DERıNıMMMM
geldin mi dişçiden bitanem?aman allahım;bir dişçi masası bir de jinekolok masası..işte benim iki kabusum:bbo:
geçmiş olsun tatlımkaydirigubbakcemile3
canım sana da çok geçmiş olsun...ben bayramdan sonrası için randevu aldım...yapılacak çok şey var...hatta daha bir yıl olmadı dişimi yaptırmıştım...2 çürük varmış...sökülüp tekrar tedavi olacak...sökülünce de sağlam çıkması %20 ihtimalmiş...boşu boşuna yapıldı yani...kanal tedavisi olmuştu başka bir dişim o da kırıldı...tekrar kanal tedavisi yapılmaya çalışılacak...başka çürükler de var...:çok üzgünüm:
DERİNİMMMM
geldin mi dişçiden bitanem?aman allahım;bir dişçi masası bir de jinekolok masası..işte benim iki kabusum:bbo:
geçmiş olsun tatlımkaydirigubbakcemile3
hani bir yıldız kayar ya bazen..
bir dilek tutarsın hemen içinden..
olmaz ya...ya olursa diye...
işte o yıldızlar gibi yüreğim;ha kaydı,ha kayacak...
hani tomurcuklar vardır bilir misin?
güneşi görünce hemen açılıveren...
bahar geldi sanarak
zemheride saçılıveren...
işte o tomurcuklar gibi yüreğim
ha açtı ha açacak..
ama ya martsa henüz aylardan..
ya üşürse içimdeki kelebeklerim...
ya buz tutarsa yüreğimdeki ümitlerim..
ya donuverirse içimdeki sevinçlerim...
ama ya nisansa aylardan...
ya papatyalar gibi açacaksa sevinçlerim...
ya bülbüllerden ilham alıp şakıyacaksa dillerim...
ya kıskandırarak gülleri,binbir rayihahla kokacaksa hüzünlerim..
dedim ya...bilmiyorum...bilemiyorum...
mart mı yoksa nisan mı???
içimde büyüttüğüm insan
şahikadaki ''O'' insan mı???
ben dün yaptım bugün devam etmiyeceğim.dün kurallara harfiyen uydum.kahvaltımı yaptım.2 saat arayla detoks çorbası içtim.3.5 lt.su,7 fincan bitki çayı içtim.dün 68.5 tum.bugün 68.52 günde 2 kilo diyor,ben 200 gr.bile vermemişim.birgünde gr.oynamamış,2.gün 2 kilo verdircek hali yok heralde.bugün devam etmiyeceğim.tamamen hayal kırıklığı boşuna yapmışım.en azından 1 kilo verdirir diye düşünmüştüm ama sonuç HİÇ oldu.bir dahada yapmam.mirmirmirmir
ben dün yaptım bugün devam etmiyeceğim.dün kurallara harfiyen uydum.kahvaltımı yaptım.2 saat arayla detoks çorbası içtim.3.5 lt.su,7 fincan bitki çayı içtim.dün 68.5 tum.bugün 68.52 günde 2 kilo diyor,ben 200 gr.bile vermemişim.birgünde gr.oynamamış,2.gün 2 kilo verdircek hali yok heralde.bugün devam etmiyeceğim.tamamen hayal kırıklığı boşuna yapmışım.en azından 1 kilo verdirir diye düşünmüştüm ama sonuç HİÇ oldu.bir dahada yapmam.mirmirmirmir
günaydın arkadaşlarrrrr
bugün regl oldum 1 hafta gecikmeden sonra sonunda inşallah son 1 haftadır taşıdığım şişlik ve ödem sona erer artık!!! bu arada ben bu adet döneminden sonra 2 öğün 2 kase formulunu dendmeyi düşünüyorum.. deneyen var mı aranızda fikirlerinizi bekliyorummmm
Ben de hiç kilo veremedim aksine aldım bile..
günaydın arkadaşlarrrrr
bugün regl oldum 1 hafta gecikmeden sonra sonunda inşallah son 1 haftadır taşıdığım şişlik ve ödem sona erer artık!!! bu arada ben bu adet döneminden sonra 2 öğün 2 kase formulunu dendmeyi düşünüyorum.. deneyen var mı aranızda fikirlerinizi bekliyorummmm
ben ilk defa denedim lili...zaten sadece bir gün yapabildim
canım yaaa...çok gençmişsin sen dahazemuszemus
senin metabolizman 1300 cal yakıyorsa,benimki 1000 yakıyordur en fazlakafamçokkarıştı
o zaman, metabolizmanı hızlandırmak için ne yapıyor diyetisyenin?
benim denemediğim yöntem kalmadı ilaçlar dahil bu yöntemdende sonuç almamıştım ama sen dene istersen herkezin metebolizması farklı sonuçtagünaydın arkadaşlarrrrr
arkadaşlar doguş form çay alacagım annem kullandı çok faydasını gördü tuvalete çıkamıyordu şimdi çok rahatlamış bugün çıkıp alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?