benim metabolizmam çok yavaşşşşş... baskası olsa benım sarfettiğim enerjiyle baklava,börek götürerek bile kg verirdi.. bu yaşta bu metabolizma pehhhh diyorum kendime..ilerde ne olcak benım halim..hmm bilgin olsun yani..su boşaltan şeylerden uzak durun..önce boşaltır sonra geri şişer vücut...
ticker 7910 canım[/B]
kendine uygun diyeti bulman gerekli canım...ben çok şükr veriyoırum ...
sabır önemli olan metabolizman kaç kalori harcıyor...ne kadr protein ne kadr karbonhidrat vitamin alıyorsun...besinleri ayarlamak lazım...:sinifsinif:
Heh al benden de o kadar, 5 kilo deyince herkes alaya alıyo beni, o kadar kiloyu herkes verir diye, gel de onu bana sor, yapıştılar gitmiyolar. Benim metabolizma da inatçı böyle, kime çektiyse.
Canım ondan şüphem yok, ama bu detoks çorbasını 2 gün yapıyormuşsun ya sadece.
Yarın öbürgün yaptım, tamam.
Sonra ne yiyip içicem ben?
Belli bi prgram bi liste bişey yapmak lazım ki verilecek 5 kilo var.
Ben de o listelere tahammül edemiyorum işte, aç kalıyorum hep, accık ondan, 1 dilim bundan... sporla da aram yokk.. ayy çok vahim benim durumum kaydirigubbakcemile3
ben 1.5 lt.sudan yaptım çok oldu.bgün hayatta bitmez bu çorba 2 saatte bir içince.şu ana kadar harfiyen uyguladım.suyumu,çayımıda içiyorum.umarım akşama doğru tatlı krizim tutmaz.perşembe kilomu yazarım.sabah 68.5 çıktım görcez bakalım.ama benim işim rast gitmez ben verceğime alırım.bende herşey ters işliyo
kızlar bu çorba şişkinlik gaz filan yapmadı iyiymiş.çok idrara çıkarıyor.yoksa içtiğim sulardan mı.bunu birkaç günde bir yapsak ne olur en kötü ihtimalle?
Bende gözkararı koyuyorum yoğurdunu suyunu filan.. aynen ayran kıvamında oluyor.. Tansiyonum düşmesin diye birazda tuz ekledim içine.. Sulu oluyo tabi illaki..
Ay kızlar benim çok dişim ağrıyo.. Dişçiden de çok korkuyorum.. Napacoookkk..:bbo:
:gitme:toplanıp dövün beni..
yarım tabak tavuklu patates yemeği yedim 2 adet de kuru kayısı ile yarım ceviz indirdim..
regl öncesi yapamadım ben bu diyeti işte.. her ay aynı sorun , şu hormonlarım olmasa dal gibi bir hatundum ben :gitme:
tatlandırcılı çay yaptım simdi onu içicem. ne olcak benim bu tatlı ile zorum ya..
aksama da corbadan içerim gene başka bişi yemicem söz ama gitti benim detoks işte..
tam zamanına denk geldi bayram 40 çeşit tatlının içine gidiyorum şu tatlı krizlerimle.. 5kg alıp dönücem ben kesin
fibuşuuuum...sen bir dur bakalım fıstıkım:)öyle evliliğin ilk günü diyet miyet olmaz...sana 1 haftalık balayı izni...sonra diyete aynen devamopuyorumnanaktanramazan bir geçseydi.siz iyi devam ediyorsunuz.kilo aldırmamışmıydı bu diyet size??benmi yanlış hatırlıyorum
bende sizin sonucu bekilyorum.evlilğin ilk gününden itibaren sıkı bir programa başlayacam bende.sizi kıskandım çok.ama elimden bişi gelmiyo şimdilik.
:Saruboceq:
sabah mide bulantısıyla uyandı sonra da çıkardı
Aplacım Çok geçmiş olsun... Nesi var kuzucuğun..:a015:
Bugün prenses le ikimiz yapıyoruz zaten.. İstese de yiyemes aplam..kaydirigubbakcemile3
Tabi geceleri salatalıkları güzelce doğrayıp azıcık tuzlayıp yemeni tavsiye ederim canım..
