Kizlar ben geldim dun misafirlige gitmeden once aksam yemegimi yedim, erken yedim orda tatli felan yememek icin..
1 kase tarhana corbasi (1 yk aycicek yagi ve evde yapilmis salca ile yaptim)
1 kizartilmis cin usulu sigara boregi :kedi: esime yaptim yemegince ben yedim, dunden kalmisti :kedi:
3-4 kasik salata
Misafirlikte findik fistik kraker yedim ve sekersiz cay ictim.
Oglen 1 elma yemistim ama misafirlikte de 1 kucuk elma ve biraz nar, armut felan yedim.
Cok kacamak yapmisim gibi geldi :çok üzgünüm: yesil cayda icemedim dun.
Simdi kalkar kalkmaz bol su ve elma sirkeli su ictim.
Ardindan 1 kase tahilli kellogs flakes yedim, az yagli sut ile, 2 domates ve bol bol su. 3 fincan yesil cay ictim (taze demlenmis, 500 ml kadar)
Bayrama 60 olursam benim icin super olacak sositososito
aynen canım sofrayı hazırlar tvyide açar kimse olmasa bile keyifle yemeğimi yerim bazıları kimse yoktu bişey yiyesim gelmedi diyor ya hiç anlamam ben daha bir zevkle yerim:)) tamam canım görüşürüz iyi gezmekleropuyorumnanaktan
Aynen bende oyleyim, yemegi doymak icin degilde keyif icin yiyorum.
Bundan vazgecmeyi ogrenirsem hayat tarzimda, yeme tarzimda buyuk bi degisiklik olacak ve bu sayade kilo vermem kolaylasacak....
iyi geceler tatlimopuyorumnanaktan
su an benimde canim sirf zevkine oyle oyalanmak icin biseyler istiyo.agzim bos durmasin istiyorum.eski aliskanliklar iste:kedi:ve sanirim bu yuzden aclik hisside var ama gercekten ac oldugumu zannetmiyorum.oyleysemde napalim bu saatten sonra yemek en delice is olur benim icindelikafadulden saat21:30
Bende dinlenmek istedigimde ne yesem diye dusunmeye basliyorum :sinifsinif: aklimda biseyler olduktan sonra ac hissetmeye basliyorum bi sure sonra ohaoldumsmile
Yasam tarzimi diyelim bilmiyorum.. Ama biseylerin degismesi lazim, baska turlu eglence bulmamiz lazim.
inşallah canım birlikte görürüzolumunekankayizsmile ben de yavaş kilo veriyorum tatlım bu bazen moralimi çok bozuyor ama pes etmemeye çalışıyorum
Benimde moralim bozuluyor canim ama oyle dusundukce oyle olur birbirimizi motive edelim ustesinden geliriz hepimiz kaydirigubbakcemile5 bayanssulusmile
kızlar dün kayınvalideme gittim morali bozuktu. sordum. eltimde rahimde tümörmü yoksa kistmi ne olduğu şuanda belli değil bi kitle varmış. patolojide parça almışlar. ayın 25.de belli olacakmış sonuçları. yazık üzüldüm 4 çocuğu var ikisi daha 5 yaşında. çok sigarada içiyo. inşallah kötü bişey çıkmaz.
Gecmis olsun canim cok uzuldum, insallah ciddi bisey degildir..