60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nabersiniz.çok sessiz bu topik yaa.
kimsecikler yok dünden beri..
ıssızlaştık..

Kızlar ne bu sessizlik..

Ben çol çocuk,koca,ev-bark,okul,alışveriş,yemek,ders çokgeni içinde dönüp duruyor ve bu hır gürün arasında bazen durup düşünüyorum bu nereye kadar böyle gidecek diye.Biliyorum herşeyin başı sağlık ama çok yorgunum çokkk.

Aslında anlatacak çok şey var ama sizin kafanızı yormayayım deyip asıl konumuza döneyim.Bu karmaşanın içinde vallahi rejimi falan unuttum.Bu sabah kocaman bir simiti oldukça yağlı bol miktarda peynirle götürmüş bulunuyorum.Tek tesellim çayımı şekersiz içmem ..Biraz önce de koca bir kase nesfiti yedim.İçinde light süt vardı ama içine ben bir de yaklaşık 3-4 adet ceviz parçaladım.Arkasından tutan tatlı krizimi de iki adet misafir şekeriyle bastırmış bulundum...Akşam ise Allah Kerim...Sebze yiyicem ama ondan sonra biliyorum deliler gibi dönücem evin içinde gene ne yesem,ne yesem diye...(Örneğin dün yatmadan hemen önce koca bir duble çikolata dondurma yedim)

Bu sabah kilom sabitti ama böyle giderse bir hafta sonra bir kaç kilo almam içten bile değil...Neyse fıstıklar benden haberler böyle...Öptüm hepinizi...kaydirigubbakcemile3
lunacım,
azıcık kendine vakit ayır güzelim. bu kadar panik koyma yaşantına.. biraz oluruna bırak birşeyleri ..yoksa sağlığın için endişelenmek zorunda kalıcaz...
merhaba arkadaşlar bu yazıyı iki ay önce balayından gelince yazmıştım çünkü balayında aşırı kilo almıştım zaten zayıfta sayılmazdım öncesi. şimdi üsteki yazıyı okuyunca herhalde bu hızla gittiyse vermiştir fazlalıkları diye düşünmüşsünüzdür belki de
ama maalesef devam edemedim.65e düşünce vücutta çıkık duran yerler gitti lw9060 ı bıraktım o aralar çok kullanmak istemedim,
derken ramazan geldi istersen alma kilo nerdee... sonra ramazan bitti ama bende bir iştah var son zamanlar düşman başına acayip sık acıkıyorum doymak bilmiyorum ve maalesef tekrar geldik takıldım 70e ve daha önce dediğim gibi 70 kabusum çünkü 70 üstü çatlak demek benim için. ne olur şu işhatım kapansın acıkmaktan bıktıım akşam aç yatamıyorum çünkü mümkün değil açken uyuyamıyorum. keşke şöle iştah kesen bişi olsa da içsem kurtulsam mafoldumben

çook moralim bozuk çook...:çok üzgünüm:
açım açım açım... pis boğazım doymak bilmiyor. yazın ne güzel gaza gelip bir sürü şey yapıyordum zaten yaz tatili başka işim yoktu ama şimdi işte başladı o kadar moralim bozuluyor ki kıyafetlerden taşan kilolarımı görünce içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor spor bile yapamıyorum iki dakka mekik çekiyorum sanki saatler oldu sanıyorum.ama yemek yerken tam tersi:çok üzgünüm:

moral..moral.. ve moral..
senin ihtıyacın olan tek şey bu..
öncelikle sakinleş ve diyet kelimesini unut.. yok öyle bişi.. birkaç gün görüntünle ilgili tasalanmak yerine,oluruna bırak, akşına bırak ki psikolojin azıcık düzelsin..
birden diyete girmek,birden günde saatlerce spor yapabilmek çok az insanın başarabıldıgı bir şey... ve aslında uzmanların önermediği birşey..
kendine birkaç gün ayır ve dilediğini ye iç..
arkasından bir sabah uyandıgında kahvaltıda ne yiyorsan yarısını ye.. ekmeğini kepekli seç.. acıkınca meyveyi tercih et.. diyet yapmak demek illaki tatsız ,tuzsuz,yagsız haşlama yemek değildir. mesela ben aksam bır tabak patatesli mantar sote yiycem. yanında da bol salata.. belkı bir bardak ta light kola içerim.. benim diyetler böyle.. mesela sebze yemeği yiyorsam doyuncaya dek yerım.yogurdu yagsız tüketirim ama kısıtlamam kendımı..dilediğim kadar yerım.. bir süre sonra çok fazla yiyemıyorsun zaten ama başlarda çok kasma kendını..
mekik olayını şimdilik geç mesela 5 kg verınce baslıcam de..
ama aksam üstü spor ayakkabılarını giyip 40-45dklık bir yürüyüş yapabilirsin.. illaki kan ter içinde kalcaksın,adımlarını saycaksın diye bir zorlama yok..
yavaş yavaş..
moral bozmadan...

