60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yediklerimi yazayım bende.. Bugün baya bi cıvıttım yine..

Sabah: yarım pooça, yarım açma, 2 ufak börek, domtes, salatalık
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: 1 kase domates çorbası, 1 dilim ekmek, küçük bir tabak salata
Ara: 1 sütlü nescafe, 2 ufak parça çukulata
Ara: yarım elma, yarım mandalina
Akşam: 2 ç.k. pilav, 2 çorba kaşığı nohut yimeee, 2 kaşık yooort, yarım elma

Bukadar.. Alınan toplam kalori aşşa yukarı 1120...

Bu gün mağaza dolaştım biraz.. (Ayıptır söylemesi) Kendime mont ve iki tane hırka aldım.Hepsi S beden:lepi:...
Özellikle önce M bedenlerini denedim.Harbi harbi büyük geliyor M beden bana artık...Allah ayırmasın beni şu S bedenden yaa...:nazar::Saruboceq:
Darısı tüm isteyenlerin başınaaaa arkadaşlar.....:Saruboceq:

canım arkadaşım çok mutlu oldum senin adına...ben hala S beden giyemiyorum ama bana herkes yeter artık zayıflama diyor...yüzümden çok verdiğim için doğrusu zayıf olmak pek yakışmıyor...umarım hep S bedende kalırsın hatta ben eminim tabi hamilelik durumu olursa o başka...yerimseniben

canım sabah kahvaltısı dışında bence gayet iyi yediklerin kendine haksızlık etme...opuyorumnanaktan

yaa kızlar... ben fazla foruma takılamıyorum. ama yine de takipteyim gelince. 60 kiloda takıldım kaldım ya. ben göremeyecek miyim 50'li bi şiler senağlamasenağlama öff.

diyet yapamıyorum ama hırs yaptım. şu 2 hafta içinde 58'i görmek istiyorum. bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı? 2 hafta çorba içmeye razıyım.

Harikasın Lunam.. Geçen yaz bende s giyiyordum.. Şimdi biraz dar geliyor..mafoldumben Acil yeniden vermeliyim bu kiloşları..

Canım bazen o tür inişler çıkışlar hepimizde oluyor...Önemli olan durumun farkında olmak.En kısa sürede tekrar rahat oturacan bu bedenin içine ...Buna inan birtanem...

Sabahın dışında çok da kötü bir gün değil bence.(Hatta benim sabahki kabak tatlımdan çok daha iyi kesinlikle..Bak şimdi aç yatıcam bu bakımdann)..
Fakat merak ettim fulyacım sanki fazla nescafe tüketiyorsun.Geceleri uykunu falan kaçırmıyor mu?

canım arkadaşım çok mutlu oldum senin adına...ben hala S beden giyemiyorum ama bana herkes yeter artık zayıflama diyor...yüzümden çok verdiğim için doğrusu zayıf olmak pek yakışmıyor...umarım hep S bedende kalırsın hatta ben eminim tabi hamilelik durumu olursa o başka...yerimseniben

Ah canım...Ben de ne çok basenliyimdir,ne göğüslü,hatta bacaklarım da ince yapılıdır ama tombiş bir suratım var..Ne kadar kilo verirsem vereyim yüzüm,yanaklarım hiç gitmez.Hatta beni tanımayan ve vesikalık resmimi görenler çok şişman olduğumu zannediyorlar.Sonrasında beni gördüklerinde şaşırıyorlar..(Eşim ailesine ilk kez benim resmimi gösterdiğinde çok kilolu olduğumu zannetmişler)..Ne bileyim,yüzün çok çökmesi de iyi bir durum değil tabii...Herşeyin normali en iyisi elbette...opuyorumnanaktan

yaa kızlar... ben fazla foruma takılamıyorum. ama yine de takipteyim gelince. 60 kiloda takıldım kaldım ya. ben göremeyecek miyim 50'li bi şiler senağlamasenağlama öff.

diyet yapamıyorum ama hırs yaptım. şu 2 hafta içinde 58'i görmek istiyorum. bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı? 2 hafta çorba içmeye razıyım.

