amanın amanın amanın... 175 boyda 48 kg idin demek.. ben ne yapayım o zaman.. öyle gözükebilmem için 172 boyum var. 13 kg falan vermem lazım akannehir48 kiloydum.
canımcım, geçmiş olsun.. teşekkür ederim desteğin için. bugun memlekete geldim. annicimle oturyozzz. biraz daha iyiyim canım.
bu ne moralsizlik birtanem hiç yakıştıramadım sana...lmaz:
bak biz bugünlerde ne kadar pozitif olalım diyorsak seni de bir o kadar negatif buldum...bayramda kendine izin ver...anneciğinin yaptıkları o güzel yemekleri,tatlıları kilo derdi olmadan afiyetle ye...artık biz bu durumu yaşam biçimi haline getirdik biliyorsun...sen ne kilolar verdin...bir kaç kilo için kendini mi üzeceksin...daha yazıcam ama dişçiye geç kalıyorum...sonra yazarım...kocaman öpüyorum seni...kaydirigubbakcemile3
60ın altı çok zor oldu.. ayda 1 kg bıle gitmiyor.Mavibenek canım bende 60 kilodan itibaren zorlanacaımı düşnüüyorum...emininm daha zor olacak kilo vermek..ama ona göre kalori düşürecek doktorum sanıyorum..
regl de vurmuştur. kıyamam sana..
Kuzucuun iyi olmasına sevindim aplam.. Tekrardan geçmiş olsun..
Valla Prenses çok üzgün dolayısıynan bende.. Senin gibi önce kızdım ona sonra kıyamadım.. Ama anneciinin yanında çok iyi olucak işallah.. Herşey güzel olucak..
Sen nasılsın aplam.??
Bende busefer çok halsizlik yaptı bu detoks.. Bi de reglim ya.. Normalde kansızlıkta var.. Hepicii bi yandan çoook yorgun hissediyorum kendimi.. Hatta sanırım maalesef bugün sporumuda yapamicam.. Ama kolumu kaldırcak halim yok ..:çok üzgünüm:
aynen ablacım,acıktırmıyor ama moralman da çökertiyor o diyet. endorfin salgılatacak bir gıda yok içindefulyacım sadece ben öyle hissettim zannediyordum...çok ilginç bir deneyim oldu bu detoks:hem fena halde tok hissettim hem de çok enerjisiz ve güçsüzgarip bir durum yani...anlayamadım ne olduğunuCADIARZU
bir de kuaför koltuğu.. felç geçiriyorum sanki her defasında, ya kötü olursa, ya beğenmezsem,ya çok kısaltırsa , ya istediğm ren olmazsa.. sırnaşık şeyDERİNİMMMM
geldin mi dişçiden bitanem?aman allahım;bir dişçi masası bir de jinekolok masası..işte benim iki kabusum:bbo:
geçmiş olsun tatlımkaydirigubbakcemile3
canım regl olduğundandır bence.. az daha sabır bitsin şu iş..Günaydın Kısçelerim..
Dün detoks yaptım ya.. Sonucunu açıklıyorum... Dün sabah ibre tam 59 un üstündeydi.. Bu sabah 59 ile 60 arasında idi...delikafadulden delikafadulden
Yaw kilo veriim diye detoks yaptım kilo aldım olacak iş mi yahuuu....:1ninca:
Bide üstüne üstlük okadar halsiz o kadar yorgundum ki.. Bırak spor yapmayı saat 10 gibi bayılmışım resmen..
Yok anacım yok bende metabolizma diye bişey kalmamış.. Bitmiş yani.. kalan 4 kilomu da artık aç kalarak vericem heralde.. Başka yolu yok..:umursamaz:
kabızlık için bol bol armut yiyin kızlar bağırsakları mükemmel çalıştırıyor
Dilekdoruk hoşgeldin aramıza..
Margharitam hoşgittin.. Anneciine selamlar..
Senin dünki moralsizliğin bana geçti sanırım.. Çok mutsuz ve umutsuz hissediyorum kendimi.. Kötü de bir gün geçirdim.. Bir çok kişiyle tartıştım.. Dişçiye gittim.. Maddi olarak çok canımı yakıcak.. Dişlerimin durumu fena 8-9 tane çürük varmış arkalarda.. Diş etlerinde cep denilen bişiiler varmış bayram sonrası amelyat tarzı bişii yapıcak.. yaklaşık 2000 liralık hesap çıkardı.. Ben nasıl kalkarım bunun altından.. mafoldumben Of çok moralim bozuk çoookkkk.. Kilo da veremiyorum zaten. Canım spor da yapmak istemiyor.. Canım hiç bişey yapmak istemiyo zaten..senağlama
(Derinim kızma banaa... Bugün böle yarına düzelicem söz..benneyaptımki hem bak yine de pempeynen yazdım..:ecrin_bebek:)
ekin ve dilekdoruk hoşgeldiniz aramıza.ben bu grubun metabolizması şimdiden kış uykusuna yatmış,hiç kıpırdanmayan,kıpırdanmayada niyeti olmayan,her gayreti hüsrana uğrayan,100 gr bile veremeyen yegane zavallı üyesiyim.:çok üzgünüm:allahın izniyle hepinizi 50-59 topiğine göndercem bende yeni gelenleri karşılamak üzere burda dertlerimle başbaşa takılcem.merak etmeyin,moralinizi yüksek tutun kıslarr.burda benden başka veremeyen yok çünkü.yani sizde verceksiniz emin olun.takıldığınız sormak istediğiniz (yani diyet hakkında)benden başka herkeze sorabilirsiniz.benim kendime bile hayrım yok çünkü.
