60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar dün eşimin yediklerini sayayım size. sabah kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmek reçel zeytin ve 1 açma yedi. ardından 1 elma yedi. bir avuç badem yedi. öğlen annesinde ince yufkadan yapılmış az yağlı 2 tane gözleme yedi ve 1 bardak cola içti. misafirliğe gittik orda 1 dilim kek 1 baklava yedi. eve geldik 3 dilim pırasalı gözleme yedi. sonra saat akşam 10 gibide 1 dilim börek 1 tane alpella rulo pasta yedi. içtiği çaylar hariç :3: . daha yese yerdi ama işte yediklerine dikkat ediyor

eline sağlık canım annemde dün sütlaç yapmıştı ben bol tarçınlı severimcokacimcoook bende öğlen yemeğimi yedim biraz saatlerim şaştı ama evdeyim nede olsa ayarlarım artık 17 gibide yürüyüşe çıkmayı planlıyorum...:dance:

ayarlarsın tatlım. bazen bendede karışıyo öğünler dışarda olduğumda. ben bugün ev temizledim işim ancak demin bitti. şimdide yemek falan yapıyorum o yüzden spor kaldı bugün ama heralde ev temizliğide spor yerine geçer. sildim süpürdüm halıları silktim balkondan bulaşık etrafı toplamam falan öyle çok yorulmadım yavaş yavaş yaptım ama yinede hareketliydim bugün. daha ancak işim bitti sayılır. duşta aldım market manav gezdimde nasıl iyimi mavliciğim. aslında şimdi spor yapsam yapabilirimde tekrar duş almaya üşeniyorumda ondan valla :1:

ayarlarsın tatlım. bazen bendede karışıyo öğünler dışarda olduğumda. ben bugün ev temizledim işim ancak demin bitti. şimdide yemek falan yapıyorum o yüzden spor kaldı bugün ama heralde ev temizliğide spor yerine geçer. sildim süpürdüm halıları silktim balkondan bulaşık etrafı toplamam falan öyle çok yorulmadım yavaş yavaş yaptım ama yinede hareketliydim bugün. daha ancak işim bitti sayılır. duşta aldım market manav gezdimde nasıl iyimi mavliciğim. aslında şimdi spor yapsam yapabilirimde tekrar duş almaya üşeniyorumda ondan valla :1:
bende sabah süpürge yaptım yazlıklarımı kaldırıp kışlıkları çıkardım yemek saatim annemin yüzünden şaştı annem bir sabah bir akşam yiyenlerden öyle fazla kilosuda yok benden daha kalıplıdır 68 kilo fazlalıkları göbeğinde ama hayatında hiç diyet nedir bilmez öyle olunca yemek yiyelim demekten dilimde tüy bitiyor yemekte onu yanlız bırakmamada kızıyor ama dayanamadım önce yedim:)) canım ben çok zor terlerim şimdi gideyim 1 saat yürüyeyim havada çok sıcak değil belkide hiç terlemem çokta hızlı yürürüm halbuki bu yaz ilk defa çok terledim kendime şaşırdım:roflol: sen kendini daha iyi bilirsin yorulduysan gerek yoktur ve evet sana hak veriyorum soğuklarda duş almaya bende üşenirim bazen:)

Son düzenleme:
Kizlar ben geldim dun misafirlige gitmeden once aksam yemegimi yedim, erken yedim orda tatli felan yememek icin..

1 kase tarhana corbasi (1 yk aycicek yagi ve evde yapilmis salca ile yaptim)
1 kizartilmis cin usulu sigara boregi :kedi: esime yaptim yemegince ben yedim, dunden kalmisti :kedi:
3-4 kasik salata

Misafirlikte findik fistik kraker yedim ve sekersiz cay ictim.
Oglen 1 elma yemistim ama misafirlikte de 1 kucuk elma ve biraz nar, armut felan yedim.
Cok kacamak yapmisim gibi geldi :çok üzgünüm: yesil cayda icemedim dun.

Simdi kalkar kalkmaz bol su ve elma sirkeli su ictim.

