60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

57.3 canım
ayıp olur mu hiç
burası tam yeri kaydirigubbakcemile3

ölcem gülmekten..
ben de açılış dansı olarak vals ve ya tango istiyorum. 2-3 ders alalım istiyorum. benimki çok sıcak bakmıyor ama ikna ederim diye düşünüyorum.
siz biliyor musunuz yoksa ders mi alcaksınız?

bende aynını diycektim..
benımkı beraber bakarız dıyor ama bılıyorum ben huyunu 2 modaevi gezer,3 gelınlık giydirir,sıkıldım bırını beğen artık der..
onla gitmek istemıyorum
kuzenım de hamile kaldı
büyükleri karıstırmak istemıyorum
kaldım ortada sap gibi..
o zaman ilk hedef 55.. (kurbandan sonra el atalım bu işe)
ikinci hedef nişantaşı!
uyar mı?

alla alla, bu kadar olur yaaa...:roflol: çok enteresan gerçekten.. Kuzenim tango öğretmeni, ondan ders almayı planlıyoruz canım.. Bende ikna etmek için epeyce uğraştım valla..

Tamam 55 olalım kurbana kadar, ondan sonra ver elini nişantaşı..kaydirigubbakcemile5

ben şuan ara bedenım flycım,
bazen 38 bazen 36yım..
gelinlik bakarken göğsüme gere gere 36 demek istiyorum mafoldumben

aynen aynen.. 36 giyiyordum ama yine 38 ize çıktım ben..mafoldumben

Neyse şu ağrılarım geçsin.. Daha sıkı alıcam ele.. En önemlisi o zaman kadarda akşam yemelerine son vermem gerekiyor.. Onu kestim mi hiç olmazsa kilo almam..

alla alla, bu kadar olur yaaa...:roflol: çok enteresan gerçekten.. Kuzenim tango öğretmeni, ondan ders almayı planlıyoruz canım.. Bende ikna etmek için epeyce uğraştım valla..

Tamam 55 olalım kurbana kadar, ondan sonra ver elini nişantaşı..kaydirigubbakcemile5

aynen aynen.. 36 giyiyordum ama yine 38 ize çıktım ben..mafoldumben

Neyse şu ağrılarım geçsin.. Daha sıkı alıcam ele.. En önemlisi o zaman kadarda akşam yemelerine son vermem gerekiyor.. Onu kestim mi hiç olmazsa kilo almam..

sendekilerin çoğu şişkinlik canım azıcık sabret..
öyle 3gunde 5kg alınmaz..
aksam yemekten sonra bişi yeme.. zaten erken yatıyorsun.. yemesen iyi olur..
yemeği de hafif ye..
tuzlu,yağlı yeme bu ara..bol bol meyve,çiğ sebze ye ki şu ödemden kurtul..

bu arada ben de 6km yürüdüm. slimin6nın basen hareketlerini yaptım. sonra dün indirdiğim makaleden birkaç hareket sectım. onları yaptım...
aynaya bakınca gördüğüm basenden nefret edıyorum. kalça bitiyor,altından daha geniş bir basen başlıyor.. bacaklarım da inceldi artık.. şöyle bir avuç kadar yag dokusuyla uğraşıyorum ya...
bence gitmeycek bu.. :gitme:
liposuctiondan başka çaresi yok..
ama inat ettim elimden geleni yapıcam ben.. 52-3 kg olucam. daha da fazla verirsem sağlığım bozulur.ama o kıloya düşücem gene gitmezse operasyon araştırıcam..

ay ne güzel ya margarite zayıfmışsın
nasıl becerdim????
gelinlikler zaten hep 38 beden mağazalarda deneme için tam sana göre

sendekilerin çoğu şişkinlik canım azıcık sabret..
öyle 3gunde 5kg alınmaz..
aksam yemekten sonra bişi yeme.. zaten erken yatıyorsun.. yemesen iyi olur..
yemeği de hafif ye..
tuzlu,yağlı yeme bu ara..bol bol meyve,çiğ sebze ye ki şu ödemden kurtul..

