60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Margheritacım, sana sadece aboooo diyebildiim Bunların hepsini bi gündemi yedin hakkaten?? ŞAka yaptım de benneyaptımki

Margheritacım, sana sadece aboooo diyebildiim Bunların hepsini bi gündemi yedin hakkaten?? ŞAka yaptım de benneyaptımki
keşke şaka olsa..
aboooowwww margherita.....nettin bacım sennn.... :bbo:

öldürün beni..

canlarım diyette olmayınca böyle yiyen bir tipim işte ben..
etraf da çok zayıfladın,sıska olmuşsun vırt zırt çekince uğraşamadım ben de saldım gitti..
yarın söz az yiycem.. gunde 2 saat de sporumu yapıcem..

zaten öüöüöüü geldii.. sebze yemeği,hafif yemeği özledim

bu arada pazartesi gunlerı tartı gunumuz yenı gelen fıstıklar.. ramazanda boşladık.. hadi bugunde bayram dıye bıldırım yapan olmadı sanırım.
daha önce bilgi vermemiş olanlar; baslangıc kılolarını,boylarını , yaşlarını mevcut ve hedef kglarını bildirirleerse listeye alırım

margheritacım daha once kimse bu kilo bildiriminden bahsetmedi buraya mı yazıcaz?? bu haftayı atlayalım tartının yanına gitmeye korkuyorum ben cok yedim bu bayram benim midemin bayramı oldu
=)))

ossunnn yarına halledersn...zaten 48 saat içinde telafi edilebiliyo...öpüyorum nanaktann
öyle mi dersin?
inşallah 48 saat içine hallollur..
ben bir haftada kurtulsam iyidir gözüyle bakıyorum

margheritacım daha once kimse bu kilo bildiriminden bahsetmedi buraya mı yazıcaz?? bu haftayı atlayalım tartının yanına gitmeye korkuyorum ben cok yedim bu bayram benim midemin bayramı oldu
=)))

canım ramazanda oldugumuz için bosladık cümleten.istemıyorsan haftaya pazartesi bildiri yapabılırsın ..

artık ramazan bıttı,bayramda bitti sayılır..
kendinize gelin bakayım 60-69topiğinin güzel ve ince hanımları!!!
bu ay bizim ayımız olsun.. bir dahaki bayrama kadar ciddi farklar görmek istiyorum listede..
(tabi yedin yedin tatlıları, düz duvara bile tırmanırsın bu enerjiyle dediğinizi duyar gıbı oldum kaydirigubbakcemile2 )

bu arada su bayramda agzıma bir tek tatlı bıle koymadım,ufacıcık dahi bir kaçamak yapmadım diyen varsa el kaldırsın..
önünde yere kadar saygıyla eğilicem bi daha da doğrulmıcam :lepi:

bu arada su bayramda agzıma bir tek tatlı bıle koymadım,ufacıcık dahi bir kaçamak yapmadım diyen varsa el kaldırsın..
önünde yere kadar saygıyla eğilicem bi daha da doğrulmıcam :lepi:

ben yedim valla ama napim çok güzeldi baklava anneciğim elleriyle açmıştı hem...mafoldumben

haklısın gözdecim,,

afiyet olsun ev cadısı,anneciğin açmış elleriyle... yiyeceksin tabi..
şahsen benim de çok mazaretim vardı.. bir kere kendilerini ömrümde hiç görmedğim biricik pastaneci amca elleriyle açmış,kare kare kesmiş... yemesem çok gücenirdi valla delikafadulden

he yaa haklısınkaydirigubbakcemile5

slm kızlar.hayırlı bayramlar.hayırlı kilo almalarcokacimcoookcokacimcoook
bugün son kez giriyorum nete.1 ekime kadar yokum.düğünum var.:teytey: hadi gelin halay çekelim.margeritam,sabunum isimlerinizi ayakkabımın altına yazacağım.çok öpüyorum siz.dua edin bana olur mu.dış mekan fotoğraf çekimleri istiyorum.eğer yağmur yağarsa bu hayalim suya düşlecek.inş yağmur çamur olmaz o gün:Saruboceq::27 eylülde.
döndüğümde rejime tam gaz devam edeceğim.

mutluluklar fibulacm kolay gelsin tum hazırlıklar için hayırlı olsun sen zaten diyet yapmasanda düğün telaşıyla kilo verirsin =)):teytey:

Allah ııım 2 kilo almışım!!! Yok böyle bişeey!!! 67 almuşum yaa (((( Aaaahh, napacam şimdi beeeen..

fibulacım tbr ediyorum allah tamamına erdirsin,mutluluğunuz bir ömür sürsün.kıslar bayramdan önce 68.5 geliyordum,şimdi 67.300 geldim.tabi reglin 2.günü.sanırım öncesinde olan şişlikler dağıldı.olsun yinede benim için bayağı motive edici bir sonuç

canım allah mutlu mesut etsin dualarım seninle canım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…