60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşil çay içiyomusun peki?şişkinliğine iyi gelebilir...birde elma çubuk tarçın karanfil ve limonla hazırlanan bi çay varya ödem attırıyo hemde metobolizmayı hızlandırıyo..aklıma gelenler bunlar...

yok canim o kadarda acik degil:roflol:

elma sirkesimi yoksa herhan gibi sirke olabilirmi, bende limonlu sirke varda?

banucum,
benzer sorunlar yasıyorum. regl olmadan 15-20 gün önce şişkinlik,iştah,sinir kontrolsüzlüğü vb baslıyor.ve ben 45-50gunde bir regl olabılıyorum. bu sorun sende de böyleyse metabolizma yavaşlatan bir durumdur. diyetim boyunca ilk aylar ve özel durumlarımın oldugu son ay hari ayda bir-bir buçuk kg zar zor verebildim.senin kılo verememeni daha doğrusu zor vermenı buna bağladım ben. çözümü doktora gidip uygun görürse doğum kont.hapı kullanmak böylece vucut fonksiyonlarını düzgünce yerine getirecek ve metabolizma hızlanacak,ama doğum kontrol hapları da iştah açabılır.. sen denedin mi diyosan ben denemedim bu arada..

selam kızlar,
uğarayamadım hiç
sıkıntılı bir dönem geçiriyorum,bahsetmiştim. haliyle yiyemiyordum ama 3-4 gündür biraz topladım. kuzenimde kaldım biraz. feci besledi beni..itiraz edemedim yedim.
bu arada bol bol alışveriş yaptık..
gardrobum canlandı..
büyük kıyafetlerimi ne yapıcam bilmiyorum. trenchcoatlarımdan birini daralttırdım. başarılı buldum. diğerlerini de götürücem terziye ama yün elbiselerim var olmayan. onlar daraltırılır mı ? parlak fikri olan sülesin..
sorunlarım içinse bir psikiyatra görünmeye karar verdim. bu hafta randevu alıcam. herkes bu konuda hemfikir..
umarım yarın güzel bir hafta başlar..
buna çok ihtiyacım var.

günaydın arkadaşlar bende dün tartıldım 66 olmuşum çok moralim bozuldu ya hiç bukadar yükseltmemiştim çıtayı boyum 158 bugünden itibaren bende burdayım ta ki 58 kilo oluncaya dek desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar elele verirsek bu süreci daha kolay atlatırız inşallah..

günaydınnnnkaydirigubbakcemile3

pazar günüm tam bir koşuşturmaca geçti...

sabah, 1 dilim kepek ekmek, 1 parça peynir, 5 adet zeytin, bolca yeşillik yedim.. sonra sınava gittim..

sınav sırasında şekerim düşmesin diye 1 ısırım çikolatalı gofret yedim..

2 de eve geldim, korkunç bir misafir trafiği.. hem de yemekli.. yemek yenilmiş ortalık bulaşık dolu... karnım çok aç.. önce 1 dilim ekmek ve 1 kurabiye yedim sonra mutfağı toplamaya giriştim.. o iş bitti, ev halkına ve kendime yemek hazırladım,

öğlen ve akşam birlikte oldu...4-5 adet barbun ızgara, 1 tabak çorba, bol salata ve 1 dilim ekmek.. o iş de bitti bulaşık yıkadım.. derken çay faslı, arada 1-2 adet mandalina, gece 1 bardak ayran ve yarım bardak nar suyu ile günü tamamladım...

pek diyet listeme uyamadım ama diyet gibi az yedim..

herkese sevgiler...:dance:

hoşgeldin..
geceleri atıştırmak cinayettir..
bir de 4 te uyumak hiç iyi bir yaşam biçimi değil çünkü o kadar geç yatmak, metabolizmanı yavaşlatır ve kg vermeni engeller..
bence işe ilk olarak erken yatmakla başlamalısın..
daha sonra buzdolabina biraz tam tahıllılardan,yarım yağlı süt ürünlerinden,yagsız etlerden,bol bol bol da sebze , meyvelerden alışveriş yapabilirsin..
kolay gelsin ...

günaydııın kızlarkaydirigubbakcemile3 bugün itibari ile iki günlük nohut detoksuna başladım, bakalım nasıl bir değişim göstereceğimmkaydirigubbakcemile2

kizlar bende 66.5 olmusum kaydirigubbakcemile2

bugun yediklerim ve yiyeceklerim:
sabah haslanmis yumurta kucuk dilim salatalik ve musli.

öglende corba icecegim
aksamada yesil fasulye yiyecegim.

saat 18:00'dan sonra bisey yemedim dün tabiki devam.
Ben tam bi hafta kilo cetvelimi degistirmeyi dusunmuyorum pazar gunu basladim bu siki diyete ve pazar gunu ins. degisterecegim.

YASEMIN-66 senide tebrik ederim canim 1 hafta hedefini basardigin icin, benimki biraz siki diyet oluyor bu sekilde diyetimle 5 kilo veriyorum bu hafta nasil olacak hayirlisi.

selam canlarım...
bu sabah baskülde 58 i görünce moralim bozuldu((
bu kadar boşvermişlik yeter...yarından itibaren sağlıklı beslenme düzenime geri dönüyorum vee 1 ocak sabahı baskülde 55 i görüyorum:)işte bu kadar!!!

ABLASININ PRENSESı...bir süre uzak kaldım topiğimizden,takip edemedim...
neyin var bitanem?çok üzüldüm ben yazdıklarını okuyunca(((((sorun ne canım kardeşim???

merak ettim şimdi seni...umarım kötü birşey yoktur...ama sen güçlü ve bilinçli bir kızsın...sorun ne ise onun da üstesinden gelirsin...ama yardıma ihtayacın olursa biliyorsun burada da seni çok seven her konuda destek arkadaşların var...biz buradayız unutma...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…