bu arada ben de 6km yürüdüm. slimin6nın basen hareketlerini yaptım. sonra dün indirdiğim makaleden birkaç hareket sectım. onları yaptım...
aynaya bakınca gördüğüm basenden nefret edıyorum. kalça bitiyor,altından daha geniş bir basen başlıyor.. bacaklarım da inceldi artık.. şöyle bir avuç kadar yag dokusuyla uğraşıyorum ya...
bence gitmeycek bu.. :gitme:
liposuctiondan başka çaresi yok..
ama inat ettim elimden geleni yapıcam ben.. 52-3 kg olucam. daha da fazla verirsem sağlığım bozulur.ama o kıloya düşücem gene gitmezse operasyon araştırıcam..

o lipo çok eziyetliymiş ama yaa.. Sporla gider işallah onlar canım yaa.. Bende aslında burnumu yaptırmak istiyordum ama birtürlü okadar para çıkıştıramadım.. Neyse..

Bugün çok ağrım yok çok şükür eve gidip sporumu yapiim bende.. Ondan sonra da elmalı yooordumu yiyim bi güsel bakiim..

ay ne güzel ya margarite zayıfmışsın
nasıl becerdim????
gelinlikler zaten hep 38 beden mağazalarda deneme için tam sana göre
sen yeni evlendin galiba..
ben hiç anlamıyorum bu gelinlik nasıl alınır,ne yapılır,ne edilir..
ömrümde gelinlik modaevine giröişliğim yok..
varsa eğer biraz tüyo versen
gelinlikler genelde 38beden mi?
36 zor mu bulunuyor mesela..

o lipo çok eziyetliymiş ama yaa.. Sporla gider işallah onlar canım yaa.. Bende aslında burnumu yaptırmak istiyordum ama birtürlü okadar para çıkıştıramadım.. Neyse..

Bugün çok ağrım yok çok şükür eve gidip sporumu yapiim bende.. Ondan sonra da elmalı yooordumu yiyim bi güsel bakiim..

ne var kıs senin burnunda..
hem burun olayı acayip risk.. öyle kötü bir burnun olmalıki bu riske değsin.. senin burnun gayet güzel.yanı yeni yaptıracagın burnu beğenmeyeblrsin..çoğu kişi ilk düzeltmede beğenmiyor burnu..

en az 2-3kez yatıyor bıçak altına

bugun yedıklerım

sabah mısır ekmeğine tost

öğlen armutlu yogurtlu müsli

aksam yarım tabak kabak sote ve yarım tabak yogurtlu,kepekli makarna..

sen yeni evlendin galiba..
ben hiç anlamıyorum bu gelinlik nasıl alınır,ne yapılır,ne edilir..
ömrümde gelinlik modaevine giröişliğim yok..
varsa eğer biraz tüyo versen
gelinlikler genelde 38beden mi?
36 zor mu bulunuyor mesela..

ne var kıs senin burnunda..
hem burun olayı acayip risk.. öyle kötü bir burnun olmalıki bu riske değsin.. senin burnun gayet güzel.yanı yeni yaptıracagın burnu beğenmeyeblrsin..çoğu kişi ilk düzeltmede beğenmiyor burnu..

en az 2-3kez yatıyor bıçak altına

evet canım o da var.. Bugüne kadar hiç cesaret edemedim zaten..

bugun yedıklerım

sabah mısır ekmeğine tost

öğlen armutlu yogurtlu müsli

aksam yarım tabak kabak sote ve yarım tabak yogurtlu,kepekli makarna..

Aralar nerde??:ecrin_bebek:

Günaydınlarr...

günaydın.
margerita tatlım yeni evlenmedim.
genelde vitrinde olan denemen için mağazada olan gelinlikler 38 beden dikiliyor o yüzden söledim.