demirbaş üye:lilyum:icecream:
bende tekim sanıyodum gel hayatım biz ayrı bi bölüm açalım ne edip,edüp veremeyenler diyede bi başlık:lepi:ayran mayran hikaye bütün gün su içip yaşasak üstüne kilo alırıs bizbenneyaptımkiYa ya...beni de al yanına bacım mafoldumben beraber el sallayalım 50-59'a yolcu olanlara :a015:
Zaten içim dışım ayran oldu, atom bombası gibi oldum birazdan patlarım herhal, korkmayın...
kızarak başlayacaktım ama bu moral bozukluğunun yarına biteceğini söylemişsin o yüzden yumuşattın beni...:1hug:
canım benim seni çok iyi anlıyorum çünkü biliyorsun aynı problemi daha dün ben de yaşadım...benim de dün moralim çok bozuldu...bir de benim dişlerim yapılmıştı...şu anda hiç bir problemim olmaması lazımdı benim şanssızlığımda işinin ehli olmayan bir diş doktoruna gitmem oldu...ona da tavsiye üzerine gitmiştim üstelik...:çok üzgünüm: dişlerim yapılırken çektiğim sıkıntılar,maddi kaybım,yapıldı yapılalı hem rahat kullanamayışım hem de tedavisinin gecikmesi vs.vs.yazacak olursam daha bir sürü olumsuzluk...bakalım bana ne kadar hesap çıkacak...ilk harcamalarım çöpe gitti.şu anda daha pahalıya malolacak...
ben de üzüldüm ama demek ki bunu yaşamam gerekiyormuş diye düşündüm...Allah ödeme kolaylığı verir hiç üzülme...yeterki isyan etme...beterin beteri var çünkü...ne yapalım artık taksite bağlatırız...yerimseniben Allah dermansız dert vermsin birtanem sen sabırlı ol bak göreceksin ödemede hiç zorluk çekmeyeceksin...derin demişti dersin...:1hug:
mrb kızlar ben yeni katıldm aranıza tek başıma diyet yapamaz oldum 1. günün sonu hep hüsran :1no2:60-69 kilo aralığını görünce hemen girdim 65 kiloyum ve hedefim 55 olmak kızlar bu uzun koşuda bana yardm edinn bi taraftan denetlendiğini haber vermek zorunda olduğunu ve topluca yaptığını bilmek beni oldukça rahatlattı yrn başlıyorm hayırlısıyla her cumadan cumaya yazacam kilo durumumu inş bu sefer sayenizde hüsranla bitmeyecekhihoyyyt
ekin ve dilekdoruk hoşgeldiniz aramıza.ben bu grubun metabolizması şimdiden kış uykusuna yatmış,hiç kıpırdanmayan,kıpırdanmayada niyeti olmayan,her gayreti hüsrana uğrayan,100 gr bile veremeyen yegane zavallı üyesiyim.:çok üzgünüm:allahın izniyle hepinizi 50-59 topiğine göndercem bende yeni gelenleri karşılamak üzere burda dertlerimle başbaşa takılcem.merak etmeyin,moralinizi yüksek tutun kıslarr.burda benden başka veremeyen yok çünkü.yani sizde verceksiniz emin olun.takıldığınız sormak istediğiniz (yani diyet hakkında)benden başka herkeze sorabilirsiniz.benim kendime bile hayrım yok çünkü.
