- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
aynen canım aynen sözde biz yeterki yapalımdı onlar yardım edeceklerdi biricik çocuklarıydı herşey ayarlandı düğün oldu, bırak bize illada yaptırdıkları düğüne yardım etmeyi tek bilezik almadan kuruş yardım etmeden takılanları almak istediler.eşyammış takıymış hiiç el uzatmasınlar umrumda olmaz ama bize yaptırdıkları eşlerini dostlarını eğlendirtdikleri düğünün borçlarını bize yıkmaları sinirimi bozan. ki zaten düğün nedir ki ailelerin arkadaşı akrabası komşusu... ben arkadaşlarım ve kuzenleri toplarım gideriz bir yere eğlenmeye hem çok çok daha eğlenirim hem o kadar borca girmem. bizim işimize gelincee ben öğretmen eşim bankacı 2 memur sonuç olarak. düğünden beri dünyanın borcunu ödedik , Allah tan bazı taksitler bitti biraz olsun rahatlıyoruz diyordukki akşam haber geldi (bi kaç altınımız vardı nolur nolmaz diye bozdurmadığımız) borçları varmış istiyorlargelde çıldırma kafayı yeme kafamçokkarıştı oturdum koltuğa, karşıda televizyon, bir tarafta kumanda bir tarafta s.paketi elimde çekirdek ve çay... gel yavrum yürüyüş yap diyet yaap benneyaptımki
ay canım yaa.. yazık vallahi.. allah kolaylık versin valla..
canım Allah kolaylık versin..
evlendikten sonra yaşamaktan korktuğum şeyleri yaşıyorsun aynen..maddi konularda bize yük olurlar diye korkmuyorum..ihtiyaçları yok gibi.. ama kırıcı,gergin insanlardan,alıştıgım aile ortamnı bulamamaktan çok korkuyorum.
maddiyattan geçtim.seni üzmeleri,germeleri,kızları gibi benimsememeleri hoş değil.eşinin ana kuzusu olması ise hiç hoş değil.evlenmeseymiş o zaman..
eşine restini çek..ilk günleriniz,çektin çevirdin yoksa bir ömrün böyle gider..
herşeyi de çok sıkıntı edinmemeye çalış.. sana da yazık..böyle ömür mü geçer.. ne olursa olsun sakinliğini,soğukkanlılıgını koru ve akılcı davran bence
Ya ben iyiki şimdiden baya bi içindeyim onların.. Ve de iyi ki iyi anlaşıyorum.. umarım evlendikten sonra değişmezler..
şimdi anladım canım..
bügün biraz nato kafa..nato mermerlik var zaten üstümde naniknanik affet...
teşekkür ederim ayrıca zevkime güvendiğin için..
olur zabınım.. neden olmasın..aynı gün evlencek olursak üstünü ben giyerim, altını da sen giyersin sırnaşık şey
Canım benim müsaitsen Msn girebilirmisin, sana bişi sorucaktımda..