kolay gelsin.

lunacım,
azıcık kendine vakit ayır güzelim. bu kadar panik koyma yaşantına.. biraz oluruna bırak birşeyleri ..yoksa sağlığın için endişelenmek zorunda kalıcaz...
Canım fiucum teşekkür ederim.Dediklerinde sonuna kadar haklısın ama inan şu an içinde bulunduğum şartlar beş dakika kendimi dinlememe izin vermiyor.kafamçokkarıştıElimdeki kitabı bile günlerdir açamadım,düşünün yani..mafoldumben
Neyse ki yarın itibari ile iki gün eşim evde olacak:lepi:.Çocuğu okula yollayıp saat onbirlere kadar uyumayımirmirmirmir,evde kesinlikle temizlik ve yemek yapmamayı:umursamaz:,ders işlerini babaya postalamayı düşünüyorumşutarafagitti.(Umarım başarabilirim:Saruboceq:)...:enbuyukkk:

tgullcuğum hoşgeldin.. Canım bozma moralini.. Bak Margharitamın dediklerine aynen katılıyorum..

Lunammmm.. Dikkat et kendine.. Sen bize lazımsın.. Eğer dediğin gibi 2 gün dinlenebilirsen harika olur.. Kendine gelirsin..

Günlük raporumu da yazayım bakayım..

Sabah: 2 dilim ekmek, 3 ufak parça beyaz peynir, salatalık, domates
Ara: sütlü nescafe, 1 paket etiform yulaflı püsküüt
Öğlen: 1 parça tıvık şnitsel, çok azıcık pilav, 1 bardak ayran
ara.:2 tane etiform çuku kaplamalı püsküüt, sütlü nescafe

2 mil walk at home
slim in 6 ramp it up
(çok şükür spora başlayabildim, özlemişim valla)

Akşam: elmalı yoortlu karışım..

Lunammmm.. Dikkat et kendine.. Sen bize lazımsın.. Eğer dediğin gibi 2 gün dinlenebilirsen harika olur.. Kendine gelirsin..

2 mil walk at home
slim in 6 ramp it up

Canım iyişallah,teşekkür ederim birtanem...

Spora başlaman ne güzel.Ben de çok istiyorum aslında.Oğlanın okulu başlayınca güya yüzmeye başlayacaktım.Nerdeeeee...ıyişallah önümüzdeki günlerde yüzmeye olmasa bile walk at home ben de tekrar başlayabilirim.Çok istiyorum aslında ama gücüm yok sanki..

Fulyacımmm devamını dilerimkaydirigubbakcemile2.Yarasın iyişallah (istediğin kiloya ulaşman anlamında)..Darısı da ben ve benim gibi ara verenlerin başına...

Canım fiucum teşekkür ederim.Dediklerinde sonuna kadar haklısın ama inan şu an içinde bulunduğum şartlar beş dakika kendimi dinlememe izin vermiyor.kafamçokkarıştıElimdeki kitabı bile günlerdir açamadım,düşünün yani..mafoldumben
Neyse ki yarın itibari ile iki gün eşim evde olacak:lepi:.Çocuğu okula yollayıp saat onbirlere kadar uyumayımirmirmirmir,evde kesinlikle temizlik ve yemek yapmamayı:umursamaz:,ders işlerini babaya postalamayı düşünüyorumşutarafagitti.(Umarım başarabilirim:Saruboceq:)...:enbuyukkk:
çok iyi edersin hayatım..
2 günlük dinlenme iyi gelecektir sana..
kendine dikkat et
öpüyorum seni

tgullcuğum hoşgeldin.. Canım bozma moralini.. Bak Margharitamın dediklerine aynen katılıyorum..

Günlük raporumu da yazayım bakayım..

Sabah: 2 dilim ekmek, 3 ufak parça beyaz peynir, salatalık, domates
Ara: sütlü nescafe, 1 paket etiform yulaflı püsküüt
Öğlen: 1 parça tıvık şnitsel, çok azıcık pilav, 1 bardak ayran
ara.:2 tane etiform çuku kaplamalı püsküüt, sütlü nescafe

2 mil walk at home
slim in 6 ramp it up

tebrikkkkkkler...
regle ragmen free yok..

sabah 1 kare tost 3 zeytın

öğlen armutlu müslili yogurtlu karısım

aksam bir tabak patatesli mantar sote
1 dilim ekmek
bol salata

spor yapamadım bugun..
haftada 3-4 kez anca yapabılıyorum bu ara..
haliyle kılo da veremıyorum.spor az gelıyor

Canım iyişallah,teşekkür ederim birtanem...