Ardindan 1 kase tahilli kellogs flakes yedim, az yagli sut ile, 2 domates ve bol bol su. 3 fincan yesil cay ictim (taze demlenmis, 500 ml kadar)

Bayrama 60 olursam benim icin super olacak sositososito

aynen canım sofrayı hazırlar tvyide açar kimse olmasa bile keyifle yemeğimi yerim bazıları kimse yoktu bişey yiyesim gelmedi diyor ya hiç anlamam ben daha bir zevkle yerim:)) tamam canım görüşürüz iyi gezmekleropuyorumnanaktan

Aynen bende oyleyim, yemegi doymak icin degilde keyif icin yiyorum.
Bundan vazgecmeyi ogrenirsem hayat tarzimda, yeme tarzimda buyuk bi degisiklik olacak ve bu sayade kilo vermem kolaylasacak....

iyi geceler tatlimopuyorumnanaktan
su an benimde canim sirf zevkine oyle oyalanmak icin biseyler istiyo.agzim bos durmasin istiyorum.eski aliskanliklar iste:kedi:ve sanirim bu yuzden aclik hisside var ama gercekten ac oldugumu zannetmiyorum.oyleysemde napalim bu saatten sonra yemek en delice is olur benim icindelikafadulden saat21:30

Bende dinlenmek istedigimde ne yesem diye dusunmeye basliyorum :sinifsinif: aklimda biseyler olduktan sonra ac hissetmeye basliyorum bi sure sonra ohaoldumsmile
Yasam tarzimi diyelim bilmiyorum.. Ama biseylerin degismesi lazim, baska turlu eglence bulmamiz lazim.

inşallah canım birlikte görürüzolumunekankayizsmile ben de yavaş kilo veriyorum tatlım bu bazen moralimi çok bozuyor ama pes etmemeye çalışıyorum

Benimde moralim bozuluyor canim ama oyle dusundukce oyle olur birbirimizi motive edelim ustesinden geliriz hepimiz kaydirigubbakcemile5 bayanssulusmile

kızlar dün kayınvalideme gittim morali bozuktu. sordum. eltimde rahimde tümörmü yoksa kistmi ne olduğu şuanda belli değil bi kitle varmış. patolojide parça almışlar. ayın 25.de belli olacakmış sonuçları. yazık üzüldüm 4 çocuğu var ikisi daha 5 yaşında. çok sigarada içiyo. inşallah kötü bişey çıkmaz.

Gecmis olsun canim cok uzuldum, insallah ciddi bisey degildir..

kızlar bugün nöbetçiyim ama artık iş yerinden de giremeyeceğim kk ya sanırım yasaklanmış mı engellenmiş mi bilmiyorum ama pc den girilmiyor maalesefmafoldumben böyle laptop falan bulunursa ancak o da hafta içi zor

shairecim çok kaçırmamışsın moralini bozma sakın..gayet iyi gidiyordun ayrıca 60kg ı bayramdan önce göreceksin hiç merak etme tatlım opuyorumnanaktan

hugocuğum eltin için üzüldüm canım geçmiş olsunolumunekankayizsmile sen nasılsın bugün ev işleri ile geçmiş spor yerine geçiyor tabi canım banyo yapmak zor geliyorsa ve hala kaloriferleriniz yanmıyorsa üzülme canımopuyorumnanaktan

kızlar bugün nöbetçiyim ama artık iş yerinden de giremeyeceğim kk ya sanırım yasaklanmış mı engellenmiş mi bilmiyorum ama pc den girilmiyor maalesefmafoldumben böyle laptop falan bulunursa ancak o da hafta içi zor

Insallah engellenmemistir canim, laptop felan bulursan ordan girersin yoksa

shairecim çok kaçırmamışsın moralini bozma sakın..gayet iyi gidiyordun ayrıca 60kg ı bayramdan önce göreceksin hiç merak etme tatlım opuyorumnanaktan

Agzindan bal damliyor valla, insallah ikimizde goruruz canim! opuyorumnanaktan

Insallah engellenmemistir canim, laptop felan bulursan ordan girersin yoksa

Agzindan bal damliyor valla, insallah ikimizde goruruz canim! opuyorumnanaktan

inşallah engellenmemiştir diyeceğim ama tüm gün diğer sitelere girerken sadece kk ya girememem hiç normal değil bitanem mafoldumben veeee sen yakın zamanda 60ı kesin göreceksin ve ardından ben de geleceğim inşallah :Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar
akşam yemeğini yedim
2 karnıyarık
1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt
2 kaşık bulgur pilavıcokacimcoook

inşallah engellenmemiştir diyeceğim ama tüm gün diğer sitelere girerken sadece kk ya girememem hiç normal değil bitanem mafoldumben veeee sen yakın zamanda 60ı kesin göreceksin ve ardından ben de geleceğim inşallah :Saruboceq:

Bugun ac karnina tartilamadim ama uzerimde bi sislik vardi, gec kalkmaktan olabilir :kedi:

Ben simdilik 62 yi gormeyimde benim icin yeter. Bayrama 60.5 felan olursam bile super olur :)

iyi akşamlar kızlar
akşam yemeğini yedim
2 karnıyarık
1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt
2 kaşık bulgur pilavıcokacimcoook

Mmm karniyarik guzelmis ama ins. yagini suzmussundur! Kozlenmis patlicanla da guzel olur, aklima dusurdun bende yapayim kozlenmis patlicanla cokacimcoook

karnıyarık menümde yoktu aslında ben salata ve yoğurt yemeyi planlıyordum annem tepside yapmıştı patlıcanları kızartmıyor baktım sebze ve köfte gibi birşey diyet yemeğidir diye yedimvallahi bilmeme ki ya kilo veremezsemohaoldumsmile

selam kızlar bugün herkes pazar yapıyor galiba zuzumda yok kilo bildirimi yapılmıyormu? ....17de 1 saat yürüdüm geldim duşumu aldım banyoda üst bacaklarım incelmiş gibi geldi:)) birde lifle kızartıncaya kadar ovaladım ooohhh!!! çok sevindim bugün saatlerim biraz şaştı ama çok kaçırmadım gibi 10:15 1 bardak sıcak su 1 kuru kayısı 10:40 3 kaşık melemen peynir zeytin 2 dilim light ekmek 3 şekersiz çay 13:00 1 fincan yeşil çay 15.00 1 tane balık(kefal)2 kepçe domatesli şehriye çorbası 1 tabak yeşil salata 19:30 1 kepçe çorba 2 kaşık sütlaç 1 şekersiz çay 1 petibör büsküvi ilerleyen saatlerde meyvemide yerim sizce nasıl olmuş?

selam kızlar bugün herkes pazar yapıyor galiba zuzumda yok kilo bildirimi yapılmıyormu? ....17de 1 saat yürüdüm geldim duşumu aldım banyoda üst bacaklarım incelmiş gibi geldi:)) birde lifle kızartıncaya kadar ovaladım ooohhh!!! çok sevindim bugün saatlerim biraz şaştı ama çok kaçırmadım gibi 10:15 1 bardak sıcak su 1 kuru kayısı 10:40 3 kaşık melemen peynir zeytin 2 dilim light ekmek 3 şekersiz çay 13:00 1 fincan yeşil çay 15.00 1 tane balık(kefal)2 kepçe domatesli şehriye çorbası 1 tabak yeşil salata 19:30 1 kepçe çorba 2 kaşık sütlaç 1 şekersiz çay 1 petibör büsküvi ilerleyen saatlerde meyvemide yerim sizce nasıl olmuş?

selam canım bence güzel menü az ve öz yemek menüsü sağlıklı bence:hulya:

Bugun ac karnina tartilamadim ama uzerimde bi sislik vardi, gec kalkmaktan olabilir :kedi:

Ben simdilik 62 yi gormeyimde benim icin yeter. Bayrama 60.5 felan olursam bile super olur :)

Mmm karniyarik guzelmis ama ins. yagini suzmussundur! Kozlenmis patlicanla da guzel olur, aklima dusurdun bende yapayim kozlenmis patlicanla cokacimcoook
ayyy kızlar bende 2 gündür karnıyarık hayalleri kuruyodumdelikafadulden bende közlenmiş severim ama yarın evde yemek yiyemiycem sabah 8 de çıkıp akşam 21.30 dageri gelicem artık çarşambaya evde kalınca yaparımcokacimcoook shaire canım inşallah bayrama istediğin kiloda olursun daha bayrama çok bende en azından 55 olmak istiyorum:hooray:

Back
X