Sevgili bonbo eminim aslında sen de ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsundur...

Öncelikle motivasyon çok önemli..Kendine günlük diyet listesi yapıp (dengeli bir menü elbette),bunun dışına çıkmamalısın..

Ve mutlaka hareket şart..(Sen yapıyor musun diye sorsan meelesef hayır ama yapsak çok iyi olur tabii ki)

İstersen buraya sen de günlük yediklerini yazarak işe başla...Ben bura sayesinde,(asla kilo veremem diye dövünürken) verdim o kiloları.Sen de verebilirsin emin ol...a.s.

canım sabah kahvaltısı dışında bence gayet iyi yediklerin kendine haksızlık etme...opuyorumnanaktan

Kahvaltıları toplu halde yapıyoruz ofiste keyiflide oluyor.. O yüzden böyle kahvaltı aldıklarında sabah nasılsa diye çok kısmıyorum canım.. Öğlen ve akşam dengelemeye çalışıyorum..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canım bazen o tür inişler çıkışlar hepimizde oluyor...Önemli olan durumun farkında olmak.En kısa sürede tekrar rahat oturacan bu bedenin içine ...Buna inan birtanem...

AMİN canım İşallah.. Tabi ya.. Hergün bir kaç gram veriyorum.. Bu digital tartılar hakikaten süper.. Hergün verdiğim gramları görüyorum.. süper oluyor.. zemuszemus

Pazartesinden itibaren yeniden spora başlayacağım hayırlısıyla.. Ozaman daha da çabuk toparlarım..:dance: :dance:

Sabahın dışında çok da kötü bir gün değil bence.(Hatta benim sabahki kabak tatlımdan çok daha iyi kesinlikle..Bak şimdi aç yatıcam bu bakımdann)..
Fakat merak ettim fulyacım sanki fazla nescafe tüketiyorsun.Geceleri uykunu falan kaçırmıyor mu?

Günde en fazla 2 bardak içiyorum. Bide bol sütlü az kahveli ve nescafe gold içiyorum canım.. O yüzden bi sorun olmuyor..

Günaydın canlar..

günaydın canlarım...evdeyi buğün izinliyim...temizlik günü ilan ettim bu günü :)) 8 kalktım solunun tülerini attım hemen makinaya kocişe kahvaltı hazırladım onu işe yolladım şimdi keyif çayımı içip netteyim azcık...sonra salondan başlayacağım işeee...oofff ooff çok işim va buğün pırıl pırıl olacak her yer ve bol bol kaloriler yanacak en güzel yanıda bu :))))
sabah 1 adet kaşarlı domatesli tost yedim malum iş yapacağım kalori lazım:)))
ara olarak sütlü kahve
sonrasına karar vermedim...
akşam 1 saat sporumu yaptım ve sabah 200 gr daha gitmiş çok mutlu oldum ya.....

guzgul canım 3 cm incelmek çok güzelyaaa...bravo böyle devam et canım....

günaydın arkadaşlar...kaydirigubbakcemile3

pazartesi günü tekrar başladığım diyetime devam ediyorum..

çarşamba günü nette gezerken bir siteye rasladım. çok beğendim.. belki sizler biliyorsunuzdur. bilmeyenlerin göz atmasını tavsiye ederim.

İtalya'da dahiliye uzmanı olarak görev yapan Dr Mehtap Pasin Gualano'ya ait bir site, daha doğrusu blog...
"mevsimlerden roma" diye de bakabilirsiniz google'dan...

ben diyet listesini, önerileri ve mehtap hanımın üyelerle ilişkisini çok samimi buldum..

bir de uzman dr olunca daha çok güven verdi... çok motive edici yazıları var... diyeti uygulayanlarla birebir yazışmış. şu anda üye almıyor ama daha önceki kayıtlar da oldukça faydalı..

ben dün başladım listeyi uygulamaya..
yorucu değil.. alternatif çok... mehtap hanım en önemli istediği dediklerine uyulması...
bence siz d bir göz atın..