Yada meyva.. İşin püf noktası ufak ufak doğrayıp çatalla yemende yatıyo bence.. Ozaman çok bişii yiyomuş gibi geliyo çünküm..
yok çok şükür prensesim:Saruboceq:şimdi iyi...ben de an itibariyle içmekteyim.. sporumu yaptım.. saati çok gecikmesin diye duşa bile girmedim. çorbayı içcem öyle gircem.
tebrikler..hergün kg kaybediyorsun maşAllah
ben de regl olcam bugun 32.gün falan oldu.. geciktikçe şişlik yapar bu şey..
ne oldu kardeşime?
umarım ciddi bir durum değildir..
ben bugun detoks çorbası içiyorum ablacım. sen beni düşünme.. flly da gardiyan gibi zaten tepemde..
gece yemeyi olay çok sakat.. maalesef bende de var o huy. çoğu zaman tutuyorum ama hep tutabilseydım extradan en az 5kg daha vermiş olurdum sanırım
pes etmek yok lili...bu kilolar ya gidecek ya gidecek...kaydirigubbakcemile5ev cadısı tbr ediyorum seni ayrıca çokkk kıskandım .maşallah diyeyimde nazar değmesin sana .darısı bizim başımıza ben vereceğime alıyom yemediğim halde .o zaman bu eziyet diyemafoldumben
canım toplam ayran 1.5 litre olunca yetiyor...kızlar çorbanın kıvamı nasıl olacak benimki sulu gözüküyor.1 kilo light yoğurda 1.5 litre su koydum.siz ne kadar yoğurt koyuyorsunuss??biri bana acil cvp yazssın üppennopuyorumnanaktan
geçmiş olsun fulyam...Bende gözkararı koyuyorum yoğurdunu suyunu filan.. aynen ayran kıvamında oluyor.. Tansiyonum düşmesin diye birazda tuz ekledim içine.. Sulu oluyo tabi illaki..
Ay kızlar benim çok dişim ağrıyo.. Dişçiden de çok korkuyorum.. Napacoookkk..:bbo:
ben seni fulyaya emanet etmedim mi prenses:gitme:toplanıp dövün beni..
yarım tabak tavuklu patates yemeği yedim 2 adet de kuru kayısı ile yarım ceviz indirdim..
regl öncesi yapamadım ben bu diyeti işte.. her ay aynı sorun , şu hormonlarım olmasa dal gibi bir hatundum ben :gitme:
tatlandırcılı çay yaptım simdi onu içicem. ne olcak benim bu tatlı ile zorum ya..
aksama da corbadan içerim gene başka bişi yemicem söz ama gitti benim detoks işte..
tam zamanına denk geldi bayram 40 çeşit tatlının içine gidiyorum şu tatlı krizlerimle.. 5kg alıp dönücem ben kesin
kıyamam sana beeeen:teselli:tamam ama bitanem,toparla biraz kendini...hem unutma ki şu anda biz kal-u beladan kalma kiloları vermeye çalışıyoruz...ya ağlıycam moral olarak bitik durumdayım bugün..kendimi çok fena hissediyorum her açıdan..
insanlar 40-50kg verıyor.. ben şurdan 3-5kg veremiyorum
canım sanırım sen diyete başlayalı çok fazla olmadı dimi?çünkü bir noktadan sonra kilo vermek imkansız olmasa bile ona yakın oluyorhmm bilgin olsun yani..su boşaltan şeylerden uzak durun..önce boşaltır sonra geri şişer vücut...
ticker 7910 canım[/B]
kendine uygun diyeti bulman gerekli canım...ben çok şükr veriyoırum ...
sabır önemli olan metabolizman kaç kalori harcıyor...ne kadr protein ne kadr karbonhidrat vitamin alıyorsun...besinleri ayarlamak lazım...:sinifsinif:
aynen benimde öyle...listeye bağlı kalamıyorumCanım ondan şüphem yok, ama bu detoks çorbasını 2 gün yapıyormuşsun ya sadece.
Yarın öbürgün yaptım, tamam.
Sonra ne yiyip içicem ben?
Belli bi prgram bi liste bişey yapmak lazım ki verilecek 5 kilo var.
Ben de o listelere tahammül edemiyorum işte, aç kalıyorum hep, accık ondan, 1 dilim bundan... sporla da aram yokk.. ayy çok vahim benim durumum kaydirigubbakcemile3
kızlar bu çorba şişkinlik gaz filan yapmadı iyiymiş.çok idrara çıkarıyor.yoksa içtiğim sulardan mı.bunu birkaç günde bir yapsak ne olur en kötü ihtimalle?
