60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aralarda keisinlikle atistirmayin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benimde kafami karistiriyo bu araögünler...ilk baslarda araögün falan yapmiyordum kilolar gidiyordu..simdi kilolar gitmiyo takildi..kaldim 66 da....acaba bendemi biraksam araögünleri...bu seferde diet bittikten sonra herseye saldirasi geliyo insanin...araögünlerde findik kurumeyve iyi oluyo ..meyve tatli isteyini gideriyo..findik ceviz hem kalbe iyi geliyormus hemde mutluluk hormonu salgilanmasina sebep oluyormus...yarin bunlarin hepsini konusacagim doktorlan bakalim neler söyleyecek

kisaca bahsedeyim kendimden 1.5 yil arayla 2 dogum yaptim kucugum 10 aylik.86 kiloyla doguma gittim.76 kilo bende takildi kaldi.4 ay once silkelendim ve 62 ye indim

tesekkur ederim canim amacim 55 olmak.cunku evlendigimde 46 kiloydum.ama basaracagima inaniyorum.yakinda esimin kardesi evlenecek, dugune kadar 58 olmak istiyorum

boyum 1.65 33 yasindayim.
aslinda su anki kilon cok iyi boyuna göre ama insan kendisini hangi kiloda görmek isterse o hedefe ulasmak istiyo...bende diyorum mesela aslinda 60 iyi diye...ama 57-58 olsa daha iyi olacak...bakalim kismet..sabir ve gayret göstererek basaracagiz insallah

tesekkur ederim canim amacim 55 olmak.cunku evlendigimde 46 kiloydum.ama basaracagima inaniyorum.yakinda esimin kardesi evlenecek, dugune kadar 58 olmak istiyorum

olursun canım takıl bize yediklerini yaz bize sağlıklı zayıfla canım opuyorumnanaktan

evet canim biz insanlar doyumsuzuz.bende dogumdan sonra hep hayal ederdim 60 kilo olsam diye.sacah tartildigimda 60.5 cikiyorum ama gene fazla geliyor bana.aslinda cok zyif olmakta hic hos degil ama 55 olmak istiyorum.su an 38 bedeb giyiyorum 4 ay once ddusun 46 bedendim

hugocuk haklisin canim.zaten 1 kere diyet yaptim su isvec diyeti varya onu sonrasinda az yedim ara ogun olarak meyva yedim.ve aksam 7 den sonra bisey yemiyorum.gecen pazar gun vardi iz gunlerimizi disarda yapiyoruz,arkadaslar pasta yediler ben yemedim mesela

hugocuk haklisin canim.zaten 1 kere diyet yaptim su isvec diyeti varya onu sonrasinda az yedim ara ogun olarak meyva yedim.ve aksam 7 den sonra bisey yemiyorum.gecen pazar gun vardi iz gunlerimizi disarda yapiyoruz,arkadaslar pasta yediler ben yemedim mesela

canım isveç diyetini tam olarak uyguladınmı ne kadar verdin hep diyorlar işte verince bidaha 1 yılmı ne kilo almıyormuşsun metabolizman değişiyo diyorlar gerçi inanmak güç ama sen yinede anlat bana merak ettiğim tek diyet listesi

isvec diyetini harfiyen yerine getirdim.diyet suresince 7 kilo verdim sonrasinda geceleri yemedim ama evde ne pistiyse yedim ve kilo vermeye devam ettim.ama 2 haftadir kilo vermem durdu.cocuklar kucuk olunca spor da yapamiyorum.

isvec diyetini harfiyen yerine getirdim.diyet suresince 7 kilo verdim sonrasinda geceleri yemedim ama evde ne pistiyse yedim ve kilo vermeye devam ettim.ama 2 haftadir kilo vermem durdu.cocuklar kucuk olunca spor da yapamiyorum.

neyse artık sağlıklı verirsin kilolarını canım.

merhaba kızlar hoşgeldin aramıza varda

kızlar bugün güne gittim saat 15:30 civarında

5 -6 kaşık tavuklu bulgur pilavı ( metal kaşık)
1 kaşık da nohutlu pirinç pilavı ( metal kaşık)
1 bardak ayran
1 kk büyüklüğünde kırmızı pancar turşusu
1 kornişon
3 adet küçük acı biber tuşusu
2 kk büyüklüğünde irmikle yapılmış şerbetli tatlı adına bal parmak tatlısı diyorlardı.
1 bardak az şekerli açık çay
2 bardak su ( 400ml)

artık akşama yer miyim yemez miyim bilmiyorum

eşime hamsi yapacağım yanına tarhana çorbası
makarna da var öğlen yapmıştım çocuklara tavuk burgerle ama ben öğlen yemek yemedim
çayda yiyeceğim diye elma sirkeli ballı su ile 1 adet küçük elma yemiştim.
acaba akşama kendime pırasa yemeğimi mi yapsam ?
tarhana çorbasıyla salata mı yesem ?

Son düzenleme:
selam arkadaşlar uzun zamndır uğrayamadım işlerin yoğunluğundan ama dikakt etmem rağmen hala 69 kilodayım klo vermemşim bu beni çok üzdü gerçi reng liyim inş onun etkisindedir diyorum
bugün yediklerim
1 gözleme
peyaz peynir
salatalık
öğle
çorba
matarlı tavuk sote 1 kaşık pilav ve yoğurt
2 bardakta yeşil çay
ya nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum veremiyorum

Back
X