kış için ideal aslında haftada bir ben de yapayım bu çorbadan![]()
çok faydalı canım. soğuk algınlığına halsizliğe birebir geliyor. yağ koymazsan diyet olur. birde tavuğun derisini alırsan tamamdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kış için ideal aslında haftada bir ben de yapayım bu çorbadan![]()
ben günde 1 tane içiyorum canım. tabikide meyveli olmayacak onlarda şeker var. sade olacak. kaybettiğin mineral açığını tamamlıyor. doktor tavsiye etti
çok faydalı canım. soğuk algınlığına halsizliğe birebir geliyor. yağ koymazsan diyet olur. birde tavuğun derisini alırsan tamamdır
saoll abammm:)inş kendime şart koydm içiom artık....yediklerin güzel
su içme işine gelince hah şöyle abla sözü dinle azıcık da olsa
şaka bir yana çok yarırını görürsün inan tatlım
canım sabır ve azimle gider kiloların yeterki karar ver kilo vermeye![]()
ewwet poğaça sewiorum hemde zytiniydi sennde sewdgn gbi:)ewde tawuk çorbası mercimek yemegi we pilaw war sanırım....nasıl yapsam....akşamada salata çorba sebze yemeği iyi olur canım. poğça seviyosun galiba
bnce süper olurrr...yaptktan sorada banada tarifini werirsin anneme yaptrrmkızlar bişey danışacağım size. ben zeytinli açmay bayılıyorum. şimdi değil ama diyet bitince beyaz un yerine kepek undan yapsam içinede kendi hazırladığım zeytinleri koysam acep nasıl olurki
aslında belki de kilo verdikten sonra hep kilomun sabitlenmesi mineral eksiği olabilir
vitamin haplarından kullanıyormusun hugocuğum
canım bi ara düzenli kullandım ben. oneday kullandım. hala var ama şimdilik bıraktım diyetten sonra belki kullanırım ama sağlıklı besleniyoruz sebze ağırlıklı zaten vitamin değerlerim normal çıkmıştı şimdilik bıraktım
canım mineral eksikliği olduğunda vücut kilo vermiyormuş. bende bundan korktuğum için hergün içiyorum 1 tane
saoll abammm:)inş kendime şart koydm içiom artık....
ewwet poğaça sewiorum hemde zytiniydi sennde sewdgn gbi:)ewde tawuk çorbası mercimek yemegi we pilaw war sanırım....nasıl yapsam....
bnce süper olurrr...yaptktan sorada banada tarifini werirsin anneme yaptrrm![]()
Bir bardak su içerisine eşit miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır. Hergün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir.
Düzenli uygulanırsa kilo verilir.
Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur.
arkadaşlar bir sitede böyle bir bilgi gördüm sizlerle paylaşmak istedim.
hugocuğum 3 saat araylamı yiyecekler tüketiyorsun
teşekkürler canım paylaştığın için tarçın çok faydalı balla karıştırıldığını şimdi öğrendim inşallah kilo verdirir bize![]()
evet canım. metabolizmam diyete alışmış diye değiştirdi diyetisyen. sabah öğlen ve akşam yemeklerinden sonra 3 saat bişey yiyip içmek yasak sadece su içebilirsin. ve sabah sütlü türk kahvesi ve 1 meyve yiyordum ara öğünde onuda kaldırdı ama öğlen yemeğinden 3 saat soraki veya akşam yemeğinden 3 saat sonraki arada ekledi.
şu elma diyeti keşke kırmızı elmayla da olsaydı yaa
evet canım çok faydalı ama şu var. bu gerçek bal için geçerli. doğal bal olmalı. şimdi marketlerde satılan balların hepsinde şeker var. biraz bal koyuyorlar gerisini su ve şekerle çoğaltıp piyasaya sürüyorlar. o yüzden ben bal kullanmıyorum diyetisyen yasakladı bu yüzden. zayıflayalım derken iştah açılmasın
şu elma diyeti keşke kırmızı elmayla da olsaydı yaa