merhaba kızlar. hepinize öncelikle başarılar. ben 2 buçuk ayda 76 kilodan 64 kiloya düşen biri olarak bu 64 kilodan aşagı yaklaşık 6 aydır düşemyorum. allahım neler yaptım neler. sorunda şu buldum yani sonunda..... benm regl i öncesi sıkıntılarım 13 gün önceden başlıyo. resmen vucudum şişiyor karşı konulamaz bir tatlı ve yemek isteği. ve yemek istediğim herşey karbonhidrat. 13 gün boyunca eger yemezsem sinir krizleri geçiriyorum. ama yemesem bile nanılmaz bir şişlik başlıyor vucudumda. hemde 13 gün süren bir şişlik düşünün artık. bacak karın basen kol her yerimde. regl öncesi bu şişliği ve ödemi gidermek için bildiginiz şeyler varmı allah aşkına yaaaa sizlerde nasıl. çok şükür o 13 günlük yeme maratonunda kilo almıyorum regli sonası yine 64. ama daha sonra diyete başlıyorum zaten 15 veya 15 gün sonra yine regli sıkıntılarım başlıyo ne yapıcam bilmiyorum. ben bişey anlamadımmm. ayın yarısı bende böyle geçiyorrr
iyi bir antioksidan bana göre. çünkü çok fazla tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorsun içince(çok açık oldu mafoldumben) sabah aç karında ve yatmadan önce aç karında kullanıyorum ben ılık suyun içerisine 1 tatlı kaşığı bal, 2 tatlı kaşığı sirke koyup içiyorum
yok canim o kadarda acik degil:roflol:
elma sirkesimi yoksa herhan gibi sirke olabilirmi, bende limonlu sirke varda?
merhaba kızlar. hepinize öncelikle başarılar. ben 2 buçuk ayda 76 kilodan 64 kiloya düşen biri olarak bu 64 kilodan aşagı yaklaşık 6 aydır düşemyorum. allahım neler yaptım neler. sorunda şu buldum yani sonunda..... benm regl i öncesi sıkıntılarım 13 gün önceden başlıyo. resmen vucudum şişiyor karşı konulamaz bir tatlı ve yemek isteği. ve yemek istediğim herşey karbonhidrat. 13 gün boyunca eger yemezsem sinir krizleri geçiriyorum. ama yemesem bile nanılmaz bir şişlik başlıyor vucudumda. hemde 13 gün süren bir şişlik düşünün artık. bacak karın basen kol her yerimde. regl öncesi bu şişliği ve ödemi gidermek için bildiginiz şeyler varmı allah aşkına yaaaa sizlerde nasıl. çok şükür o 13 günlük yeme maratonunda kilo almıyorum regli sonası yine 64. ama daha sonra diyete başlıyorum zaten 15 veya 15 gün sonra yine regli sıkıntılarım başlıyo ne yapıcam bilmiyorum. ben bişey anlamadımmm. ayın yarısı bende böyle geçiyorrr
slm arkadaşlar
ben en yeninizim sanırım benimde kilo sorunum var her kadın gibi. 66 kiloyum boyum 168 keşke 58 olsam her gün buna karar veriyor ve her akşam bozuyorum .. çünkü geç saate kadar oturuyorum ( geç saat derken sabah 4 gibi) ve gece başlıyorum yemeye .. yanlz çok sıkılyorum çünkü eşim saat 10 da uyuyo .. çikolata fıstık badem kestane patlamış mısır hadii acıktım biraz ekmek peynir derken gün boyu yemediğimi gece yiyorum.. bazı gece oğlum da kanıma giriyo makarna yapıyoruz.. bi ara eşimin arkadaşı bir ilaç firmasında çalıştığından diyet hapı önerdi. fx15 diye .. kullandım 15 gün kadar 3-4 kilo verdim .. ama uykusuzluğum korkunç arrtı zaten uyumayan ben artık tamamen uykusuz gezmeye başladım. ama 15 gün sonra başımda bir uyuşma sersemlik başladı.. çalışamaz işyerime gidemez oldum .. sonra doktor arkadaşımı aradım ilaçla ilgili bir sorun olabileceğini. beyin sinir uçlarını bazı ilaçların tetikleyerek iltihaplanmaya yol açtığını söyledi.. internetten de şikayetleri okuyunca bazılarında da aynı şikayetleri okuduğumda korkup bıraktım ilacı.. iyice motivasyonum bozuldu.. diyet yapamıyorum. bana destek olursanız sevinirim... buradaki arkadaşlardan en büyüğünüz benim belkide.. yaşım bi hayli olduğundan veremiyorum sanırım. bu arada 40 yaşındayım 1 doğum yaptım ve bundan 6 sene öncesine kadar hep 58 kiloydum.. ama geçen sene tam 1 yıl depresyon ilacı kullandım belkide onlar beni bu kadar large yaptı.. yardımlarınızı ve kolay diyet önerilerinizi bekliyorum bu ilaçlarla ilgili tecrübesi olanlarda yazarsa sevinirim. herkese tekrar MERHABAAA
selam kızlar,
uğarayamadım hiç
sıkıntılı bir dönem geçiriyorum,bahsetmiştim. haliyle yiyemiyordum ama 3-4 gündür biraz topladım. kuzenimde kaldım biraz. feci besledi beni..itiraz edemedim yedim.
bu arada bol bol alışveriş yaptık..
gardrobum canlandı..
büyük kıyafetlerimi ne yapıcam bilmiyorum. trenchcoatlarımdan birini daralttırdım. başarılı buldum. diğerlerini de götürücem terziye ama yün elbiselerim var olmayan. onlar daraltırılır mı ? parlak fikri olan sülesin..
sorunlarım içinse bir psikiyatra görünmeye karar verdim. bu hafta randevu alıcam. herkes bu konuda hemfikir..
umarım yarın güzel bir hafta başlar..
buna çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?