öncelikle güzelim gelinlikçilerin vitrininde beğendiğin her gelinlik üzerinde aynı durmuyor.bende onlarca gelinlik modeli çıkardım dergiler kitaplar aldım.
ama alışverişte o modellerin çoğu yakışmadı.çok başka bişey aldım tamamen üzerine giyip aynada hah tatmam işte bu olsun demenle ilgili!!!

b-fit spor merkezine başladım dün.
güzeldi tavsiye ederim 2 aylık abone oldum.
bakalım hedefime ulaşabilecekmiyim

poseidon merhaba, benim de 8 aylık bir bebeğim var, seninki de nerdeyse 7 aylık sanırım, tickerından gördüğüm kadarıyla.Ben 19 kilo aldım hamilelikte, 17'sini verdim 2 kilom kaldı ama tabi göbek bölgesinde sarkma var, o yüzden 5 kilo vermek istiyorum.Sende durum nasıl?Bir de ben emziriyorum, o yüzden bebeğimin iyi beslenmesi için yediklerime dikkat ediyorum, sıkı diyetler yapamıyorum.İlk 6 ay evdeydim (doğum izni+ücretsiz izin), rahatça spor yapıyordum, koşu bandım vardı onda yürüyordum.Ama işe başladıktan sonra hem çocuğa, hem işe, hem eve koşturmaktan zaten dinlenmeye bile vakit kalmıyor ki, spor yapacak halim kalmıyor.O yüzden 2 aydır 1 kilo ancak verebildim.Spor merkezine başlaman çok iyi olmuş, sporla kilo çok daha çabuk veriliyor, hem de vücudun daha çabuk toparlanır.

evet canım o da var.. Bugüne kadar hiç cesaret edemedim zaten..

Aralar nerde??:ecrin_bebek:

Günaydınlarr...
ara fukarası oldum bu ara..
yiyesim gelmiyo ya..meyvemi de öğlen yiyorum..
ama yemeliyim haklısın

günaydın canım..

azıcık bilgi ver bakalım .. nasıl bir salon.. havuzu var mı varsa büyük mü
yeri nerde
bır de ne kadara?

günaydın.
margerita tatlım yeni evlenmedim.
genelde vitrinde olan denemen için mağazada olan gelinlikler 38 beden dikiliyor o yüzden söledim.

öncelikle güzelim gelinlikçilerin vitrininde beğendiğin her gelinlik üzerinde aynı durmuyor.bende onlarca gelinlik modeli çıkardım dergiler kitaplar aldım.
ama alışverişte o modellerin çoğu yakışmadı.çok başka bişey aldım tamamen üzerine giyip aynada hah tatmam işte bu olsun demenle ilgili!!!

diktirmeyin aynı olmuyor diyolar.. o yüzden rrisk almamak istiyorum. senin fikrin nedir?

bir de bildiğin modaevleriii?

diktirmeyin aynı olmuyor diyolar.. o yüzden rrisk almamak istiyorum. senin fikrin nedir?

bir de bildiğin modaevleriii?

dikme işine kesinlikle girme fiucan :kahve: isabetli karar almışsın :kahve:

gelinliğinede şimdiden talibim diyim :1ninca:
isteyenin 1 yüzü vermeyenin 2 yüzü . . . kaydirigubbakcemile3

dikme işine kesinlikle girme fiucan :kahve: isabetli karar almışsın :kahve:

gelinliğinede şimdiden talibim diyim :1ninca:
isteyenin 1 yüzü vermeyenin 2 yüzü . . . kaydirigubbakcemile3

vayyy zabın hanımlar teşrif etmiş..
nerdesin kız kaç gündür?

gelinliğimin nesine talipsin,anlamadım.aynından mı diktirceksin? :lepi:

offff tekrar geçmiş olsun canım benim..
yat dinlen güzelce
salla sporu diyeti bilmem neyi..
öncedişşşş.. laelaelaelaelae

4 düğün mü? :1no2:
hepsinin altından siz mi kalktınız?
ne iş yapıyorsunuz siz? holdingleriniz mi var? CADIARZU
hep bu aileler zaten.. onu isterler bunu isterler..
borçlar evlenenlere kalır.. ama sizde girmeseymişsiniz bu kadar yükün altına keşke..
bana diycekler çalış kazan düğün yap.. hayatta yapmam.. milyon dolar kazansam ayda gene yapmam ..bana ne be çekerim millete sırnaşık şey
aynen dedğin gibi millet yiyip içecek ben ödüycem..
sevgili babacım düğünü alkollü yapıcam diyo bi de.. ne dediysem razı edemıyorum. istemıyorum düğünde alkol,millet içip içip daha çok zıvanadan çıkacak :delphin:
gözümün önünde göbek atan adamlar,gerdan kıran kadın uçuştukça geriliyorum..

