60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar arkadaşlarrrrr.... bugun başladım bende kflakes diyetine şu ana kadar hersey yolunda sabah 9da yedim bir kase 12 gibi ara ögün bir şeftali yedim 2:30 da sebze yemegi, 1 dilim ekmek, hamburger yedim. şimdi de bir tane kellogs kbar yiyorum çikolatalı 7buçuk 8 gibi de yine 1 kase kellogs yiycem yarın da devam edebilirm gibi geliyr zaten yarını atlatırsam bayramı atlatırım. bu arada gerçekten tok tutuyor tavsiye ederim =))

hepinize iyi bayramlar arkadaşlar ben 2 kilomu daha verdim ve 65 oldumm Ama bugün reglim başlamış, inşAllah geri almam. Goz-de87, neden hamburger yedin canım yaa??

Canım arkadaşlarım sizleri ne kadar özledim bir bilsenizopuyorumnanaktan...5 gündür ayrı kaldım sizlerden,geçmişin hepsini okuyamadım,sadece bugüne bir göz attım ve inanın ekranda nicklerinizi görünce kalbim fırlayacakmış gibi çarpmaya başladı..Ayyy Allah hiç birimizi buradan ayırmasın...:Saruboceq:

Ben malum oğlanın peşindeyim,okul şimdilik çok iyi,benimki koşa koşa gidiyor okula..İlk ödevini de aldı,yarın evde çalışmaya başlayacağız...Allah herkese bu duyguyu tattırsın,çok zor ama bir o kadar da heyecenlı ve zevkli anlar yaşatıyor oğlum bize:asigim:...

Evet gelelim diyet konusuna..Ben salı günü sabah 53,3 kg. yi gördümzemuszemus ..Gözlerime inanamadım o an ama bu sevincim sadece iki gün sürdü,perşembe günü girdiğim ve bir türlü irademe hakim olamadığım pide ve tatlı krizlerim sonucu bu sabah 54,4 kg. çıktım.senağlama
Bu krizlerin nedeni elbette regl dönemine yaklaşmış olmam.Felaket iştahım açık,bu gün koca bir pizza gömdüm mideme.Gece gündüz pide,pide,pide diye dolaşıyorum evin içinde kafamçokkarıştı ve maalesef fazlasıyla da yiyorum.:1no2:mafoldumben

Offf işte böyle.Anladığım kadarıyla da bir çok arkadaş da benimle aynı durumda.Hadi şu bayram geçsin de hepimiz bir sirkelenelim arkadaşlar tamam mı?...:CüvCüv:

Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyoruma.s...Hepinizi çokkk kaydirigubbakcemile3

hepinize iyi bayramlar arkadaşlar ben 2 kilomu daha verdim ve 65 oldumm Ama bugün reglim başlamış, inşAllah geri almam. Goz-de87, neden hamburger yedin canım yaa??

bebişim hamburger dediysem ızgara yaptım kalorisine baktım 100 gr 112 kaloriydi çok bişey deil yani. ama bu sefere tavuk burger tercih edicem çünkü onun kalorisi daha düşük heralde.:1hug:

arkadaşlarrr hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun bol bol eglenelim ama az seker yiyelim =)) bayramdan sonra da bomba gibi motivasyonla burada buluşalım inşallah... opuyorumnanaktan

arkadaşlar bayrmınız kutlu olsun canlarım.mutlu saglıklı güzel bir bayram gecirmeniz dilegiyle görüşürüz

umarım hepimiz dikkatleri üzerimize çekeriz hoşlugumuzla nede olsa çok kilomuz yok öyle degil mi?ne giysek yakışır aşırı kilomuz yok çok şükü

herkese yeniden merhaba ramazan bitti aldığımız kiloları verme zamanı geldi bayramda tatlı yemeyız fazla ınsallah :) herkese iyi bayramlar :) ben 61 62 arası oldum nasıl vercem bakalım yine :) ramazanda olmadı yha pideye dayanamadım napiim diğerlerini kıssamda onu kısamadım 63 e cıkmıstım anca 1,5 kilo verdim :) bakalım ne olcak 58 e cabuk duserım ınsallah tekrardan :) yoksa vay halime hergun corba ıcmeyı dusunuyorum baska bısey olmaz meyve yerım bol salata diet ekmek almadım henüz :) pzt salı alırım :) yoğurt yerim peynir yerim yha umarım uygularım yoksa yandım :) şişko şişko dolaşmak olmuyo yha gercı 58 kende zayıf diilim ama olsun :) 63 olmaktan iyi diyorum :) anca 54 olursam zayıf gozukuyorum ama once 58 e duseyimde gerisini sonra düşünürüm :)

ben daha önce hiç diyet yapmadığımdan çok zorlandım. bi de evde abartı yemek pişiyor gözümün önünde yiyorlar çıldırıyorum. arada kaçırdım bi şeyler. ama inanılmaz hırs yaptım. bu kadar hırsı derse göstersem kpss'den derece yapardım. ama kilo veremiyorum :1no2:

zaten benim bu kadar şişmemin sebebi sigarayı bırakmak. bazen şeytan dürtüyor. kendimi zor frenliyorum. kilolardan nefret ediyorum. nefreeeeeeeeeeeeeet. kötükedihüso

bugün de yine aynı şeyleri yedim ve deli gibi temizlik yaptım. mekik çektim. ev kalabalık olduğundan dans edemedim. eğer yarın o tartıda en az 300 gr azalmış görmezsem deliricem artık.

offffffffffffffff offfffffffffffffff ya kızlar dayanamadım komsuda tatlı yedim yaa off bide regl dönemim yaklaştı ve dayanamadm kendimi çok suçlu hissediyorum 3 günüm boşa gitti ya nası zayıflıcam ben yaa böyle yaparsam haftanın ilk günü diyet mi bozulurmuş ya off çok dertliyim kızlar çokkkkkmafoldumben

arkadaslar 1-2 porsiyon tatlının lafını etmiş... ben neler yedim bilseniz aklınız durur..kimbilir kaç kg aldım. hoş zaten yemezsem kursuna dizecekler.. sofrada anneannemden,babama,teyzemlerden kuzenlere ..herkes dik dik bana bakıyor..duymadıgım laf kalmadı..işin garip yanı 58kg olduguma inanmıyorlar ..daha azmısım güya.. yanlızca 1-2 kişiden olumlu tepki aldım..onun dısında herkes eleştirdi..neyseki gezmeler tozmalar ziyaratler bitti.. bugun daha yerim.. yarın sabahtan itibaren diyete devammmmmm...... kım bılır kaç günde vericem şu aldıgım kıloları..
bu arada hala regl olamadım.. onun da etkisi var bu iştahta..
yanlışlıkla 5kg daha vermek istiyorum demiş bulundum bunların yanında kafamı kırıyorlardı..daha da hırs yaptım ama inadına zayıflıcam..gözleri alışcak bu halime artık o şişko margherita yok opuyorumnanaktan

Benide mahvetti yaaa :çok üzgünüm: 1 kilo aldım resmen, bide regl oldum, bastımda bastım hepsini ağzıma!! OOOOOF OOOOF! BAyram mayram, bişi olmaz derken kilo aldım resmen, okadar üzgünümki şimdi... (((

benbütün bayram tatlılarını anneme derin dondurucuya tıktırdım. ben gidince yiycekler.. onları gözümün önünden almazsan giderim bak evime diye tehdit ettim delikafadulden

sen de benzer bir önlem almaya çalıs... bu arad ben eegr 1kg aldıysam göbek atarım..
bugun yedıklerımı yazayım sana da gözlerin faltaşı gibi açılsın..
sabah 1 dilim tereyaglı ballı ekmek
3 dl sucuk
2 dl yumurta
3-4çeşit peynır
yarım simit
bir adet poğaça

öğlen 1 tabak sebze kızartması yogurtlu
1 parca biftek
5 kasık pilav
1dl ekmek

aksam 3 dilim ıspanaklı börek

bu arada aksama kadar 4 tane kalın ev baklavası
3 tane minik pastane baklavası
10-15tane mınık tulumba tatlısı

reflüm azdı iyice ilaç içtim az önce midem yedıklerımı sindirsin diye...
ben bu sekılde 4 gundur falan beslenıyorum bir de.. ama yarından itibaren yeşil sahalara geri dönüyorum kızlar.. delikafadulden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…