Eskı kımlıgımde obez bır fotom vardı,uzun yola gıdıp gelırken bır ara cok kımlık kontrolu oluyordu ,bı kımlıge bır bana bakıyorlardı.En son 3 sene evvel yıne uzun yoldan gelıyorum otobusu durdurup kımlıklerı topladılar,tekrar dagııtırken eleman baktı baktı ısmımı soyledım ınanmadı foto bana benzemıyor,ablamın resmını yapıstırıdm dedım,asker ıyıce suphelendı ya dedım o zaman 30 kg daha agırdım. Ilk fırsatta kımlıgımı degıstırdım basıma bela almadan.
ben diyet yapamıyorum.1-2 gün ancak adayanabiliyorum. öğünlerle ilgli sorunum pek yok zaten. benim ara atıştırmalarım (kek,tatlı...) ve gece sıkıntıdan atıştırmalarım mahvediyor.ama bu sefer aralarda kuru meyve vs ile sık sık az az yemeye çalışacağım gece de meyve artık...
fotograftakı sen mısın yoksa bı artiz filan mı da ben tanımıyorum
aaa kızlar ne guzel kilo vermişsiniz banada bi yardımcı oluverin nasıl yaptınız ne diyeti yaptınız ben 20 yasındayım dogum yapalı 2 yıl oldu ama hala kiloları veremedim boyum 170 kilom 70 12 fazlam var yardımcı olun nasıl zayıflarım
kenyaa zamanında yapmışsın yine yaparsın inşallah cuma günü yüzümüz gülerzemuszemus bi de ip atlamak çok faydalı gerçekten annem zamanında 25 kilo vermişti diyet artı ip atlamayla
diyetten çok sağlıklı beslenmeyi yaşam stili haline getirebilirsek o zaman başarılı oacağız.ben de öss zamanı fast food ağırlıklı beslenince 10 kg aldım ve alışkanlık haline gelen beslenme tarzıyla bir türlü veremedim.şimdi yine normal beslenerek fast food için de belirli bir gün belirleyerek normale dönebiliriz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?