Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçecek hepsi.. emeklerin boşa gitmyecek.. diş sağlığı sorunların sebebiyle oluyor bunlar.. hasta hasta moral bozuk oluyor tabi.. haliyle diyet yapmak güçleşiyor..Günaydın kızlar..
Margharitam canım teşekkür ederim.. Çok güzel hareketler bunlar.. Sağol.. Akşama uygulamaya geçireceğim.. Tabii ağrım olmazsa..mafoldumben
bugün çok şükür daha iyiyim.. Ağrım yok sadece acıyor.. Oda geçicek hayırlısıyla..
Birde sabah 63 kilo çıktım..mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Bugün yeni bir baskül siparişi vereceğim.. ve akşamları artık elma ve yoğurt dışında birşey yemeyeceğim.. Akşamları çok yiyorum ondan kaynaklanıyor.. Moralim bozuluyor koca bi gofreti mideye indiriveriyorum.. Olmaz yazık günah bunca emeğe..
Çok gerdi bu diş meselesi beni.. Hayırlısıyla bi bitsee..
slm ben 101 kilo ile doğum yaptım şuan mı 69 kiloyum bayum 1 68 daha vericeğim kiloları düşünüyorum burda tıkandım veremiyorum yaaaaaaaaa okadarını verdim yine çok şükürde ama gerisi yok ne yapıcam yaaaa bilemiyorum artık sizlerle paylaşmak istedim bende varım hadi bakalım.
canım geçecek hepsi.. emeklerin boşa gitmyecek.. diş sağlığı sorunların sebebiyle oluyor bunlar.. hasta hasta moral bozuk oluyor tabi.. haliyle diyet yapmak güçleşiyor..
yeni tartın da geliyor
yeni bir heves..
diyet için yeni bir sebep..
hareketleri ben bugun deniyicem inşAllah..
etki bölgelerini tam olarak anlatırım sana
ben bu foruma geldıgımde 68kg ıdım.. kılo vermem durmuştu..cok umtuszdum.
benek abla vardı. bu ara yoğun giremıyor.. bana çok sık beslen ve metabolizmanı şaşırt demişti... günde 10 öğün falan yedım o ara.. ama bazı öğünler yarım elma yada 2 salatalık olacak şekilde..
gerisini sen halledersin
hoşgeldin aramıza..
kızlar diyete başladım bugün!!
bide b-fit diye spor merkezine..
hadi hayırlısı paylaşırım sizinle tecrübeleri..
gelinlik konusunda PRONOVİASI tek geçerim.ispanyol gelinlik markası.
sitesine girin bakın harika modern modeller var:))
canım tesadüfki bende gelinlik bakıyordum..
şu siteye bir bak ama bak bak bıtmıyor baydım ben bıraz
Fredricka - by Maggie Sottero
gelinlik çok zarif.. senin tarzın bence..
tartına da baktım. sağlam bişiye benziyor.. yorumlara ve özelliklere de baktım ..bnce geçer not tartıya..
kızlar diyete başladım bugün!!
bide b-fit diye spor merkezine..
hadi hayırlısı paylaşırım sizinle tecrübeleri..
gelinlik konusunda PRONOVİASI tek geçerim.ispanyol gelinlik markası.
sitesine girin bakın harika modern modeller var:))
ya fulyacım, gelinlik bikini kadar iddalı bişi.. belki daha zor bikiniden..
illaki muntazam,incecik olmak lazım..
kollar çok önemli
bel kıvrımı incelği çok önemli
basen cıkıntısının çok olmaması önemli(hiç denemedim ama basenim çıkıntılık yapar dye düşünüyorum bu modellerde)
aslında gelinlik işi olmasa vermesem de yeter derdım çoktan ama gelinlik için hazır değilim
tebrikler sana..
başarılar dilerim
pronoviasi biliyorum canım. çok zarif modelleri var. hatta modeavine gidip denemek istediğim yerler listesinde ön sıralarda.. bakalım..
fulya gelinlik alışverişine kimle çıkcaksın?
57.3 canımmargherita canım kaç kilosun ayıptır sorması???
ölcem gülmekten..
tatlım var ya.. Eğer gidip nikah dairesinden aynı güne tarih alırsak hiç şaşırmicam.. Bu kadar mı 2 insan aynı anda hareket eder yahuuu...kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim. Bu siteyede bi ara bakiim canım..
Ben bunu daha çok beğendim canım..
Tebrikler canım.. Evet orda gerçekten harika modeller var..
Kesinlikle katılıyorum.. Benim özellikle bacaklarımı inceltmem lazım.. Neden.. Çünkü aslında bizim değşik bi planımız var.. Girişte tango yapmayı planlıyoruz.. O yüzden aslında hem ona göre bi gelinlik bulmam lazım.. Ya eteğini portatif yaptırcam.. Hani altında kısa bi etek olucak.. Uzun eteği sonradan takıcam.. Yada ona uygun kısa bi gelinlik olması gerekiyor.. İşte fikir edinmeye başladım ama..
Öncelikle kilo vermem lazım.. o olmadan olmaz.. Dediğin gibi fizik çok önemli.. Tıpkı pikini gibin.. :bbo: Ve benim planlar doğrultusunda ozamana kadar harika bacaklara sahip olmam lazım..
valla henüz hiç bi fikrim yok.. Biara buluşup bikaç bişey denemeye gidelim senle..