aynen canım aynen sözde biz yeterki yapalımdı onlar yardım edeceklerdi biricik çocuklarıydı herşey ayarlandı düğün oldu, bırak bize illada yaptırdıkları düğüne yardım etmeyi tek bilezik almadan kuruş yardım etmeden takılanları almak istediler.eşyammış takıymış hiiç el uzatmasınlar umrumda olmaz ama bize yaptırdıkları eşlerini dostlarını eğlendirtdikleri düğünün borçlarını bize yıkmaları sinirimi bozan. ki zaten düğün nedir ki ailelerin arkadaşı akrabası komşusu... ben arkadaşlarım ve kuzenleri toplarım gideriz bir yere eğlenmeye hem çok çok daha eğlenirim hem o kadar borca girmem. bizim işimize gelincee ben öğretmen eşim bankacı 2 memur sonuç olarak. düğünden beri dünyanın borcunu ödedik , Allah tan bazı taksitler bitti biraz olsun rahatlıyoruz diyordukki akşam haber geldi (bi kaç altınımız vardı nolur nolmaz diye bozdurmadığımız) borçları varmış istiyorlar:( gelde çıldırma kafayı yeme kafamçokkarıştı oturdum koltuğa, karşıda televizyon, bir tarafta kumanda bir tarafta s.paketi elimde çekirdek ve çay... gel yavrum yürüyüş yap diyet yaap benneyaptımki

aynen canım aynen sözde biz yeterki yapalımdı onlar yardım edeceklerdi biricik çocuklarıydı herşey ayarlandı düğün oldu, bırak bize illada yaptırdıkları düğüne yardım etmeyi tek bilezik almadan kuruş yardım etmeden takılanları almak istediler.eşyammış takıymış hiiç el uzatmasınlar umrumda olmaz ama bize yaptırdıkları eşlerini dostlarını eğlendirtdikleri düğünün borçlarını bize yıkmaları sinirimi bozan. ki zaten düğün nedir ki ailelerin arkadaşı akrabası komşusu... ben arkadaşlarım ve kuzenleri toplarım gideriz bir yere eğlenmeye hem çok çok daha eğlenirim hem o kadar borca girmem. bizim işimize gelincee ben öğretmen eşim bankacı 2 memur sonuç olarak. düğünden beri dünyanın borcunu ödedik , Allah tan bazı taksitler bitti biraz olsun rahatlıyoruz diyordukki akşam haber geldi (bi kaç altınımız vardı nolur nolmaz diye bozdurmadığımız) borçları varmış istiyorlar:( gelde çıldırma kafayı yeme kafamçokkarıştı oturdum koltuğa, karşıda televizyon, bir tarafta kumanda bir tarafta s.paketi elimde çekirdek ve çay... gel yavrum yürüyüş yap diyet yaap benneyaptımki

off canım ya...o kadar haklısın ki.. resmen kendi eşdostlarına alem yaptırmışlar sizin sırtınızdan..
şart sanki..
hadi belli sana el kızı diyorlar..
insan kendı evladına da mı acımaz ya..
valla korkuyorum evlenmekten.. alıştığım aileyi bulamıycam diye.. annemler,sağ olsunlar,yemez yedirir,giymez giydirir türdendi.. karşı tarafı özverili bulamamaktan korkuyorum..
neticede biriyle evlenıyorsan ailesiyle de evlenıyorsun..çok zor bu işler ama sende bayağı fena yere çatmışsın..
eşin ne diyor bu konuda?
umarım senin kafadandır.. annemdir,babamdır ne yapayım demıyordur..
yok deyin,güzelim,vermeyin.. yüzsüzlüğü ele almış bunlar.. daha çok gençsiniz,para size lazım..

