60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hanımlar bende sabah kalkınca 2 su bardağı ılık su içtim. ve işyerine geldiğimde yarım simit ve tek şekerli çay içtim.su içmeye başladım şimdide

Son düzenleme:
kahvaltı yaptım az önce
2 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 açık çay
1 yeşil biber
1 küçük domates
1 açık çay
öğlen yemeğinde de
sebze ağırlıklı bulgurlu(artık pirinç katmıyorum) lahana sarması yaparım :hulya:

kahvaltında öğlen menünde çok güzel cnm çekti:-)

evde annem bile en sevdiğim yemekleri yapıyorkaydirigubbakcemile3

aynen cnm.diyetteyim diyince arkadaşlar hadi dürüm hamburger çikolata tost yiyelim yada gittiğimiz yerde ölümü gör ye yok sa kırılırım darılırım oluyor git evinde ne diyeti yaparsan yap diyor herkes ama şimdi söylemiyorum kafam nasıl rahat anlatamam kimsede teklif var ısrar yok cnm

günaydın hanımlar bende sabah kalkınca 2 su bardağı ılık su içtim. ve işyerine geldiğimde yarım simit ve tek şekerli çay içtim.su içmeye başladım şimdide

cnm keşke kahvaltıda protein de alsaydın peynir süt yumurta ya da yoğurttan birinide yeseydin

cnm keşke kahvaltıda protein de alsaydın peynir süt yumurta ya da yoğurttan birinide yeseydin

canım aslında kahvaltımı genelde domates zeytin peynir salatalık bir dilim kepek ekmeği ve haftada 3 tane yumurta yemeye çalışıyorum ama değişiklik yapmak istedim bugünde ve sabah açıkcası üşendim bunları hazırlamaya:kedi:

canım aslında kahvaltımı genelde domates zeytin peynir salatalık bir dilim kepek ekmeği ve haftada 3 tane yumurta yemeye çalışıyorum ama değişiklik yapmak istedim bugünde ve sabah açıkcası üşendim bunları hazırlamaya:kedi:

aynen cnm bende hep onları yerdim bugün değişiklik yaptım.bugün haftanın son günü olduğundan heralde değişikliğe gittik.zemuszemus

günaydın kızlarrr...
sabah 7:30 da kalktım
2 bardak ılık su
1 bardak oda sıcaklığında su içtim
1 elma yedim...
9:00 da kahvaltı
1 yumurta yarım kk peynir
1 dilim ekmek yedim
şimdi civanperçemi, melisa ve alıç yaprağından çay yaptım...
regl düzensizlikleri için iyi geliyo dediler ama bakalım...

aynen cnm bende hep onları yerdim bugün değişiklik yaptım.bugün haftanın son günü olduğundan heralde değişikliğe gittik.zemuszemus

evet bazen istiyor insan değişiklik.bende en çok pazar günkü kahvaltımızı severim çalıştığımız için eşim kızım ben hepberaber güzel ve çeşitli kahvaltı olur.pazartesi günü artık daha dikkatli olucam ve koşu bandına başlıyacağım bakalım hayırlısı olur inşallah artık yavaş yavaş gitsin kilolarhihoyyytkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlarrr...
sabah 7:30 da kalktım
2 bardak ılık su
1 bardak oda sıcaklığında su içtim
1 elma yedim...
9:00 da kahvaltı
1 yumurta yarım kk peynir
1 dilim ekmek yedim
şimdi civanperçemi, melisa ve alıç yaprağından çay yaptım...
regl düzensizlikleri için iyi geliyo dediler ama bakalım...

canım kahvaltını domates salatalık biberle renklendirebilirdin

canım salatalıkla biberi yiyemiyorum... domatesi de alacak param yok...:roflol: taktım ben domatesin fiyatına...:1:

evet canım haklısın domates alamayacağız artık o değilde bende domatessiz kahvaltı yapamam hiç illaki domates olacak pazar günü pazardan kiloyla değilde taneyle alırım artık kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar bir kaç gündür hiç yazamadım.çünki çoook rahatsızlandım.benim kronik baş dönmem vardı 2 gün önce bi atak geçirdim.neyse şuan iyim.tabi bu arada diyet güm malaesef eşime söz geçiremedim.bozdurdu bana diyetimi bugün tekrar kolları sıvadım.kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 domates 1kk peynir 2 zeytin ve çay içtim şekersiz.bu arada buraya yazmaya başladığımda 62.4 falandı.şuan 60.8 im.birde 2 gündür regl oluyorum.galiba vücudum çok yoruldu.

günaydın arkadaşlar bir kaç gündür hiç yazamadım.çünki çoook rahatsızlandım.benim kronik baş dönmem vardı 2 gün önce bi atak geçirdim.neyse şuan iyim.tabi bu arada diyet güm malaesef eşime söz geçiremedim.bozdurdu bana diyetimi bugün tekrar kolları sıvadım.kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 domates 1kk peynir 2 zeytin ve çay içtim şekersiz.bu arada buraya yazmaya başladığımda 62.4 falandı.şuan 60.8 im.birde 2 gündür regl oluyorum.galiba vücudum çok yoruldu.

çok geçmiş olsun canım tabi hastalıkta bırakman iyi olmuş yada dikkat etmen değilse dahada bitkin düşerdin halsiz olurdun.allahtan atlatmışsın canım tekrar geçmiş olsun.sabah menünde güzel iyi kilo vermişsin canım

ay kızlar çok işim var arada bakabiliyorum işte. bu arada sıcacık mis gibi ıspanaklı ve patatesli kol böğreyi yaptım isteyen varmı. şekerparemde var. izmir köfte yaptım ve etli kuru patlıcan dolması yaptım isteyene yollayayım

Back
X