Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar ,nasilsiniz,yeni gelen arkadaslar olmus hosgeldiniz.
ve aleyküm selam sen de hoşgeldin tatlım nasılsın?
ceren kahvaltına da öteki sayfalar da okuduğum ara öğününe de inanki diyecek kelime bulamıyorum çok ölçülü kısacası süper bu gidişle hedefi tutturursun.
teşekkürler cnm inş.. inan çok dikkat ediyorum elimden geleni yapıyorum 10 gün oldu diyete başlayalı bu 10 gün içindede acayıp tatlılar çörekler baklavalar geldi hiçbirini yemedim hem de 6 öğün beslenince herşeyide yeterince yiyince canın tatlı şeyleri istemiyor .buraya yazınca ve karşılıklı önerilerle daha rahat yapıyorum diyetimi
HUGOCUK nerde kaldın????
Hayırlı haberlerini bekliyoruzzz...
kaç kiloya düşmüşsün, diyet listen değişti mi?
Huuuuuuu!!!!!!
Komşu nerdesin gelmedin mi hala???
nihayet geldim kızlar. öncelikle bu ay 900 gr. yağ kaybım olmuş ve şuandada yağ yaktığımı söyledi doktor. ama bu ay bir fark olmuş bu ay yaklaşık 1 kilo kadar kas oranım artmış. yani kaslanmışım geçen ay yoktu. ve 300 gramda fazla suyum çıktı. bmr:1421 kcaldan 1429 kcala çıkmış. yağ oranım 25.9 kg. artık yağ oranım normal ölçüdeymiş ve benim çok istememe rağmen 60 kilo olmamamı tavsiye etti. en az 62 diyor çünkü yağ oranım azmış o yüzden yüzde 20nin altına düşürmek istemiyor ama ben yalvar yakar belki kabul ettiririm. neyse bu ay fazla kilo kaybı olmamış çünkü kas oranı artınca ağırlık 71 çıktı. ama sorun değil çok güzel yağ veriyosun dedi. ideal kilomun 65 olacağını söyledi. listemide yeniledi
hugocuk bravo arkadaşım ne güzel çok istikrarlı gidiyorsun
hugocuk buranın neşeside sensin sen olmayaınca gözümüz seni arıyor
nihayet geldim kızlar. öncelikle bu ay 900 gr. yağ kaybım olmuş ve şuandada yağ yaktığımı söyledi doktor. ama bu ay bir fark olmuş bu ay yaklaşık 1 kilo kadar kas oranım artmış. yani kaslanmışım geçen ay yoktu. ve 300 gramda fazla suyum çıktı. bmr:1421 kcaldan 1429 kcala çıkmış. yağ oranım 25.9 kg. artık yağ oranım normal ölçüdeymiş ve benim çok istememe rağmen 60 kilo olmamamı tavsiye etti. en az 62 diyor çünkü yağ oranım azmış o yüzden yüzde 20nin altına düşürmek istemiyor ama ben yalvar yakar belki kabul ettiririm. neyse bu ay fazla kilo kaybı olmamış çünkü kas oranı artınca ağırlık 71 çıktı. ama sorun değil çok güzel yağ veriyosun dedi. ideal kilomun 65 olacağını söyledi. listemide yeniledi
değişiklikleri veriyorum haftada 2 kez sabah kahvaltılarında 4 yemek kaşığı musli veya tahıl gevreği ve 1 yemek kaşığı yulaf ezmasi içine 1 tane elma veya armut doğranıp 1 su bardağı yarım yağlı sütle tüketilecek. kellogs veya nesfitin meyveli veya sadelisi olacak.
