60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

LUNAPIENA canim sayfayi yolladigin icin tsk ederim yaptim herhalde emin degilim simdilik.

armut sindirim sistemini güclendirir, hazmi kolaylastirir o yuzden yiyiyorum suyu arkasindan iciyorum normal cesme suyu yarim litre arkasinda hemen ins. faydasi oluyordur.

allah herkesin yavrusuna uzun ömür salik versin canim cook tesekkür ederim.

insallah bizlerde S bedene düseriz tebrik ederim seni canim.zemuszemus

tesekkür ederim canim cümlemisinkini insallah..

az ama süttüm iyi geldiginden problem olmuyor canim...

Çizelgen olmuş.Uğur getirsin sana iyişallah.

Ben armutu değil de özellikle armut suyu içtiğini zannettim.O yüzden sormuştum.

Kutlaman için de çok teşekkürler.Darısı tüm isteyenlerin başına...

sizlere özendim bende yaptım kilo çizelgesi:)

Hayırlı ve uğurlu olsun..

lunacığım gerçekten çok şanslısın ben basen hiç sevmem maalesef benim ki çok geniş...yüzün çökmesi de çok kötü maalesef o da var...beni her gören sakın daha verme bu kilonu koru yeter diyorlar ama ben kendimi bu halde çok kilolu hissediyorum basenden dolayı...yoksa göbek,mide problemim yok...bacaklarda da kilo yok...işte öyle arkadaşım...mafoldumben

fulyacığım afiyet şeker olsun yiyeceksin tabi...unutma mutlulukla yediğin hiçbirşey kilo yapmaz...yeter ki yerken kilo alacağın duygusuna kapılma...:1hug:

Ben bir türlü dengeleyemiyorum yemeyi daha arkadaşlar siz nasıl yapıyorsunuz allah aşkına. sabah yemesem öğlen akşam yemesem sabah kaçıyor ipin ucu. Bu sabah bir tost yedim, öğlen 1 zeytinyağlı dolma, 1 küçük tabak salata, yarım tabak pilav yedim ama küçük tabak (dolmayla pilav ) akşam da pilav yedim ama büyük bir tabak. annemle okuldaki yemek pişti oldu. 3 bardak yeşil çay içtim ama. Doğadanın nane limonlusunun tadı çok başka ya tadı da kokusu da sade yeşilçay gibi değil içimi çok rahat

Sanırım bu noktada irade devreye giriyor.İrade de ancak motivasyon ile oluyor.İstersen hergün bir sonraki gün için neler yiyeceğini maddeler halinde yaz ve bunun dışına çıkmamaya çalış.Çok zorlandığın birşey karşına çıktığı zaman eğer iradene sahip çokamıyorsan ye o yemeği ama en azından porsiyonu azalt.

Bir-iki hafta dayanırsan zaten beynin isteklerine ayak uydurmaya başlıyor.

Bu arada naneli yeşil çayı merak ediyordum.Tereddüt ettiğim için almamıştım.Ancak ben lipton kullanırım genelde..Acaba o nasıldır?Lipton naneli yeşil çayı deneyen var mı arkadaşlar?

Bugün yediklerim:

Sabah:
Sireli ılık su

1 tane domates
1 tane haşlama yumurta
1 dilim light ekmek
1,5 kk kadar kaşar peyniri
2 kupa yaseminli yeşil çay

Ara:
1 kupa şekersiz(tatlandırıcılı) nescafe (2'si 1 arada)
1 avuç sarı leblebi,siyah üzüm karışımı

Öğlen:
Sabah kahvaltısını geç yaptığım için acıkmadım

Akşam:
2 tane etli biber dolması
2 yemek kaşığı kadar makarna

Bu gün bol bol su içtim bu arada...

Yatmadan önce sirkeli ılık suyumu içicem...

sade yeşil çayda böyle çayır çimen kokusu, ot tadı var içimi gerçekten zor ama nane-limonlu yeşil çay gerçekten yumuşak ve içimi rahat tavsiye edebilirim. doğadanın çayları da iyi, liptondan farkı yok yani.

önerilerin için teşekkür ederim öncelikle, gerçekten iradesizim bu konuda ya. ama ertesi gün ne yiyeceğimi bilemiyorum okulda ne yemekler çıkar ya da o gün nereye giderim arkadaşlar ne ister belli olmuyor. Mesela bugün hafif bir kahvaltı ve az yemeyi planlamıştım tüm gün evde olurum diyordum ama uyandım ve annem sinemaya gidelim dedi eh gitmişken burger kinge girdik hoop sabah-öğlen bir arada o yağlı şeyleri yiyiverdim akşam yemeği yemedim henüz. böyle planlanmadık şeyler çıkıyor işte.

merhaba

sabah, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, yeşillik(geç kahvaltı)

akşam, fırında tavuk baget 2 adet, fırında patates (1adet), 1 kase yoğurt

gece 1 dilim ekmek, 1 parça peynir..

aralarda meyve..

