60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fotograftakı sen mısın yoksa bı artiz filan mı da ben tanımıyorum

ben diyet yapamıyorum.1-2 gün ancak adayanabiliyorum. öğünlerle ilgli sorunum pek yok zaten. benim ara atıştırmalarım (kek,tatlı...) ve gece sıkıntıdan atıştırmalarım mahvediyor.ama bu sefer aralarda kuru meyve vs ile sık sık az az yemeye çalışacağım gece de meyve artık...

aaa kızlar ne guzel kilo vermişsiniz banada bi yardımcı oluverin nasıl yaptınız ne diyeti yaptınız ben 20 yasındayım dogum yapalı 2 yıl oldu ama hala kiloları veremedim boyum 170 kilom 70 12 fazlam var yardımcı olun nasıl zayıflarım

Hiçbirzaman diyet yapmayı beceremedim,sınırlandıkca dahada yıyorsunuz.Benım kılo vermemdekı en buyuk rol aılemden uzaklasmam oldu.Hareketsızdım,10 ogun yıyordum hareketsızdım .Sonra hayatım hareketlendı,iş okul derken kosusturuyorum bırden kılo verdım dıyet falan hakgetıre.Benım en buyuk sorunum kılomu sabıtlemek.Dusunun 55kg ındım,sonra tekrar 78 oldum.Baktım olmayacak dıyet dedım,beceremıyorum.İş yerınde dıyetın duayenı bnım,mucıze ıksırım var dememı beklıyor ınsanlar,ınanmıyor kımse.Mucıze yok,mucıze dıyette ılacda ,mucıze sızsınz ıradenız

Beni de zaten gece yemeleri bu hale getirdi. Bi de hareketsizlikden. En cok da beyaz ekmek sismanlatti beni. bi kac sen once 56-57 kiloydum. sonra aniden kilo aldim. en son 65e cikmistim. ondan sonra yalnis diyet uygulamalariyla 69a geldim.
Eevet az az sik sik yeyince insan acikmio. Bi de aciktigin zmn cesitli caylar icersen acligi giderio. Mesela ben aciktigimda adacayi, rezene cayi, ihlamur ve s. iciorum

Tabiki de bu isin sirri diyet ve spor. Belli ki hic diyet yapmamissin. Eger ogleyse daha avantajlisin. Bu konuda daha tebrubeli arklarimiz var. Onlar da yardimci olucakdir. Basarilar cnm

ii aksamlar kızlar
bende sizinle deneyimlerimi paylasıyım
daha önceki senelerde 63 kiloya kadar ulasmıstım ve 55 kiloya kadar düştüm senelercede o kiloda sabit kaldım
üni. son sınıfta 55 kilodan 1 ayda 49 kiloya düştüm ve hayatımın en zayıf oldugum donemiydi
nasıl verdim
haftanın 3 gunu spor salonunda fitness yapıyordum en az 45 dakika yürüyüş ve bütün aletlerde 3x15 seklinde calısıyordum
sabahları kalktıgımda greyfurt ve portakal suyunu karıstırıp içiyordum
okulda bir tost yagsız tuzsuz kasarlı ve ceyrek yanında ayran
daha sonra aralarda bol su ve cok acık cay içiyordum
öğlenleride ev yemekleri yapan bi lokantamız vardı tabldot seklinde 4 yemek cıkardı ekmeksiz hepsinden mutlaka yerdim ama tatlı sadece ucundan özenmicek kadar tadardım
aksamlarıda koskoca bir tabak salata genelde tavuklu yerdim
bu arada beden egitiminde okudugum için okuldada spor mutlaka yapıyorduk

suanda 4 aylık bir bebegim var emziriryorum :)
yani yeni dogum yaptım 58 le hamile kaldım 70 kilo ile doguma girdim suanda 60 61 kilo arasında gidip geliyorum yaza kadar incelmem lazım ama sürekli evdeyim dısarı cıkamıyorum bebegim küçük diye artık evde ne kadar yapabilirsem spor yapıcam özellikle ip atlama :) ve plates
bundan sonra hergun yaptıklarım ve yediklerimi paylasmak isterim
inş. cumaya kadar tartıda olmasada ölçülerimizde degişim olur

diyetten çok sağlıklı beslenmeyi yaşam stili haline getirebilirsek o zaman başarılı oacağız.ben de öss zamanı fast food ağırlıklı beslenince 10 kg aldım ve alışkanlık haline gelen beslenme tarzıyla bir türlü veremedim.şimdi yine normal beslenerek fast food için de belirli bir gün belirleyerek normale dönebiliriz sanırım

kenyaa zamanında yapmışsın yine yaparsın inşallah cuma günü yüzümüz gülerzemuszemus bi de ip atlamak çok faydalı gerçekten annem zamanında 25 kilo vermişti diyet artı ip atlamayla

kenyaa nın anlattığı gibi irade çok önemli her şeyden yiyeceğiz ama tatlı vs tatmak yeterli olmalı...

kenyaa zamanında yapmışsın yine yaparsın inşallah cuma günü yüzümüz gülerzemuszemus bi de ip atlamak çok faydalı gerçekten annem zamanında 25 kilo vermişti diyet artı ip atlamayla

inş. suan tek sorun emziriyor olmam
yediklerime cok sınırlama koyamıyorum cünkü süt hemen gidiyor
onun için sürekli az ve sık yiyorum inş. vericez sıkılasıcaz

Bende de ayni durum. univ-ye hazirlanirken olu hepsi. hep oturdum ve yedim. geceler 4e kdr calisiodum ve acikmasam bile yiodum o saatlerde. iste sonuc 69 kilo. Bence fast foodu tamamen hayatimizdan cikarirsak daha iyi olur. Cunki 1 hafta icinde yaptigimiz sporla harcadigimiz kaloriyi her hangi bi fast food yemekle geri aliyoruz. emegimize yazik yha. malesef simdi fark ediyorum bunu. zamaninda cok yaptim bu hatalari:lepi:

Arklar ben de cikiyorum. Gorusmek uzre. Guya 15 dkliga bakip cikcaktim . nerdeyse 4 saat oldu ayrilamiyorum sempatiksalakcinni. Her kese ii geceler Ve gun icinde bol kalori harcamalar. opdum hepinisssii kocccaaamann opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…