Kilo da neymiş...opuyorumnanaktan

Minikleri de öp benim için.. Kolay glsin sanaa...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

off yha naptıysam bu kilolar qitmio :çok üzgünüm:

gitmiyo diye düşünmüyoruz aksine sürekli kilo veriyorum diye düşünüyoruz.. Lütfen aaaa... Olumsuz düşünceyi tamamen atıyoruz kafamızdan.. olumlu düşünceyi sürekli dillendiriyoruz...zemuszemus zemuszemus

Bugün neler yapmışız bi bakalım bakalım..

Sabah:2 tane kuru kayısı, 1/5 simit biraz tel peynir domtes
Ara: sütlü neskayfe
Öğlen: kepekli sandviç ekmeği arası fırında mücver ve domtes
Ara: 1 etiform hindistancevizli muzlu barından

önce start it up sonra callanetics yaklaşık 1 saat spor yani

Akşam: elmalı tarçınlı yooort, biraz üzüm

Bide bol bol bitki çayı içtim bugün.. yeşil çay, 5i1 yerde çayı filan..

Öle işteeee....

arkadaşlar ben şu yazdığınız walk at home hakkında biraz bilgi alabilirmiyim bunun dvd nerden alıyorsunuz birde slim 6 nedir bilgisi olanlar anlatabilirmi biraz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…