dünkü menüm...
sabah 1 dilim kepek ekmek, peynir, 4-5 zeytin, domates, salatalık, maydanoz
ara 1 meyve ve 2-3 ceviz
öğlen yeşil fasulye, yoğurt, 1 dilim ekmek
ara yoğurt ve elma
akşam 1 porsiyon ızgara et, bol salata, 1 dilim ekmek..

bir de sayfada okuduğum mehtap hanımın önerisi metabolizma çayını içiyorum..

bu sabah 1 dilim kek, 1 kupa sütlü kahve
ara 1 meyve 2-3 ceviz
öğlen tavuk ızgara, yoğurt, 1 dilim ekmek, yeşillik
ara yoğurt elma getirdim yanımda..
akşam henüz bilmiyorum....

herkese kolay gelsin...

günaydın arkadaşlar...kaydirigubbakcemile3

pazartesi günü tekrar başladığım diyetime devam ediyorum..

çarşamba günü nette gezerken bir siteye rasladım. çok beğendim.. belki sizler biliyorsunuzdur. bilmeyenlerin göz atmasını tavsiye ederim.

İtalya'da dahiliye uzmanı olarak görev yapan Dr Mehtap Pasin Gualano'ya ait bir site, daha doğrusu blog...
"mevsimlerden roma" diye de bakabilirsiniz google'dan...

ben diyet listesini, önerileri ve mehtap hanımın üyelerle ilişkisini çok samimi buldum..

bir de uzman dr olunca daha çok güven verdi... çok motive edici yazıları var... diyeti uygulayanlarla birebir yazışmış. şu anda üye almıyor ama daha önceki kayıtlar da oldukça faydalı..

ben dün başladım listeyi uygulamaya..
yorucu değil.. alternatif çok... mehtap hanım en önemli istediği dediklerine uyulması...
bence siz d bir göz atın..

dünkü menüm...
sabah 1 dilim kepek ekmek, peynir, 4-5 zeytin, domates, salatalık, maydanoz
ara 1 meyve ve 2-3 ceviz
öğlen yeşil fasulye, yoğurt, 1 dilim ekmek
ara yoğurt ve elma
akşam 1 porsiyon ızgara et, bol salata, 1 dilim ekmek..

bir de sayfada okuduğum mehtap hanımın önerisi metabolizma çayını içiyorum..

bu sabah 1 dilim kek, 1 kupa sütlü kahve
ara 1 meyve 2-3 ceviz
öğlen tavuk ızgara, yoğurt, 1 dilim ekmek, yeşillik
ara yoğurt elma getirdim yanımda..
akşam henüz bilmiyorum....

herkese kolay gelsin...

paylaşım için tşkler:)siteyi inceledim üyelerden birine ait diyet kek tarifni bile aldım hafta sonu denerim belki:)yağsız şekersizmişhihoyyyt

bende sabah sirkeli suyumu içtikten sonra çorba içtim bir dilim tahıllı ekmekle

arada 2 kuru incir ve yeşil çay
öğlen kahvaltı yapmayı düşünüyorum öğünlerin yeri değişti:utangac:
akşam sporumuda yapıcam inş....

AMıN canım ışallah.. Tabi ya.. Hergün bir kaç gram veriyorum.. Bu digital tartılar hakikaten süper.. Hergün verdiğim gramları görüyorum.. süper oluyor.. zemuszemus

Pazartesinden itibaren yeniden spora başlayacağım hayırlısıyla.. Ozaman daha da çabuk toparlarım..:dance: :dance:

Günde en fazla 2 bardak içiyorum. Bide bol sütlü az kahveli ve nescafe gold içiyorum canım.. O yüzden bi sorun olmuyor..

Günaydın canlar..

