benbütün bayram tatlılarını anneme derin dondurucuya tıktırdım. ben gidince yiycekler.. onları gözümün önünden almazsan giderim bak evime diye tehdit ettim delikafadulden
sen de benzer bir önlem almaya çalıs... bu arad ben eegr 1kg aldıysam göbek atarım..
bugun yedıklerımı yazayım sana da gözlerin faltaşı gibi açılsın..
sabah 1 dilim tereyaglı ballı ekmek
3 dl sucuk
2 dl yumurta
3-4çeşit peynır
yarım simit
bir adet poğaça
öğlen 1 tabak sebze kızartması yogurtlu
1 parca biftek
5 kasık pilav
1dl ekmek
aksam 3 dilim ıspanaklı börek
bu arada aksama kadar 4 tane kalın ev baklavası
3 tane minik pastane baklavası
10-15tane mınık tulumba tatlısı
reflüm azdı iyice ilaç içtim az önce midem yedıklerımı sindirsin diye...
ben bu sekılde 4 gundur falan beslenıyorum bir de.. ama yarından itibaren yeşil sahalara geri dönüyorum kızlar.. delikafadulden
keşke şaka olsa..Margheritacım, sana sadece aboooo diyebildiimBunların hepsini bi gündemi yedin hakkaten?? ŞAka yaptım de benneyaptımki
aboooowwww margherita.....nettin bacım sennn.... :bbo:
öyle mi dersin?ossunnn yarına halledersn...zaten 48 saat içinde telafi edilebiliyo...öpüyorum nanaktann
margheritacım daha once kimse bu kilo bildiriminden bahsetmedi buraya mı yazıcaz?? bu haftayı atlayalım tartının yanına gitmeye korkuyorum ben cok yedim bu bayram benim midemin bayramı oldu
=)))
bu arada su bayramda agzıma bir tek tatlı bıle koymadım,ufacıcık dahi bir kaçamak yapmadım diyen varsa el kaldırsın..
önünde yere kadar saygıyla eğilicem bi daha da doğrulmıcam :lepi:
haklısın gözdecim,,
afiyet olsun ev cadısı,anneciğin açmış elleriyle... yiyeceksin tabi..
şahsen benim de çok mazaretim vardı.. bir kere kendilerini ömrümde hiç görmedğim biricik pastaneci amca elleriyle açmış,kare kare kesmiş... yemesem çok gücenirdi valla delikafadulden
slm kızlar.hayırlı bayramlar.hayırlı kilo almalarcokacimcoookcokacimcoook
bugün son kez giriyorum nete.1 ekime kadar yokum.düğünum var.:teytey: hadi gelin halay çekelim.margeritam,sabunum isimlerinizi ayakkabımın altına yazacağım.çok öpüyorum siz.dua edin bana olur mu.dış mekan fotoğraf çekimleri istiyorum.eğer yağmur yağarsa bu hayalim suya düşlecek.inş yağmur çamur olmaz o gün:Saruboceq::27 eylülde.
döndüğümde rejime tam gaz devam edeceğim.
Allah ııım 2 kilo almışım!!! Yok böyle bişeey!!! 67 almuşum yaa(((( Aaaahh, napacam şimdi beeeen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?