kıyamam sana ...kaydirigubbakcemile3
biliyor musun fulyacımmm benim de ağrıyor ve yarım saat sonra dişçiye gideceğim...bayramda kapalı felan olur ağrım artar Allah korusun...bir gideyim bakayım ne diyecek...ben ne ağrılar çektim şimdiye kadar dişçi o yüzden hiç korkutmaz beni...:bbo:
fibuşuuuum...sen bir dur bakalım fıstıkım:)öyle evliliğin ilk günü diyet miyet olmaz...sana 1 haftalık balayı izni...sonra diyete aynen devamopuyorumnanaktan
sabah mide bulantısıyla uyandı sonra da çıkardıtelaşlandım,doktora götürdüm ama birşeyi yokmuş çok şükür...iyi bir dinlenme ve beslenmeyle toparladı...
yok çok şükür prensesim:Saruboceq:şimdi iyi...
pes etmek yok lili...bu kilolar ya gidecek ya gidecek...kaydirigubbakcemile5
canım toplam ayran 1.5 litre olunca yetiyor...
geçmiş olsun fulyam...
ben seni fulyaya emanet etmedim mi prenseslmaz:şimdi ikinizede kızıcam:mymeka:
kıyamam sana beeeen:teselli:tamam ama bitanem,toparla biraz kendini...hem unutma ki şu anda biz kal-u beladan kalma kiloları vermeye çalışıyoruz...
tamam tamam fulyamada,sana da kızmadım:)offf...üzülürüm ama bak:gitme:
canım sanırım sen diyete başlayalı çok fazla olmadı dimi?çünkü bir noktadan sonra kilo vermek imkansız olmasa bile ona yakın oluyor((inşallah sen bizim takılmalarımızı yaşamaz,düzenli kilo verirsin...
aynen benimde öyle...listeye bağlı kalamıyorumbu nedenle de kendi diyet listemi kendim oluşturuyorum...sen de öyle yapabilirsin...
iki günden fazla yapılmıyor canım...hatta bir ay geçmeden tekrar da edilmiyor...
evet canım...çoğumuz 60 da fena takıldık..sanki 50 li kilolarda daha çok zorlandım ben kilo verirkenMavibenek canım bende 60 kilodan itibaren zorlanacaımı düşnüüyorum...emininm daha zor olacak kilo vermek..ama ona göre kalori düşürecek doktorum sanıyorum..
fulyacım sadece ben öyle hissettim zannediyordum...çok ilginç bir deneyim oldu bu detoks:hem fena halde tok hissettim hem de çok enerjisiz ve güçsüz
Kuzucuun iyi olmasına sevindim aplam.. Tekrardan geçmiş olsun..
Valla Prenses çok üzgün dolayısıynan bende.. Senin gibi önce kızdım ona sonra kıyamadım.. Ama anneciinin yanında çok iyi olucak işallah.. Herşey güzel olucak..
Sen nasılsın aplam.??
Bende busefer çok halsizlik yaptı bu detoks.. Bi de reglim ya.. Normalde kansızlıkta var.. Hepicii bi yandan çoook yorgun hissediyorum kendimi.. Hatta sanırım maalesef bugün sporumuda yapamicam.. Ama kolumu kaldırcak halim yok ..:çok üzgünüm:
fulyacım sadece ben öyle hissettim zannediyordum...çok ilginç bir deneyim oldu bu detoks:hem fena halde tok hissettim hem de çok enerjisiz ve güçsüzgarip bir durum yani...anlayamadım ne olduğunuCADIARZU
evet canım...çoğumuz 60 da fena takıldık..sanki 50 li kilolarda daha çok zorlandım ben kilo verirken
boy ve yaşını öğrenebilir miyim canım?kaç kalorilik bir diyet uygulatıyor diyetisyenin şu anda?
geçmiş olsun bitanem.. Bende yarına randevu aldım.. mafoldumben
Benim korkum şöyle başladı.. Diş amelyatı oluyodum.. Azımı uyuşturdular tabi.. Tam azımda su acaip ses çıkaran şeylerden varken doktor hemşireye aynen şunu dedi: ' Ne yapıyorsun be kadın kızın ağzını parçalicaksın!!'' O amelyatı nasıl bitirdim bilmiyorum.. Ondan sonra aciip bi korku başladı.. Dişçi koltuğuna oturduğum anda bana bişeyler oluyor..:1ninca:
ben ilk defa denedim lili...zaten sadece bir gün yapabildimyaa kızlar detoks çorbası için yapılan yorumlarda 1 kilo veriyorsan 2 kilo geri alıyosun çektiğin eziyete değmiyor falan gibi yorumlar var sizdede öle oldumu
1.66 boyum mavibenekcm 21 de yaşım...
benm metabolizmam 1300 kalori yakıyormuş günde..ama diyetim kaç kalorilik onu sormadım desem yalan olmaz...:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?