Spora başlaman ne güzel.Ben de çok istiyorum aslında.Oğlanın okulu başlayınca güya yüzmeye başlayacaktım.Nerdeeeee...İyişallah önümüzdeki günlerde yüzmeye olmasa bile walk at home ben de tekrar başlayabilirim.Çok istiyorum aslında ama gücüm yok sanki..

Fulyacımmm devamını dilerimkaydirigubbakcemile2.Yarasın iyişallah (istediğin kiloya ulaşman anlamında)..Darısı da ben ve benim gibi ara verenlerin başına...

Canım benim valla başla.. O kadar iyi geliyor ki insana, hayret valla.. Çok zorlandım yeniden başlamak için.. Dediğin gibi halsiz ve yorgun hissediyordum hep.. Bugün kendimi zorladım ve çok iyi hissettim kendimi.. Bence şu yüzme işine başla sen canım.. Hem kendine vakitte ayırmış olursun fırsattan istifade..

çok iyi edersin hayatım..
2 günlük dinlenme iyi gelecektir sana..
kendine dikkat et
öpüyorum seni

tebrikkkkkkler...
regle ragmen free yok..

Dediğim gibi çok iyi geldi canım ya..

sabah 1 kare tost 3 zeytın

öğlen armutlu müslili yogurtlu karısım

aksam bir tabak patatesli mantar sote
1 dilim ekmek
bol salata

Süperrr..

Günaydın canlar...
günaydın canım

günaydın canım . . .

fiucan senin görüntü resmindeki ne öle tavus kuşumu ne o öle ?
aynen tavus kuşu.. açık hali de var onun bir ara göstereyim..çok güzel..

Evett.. Beyaz tavuskuşu o.. onu görmüştüm ben.. Çok güzell.. Prenses gibi..:asigim:
flyım imdadıma yetişmiş..

günaydın kızlar.
günaydın fib.

fiunun bi göbek profil resmi vardı hatırlıyo musun fılay ?

dedikodusunu yapalım biraz o şimdi yok !​

yakalandın zabbbb
kaydirigubbakcemile3

fiunun bi göbek profil resmi vardı hatırlıyo musun fılay ?

dedikodusunu yapalım biraz o şimdi yok !​

Yok hatırlayamadım canım.. Fiu var ya Fiu... aaaaa Fiu gelmiiişşş.. Yakalandık.. hihi..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın canım

günaydın fib.

yakalandın zabbbb
kaydirigubbakcemile3

günaydın canım

günaydın fib.

yakalandın zabbbb
kaydirigubbakcemile3

fium bu aralar gofrete aşeriyorum . . . gofret gördüm mü :1shok: affetmiyorum . . . elmayıda bırakmadım ama . . . :1ninca:

Bilmece bildirmece, el üstünde kaydırmaca?? :uhm: :uhm:

ZABIIIINNNN
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

Bilmece bildirmece, el üstünde kaydırmaca?? :uhm: :uhm:

ZABIIIINNNN
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

oy periciim beniim . . .

fiu yok yine :1ninca: belli caponunun yanında gerçi ben pek anlamadım şimdi fiu mu badem gözlü oluyo yoksa sevdiği mi ? sonra capon kim ?

o yokken çekiştirelim . . .

merhabalar,

akşam eve gittiğimde ziyafet vardı, hem de bol kalorilisinden. yemedim diyemicem, ama normal yediğimden çok daha az yedim. karnım ve gözüm aç kalktım sofradam. sonrada isviçreden gelmiş çoook güzel bir çikolatada 2 parça yedimm...:mafoldumben

bununla bitmedi, sabah tartıldığımda bu hafta sadece 300 gr verdiğimi gördüm.. buna rağmen arkadaşımın veda kahvaltısında kızartmalardan ve hamur işlerinden de yedim...:oklava:

öğle yemeği yemedim...

akşamı da geçiştirmeyi planlıyorum...

yarın 1 haftalığına şehir dışına çıkıcam, biraz iş, biraz tatil, umarım kontrollü olabilirim. yürüyüşlere güveniyorum.. kalacağım yerde de bazı spor aletleri var..

bakalım ne olacak.. ama dikkat etmeye çalışacağım...opuyorumnanaktan

verdiğiniz moraller için teşekkür ederim. dediklerinizi yapmaya çalışacağım. bu gün kepek ekmek aldım eve beyaz yasak artık. eve gelirkende bir durak önce inip yürüdüm biraz.

Back
X