ahh bi bilsem özelime bakmayı dur bakayım bulabilecekmiyim?? =)))))
resim ekliyim mi delikafadulden
hayat arkadaşımla ben.
şaka şakaa
şu datluluğa bakınnnn hele oy mAşallah süphanAllah . . .
topuğun iç kısmı demek heleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kötükedihüso en fazla sürttüğün tabanının en merkezi yerine pilizzzzzzzzzzzzzzzz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
du adımıda yazayım sana özelden okuyan falan olur sabun ne alaka demesinler bizim gelin kafayı yedi düşünmesinler . . . :1ninca:
kıralıçam az kaldı fiumem ramazandan sonra döneceğim inşAllah . . .
alıntı yapmadım canım.resim dağılmasın entrylerde diye..
çok şekerisiniz,yakışmışsınız maşAllah
bu arada sende biraz meltem cumbulluk var mı?
şu datluluğa bakınnnn hele oy mAşallah süphanAllah . . .
topuğun iç kısmı demek heleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kötükedihüso en fazla sürttüğün tabanının en merkezi yerine pilizzzzzzzzzzzzzzzz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
du adımıda yazayım sana özelden okuyan falan olur sabun ne alaka demesinler bizim gelin kafayı yedi düşünmesinler . . . :1ninca:
kıralıçam az kaldı fiumem ramazandan sonra döneceğim inşAllah . . .
İyi akşamlar kıslarr..
Fibuş o ne şirinlik öyle.. Yirim seni.. Maşallah size.. Maşallah..
Penekli aplam nasıl gidiyo detoks bakiim.? Bakiim akşam malzemeleri hazırlayabilüsem yarın sana katıliim işallah..zemuszemus zemuszemus
Bugün yediklerimi de şettiriim
Kalkınca:2 kuru kaysı
Sabah: 2 ufak dilim ekmek, birazcık dil, birazcık da köy peyniri
Ara: sütlü neskayfe
Öğlen:ton balıklı salata, cola zero
Ara: sütlü neskayfe yanında 3 tane çörekotlu püsküüt
Akşam: domatesli yımırta, 1 dilim uno light
1-2 saat sonra sporumu yapıcem işte öleeee...:hulya: :hulya:
şak şak şak şak
süpper menü canım olacak bu iş..
ama ben aksam bir tane pacanga böreği yedim. yagda kızarmış hem de :gitme:
regl olamıyorum diye gene dengem bozuldu benim.ekmek yemedım ama.. kendimi affettirmek için ekmek yemedım diyorum.. ay güldüm kendıme delikafadulden
arkadaşlar,
bu gece Kadir Gecesi.. Allah'tan sizler,aileleriniz ve sevdikleriniz için sağlık,sıhhat,afiyet diliyorum. Allah hepinizin dualarını kabul etsin inşAllah..
iyi geceler
yasemin arkadaşımızın yazdığı detoks çorbası dimi ayranlı mercimekli bulgurlu olan?
sorma ya bir avuç ceviz yedim az önce de .. bugun şaştım ben valla..
Daha dengeli protein ağırlıklı oldu dimi?? İyi oldu dimii?? hihi...
ekmek yemeyerek affedilmiyo canım.. Hemde yağda kızarmış.. Çok ayıp..lmaz:
Senin bu regl olamama durumun kötü amma velakin.. Napcez ona bilmem.. :uhm:
Sağol canım.. Bende az sonra yatmadan dua edicem.. Allah senin ve sevdiklerinin dualarını da kabul etsin canım..
evet tatlım.. Bende malzemelerini hazırladım.. Hepsini attım düdüklüye haşladım.. Garip bi karışım oldu ama olsun.. Ayranın içinde farkedilmez.. opuyorumnanaktan Tadı güzel ama..
Sporumu yaptım geldim.. Bide armut yedim üstüne.. Birazdan da dua dio yatıcam işte..
Allah hepinizin dualarınızı kabul etsin ve Kadir geceniz mübarek olsun canlarım..
Allah rahatlık versin.. İyi gecelerrr..opuyorumnanaktan
arkadaşlar şeytanın bacağını kırdım bu akşam tam 45 dakika tempolu yürüyüş yaptımmmm =)))) yuppiiii =)))
flycım, sabahtan beri organize olalım sıkı bir şekilde.. gerçi ertesi gün ben 5 te kalkcam tartılcam..ne kadar saglıklı bir tartılma olur bilmiyorum ama olsun. ben acayip tatil moduna girdim.regl olamamanın sıkıntısı da üstümde,bir de bayram tatlıları valla en az 5kg aldırır bana bu dönem.. yarın şu işi yapalım. pilavdan dönenın kaşoğı kırılsın ok?
Kuzumcum.. Bugün başlıyosun dimi sende...
Ben koca bi kap çorba hazırladım getirdim.. Kaffaltı içinde yımırta haşladım getirdim.. Birazdan kaffaltımı yapıcem..
Bu arada sabah allaha bin şükür 59 kilo çıktım.. Bu detoksla bi kilo daha gitse yeniden 58 olucam işallah...zemuszemus zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?