aaybis dün öğleyi kaynatmışsın bakıyorum hiç arada yoklmaz:
kahveyi saymıyorum tabiki neyse akşam yemişsin hiç değilse
:lepi: inşallah canım ulaşıcaz hedeflere a.s.
senin adına çok sevindim... hedef kilolarımıza ulaşalım sonra selilütlere karşı savaş açalımm..Bu sabah;grçrn yıl zayyıflayınca aldığım ama uzun zamandır giyemedim jeanimin içine gayet rahat sığdımopuyorumnanaktan
Tabi geçen yıl bu pantalon bana yaklaşık 2 beden bol duruyordu.ama olsun yine de bu beni mutlu etti 29 beden jeanlerimi tekrar giyebiliyorum.yavaş yavaş 27 bedeni de görürüm inşallah:enbuyukkk:
aynı şekilde bende tablo hazırladım fakat bi türlü ekleyemiyorum canım
senin adına çok sevindim... hedef kilolarımıza ulaşalım sonra selilütlere karşı savaş açalımm..
yarın milliyet gazetesi ibrahim saraçoğlundan sağlıklı zayıflama ile ilgili bir dergi veriyormuş. ben hergün milliyet alıyorum size yazarım..:teytey:
beni unutmuşsunuz akşam ekledim kendimi. dün akşam çok yorgundum sporda yapmadım. neyseki diyetimi bozmadım. bugünkü menüm şöyle:
Kahvaltı: 1 yumurta ile yapılmış bol sebzeli menemen, domates, salatalık, yeşil biber, 5 adet zeytin
Ara öğün: 1 adet elma
Öğle yemeği: 80 gr diyet ton balığı, salata
Ara öğün: 1 paket diyet büskivi
Akşam yemeği: lahana çorbası, 1 adet kabak dolması, kase yoğurt
Ara öğün: 1 adet meyve
sabah menemen çok güzeldi-tatlicadiarzu-
günlük tartılma güzelim bu sende motivasyonsuzluğa neden olur, hemen tartını ortadan kaldır, cuma sabahıana kadar unut :jeyyar:dunden bugune sadece 200 gr.62 çıktım bu sabah.
11. Gün
Kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
1 ince salam
5 küp kaşar
Ara
1 muz yemeyi düşünüyorum
Şimdilik bu kadar opuyorumnanaktan
Bu sabah;grçrn yıl zayyıflayınca aldığım ama uzun zamandır giyemedim jeanimin içine gayet rahat sığdımopuyorumnanaktan
Tabi geçen yıl bu pantalon bana yaklaşık 2 beden bol duruyordu.ama olsun yine de bu beni mutlu etti 29 beden jeanlerimi tekrar giyebiliyorum.yavaş yavaş 27 bedeni de görürüm inşallah:enbuyukkk:
günaydın kızlar ben lahana diyetine başladım bugün 2. günüm güzel geçiyor bu diyetle 3 kilo vermeyi hedefliyorum pazartesi günü tartılcam sonucu bildiririm
aynı şekilde bende tablo hazırladım fakat bi türlü ekleyemiyorum canım
ne tablosu kızlar?
şu sen yazdığınd altta çıkan hedef kilo mevcut kilo tablosu bende yaptım ama ekleyemedim.
çok güzel darısı bizlere...Bu sabah;grçrn yıl zayyıflayınca aldığım ama uzun zamandır giyemedim jeanimin içine gayet rahat sığdımopuyorumnanaktan
maşallah hep beraberce incecik olalım ...kaydirigubbakcemile5Chiglet - 61,5
Sidelya - 66
dardanel ton - 69
aaybis - 65
Piglet - 63
Gülgülmez - 59,7
Vafers - 63
Aylademir - 67
Sidelya79 - 66
HayyaL - -61,5
Kenyaa - 60,5
excity - 65,2
bequiet - 67
cancerwarrior - 63
dhs - 67,5
selensu82 - 64
izmirim_ - 68
tatliruya - 63
bengi- 63
d-gabana - 62
sakaleynmaster - 66
Son halidir kızlar....
slm kızlarrrrrzemuszemus
valla süper motive gördüm sizleri bende coştum yine dalgalanıyorum bennn yeni yeni zayıflıyorum benopuyorumnanaktanm o derece yani aslında veremiom die motivem düştüydü ama hava güzel dünya güzel siz güzelsiniz sabah kahvaltopuyorumnanaktanımı yaptım öncesinde ballı sirkeli suyumu içtim ardından
5 zeytin sahanda damla yağlı yumurta kk kada peynir ve limonlu yeşil çay
ardından pilatesimi yaptım kalktım arada yeşil çay ve elmamı yedim
şimdi 2 de öğle yemeğimi yicem anam lahana dolması yapmış birde karnıbahar haşlama sarımsaklı yoğurtlu bir dilim kepek ekmek ardından 15:30 gibi hemen mp3 çalarımı takıp kendimi yollara atıyorum ve 45 dk yürüyorum Allahın izniyle ve bunu haftanın üç günü yapmayı planlıyorum başlangıç olarak ardınan çoğaltırım.
aslında lahanayı çorba yapacaktım ama içemem die korkuyorum neyse ama çok hırslandım sizinle birlikte bakalım cuma bi değişiklik olcakmı gerçi cuma regl oluyorum ama olsun moral bozmak yok:dance:[/QUOTE
enerjin beni de pozitiv etkiliyor.burada da hava çok güzel.ama maalesef dışarı çıkma şansımız yok:gitme:
benim için de gez bol bol enerji depola canım:enbuyukkk:
canım benim kaşar yerine beyaz peyniri tercih etsen keşkelmaz:
kzLar ben arada eLma yemeyi unuttumm 13-13:30 arası yemek saatim şimdik yesem bişe olur mu ki bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?