bende tekim sanıyodum gel hayatım biz ayrı bi bölüm açalım ne edip,edüp veremeyenler diyede bi başlık:lepi:ayran mayran hikaye bütün gün su içip yaşasak üstüne kilo alırıs bizbenneyaptımki
bende tekim sanıyodum gel hayatım biz ayrı bi bölüm açalım ne edip,edüp veremeyenler diyede bi başlık:lepi:ayran mayran hikaye bütün gün su içip yaşasak üstüne kilo alırıs bizbenneyaptımki
hoşgeldin dileka.s.merhabalar ben de 63,5 kiloyum ve idealimdeki kilo 58. 7 aylık bir oğlum var, hamilelik öncesi 61 kiloydum, doğuma 80 kilo ile gittim.Ama çok zor ve yavaş kilo verebiliyorum.Bir de emzirdiğim için çok sıkı diyetler yapamıyorum. 3 ekimde kardeşimin düğünü var ve en azından düğüne 62 kilo olmak istiyorum.Ama son 3-4 gündür inanılmaz şiştimkilom da yarım kilo fazla geliyor tartıda ve inanılmaz karnım ağrıyor.Regl desem daha erken, geçen ay 27'sinde olmuştum ve ben hiç erken olmam, hep geç olurum.Bu sitede sizinle deneyşmlerimi paylaşarak bu sıkıntılı süreci daha kolay geçireceğime inanıyorum.Çünkü kilo konusu beni çok mutsuz ediyor.
iyi tatiller prensesopuyorumnanaktankeyfini çıkar tatlım...amanın amanın amanın... 175 boyda 48 kg idin demek.. ben ne yapayım o zaman.. öyle gözükebilmem için 172 boyum var. 13 kg falan vermem lazım akannehir
canımcım, geçmiş olsun.. teşekkür ederim desteğin için. bugun memlekete geldim. annicimle oturyozzz. biraz daha iyiyim canım.
60ın altı çok zor oldu.. ayda 1 kg bıle gitmiyor.
regl de vurmuştur. kıyamam sana..
aynen ablacım,acıktırmıyor ama moralman da çökertiyor o diyet. endorfin salgılatacak bir gıda yok içinde
bir de kuaför koltuğu.. felç geçiriyorum sanki her defasında, ya kötü olursa, ya beğenmezsem,ya çok kısaltırsa , ya istediğm ren olmazsa.. sırnaşık şey
canım regl olduğundandır bence.. az daha sabır bitsin şu iş..
aynen.. hurma ve armut.
bence sakın 3 gün yapma,metabolizmanı bozarsın...Sabahtan beri çorba içiyorum ve kesinlikle aç değilim.
Ben bunu belki de 3 gün yaparım, bilemedim.
Dilekdoruk hoşgeldin aramıza..
Senin dünki moralsizliğin bana geçti sanırım.. Çok mutsuz ve umutsuz hissediyorum kendimi.. Kötü de bir gün geçirdim.. Bir çok kişiyle tartıştım.. Dişçiye gittim.. Maddi olarak çok canımı yakıcak.. Dişlerimin durumu fena 8-9 tane çürük varmış arkalarda.. Diş etlerinde cep denilen bişiiler varmış bayram sonrası amelyat tarzı bişii yapıcak.. yaklaşık 2000 liralık hesap çıkardı.. Ben nasıl kalkarım bunun altından.. mafoldumben Of çok moralim bozuk çoookkkk.. Kilo da veremiyorum zaten. Canım spor da yapmak istemiyor.. Canım hiç bişey yapmak istemiyo zaten..senağlama
fulyam...canım,ne oldu sanakesin nazara geldin sen e bu kadar zayıflayıp güzelleşirsen olacağı bu bitanemyerimseniben
hadi bir gülümse...herşey yoluna girer...hadi amaaa...
hoşgeldin ekina.s.mrb kızlar ben yeni katıldm aranıza tek başıma diyet yapamaz oldum 1. günün sonu hep hüsran :1no2:60-69 kilo aralığını görünce hemen girdim 65 kiloyum ve hedefim 55 olmak kızlar bu uzun koşuda bana yardm edinn bi taraftan denetlendiğini haber vermek zorunda olduğunu ve topluca yaptığını bilmek beni oldukça rahatlattı yrn başlıyorm hayırlısıyla her cumadan cumaya yazacam kilo durumumu inş bu sefer sayenizde hüsranla bitmeyecekhihoyyyt
Ya ya...beni de al yanına bacım mafoldumben beraber el sallayalım 50-59'a yolcu olanlara :a015:
Zaten içim dışım ayran oldu, atom bombası gibi oldum birazdan patlarım herhal, korkmayın...
kızlaaar...burada pes etmek yok:)ah bizler aylardır ne isyanlar ettik bir bilsenizkaç defa pes etmenin eşiğinden döndük ama bir şekilde toparlayıp devam ettik...
hem burdan 50-59 topiğine giden olmadı biliyo musunuz:)çoğumuz 50 li kilolardayız ama burdayız...eminim sizde 50 li kiloları göreceksiniz en kısa sürede...
ikinizide öpüyorumopuyorumnanaktan
güzelim benim ya..Dilekdoruk hoşgeldin aramıza..
(Derinim kızma banaa... Bugün böle yarına düzelicem söz..benneyaptımki hem bak yine de pempeynen yazdım..:ecrin_bebek:)
hoşgeldin aramızaa.s.ben de 170 boy,65 kilo olarak katılıyorum
hoşgeldin aramızaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?