Tatlım emziren bi anne için biraz az değilmi yediklerin.. Daha çok sebze ve meyve tüketsen daha sağlıklı olur galiba. Birde protein tabi. Yoğurt süt gibi..
Bebişini de Allah bağışlasın canım..
LUNAPIENA canim sayfayi yolladigin icin tsk ederim yaptim herhalde emin degilim simdilik.
armut sindirim sistemini güclendirir, hazmi kolaylastirir o yuzden yiyiyorum suyu arkasindan iciyorum normal cesme suyu yarim litre arkasinda hemen ins. faydasi oluyordur.
allah herkesin yavrusuna uzun ömür salik versin canim cook tesekkür ederim.
insallah bizlerde S bedene düseriz tebrik ederim seni canim.zemuszemus
sizlere özendim bende yaptım kilo çizelgesi:)
Ah canım...Ben de ne çok basenliyimdir,ne göğüslü,hatta bacaklarım da ince yapılıdır ama tombiş bir suratım var..Ne kadar kilo verirsem vereyim yüzüm,yanaklarım hiç gitmez.Hatta beni tanımayan ve vesikalık resmimi görenler çok şişman olduğumu zannediyorlar.Sonrasında beni gördüklerinde şaşırıyorlar..(Eşim ailesine ilk kez benim resmimi gösterdiğinde çok kilolu olduğumu zannetmişler)..Ne bileyim,yüzün çok çökmesi de iyi bir durum değil tabii...Herşeyin normali en iyisi elbette...opuyorumnanaktan
Kahvaltıları toplu halde yapıyoruz ofiste keyiflide oluyor.. O yüzden böyle kahvaltı aldıklarında sabah nasılsa diye çok kısmıyorum canım.. Öğlen ve akşam dengelemeye çalışıyorum..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ben bir türlü dengeleyemiyorum yemeyi daha arkadaşlar siz nasıl yapıyorsunuz allah aşkına. sabah yemesem öğlen akşam yemesem sabah kaçıyor ipin ucu. Bu sabah bir tost yedim, öğlen 1 zeytinyağlı dolma, 1 küçük tabak salata, yarım tabak pilav yedim ama küçük tabak (dolmayla pilav) akşam da pilav yedim ama büyük bir tabak. annemle okuldaki yemek pişti oldu. 3 bardak yeşil çay içtim ama. Doğadanın nane limonlusunun tadı çok başka ya tadı da kokusu da sade yeşilçay gibi değil içimi çok rahat
Sanırım bu noktada irade devreye giriyor.İrade de ancak motivasyon ile oluyor.İstersen hergün bir sonraki gün için neler yiyeceğini maddeler halinde yaz ve bunun dışına çıkmamaya çalış.Çok zorlandığın birşey karşına çıktığı zaman eğer iradene sahip çokamıyorsan ye o yemeği ama en azından porsiyonu azalt.
Bir-iki hafta dayanırsan zaten beynin isteklerine ayak uydurmaya başlıyor.
Bu arada naneli yeşil çayı merak ediyordum.Tereddüt ettiğim için almamıştım.Ancak ben lipton kullanırım genelde..Acaba o nasıldır?Lipton naneli yeşil çayı deneyen var mı arkadaşlar?
kızlaarrr giyim kursu modelistik derken sevgili motive topiğime uğramaz olmuşummm. sizleri özledim..geçmiş yazıları okudum biraz; lunapiena kabak tatlısı kaçamağından birşey olmaz, hem bak artık s bedene düşmüşsün, bence artık kilonu koru yeter.yerimseniben
flyyy yine tam gaz devam tebrik edyorum ama kahvaltıda çok sık poğaça tüketiyor gibisin, onun dışında hafif gidiyorsunopuyorumnanaktan
güzgül kalori cetvelin hayırlı olsun, oda motive ediyor eminn ol kaydirigubbakcemile5
ben ne yedim bugüün ;
sirkeli ılık suyuum
sabah,bir kk peyaz peynir, ufak bir parça kaşar peynir, biraz yumurta çay 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 elma
şimdilik bukka
cok tesekkur ederim canim benim ins motive olurumopuyorumnanaktan
ya canim bu sirkeli ilik su neye yariyor, igrenc tadi var sirkenin:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?