60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

DERıNıMMMM
geldin mi dişçiden bitanem?aman allahım;bir dişçi masası bir de jinekolok masası..işte benim iki kabusum:bbo:
geçmiş olsun tatlımkaydirigubbakcemile3

hani bir yıldız kayar ya bazen..
bir dilek tutarsın hemen içinden..
olmaz ya...ya olursa diye...
işte o yıldızlar gibi yüreğim;ha kaydı,ha kayacak...
hani tomurcuklar vardır bilir misin?
güneşi görünce hemen açılıveren...
bahar geldi sanarak
zemheride saçılıveren...
işte o tomurcuklar gibi yüreğim
ha açtı ha açacak..

ama ya martsa henüz aylardan..
ya üşürse içimdeki kelebeklerim...
ya buz tutarsa yüreğimdeki ümitlerim..
ya donuverirse içimdeki sevinçlerim...

ama ya nisansa aylardan...
ya papatyalar gibi açacaksa sevinçlerim...
ya bülbüllerden ilham alıp şakıyacaksa dillerim...
ya kıskandırarak gülleri,binbir rayihahla kokacaksa hüzünlerim..

dedim ya...bilmiyorum...bilemiyorum...
mart mı yoksa nisan mı???
içimde büyüttüğüm insan
şahikadaki ''O'' insan mı???

hiiiii kıyamam sanaaa....:teselli: Ay çok fena yaa.. Bende bugün saat 17:30 da gidicem. Bakalım ne dicek doktor..mafoldumben

DERİNİMMMM
geldin mi dişçiden bitanem?aman allahım;bir dişçi masası bir de jinekolok masası..işte benim iki kabusum:bbo:
geçmiş olsun tatlımkaydirigubbakcemile3

ayyyynen kabuslarını paylaşıyorum aplam..:çok üzgünüm:

Aplam döktürmüşsün yine.. Harika...:asigim: :asigim:

Günaydın Kısçelerim..

Dün detoks yaptım ya.. Sonucunu açıklıyorum... Dün sabah ibre tam 59 un üstündeydi.. Bu sabah 59 ile 60 arasında idi...delikafadulden delikafadulden
Yaw kilo veriim diye detoks yaptım kilo aldım olacak iş mi yahuuu....:1ninca:
Bide üstüne üstlük okadar halsiz o kadar yorgundum ki.. Bırak spor yapmayı saat 10 gibi bayılmışım resmen..

Yok anacım yok bende metabolizma diye bişey kalmamış.. Bitmiş yani.. kalan 4 kilomu da artık aç kalarak vericem heralde.. Başka yolu yok..:umursamaz:​

Günaydın kızlar.
Rejimimin 3. günündeyim tabii tık yok daha.
Bugün detoks çorbasına başlıyorum.
Şu anda kahvaltımı ediyorum. Hadi hayırlısı bakalım.

ben dün yaptım bugün devam etmiyeceğim.dün kurallara harfiyen uydum.kahvaltımı yaptım.2 saat arayla detoks çorbası içtim.3.5 lt.su,7 fincan bitki çayı içtim.dün 68.5 tum.bugün 68.52 günde 2 kilo diyor,ben 200 gr.bile vermemişim.birgünde gr.oynamamış,2.gün 2 kilo verdircek hali yok heralde.bugün devam etmiyeceğim.tamamen hayal kırıklığı boşuna yapmışım.en azından 1 kilo verdirir diye düşünmüştüm ama sonuç HıÇ oldu.bir dahada yapmam.mirmirmirmir

günaydın arkadaşlarrrrr
bugün regl oldum 1 hafta gecikmeden sonra sonunda inşallah son 1 haftadır taşıdığım şişlik ve ödem sona erer artık!!! bu arada ben bu adet döneminden sonra 2 öğün 2 kase formulunu dendmeyi düşünüyorum.. deneyen var mı aranızda fikirlerinizi bekliyorummmm

Canım herkesin metabolizması farklı çalışıyor. Benimki de çok ağırdır mesela, belki sende hemen etki etmedi, açıkçası benim de kendimden pek umudum yok ama yine de 2 günü tamamlayacağım bakalım nolcak.

Ben de hiç kilo veremedim aksine aldım bile..

Hadi gözün aydın canım..

canım mısır gevrekleri hiç ama hiç tok tutmaz...1 saat sonra tırmalamaya başlarsın...belki içine yulaf karıştuırrsan 1 saat daha tutar ama hepsi o...benden söylemesia.s.

ya o belli olmuyor...bazı insanların gerçktenb fazla yakıyor..benmki zaten yaşıma uygun değil..benmki aşırı yavaş bi metabolizma...valla az az sık sık yiyerek çalıştırıyorum metabolizmayı..biliyorsunuz ki yedikçe çalışıyor metabolizma...bakalım devam ediyoruz...akannehir

arkadaşlar doguş form çay alacagım annem kullandı çok faydasını gördü tuvalete çıkamıyordu şimdi çok rahatlamış bugün çıkıp alıcam

benim denemediğim yöntem kalmadı ilaçlar dahil bu yöntemdende sonuç almamıştım ama sen dene istersen herkezin metebolizması farklı sonuçta

arkadaşlar doguş form çay alacagım annem kullandı çok faydasını gördü tuvalete çıkamıyordu şimdi çok rahatlamış bugün çıkıp alıcam

nice cnm ben de bir dönem tilaks diye bir çay almıştım aktardan bayağı işe yaramıştı çünkü kabızlık sorunu kalmıyor ve yediklerini hemen sindirip tuvalete gidiyorsun. önerdiğim tarafi ise hiç sancı çekmiyorsun günde sadece 1 bardak içiyordum tavsiye ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…