Spora başlama kararı alman ne kadar güzel fulyacım..Hadi bakalım hepimize örnek ol bakalım...kaydirigubbakcemile2

:lepi::lepi::lepi:

günaydın canlarım...evdeyi buğün izinliyim...temizlik günü ilan ettim bu günü :)) 8 kalktım solunun tülerini attım hemen makinaya kocişe kahvaltı hazırladım onu işe yolladım şimdi keyif çayımı içip netteyim azcık...sonra salondan başlayacağım işeee...oofff ooff çok işim va buğün pırıl pırıl olacak her yer ve bol bol kaloriler yanacak en güzel yanıda bu :))))
sabah 1 adet kaşarlı domatesli tost yedim malum iş yapacağım kalori lazım:)))
ara olarak sütlü kahve
sonrasına karar vermedim...
akşam 1 saat sporumu yaptım ve sabah 200 gr daha gitmiş çok mutlu oldum ya.....

guzgul canım 3 cm incelmek çok güzelyaaa...bravo böyle devam et canım....

Kolay gelsin yasemin.Ben de pazar günü dökücem evi.Verdiğin gramlar için de tebrik ederim...:nazar:

Evet bu sabah tartıldım ve tam 53 kilo geldim tartıda.700 gr gitmiş gibi görünüyor bir haftada...

Çizelgemi şimdi değiştirmeyeceğim.Pazar günü gene aynı kiloda gelirsem ''Hah budur artık kilom''deyip ilk işim pc başına oturmak olacak...ıyişallah Allahımmmm...:Saruboceq:

Evet bu sabah tartıldım ve tam 53 kilo geldim tartıda.700 gr gitmiş gibi görünüyor bir haftada...

Çizelgemi şimdi değiştirmeyeceğim.Pazar günü gene aynı kiloda gelirsem ''Hah budur artık kilom''deyip ilk işim pc başına oturmak olacak...İyişallah Allahımmmm...:Saruboceq:

tebrik ederimalkisalkisalkis darısı bizim başımıza:roflol:

ayy kızlar şöyle bi baktımda ne kdr güzel zayıflıyorsunuz... ama ben habire alıyorum çok moralim bozuk çok:(((( ühühühühüüh... 70e dayandım nerdeyse

tebrik ederimalkisalkisalkis darısı bizim başımıza:roflol:

Teşekkürler linguistopuyorumnanaktan..Çok istersen neden olmasın ki..zemuszemus

ayy kızlar şöyle bi baktımda ne kdr güzel zayıflıyorsunuz... ama ben habire alıyorum çok moralim bozuk çok:(((( ühühühühüüh... 70e dayandım nerdeyse

Herşeyin başı inan motivasyon...Motivasyonsuz hiç bir şey olmuyor.Burayı takip etmeye devam edersen o motivasyonun yavaş yavaş içinde yer ettiğini fark edeceksin...Kolaylıklar diliyorum...:enbuyukkk:

PRENSESıM 50 kg çok az değil mi bitanecim?
lütfen dikkatli ol canım benim...bağışıklık sistemini koru...şu korkunç virüsün ortalıkta kol gezdiği günlerde...Allah korusun...
biliyorum sen sağlık konusunda çok hassassın ama abla yüreği işte...uyarmadan yapamadım...

LUNACANIM oğluşunun ilk karnesi hayırlı olsun bitanem:emir_bebek:

Canım teşekkür ederim..Haberim yoktu benim karneden falan.Şimdi gördüm çantasında.Çok güzel bir karne getirmiş oğlum.Hepsi çok iyi,sadece dinleme becerisi iyi gelmiş.O da tabii biraz haylazlıktan sanırım.Çok mutluyum yaa.Ben açıkcası bu kadar iyi bir karne beklemiyordum....

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize merhaba!!! ben de bugun itibariyle diyete başlamış bulunmaktayım 1100 kalorilik bir diyet listem var beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum çünkü bu iş motivasyosuz olmuyor hepinizin de bildiği gibi

arkadaşlar hepinize merhaba!!! ben de bugun itibariyle diyete başlamış bulunmaktayım 1100 kalorilik bir diyet listem var beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum çünkü bu iş motivasyosuz olmuyor hepinizin de bildiği gibi

hoşgeldin aramızayerimsenibendiyetisyene falan mı gidiyorsun yoksa kendin mi belirleyip hesapladın?

Back
X