60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim metabolizmam çok yavaşşşşş... baskası olsa benım sarfettiğim enerjiyle baklava,börek götürerek bile kg verirdi.. bu yaşta bu metabolizma pehhhh diyorum kendime..ilerde ne olcak benım halim..
Heh al benden de o kadar, 5 kilo deyince herkes alaya alıyo beni, o kadar kiloyu herkes verir diye, gel de onu bana sor, yapıştılar gitmiyolar. Benim metabolizma da inatçı böyle, kime çektiyse.

öyle canım, bazı metabolizmalar öyle.. çok inatçı ama sen ondan daha inatçı çık bence..

kızlar bu çorba şişkinlik gaz filan yapmadı iyiymiş.çok idrara çıkarıyor.yoksa içtiğim sulardan mı.bunu birkaç günde bir yapsak ne olur en kötü ihtimalle?

Canım en önemlisi az az ve sık sık yemek.. Metabolizmayı yavaşlatmamak açısından.. Hem ozaman aç da kalmazsın..

kızlar bu çorba şişkinlik gaz filan yapmadı iyiymiş.çok idrara çıkarıyor.yoksa içtiğim sulardan mı.bunu birkaç günde bir yapsak ne olur en kötü ihtimalle?

Lil canım veremicem diye düşünürsen ve kendini buna inandırırsan gerçekten veremezsin.. Güzel bi çorba ama ayda 2 günden fazla yapmamak gerekiyormuş. Hatta ben birkerede sadece bir gün uyguluyorum.. Fazlası mideme dokunuyor lakin..

kıyamam sana ...kaydirigubbakcemile3

biliyor musun fulyacımmm benim de ağrıyor ve yarım saat sonra dişçiye gideceğim...bayramda kapalı felan olur ağrım artar Allah korusun...bir gideyim bakayım ne diyecek...ben ne ağrılar çektim şimdiye kadar dişçi o yüzden hiç korkutmaz beni...:bbo:

bu ne moralsizlik birtanem hiç yakıştıramadım sana...lmaz:

bak biz bugünlerde ne kadar pozitif olalım diyorsak seni de bir o kadar negatif buldum...bayramda kendine izin ver...anneciğinin yaptıkları o güzel yemekleri,tatlıları kilo derdi olmadan afiyetle ye...artık biz bu durumu yaşam biçimi haline getirdik biliyorsun...sen ne kilolar verdin...bir kaç kilo için kendini mi üzeceksin...daha yazıcam ama dişçiye geç kalıyorum...sonra yazarım...kocaman öpüyorum seni...kaydirigubbakcemile3

fibuşuuuum...sen bir dur bakalım fıstıkım:)öyle evliliğin ilk günü diyet miyet olmaz...sana 1 haftalık balayı izni...sonra diyete aynen devamopuyorumnanaktan
sabah mide bulantısıyla uyandı sonra da çıkardıtelaşlandım,doktora götürdüm ama birşeyi yokmuş çok şükür...iyi bir dinlenme ve beslenmeyle toparladı...
yok çok şükür prensesim:Saruboceq:şimdi iyi...
ev cadısı tbr ediyorum seni ayrıca çokkk kıskandım .maşallah diyeyimde nazar değmesin sana .darısı bizim başımıza ben vereceğime alıyom yemediğim halde .o zaman bu eziyet diyemafoldumben
pes etmek yok lili...bu kilolar ya gidecek ya gidecek...kaydirigubbakcemile5
kızlar çorbanın kıvamı nasıl olacak benimki sulu gözüküyor.1 kilo light yoğurda 1.5 litre su koydum.siz ne kadar yoğurt koyuyorsunuss??biri bana acil cvp yazssın üppennopuyorumnanaktan
canım toplam ayran 1.5 litre olunca yetiyor...
geçmiş olsun fulyam...
ben seni fulyaya emanet etmedim mi prenseslmaz:şimdi ikinizede kızıcam:mymeka:
ya ağlıycam moral olarak bitik durumdayım bugün..kendimi çok fena hissediyorum her açıdan..

insanlar 40-50kg verıyor.. ben şurdan 3-5kg veremiyorum
kıyamam sana beeeen:teselli:tamam ama bitanem,toparla biraz kendini...hem unutma ki şu anda biz kal-u beladan kalma kiloları vermeye çalışıyoruz...
tamam tamam fulyamada,sana da kızmadım:)offf...üzülürüm ama bak:gitme:
canım sanırım sen diyete başlayalı çok fazla olmadı dimi?çünkü bir noktadan sonra kilo vermek imkansız olmasa bile ona yakın oluyor((inşallah sen bizim takılmalarımızı yaşamaz,düzenli kilo verirsin...
aynen benimde öyle...listeye bağlı kalamıyorumbu nedenle de kendi diyet listemi kendim oluşturuyorum...sen de öyle yapabilirsin...

