60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben günde 1 tane içiyorum canım. tabikide meyveli olmayacak onlarda şeker var. sade olacak. kaybettiğin mineral açığını tamamlıyor. doktor tavsiye etti

aslında belki de kilo verdikten sonra hep kilomun sabitlenmesi mineral eksiği olabilir:30:
vitamin haplarından kullanıyormusun hugocuğum

yediklerin güzel
su içme işine gelince hah şöyle abla sözü dinle azıcık da olsa:9:
şaka bir yana çok yarırını görürsün inan tatlım

canım sabır ve azimle gider kiloların yeterki karar ver kilo vermeye:16:
saoll abammm:)inş kendime şart koydm içiom artık....
akşamada salata çorba sebze yemeği iyi olur canım. poğça seviyosun galiba
ewwet poğaça sewiorum hemde zytiniydi sennde sewdgn gbi:)ewde tawuk çorbası mercimek yemegi we pilaw war sanırım....nasıl yapsam....
kızlar bişey danışacağım size. ben zeytinli açmay bayılıyorum. şimdi değil ama diyet bitince beyaz un yerine kepek undan yapsam içinede kendi hazırladığım zeytinleri koysam acep nasıl olurki
bnce süper olurrr...yaptktan sorada banada tarifini werirsin anneme yaptrrm:16:

aslında belki de kilo verdikten sonra hep kilomun sabitlenmesi mineral eksiği olabilir:30:
vitamin haplarından kullanıyormusun hugocuğum

canım bi ara düzenli kullandım ben. oneday kullandım. hala var ama şimdilik bıraktım diyetten sonra belki kullanırım ama sağlıklı besleniyoruz sebze ağırlıklı zaten vitamin değerlerim normal çıkmıştı şimdilik bıraktım
canım mineral eksikliği olduğunda vücut kilo vermiyormuş. bende bundan korktuğum için hergün içiyorum 1 tane

canım bi ara düzenli kullandım ben. oneday kullandım. hala var ama şimdilik bıraktım diyetten sonra belki kullanırım ama sağlıklı besleniyoruz sebze ağırlıklı zaten vitamin değerlerim normal çıkmıştı şimdilik bıraktım
canım mineral eksikliği olduğunda vücut kilo vermiyormuş. bende bundan korktuğum için hergün içiyorum 1 tane

anladım canım ben de maden suyu içmeye başlamalıyım

saoll abammm:)inş kendime şart koydm içiom artık....

ewwet poğaça sewiorum hemde zytiniydi sennde sewdgn gbi:)ewde tawuk çorbası mercimek yemegi we pilaw war sanırım....nasıl yapsam....

bnce süper olurrr...yaptktan sorada banada tarifini werirsin anneme yaptrrm:16:

canım ben hamur işi severim. mesela kek severim. sütlü tatlı severim. şeker yüzünden tatlıyı bırakmıştım ama pekmez en iyi şeker kaynağı. bu yüzden zayıfladıktan sonra pekmezli muhallebi, pekmezli kuru meyveli kekler, pekmezli etimek tatlılar aklına gelen ne varsa yapacağım. sadece içeriğinde fark olacak. şöyleki hamurişinde zararlı olan içindeki margarini yağı, şekeri, beyaz unudur. şeker yerine pekmez, beyaz un yerine kepek yada tam buğday unu ve yağıda şöyle yarım çay bardağı kullanırsak iştah açılmaz ve sağlıklı hamur işleride yiyebiliriz diyetten sonra. bi ömür hamurişinden uzak duracak değilizya. ender saraç diyorki hamur işi seven hastalarıma püf noktalarını öğretiyorum ve böylece sevdiği şeylerden mahrum kalmıyorlar diyor. bizde böyle değişikliklerle hamur işi yiyebiliriz

Bir bardak su içerisine eşit miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır. Hergün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir.

Düzenli uygulanırsa kilo verilir.

Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur.
arkadaşlar bir sitede böyle bir bilgi gördüm sizlerle paylaşmak istedim.

Bir bardak su içerisine eşit miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır. Hergün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir.

Düzenli uygulanırsa kilo verilir.

Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur.
arkadaşlar bir sitede böyle bir bilgi gördüm sizlerle paylaşmak istedim.

teşekkürler canım paylaştığın için tarçın çok faydalı balla karıştırıldığını şimdi öğrendim inşallah kilo verdirir bize:8:

hugocuğum 3 saat araylamı yiyecekler tüketiyorsun

evet canım. metabolizmam diyete alışmış diye değiştirdi diyetisyen. sabah öğlen ve akşam yemeklerinden sonra 3 saat bişey yiyip içmek yasak sadece su içebilirsin. ve sabah sütlü türk kahvesi ve 1 meyve yiyordum ara öğünde onuda kaldırdı ama öğlen yemeğinden 3 saat soraki veya akşam yemeğinden 3 saat sonraki arada ekledi.

teşekkürler canım paylaştığın için tarçın çok faydalı balla karıştırıldığını şimdi öğrendim inşallah kilo verdirir bize:8:

evet canım çok faydalı ama şu var. bu gerçek bal için geçerli. doğal bal olmalı. şimdi marketlerde satılan balların hepsinde şeker var. biraz bal koyuyorlar gerisini su ve şekerle çoğaltıp piyasaya sürüyorlar. o yüzden ben bal kullanmıyorum diyetisyen yasakladı bu yüzden. zayıflayalım derken iştah açılmasın

ben mesela tarçınlı sütü hemen hemen her gece uyumadan önce içerim çok rahatlatıyor ve de deliksiz uyuyorsun sabahları daha zinde uyanıyorum önceden gecede belki 10 defa lavaboya gidiyordum uykusuzluktan da sabahları uyanamıyordum bu tarçınlı süt iyi geldi kilo yapar diye bal katmıyorum ama demekki bal da zayıflatıyor

evet canım. metabolizmam diyete alışmış diye değiştirdi diyetisyen. sabah öğlen ve akşam yemeklerinden sonra 3 saat bişey yiyip içmek yasak sadece su içebilirsin. ve sabah sütlü türk kahvesi ve 1 meyve yiyordum ara öğünde onuda kaldırdı ama öğlen yemeğinden 3 saat soraki veya akşam yemeğinden 3 saat sonraki arada ekledi.

anladım canım benim kilo veremememin bir nedeni de bu olabilir çünkü 1 salatalık yedim mesela dolapta her zaman haşlanmış lahana ve brokoli bulunduruyorum acıktıkça ve acıkmadığım zamanlarda da bunu atıştırıyorum yani sürekli yiyorum demekki vücudumu yoruyorum ben de böyle yapacağım 3 saat ara hiç bir şey yemeyeceğim:16:

şu elma diyeti keşke kırmızı elmayla da olsaydı yaa

canım hiç elma diyetiyle yağ verilirmi. mümkün değil. ancak sağlıklı beslenme ve sporla yağ verilir. o tarz diyetler kısa zamanda kas ve su kaybettirir. sonrada diyet bitince geri gelir hepsi. sen sağlıklı beslen sporunu yap yeter. 1 öğün kahvaltı sonra tüm gün elma olcak iş değil. elma çok sağlıklı ama tüm ihtiyacımızı karşılamaz.

evet canım çok faydalı ama şu var. bu gerçek bal için geçerli. doğal bal olmalı. şimdi marketlerde satılan balların hepsinde şeker var. biraz bal koyuyorlar gerisini su ve şekerle çoğaltıp piyasaya sürüyorlar. o yüzden ben bal kullanmıyorum diyetisyen yasakladı bu yüzden. zayıflayalım derken iştah açılmasın

doğru söylüyorsun canım bence de şekerli şişmanlatabilir gerçek bal olmalı:6:

şu elma diyeti keşke kırmızı elmayla da olsaydı yaa

canım bence de bu kalıcı ve sağlıklı bir diyet olmaz ben denedim 2 yıl önce 3 gün dayanabildim üstüne bir de halsiz düştüm ve bir sonraki hafta 52 kiloyken 55 oldum daha çok kilo aldım tavsiye etmiyorum yavaş ve sağlıklı vermek en iyisi elmayı ara öğünlerde yiyorum yada kahvaltıda yiyorum yada komposto yapıyorum şekersiz içine de 2 karanfil atıyorum barsakları da çalıştırıyor:6:

ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmm..Kemerden döndükten sonra evde bir şey kalmamıştı doğru düzgün..market, pazar derken epey yoruldum..bir de nöbet çıkışı uyudum bu saat oldu giremedimm

Back
X