off canım ya...o kadar haklısın ki.. resmen kendi eşdostlarına alem yaptırmışlar sizin sırtınızdan..
şart sanki..
hadi belli sana el kızı diyorlar..
insan kendı evladına da mı acımaz ya..
valla korkuyorum evlenmekten.. alıştığım aileyi bulamıycam diye.. annemler,sağ olsunlar,yemez yedirir,giymez giydirir türdendi.. karşı tarafı özverili bulamamaktan korkuyorum..
neticede biriyle evlenıyorsan ailesiyle de evlenıyorsun..çok zor bu işler ama sende bayağı fena yere çatmışsın..
eşin ne diyor bu konuda?
umarım senin kafadandır.. annemdir,babamdır ne yapayım demıyordur..
yok deyin,güzelim,vermeyin.. yüzsüzlüğü ele almış bunlar.. daha çok gençsiniz,para size lazım..

evlenmede en sıkıntılı şeylerden biri bu zaten alıştığın aileyi bulamamak. benim ailem çok keyifli matrak bir ailedir çok eğlenceli geçer birlikteyken zaman ama karşı tarafta saniyeler saat oluyor sürekli gergin bir ortam eleştiren kırıcı insanlar. vee maalesef eşim napim ailem diyor çok fena yere çattım eşimle mutluyum ama kavgaların çoğu ailesi yüzünden çıkıyor ve ailesini savunuyor bana karşı. Allah aşkına sence savunulacak bir yerleri varmı? bu arada eşim altını vermede kararlı gibi çok gerginim akşam işten çıkıp eve gidince ne olacak tahmin edemiyorum ihtiyaçları varsa kendi altınını satsın kaynana diyorum ama eşim evlendikten sonra tam anne kuzusu oldu:gitme:

evlenmede en sıkıntılı şeylerden biri bu zaten alıştığın aileyi bulamamak. benim ailem çok keyifli matrak bir ailedir çok eğlenceli geçer birlikteyken zaman ama karşı tarafta saniyeler saat oluyor sürekli gergin bir ortam eleştiren kırıcı insanlar. vee maalesef eşim napim ailem diyor çok fena yere çattım eşimle mutluyum ama kavgaların çoğu ailesi yüzünden çıkıyor ve ailesini savunuyor bana karşı. Allah aşkına sence savunulacak bir yerleri varmı? bu arada eşim altını vermede kararlı gibi çok gerginim akşam işten çıkıp eve gidince ne olacak tahmin edemiyorum ihtiyaçları varsa kendi altınını satsın kaynana diyorum ama eşim evlendikten sonra tam anne kuzusu oldu:gitme:

canım Allah kolaylık versin..
evlendikten sonra yaşamaktan korktuğum şeyleri yaşıyorsun aynen..maddi konularda bize yük olurlar diye korkmuyorum..ihtiyaçları yok gibi.. ama kırıcı,gergin insanlardan,alıştıgım aile ortamnı bulamamaktan çok korkuyorum.
maddiyattan geçtim.seni üzmeleri,germeleri,kızları gibi benimsememeleri hoş değil.eşinin ana kuzusu olması ise hiç hoş değil.evlenmeseymiş o zaman..
eşine restini çek..ilk günleriniz,çektin çevirdin yoksa bir ömrün böyle gider..
herşeyi de çok sıkıntı edinmemeye çalış.. sana da yazık..böyle ömür mü geçer.. ne olursa olsun sakinliğini,soğukkanlılıgını koru ve akılcı davran bence

vayyy zabın hanımlar teşrif etmiş..
nerdesin kız kaç gündür?

gelinliğimin nesine talipsin,anlamadım.aynından mı diktirceksin? :lepi:

yok direk giyicem fium bi güzel kuru narin temizleme oh mis gibi . . .
ben niye zayıfladım sandın !
:kahve:

yok fiucanım takılıyorum öle sırnaşık şey zevkine ne kadar güvendiğimi anla diye . . . a.s.

yok direk giyicem fium bi güzel kuru narin temizleme oh mis gibi . . .
ben niye zayıfladım sandın !
:kahve:

yok fiucanım takılıyorum öle sırnaşık şey zevkine ne kadar güvendiğimi anla diye . . . a.s.

şimdi anladım canım..
bügün biraz nato kafa..nato mermerlik var zaten üstümde naniknanik affet...
teşekkür ederim ayrıca zevkime güvendiğin için..

olur zabınım.. neden olmasın..aynı gün evlencek olursak üstünü ben giyerim, altını da sen giyersin sırnaşık şey

Back
X