öğün sayımı 5 e düşürdü. artık sabah kahvaltısından sonraki ara öğünü kaldırdı. ayrıca sabah kahvaltısından sonra sütlü türk kahvesini kaldırdı. sabah kahvaltısından 3 saat sonra ancak içilmek isteniyorsa şekersiz türk kahvesi içilebilir ama sütsüz
sabah kahvaltısından sonra 3 saat bişey yemek yasak, öğle ve akşam yemekleri içinde geçerli bu süre. 3 saat bişey yemek yasak su hariç. yeşilçaya madensuyuna devam. günlük ekmek yine 5 dilim sebze yemekleri 8 kaşık et ölçüsü aynı antep fıstığı ve bademde aynı. meyve yine 3 porsiyon
öğlen yemeğinden 3 saat sonra yemeğe başlıcam yeşilçay madensuyu, 10 badem 10 antep fıstığı ve sütlü türk kahvesini bu öğüne koydu. bu ara öğün eğer meyve yemezsem akşam yemeğinden 3 saat sonraki arada 2 meyve yeme hakkım var. ve yine sütlü türk kahvesi içebilirim,
ve mandalinanın 2 tanesi 1 porsiyon yapıyormuş,
değişiklikler bunlar kızlar. 9 aralığa gün verdi o zamana 66 olmuş olursun dedi. bu ay yine tam gaz devam yola. ayrıca gözle görülür incelme olduğunu söyledi. göbeğime baktı ve kilo vereceksin gider o da sorun edilcek değil zaten yağ veriyosun dedi. ya ne garip yağ oranım 25.9 kg. yani normal aslında. ama işte bende ağırlığımı azalmaya çalışıyorum. millet yağ vereyim der ben toplam vücut ağırlığımı düşürmeye çalışıyorum. herşey normal ölçüler iyi. doktor dedi ölçülerini bu aralıkta tutmamız lazım 65 iyi ama çocuk istediğin için sana kıyak geçeyim 62 olsun dedi
çok şükür çok çok iyiyim bakalım tatlımkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktaniyim bende ,bugün bi kosturmaca vardi ,cocuklarin doktor kontolü alisveris felan derken 2 saat önce eve kendimi attim.sen nasilsin
kutlarım seni gerçekten burada kilo kontrolü yapmak çok daha kolay birbirimize olan desteklekaydirigubbakcemile5ceren kahvaltına da öteki sayfalar da okuduğum ara öğününe de inanki diyecek kelime bulamıyorum çok ölçülü kısacası süper bu gidişle hedefi tutturursun.
teşekkürler cnm inş.. inan çok dikkat ediyorum elimden geleni yapıyorum 10 gün oldu diyete başlayalı bu 10 gün içindede acayıp tatlılar çörekler baklavalar geldi hiçbirini yemedim hem de 6 öğün beslenince herşeyide yeterince yiyince canın tatlı şeyleri istemiyor .buraya yazınca ve karşılıklı önerilerle daha rahat yapıyorum diyetimi
harikasın tebrikler kaydirigubbakcemile5akşama 1 kepçe şehriye çorbası levrek buğlama 1 dilim kepekli ekmek ve salata yicem.diyete başlayalı haftanın 3 günü balık yiyorum.
çok teşekkürler canımopuyorumnanaktankizlar,gece 12 ile 3 arasi uykuda olmak yag yakimi icin cok iyimis googlede okumusdum paylasmak istedim
canım tebrik ederim hadi gözün aydın
senin diyetisyene bir de benden bahsetseydin ya bakalım ne diyecekti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi: çılgın bir arkadaş var kafasına göre besleniyor kilo da veriyor yağ da yakıyor deseydin keşke:lepi:
azda versen yağdan vermen çok güzel canımm . bravo . tebrkler. yeni listen nasıl ne gibi değişiklikler var
çok şükür çok çok iyiyim bakalım tatlımkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
evet bidahakine diyeyim benkutlarım seni gerçekten burada kilo kontrolü yapmak çok daha kolay birbirimize olan desteklekaydirigubbakcemile5
harikasın tebrikler kaydirigubbakcemile5
çok teşekkürler canımopuyorumnanaktan
canım tebrik ederim hadi gözün aydın
senin diyetisyene bir de benden bahsetseydin ya bakalım ne diyecekti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi: çılgın bir arkadaş var kafasına göre besleniyor kilo da veriyor yağ da yakıyor deseydin keşke:lepi: