canımcım fiyatlar iyi bence.ama bu saydıkların en fazla 15 eder igbi geliyo.gerçi model,kalite değişir.ve zaten evini ıvır zıvırla doldurma.iki kişisiniz.salonda ancak 1 koltuk kullanıyosunuz.biz diğerlerine daha oturmadık bile.opuyorumnanaktan ikili koltuk ikimizede yetiyo.oturma odası için yatak olabilen kanepe alman güzel olmuş.bizimde öyle bir odamız var.salondaki takım yatak olmadığı için gelen giden misafiri yatırmak için almıştık.o oda da çalışma odası oldu bize.kitaplarımız,bilgisayarımız,fazla ayakkabılarımız hep orda.kanepein arkasınada ütü masamı fialn koydum.:) çamaşırımıda o odada kurutuyorum.kötü bi görüntü oluyo ama olsun.çamaşır kurutmak için bir oda düşünmekte yarar var.
bizim fiyatı söyleyim.salon koltukları,tv ünitesi,yatsk odası,baza,oturma odası için kanepe,masa 4 sandalye ,orta sehpa,zigon sehpa,bilgisayar masası,ikitane kütüphaneye toplam 7500 tl verdik.beyaz eşyayı vestelden aldık.lcd tv dahil çamaşır,bulaşık mak.,buzdolabı 3000 de onlar tuttu.halılarada 400 verdik.sadece 2 halı ve bir küçük yolluk.perdeye 500 verdik.1salon,2 oda ve 1 mutfak perdesi ve tülü dahil.gelinilğim hediyeydi.damatlığı ne kadara aldı aşkım bilmiyorum.gelinlik ayakkabım 80 tl.bi bunların fiyatını biliyorum.umarım yardımcı olabilmişimdir.yanlız benim 7500 tlye aldığım şeyleri bir arkadaşım içinde yemek takımının büfesi filan,iki kanepe de dahil toplam 6000 e getirdi.bu fiyatlar dğeişiyor sanırım kalite kalite.