kizlar ya iki gündür rejimi bozdum lmaz:
ama bugun tekrar karar verdim yarin tekrar basliyorum UN,SEKER,TUZ yasak ve 18:00'den sonra yeme yok INSALLAHHH YARDIMCI OLUN DESTEK BEKLIYORUM BU KARARIMAopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar
ben en yeninizim sanırım benimde kilo sorunum var her kadın gibi. 66 kiloyum boyum 168 keşke 58 olsam her gün buna karar veriyor ve her akşam bozuyorum .. çünkü geç saate kadar oturuyorum ( geç saat derken sabah 4 gibi) ve gece başlıyorum yemeye .. yanlz çok sıkılyorum çünkü eşim saat 10 da uyuyo .. çikolata fıstık badem kestane patlamış mısır hadii acıktım biraz ekmek peynir derken gün boyu yemediğimi gece yiyorum.. bazı gece oğlum da kanıma giriyo makarna yapıyoruz.. bi ara eşimin arkadaşı bir ilaç firmasında çalıştığından diyet hapı önerdi. fx15 diye .. kullandım 15 gün kadar 3-4 kilo verdim .. ama uykusuzluğum korkunç arrtı zaten uyumayan ben artık tamamen uykusuz gezmeye başladım. ama 15 gün sonra başımda bir uyuşma sersemlik başladı.. çalışamaz işyerime gidemez oldum .. sonra doktor arkadaşımı aradım ilaçla ilgili bir sorun olabileceğini. beyin sinir uçlarını bazı ilaçların tetikleyerek iltihaplanmaya yol açtığını söyledi.. internetten de şikayetleri okuyunca bazılarında da aynı şikayetleri okuduğumda korkup bıraktım ilacı.. iyice motivasyonum bozuldu.. diyet yapamıyorum. bana destek olursanız sevinirim... buradaki arkadaşlardan en büyüğünüz benim belkide.. yaşım bi hayli olduğundan veremiyorum sanırım. bu arada 40 yaşındayım 1 doğum yaptım ve bundan 6 sene öncesine kadar hep 58 kiloydum.. ama geçen sene tam 1 yıl depresyon ilacı kullandım belkide onlar beni bu kadar large yaptı.. yardımlarınızı ve kolay diyet önerilerinizi bekliyorum bu ilaçlarla ilgili tecrübesi olanlarda yazarsa sevinirim. herkese tekrar MERHABAAA

kızlaarrr giyim kursu modelistik derken sevgili motive topiğime uğramaz olmuşummm. sizleri özledim..geçmiş yazıları okudum biraz; lunapiena kabak tatlısı kaçamağından birşey olmaz, hem bak artık s bedene düşmüşsün, bence artık kilonu koru yeter.yerimseniben
flyyy yine tam gaz devam tebrik edyorum ama kahvaltıda çok sık poğaça tüketiyor gibisin, onun dışında hafif gidiyorsunopuyorumnanaktan
güzgül kalori cetvelin hayırlı olsun, oda motive ediyor eminn ol kaydirigubbakcemile5
ben ne yedim bugüün ;
sirkeli ılık suyuum
sabah,bir kk peyaz peynir, ufak bir parça kaşar peynir, biraz yumurta çay 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 elma
şimdilik bukka

cok tesekkur ederim canim benim ins motive olurumopuyorumnanaktan

ya canim bu sirkeli ilik su neye yariyor, igrenc tadi var sirkenin:1no2:

merhaba kızlar. hepinize öncelikle başarılar. ben 2 buçuk ayda 76 kilodan 64 kiloya düşen biri olarak bu 64 kilodan aşagı yaklaşık 6 aydır düşemyorum. allahım neler yaptım neler. sorunda şu buldum yani sonunda..... benm regl i öncesi sıkıntılarım 13 gün önceden başlıyo. resmen vucudum şişiyor karşı konulamaz bir tatlı ve yemek isteği. ve yemek istediğim herşey karbonhidrat. 13 gün boyunca eger yemezsem sinir krizleri geçiriyorum. ama yemesem bile nanılmaz bir şişlik başlıyor vucudumda. hemde 13 gün süren bir şişlik düşünün artık. bacak karın basen kol her yerimde. regl öncesi bu şişliği ve ödemi gidermek için bildiginiz şeyler varmı allah aşkına yaaaa sizlerde nasıl. çok şükür o 13 günlük yeme maratonunda kilo almıyorum regli sonası yine 64. ama daha sonra diyete başlıyorum zaten 15 veya 15 gün sonra yine regli sıkıntılarım başlıyo ne yapıcam bilmiyorum. ben bişey anlamadımmm. ayın yarısı bende böyle geçiyorrr

cok tesekkur ederim canim benim ins motive olurumopuyorumnanaktan

ya canim bu sirkeli ilik su neye yariyor, igrenc tadi var sirkenin:1no2:

iyi bir antioksidan bana göre. çünkü çok fazla tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorsun içince(çok açık oldu mafoldumben) sabah aç karında ve yatmadan önce aç karında kullanıyorum ben ılık suyun içerisine 1 tatlı kaşığı bal, 2 tatlı kaşığı sirke koyup içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…