60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben çok faydasını gördüğme inanıyorum her ne kadar terazide oynama olmasa da kıyafetlerden çok belli oluyor.. kendi kıyafetlerim çuval gibi o yüzden hiç anlamıyorum ama alısveriş merkezinde denedikleriminden bılıyorum.delikafadulden yakında mimlenicem zaten, bir tane kabıne 15-20tane kıyafet alıp gırıyorum..hepsini giy cıkar giy cıkar daha sonra hiçbirini almadan çık.. naniknanik aynı kıyafetleri düzenli aralıklarla birkaç kez giyip çıkarınca biliyosun daralmayı sırnaşık şey

Günaydın Prenseslerrr...opuyorumnanaktan​

herkes regl oldu.. benim gene gecikti 31.gün bugun daha haber bıle yok ki benimki sessiz sedasız gelmez.. en 1 hafta var sanırım daha olmama.. akannehir

canım erken kalkmışsın bugün..? Günaydın..

dün yorgunluktan saat 2 gıbı bayılıp kalmısım .. erken uyuyunca erken uyanıyorum canım.bugun çok işim var aslında.. sporumu yapayım şimdi, ardından etraflıca bir temizlik yapmam lazım..persembe sabahın köründe yolcuyum memlekete..
havalar bozmaz inşallah da denize girerim bayramda diye dua ediyorum.

herkes regl oldu.. benim gene gecikti 31.gün bugun daha haber bıle yok ki benimki sessiz sedasız gelmez.. en 1 hafta var sanırım daha olmama.. akannehir

Alla alla yaa... Neden böle oluyo ki..:1no2:

İşşallah canım.. Bugün hava baya serin gibi ama.. düzelicek biraz diyolar.. Kolay gelsin tatlım sana..​

Kutlarım canım...alkisalkisalkis
teşekkür ederim bitanemhihoyyyt
senin adına çok sevindim cnm.darısı bizim başımıza.her gün uyguladığın programı yazarmısın?(yemek-spor)kendi hatalarımı göreyim birass
canım benim vücudumdaki mineral kas ve kalsiyum oranıma bakıldı...kalsiyum eksik çıktı...kalsiyum ağırlıklı bir diyetim var...ama herşey yiyebiliyorum...yani bi listem var birbirine eşdeğer şeylerden yiyebiliyorum her güna ynı şeyleri yemiyorum o yüzden...bide metabolizma önemli..benmki yavaş bi metabolizma o yüzden biraz düşük kalorili diyetim var...günde 5 porsiyon meyvem var...sık öğünlü diyetim...ayrıca yoğurt ve süt tüketimi çok önemli..yağ yakıcı özellikleri vamrış...
spora gelince gün içinde çok hareketliyim...yürüyüş yapıyorum ara sıra ama her zaman değil...ama spor hocasıyla görüştüm...haftada 3 gün büyük adımlarla 40 dk yürüyüş dedi....kolay gelsinkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederğim fulyacıma.s.
tebrikler cadıcım:):lepi:alkisalkisalkis

:

saol çok teşekkür ederim:1hug:

tebrik ederim kıskanılacak hatun,, kıskandım valla :)
ben de kg versem de müjdelesem senağlama
spor hocanın büyük adım at demesine şaşırdım.. ben küçük ve sık adım diye biliyordum.geyşalar baldırlar sıkı olsun diye küçük adım atarlarmış :) benim adımlarım cok büyüktür de küçük adım atacam dıye canım çıkyordu hihoyyyt hihoyyyt

fibuşşş??

bakıp bkıp kaçma,bişiler karala bakiim..
evlendin diye bizi boşadın opuyorumnanaktan

canım maşallh çok azimlisin yemen az spor çok imrendim sana inanki

kızlr akşam yine çok yedim pişmanı çok pişmanım ama sabah 3 mil yürüdüm daha egzersiz yapacagım inşallah az yesem ianıyorum ki zayıflayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…