60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar ben lahana diyetine başladım bugün 2. günüm güzel geçiyor bu diyetle 3 kilo vermeyi hedefliyorum pazartesi günü tartılcam sonucu bildiririm

aaybis dün öğleyi kaynatmışsın bakıyorum hiç arada yok lmaz:
kahveyi saymıyorum tabiki neyse akşam yemişsin hiç değilse

:lepi: inşallah canım ulaşıcaz hedeflere a.s.

Ahhh sorma canım o yediğim simitin vicdan azabını bütün bir gün çektim.sanırım biraz da bu sebebten gevreğimi bile yemedim .aynen çantamda bu gün benimle geri geldi.

bu sabah kahvaltı olarak 3 adet kaynatılmış kuru kayısı yedim ve tabiiki kahve içtim.(bu kahvaltı sayılırmı bilmiyorum.daha çok giyinme arası atıştırma gibi oldu:)

senin adına çok sevindim... hedef kilolarımıza ulaşalım sonra selilütlere karşı savaş açalımm..
yarın milliyet gazetesi ibrahim saraçoğlundan sağlıklı zayıflama ile ilgili bir dergi veriyormuş. ben hergün milliyet alıyorum size yazarım..:teytey:

sağol canım
opuyorumnanaktan

hedefe kilitlendik tam yol ileri artık vazgeçmek yokklava:

Chiglet - 61,5
dardanel ton - 69
aaybis - 65
Piglet - 63
Gülgülmez - 59,7
Vafers - 63
Aylademir - 67
Sidelya79 - 66
HayyaL - -61,5
Kenyaa - 60,5
excity - 65,2
bequiet - 67
cancerwarrior - 63
dhs - 67,5
selensu82 - 64
izmirim_ - 68
tatliruya - 63
bengi- 63
d-gabana - 62
sakaleynmaster - 66
dilekdoruk -61,4

Sidelyanın bir tanesini çıkardım. Son halimiz 21 kişiyiz :)

Son düzenleme:

afiyet olsun canım çok güzel geçmiş günün tebrik ederim:lepi:

dunden bugune sadece 200 gr.62 çıktım bu sabah.
günlük tartılma güzelim bu sende motivasyonsuzluğa neden olur, hemen tartını ortadan kaldır, cuma sabahıana kadar unut :jeyyar:

11. Gün

Kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
1 ince salam
5 küp kaşar

Ara
1 muz yemeyi düşünüyorum
Şimdilik bu kadar opuyorumnanaktan

canım benim kaşar yerine beyaz peyniri tercih etsen keşkelmaz:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis darısı bizlere

günaydın kızlar ben lahana diyetine başladım bugün 2. günüm güzel geçiyor bu diyetle 3 kilo vermeyi hedefliyorum pazartesi günü tartılcam sonucu bildiririm

lahana diyetinde çok dikkatli olmanı tavsiye ederim, eğer tansiyon problemin varsa, ben düşük tansiyonlu biryimdir, geçen yıl lahana diyete başladım 1 .gün gayet iyi 2.gün öyle başım dönmeye başladı işyerinden acile götürdüler tansiyonumu bulmadılar serum falan derken çok uğraştım , çok dikkat et buyrunnnnnnnnn

aynı şekilde bende tablo hazırladım fakat bi türlü ekleyemiyorum canım

nasıl bir tablo merak ettimboshayallersmile

Merhaba kızlar liste bayağı kalabalık olmuş ne güzel motivasyon bol olacak vereyim 12 kiloyu resmımı koyacağım. gerçi ben kilomu göstermiyorum her yer zayıf tek göbiş var.

çok güzel darısı bizlere...
maşallah hep beraberce incecik olalım ...kaydirigubbakcemile5

slm kızlarrrrrzemuszemus
valla süper motive gördüm sizleri bende coştum yine dalgalanıyorum bennn yeni yeni zayıflıyorum benopuyorumnanaktanm o derece yani aslında veremiom die motivem düştüydü ama hava güzel dünya güzel siz güzelsiniz sabah kahvaltopuyorumnanaktanımı yaptım öncesinde ballı sirkeli suyumu içtim ardından
5 zeytin sahanda damla yağlı yumurta kk kada peynir ve limonlu yeşil çay
ardından pilatesimi yaptım kalktım arada yeşil çay ve elmamı yedim
şimdi 2 de öğle yemeğimi yicem anam lahana dolması yapmış birde karnıbahar haşlama sarımsaklı yoğurtlu bir dilim kepek ekmek ardından 15:30 gibi hemen mp3 çalarımı takıp kendimi yollara atıyorum ve 45 dk yürüyorum Allahın izniyle ve bunu haftanın üç günü yapmayı planlıyorum başlangıç olarak ardınan çoğaltırım.
aslında lahanayı çorba yapacaktım ama içemem die korkuyorum neyse ama çok hırslandım sizinle birlikte bakalım cuma bi değişiklik olcakmı gerçi cuma regl oluyorum ama olsun moral bozmak yok:dance:

kzLar ben arada eLma yemeyi unuttumm 13-13:30 arası yemek saatim şimdik yesem bişe olur mu ki bilmiyorumkismile

bu arada sabah kahwaLtım; 3 diLim çawdar ekm., domates saLataLık we biber bir adet, bir ince diLim peynir we şekersiz 2 fincan çay e tabi boL su da war.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…