- 11 Şubat 2009
- 1.441
- 857
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba
ben geçen sene 23 ağustos 2008 de evlendim 58 kiloydum gayet memnundum ama ne oldu bilmiyorum
evlendikten sonra 2 ay içinde tam 12 kilo aldım ve 70 kilo oldum vermeye çalıştım gitmedi
bi türlü gitmedi spor diyet spor diyet en sonunda 64-65 e kadar düştüm sonra hoop gene kilo aldım
ve şu an 69 kiloyum (eğer 2-3 gün içinde almadıysam tabii) artık bu kiloları vermek istiyorum
göbeğimde hiç kilo yok belim incecik 36 beden kalçam 44 beden yaa ağlamak istiyorum mafoldumben
basen ve kalça başka bişey yok spor yapıyordum devamlı , kaslaşır diye vazgeçtim diyette yapmam lazım biliyorum
beni de alın aranıza kızlar çok kötü haldeyim yaaa :gitme: mafoldumben naapmam lazım buraya liste mi yazıyosunuz napiyosunuz ?
kış da geliyo kat kat giyincez daha beter olcak üfff
ben de önce biraz kilo verip sonra spora başladım ama hiçbi işe yaramadı kısa süre yaptım..
hoşgeldin canım..
biz yediklerimizi yazıyoruz her gün..
ama eleştiriye açığız.. zalimce eleştirilebilir ve eleştirebilirsin..
ya da mesala sabah-öğlen şunu yedik aksam ne yemeliyiz tarzı sorabılıyoruz bazen..
birbirimizi bu şekilde motive ediyoruz..bizi düzenli takip edersen,başarmaman için bir sebep yok..
yanlız bir cümlene takıldım. kas olur diye sporu bırakmışsın.. ben yaklaşık 10 aydır düzenli sayılabilecek şekilde spor yapıyorum. kas mas olmuyor.. incelmeme ve sıkılaşmama fayda sağlıyor.ayrıca düzenli kardiyo ile enerji harcıyorum.
kesinlikle spora yeniden başlamanı öneririm. sporsuz verilen kiloya kilo demem ben çünkü bu sefer sarkma olur,göbek düşer ..vs kaş yapayım derken göz çıkarmak bunun adı..
Günaydın Kızlar!yerimseniben
günaydın...Günaydın Kızlar!yerimseniben
günaydın arkadaşlar,
sevgili Flyy motivasyonun için teşekkür ederim canım..
akşam hamsi sezonunu açtık. çok güzel olmuştu, bir tava ızgara, 1 tava buğulama yaptık. harikaydı. balığın her türlüsünü severek yerim zaten. salatayla beraber 2-3 dilim ekmek de yedim tabii. tutamadım kendimi. ama hiç üzülmedim..yerimseniben
sabah yarım simit, domates yedim..
ara öğün yarım elma ve diyet bisküi
öğle için 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran ve 1 demet maydanoz ve 2 yumurta ile hazırlanmış omletin yarısını yiyeceğim..
öğlen yapabilirsem yürüyüşüm var...
herkese sevgiler...cokacimcoook
Margharitam Prensesim nasılsın kuzum??
iyiyim güzelim..
nasıl olayım.bildiğin gibi işte..
senden ne var ne yok?
Regl oldum ben.. Bi karnım ağrıyo ki sorma.. son derece huysuz ve mutsuzum .. Onun dışında iyi canım.. :)
merhaba arkadaşlar,
benim boyum 1.70 kilomda 67. dört gün önce kilom 70 di. bir süredirde diyet yapıyordum ve akşam yemeklerinden sonra eşimle futbol ve basketbol maçı yapıyorduk.(spor yaparken dizden göğüse kadar bir güzel streç film sarıyordum daha fazla terlemek için) bunlara rağmen kilo veremedim aldım.bu arada ben 70 kiloyu aşınca vücudum özellikle bacaklarım çatlamaya başlıyor ve çatlamaktan korktuğum için pazartesi günü lw9060 kullanmaya başladım sabah 45 dakika belimde streç filmle pilates yapıyorum ve yine akşamları diz göğüs arasına lahana yağı sürüp tekrar streç film sarıyorum ve en az 1 saat basket ve futbol maçı yapıyoruz eşim ve komşularla. bu şekilde 3 günde 2,5 kilo verdim. ilaçtan mı, pilatesten mi, lahana yağından mı yoksa akşamları turnuvalardan mı bilmiyorum ama çatlamaktan kurtulduğum için mutluyum. inşallah bu şekilde kilo vermeye devam ederim ve istediğim forma girerim. bu arada eşimde sadece akşam benimle maçlara katılıyor ve lw9060 kullanıyor ve 5günde 4 kilo verdi. herkese başarılar.