60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım kurban ayramına annmlere gidecegim o zamana kadar zayıflamam lazımki akrabalar görsün

slm kızlar . . .
döndüm ben remezan bitti ben geldim lakin . . . delikafadulden
regl şişliğinden ötürü tartılmıyorum pzersiyi bekleyeceğim ölçüm için . . .

sabah ; 1 salatalık 2 kk beyaz peynir

ara ; 2 bardak çay

Selam kızlar,

umarım herkesin bayramı çok güzel gçmiştir.. Margharitam valla senden alta kalır bi yanım yok.. Bn kilo veririm diye ümit ederken aldım kesin.. Cesaret edemiyorum tartıya çıkmaya.. Ama yarın sabah tartılıp silkelenicem..

Bayramda kilo veren arkadaşları ayakta alkışlıyorum..alkisalkisalkis

Zabınım seni yeniden aramızda görmek çok güzel.. Hoşgeldin bitanem..opuyorumnanaktan​

özledim bende fılayım sizi ama malum remezan ayırdı bizi . . . o neydi öle ya her yer datluydu her yer pideydi di mi fılayım ya . . . mazAllah . . .
çok kilo almış hissetmiyorum kendimi ölçüyü kaçırmadım ama diyette yapmadım bakalım ne der tartı pazartesi .. .. .. :1ninca:

flyy sabun hoşgeldiniz kızlar

saol canım sende hoş geldin kimlerdensin ?

selamlar arkadaslar

bugun girdim ben diyete gene... aksam da spor yapıcem..

sabah ceyrek simit
1dl kepek ekmek
2 kasık çökelek
1 kk tulum peynırı
domates,salatalık

öğlen 1 kase ezogelin
1 kase yogurtlu patlıcan köz
yarım dilim ekmek

ara 1 dilim karpuz

aksam da yarım kase patlıcan yogurtlu köz
1 tabak börülce yimeeeeeee yiycem..
gece de spor yapıcam acık havada hem de bakalım

bu arada sabah tartıldım 60kg olmusum.. bence az bile almısım..gece yatarken bıle 3-4adet baklava yiyip yiyip yatmıstım..
bu hafta atarım umarım su 2kgyu
ve hala regl olmadım.. sancım var.. su topluyor vucudum..

Allah kolaylık versin canım,Allah tamamına erdirsin.Çok mutlu olursun iyişallah..a.s.

Ay ay ne güzel kuşlar yuvaya dönmeye başlamış..hihoyyytzemuszemus

Evet ben de bayramda fazla kaçıranlardanım ama hala 54,3 lerdeyim.Karnım top gibi çıktı ama .Ben de regl olamadım.Ondan mıdır,yoksa yenen tatlılar direk göbeğimde mi toplandı bilmiyorum.
Bu gün kardeşim geldi bana.Yurt dışındaydı birkaç aydır görüşemiyorduk.Beni görünce küçük dilini yutacaktı neredeyseakannehir..Gidene kadar 15 dakikada bir '' Aman Allahım:1shok:'' diyip durdu....Dün de görümcem yakında uçacaksın dedi..(!!!Altını çiziyorum görümcem söyledi!!!:lepi:)

Ama ben kafayı yedim galiba hala şişko geliyorum kendime...Kızlar sonum iyi değil sanki.Psikiyatri yolları mı gözüküyor bana acaba...???:uhm:-tatlicadiarzu-

evet canım ramazan da bitti artık güsel güsel recim yapabülürük..zemuszemus

flycım canım iyi akşamlar hoşbulduk

İyi akşamlar canımcım..

Kusum bak kurbana kadar 55 olcez dimi??kaydirigubbakcemile
Ben yarın başlicam recime ama bi süre baya bi katı recim yapıcam işallah..:1ninca:

Allah kolaylık versin canım,Allah tamamına erdirsin.Çok mutlu olursun iyişallah..a.s.

Ay ay ne güzel kuşlar yuvaya dönmeye başlamış..hihoyyytzemuszemus

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ayıptır sorması puanlarımız niye düşürülmüş..?

evet ya. alla alla neden öle olmuş kii??:uhm:

CADIARZU bak önemli bi konu kuzum... Bi fotonu görsek de yorum yapsak canımcım??

olcaz canım.. idda büyük.. bu sülaleye gününü göstercem :umursamaz: 40bin tane insan gördüm bayramda 2-3 kişi hariç güzel olmuşsun diyen yok.. adımı kuru kafa koydular iyi mi? delikafadulden insanların çooook zayıflamışsınla başlayan telkinlerini duymaktan gıcık kaptım.. daha çok zayıflayasım var. dapdar bir kot alıcam kurbana.. dapdar da bir üst.. ip gibi olucam,hırs yaptım. şu hafta aldıklarımı vereyım.. ay bir de regl olayım artık ya...
zemuszemusDur şu regli bir olayım,bitsin koyacam vallahi..Yedi yabancıdan esirgemediğim endamımı sizden mi esirgeyeceyem yawww...zemuszemus

koy canım bir endamını görelim.bana da aynı baskılar geliyor ama ben beden algı sendromum oldugunu düşünmüyorum.benim beğendiğim mankenler 32 beden giyiyolar.. beğendiğim bir vucutu gösterdiğimde herkes ayyy o cok zayıf diye çığlık atıyor. demekki ben incecik olmayı seviyorum diyorum kendı kendıme..

ay ben hala doluyum.. bir de insanlar beni görünce çığlığı basmıyor mu "ay margherita mı bu.... çok değişmiş,tanıyamadık" diye ... mutasyona uğradık sanki..

Günaydın kızlar,

Bayramı atlattık. Şimdi kurban bayramına kadar yepyeni motivasyonla başlıyoruz yeniden.. Hadi bakalım.. zemuszemus zemuszemus

merhaba, benim de reglim yakın ve öyle şiştim ki 5 aylık hamile gibi göbeğim.Geçen hafta 63.4 gelirken bu sabah 65 geldim, inşallah reldendir.Çok moralim bozuksenağlama

günaydın canlarım...nasılsınız fıstıklar?
ben geldim ama hiç hoş gelmedim
bu sabah baskülüm bana 58-59 arasını gösterdimafoldumben
bir de bayram boyunca -uzun süredir görmediğim- herkesin,tek muhabbet konusu benim kilom olunca deli oldum deliiiiidelikafadulden
belli bir yaştan sonra hele çocukların da varsa zayıflamak neden herkesin gözüne batıyor anlamıyorum...anlayamıyorum...((((((((((
ama ben hepsine ve herkese inat zayıflamaya devam edicem...55 olana kadar durmak yok:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…