iki günden fazla yapılmıyor canım...hatta bir ay geçmeden tekrar da edilmiyor...

geçmiş olsun bitanem.. Bende yarına randevu aldım.. mafoldumben

Benim korkum şöyle başladı.. Diş amelyatı oluyodum.. Azımı uyuşturdular tabi.. Tam azımda su acaip ses çıkaran şeylerden varken doktor hemşireye aynen şunu dedi: ' Ne yapıyorsun be kadın kızın ağzını parçalicaksın!!'' O amelyatı nasıl bitirdim bilmiyorum.. Ondan sonra aciip bi korku başladı.. Dişçi koltuğuna oturduğum anda bana bişeyler oluyor..:1ninca:

Mavibenek canım bende 60 kilodan itibaren zorlanacaımı düşnüüyorum...emininm daha zor olacak kilo vermek..ama ona göre kalori düşürecek doktorum sanıyorum..

Kuzucuun iyi olmasına sevindim aplam.. Tekrardan geçmiş olsun..

Valla Prenses çok üzgün dolayısıynan bende.. Senin gibi önce kızdım ona sonra kıyamadım.. Ama anneciinin yanında çok iyi olucak işallah.. Herşey güzel olucak..

Sen nasılsın aplam.??

Bende busefer çok halsizlik yaptı bu detoks.. Bi de reglim ya.. Normalde kansızlıkta var.. Hepicii bi yandan çoook yorgun hissediyorum kendimi.. Hatta sanırım maalesef bugün sporumuda yapamicam.. Ama kolumu kaldırcak halim yok ..:çok üzgünüm:

Mavibenek canım bende 60 kilodan itibaren zorlanacaımı düşnüüyorum...emininm daha zor olacak kilo vermek..ama ona göre kalori düşürecek doktorum sanıyorum..
evet canım...çoğumuz 60 da fena takıldık..sanki 50 li kilolarda daha çok zorlandım ben kilo verirken
boy ve yaşını öğrenebilir miyim canım?kaç kalorilik bir diyet uygulatıyor diyetisyenin şu anda?

fulyacım sadece ben öyle hissettim zannediyordum...çok ilginç bir deneyim oldu bu detoks:hem fena halde tok hissettim hem de çok enerjisiz ve güçsüzgarip bir durum yani...anlayamadım ne olduğunuCADIARZU

fulyacım sadece ben öyle hissettim zannediyordum...çok ilginç bir deneyim oldu bu detoks:hem fena halde tok hissettim hem de çok enerjisiz ve güçsüzgarip bir durum yani...anlayamadım ne olduğunuCADIARZU

aynen aplam.. Çok acaip.. Valla bu 2 gün yapılmaz.. bi gün bile zor oluyo.. Açlıktan değil dediğin gibi halsizlikten..-tatlicadiarzu-

yaa kızlar detoks çorbası için yapılan yorumlarda 1 kilo veriyorsan 2 kilo geri alıyosun çektiğin eziyete değmiyor falan gibi yorumlar var sizdede öle oldumu

evet canım...çoğumuz 60 da fena takıldık..sanki 50 li kilolarda daha çok zorlandım ben kilo verirken
boy ve yaşını öğrenebilir miyim canım?kaç kalorilik bir diyet uygulatıyor diyetisyenin şu anda?

1.66 boyum mavibenekcm 21 de yaşım...
benm metabolizmam 1300 kalori yakıyormuş günde..ama diyetim kaç kalorilik onu sormadım desem yalan olmaz...:1ninca:

canım sana da çok geçmiş olsun...

Son düzenleme:
yaa kızlar detoks çorbası için yapılan yorumlarda 1 kilo veriyorsan 2 kilo geri alıyosun çektiğin eziyete değmiyor falan gibi yorumlar var sizdede öle oldumu
ben ilk defa denedim lili...zaten sadece bir gün yapabildim
1.66 boyum mavibenekcm 21 de yaşım...
benm metabolizmam 1300 kalori yakıyormuş günde..ama diyetim kaç kalorilik onu sormadım desem yalan olmaz...:1ninca:

canım yaaa...çok gençmişsin sen dahazemuszemus
senin metabolizman 1300 cal yakıyorsa,benimki 1000 yakıyordur en fazlakafamçokkarıştı
o zaman, metabolizmanı hızlandırmak için ne yapıyor diyetisyenin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…