Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde kafami karistiriyo bu araögünler...ilk baslarda araögün falan yapmiyordum kilolar gidiyordu..simdi kilolar gitmiyo takildi..kaldim 66 da....acaba bendemi biraksam araögünleri...bu seferde diet bittikten sonra herseye saldirasi geliyo insanin...araögünlerde findik kurumeyve iyi oluyo ..meyve tatli isteyini gideriyo..findik ceviz hem kalbe iyi geliyormus hemde mutluluk hormonu salgilanmasina sebep oluyormus...yarin bunlarin hepsini konusacagim doktorlan bakalim neler söyleyecekaralarda keisinlikle atistirmayin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba...bende cok ugrastim cizelge icin ama sonunda basardim..:) sen yenimi katildin bizleremerhaba bende geldim
evet canim ben bayagi yol katettim
canim sen 3 saate birmi yemek yiyorsun?
aslinda su anki kilon cok iyi boyuna göre ama insan kendisini hangi kiloda görmek isterse o hedefe ulasmak istiyo...bende diyorum mesela aslinda 60 iyi diye...ama 57-58 olsa daha iyi olacak...bakalim kismet..sabir ve gayret göstererek basaracagiz insallahboyum 1.65 33 yasindayim.
tesekkur ederim canim amacim 55 olmak.cunku evlendigimde 46 kiloydum.ama basaracagima inaniyorum.yakinda esimin kardesi evlenecek, dugune kadar 58 olmak istiyorum
hugocuk haklisin canim.zaten 1 kere diyet yaptim su isvec diyeti varya onu sonrasinda az yedim ara ogun olarak meyva yedim.ve aksam 7 den sonra bisey yemiyorum.gecen pazar gun vardi iz gunlerimizi disarda yapiyoruz,arkadaslar pasta yediler ben yemedim mesela
isvec diyetini harfiyen yerine getirdim.diyet suresince 7 kilo verdim sonrasinda geceleri yemedim ama evde ne pistiyse yedim ve kilo vermeye devam ettim.ama 2 haftadir kilo vermem durdu.cocuklar kucuk olunca spor da yapamiyorum.