Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ara öğünümde 1 muz orta boy. 10 badem 10 antep fıstığı yedim
selam kızlar ara öğünümde 1 muz orta boy. 10 badem 10 antep fıstığı yedim
10 badem 10 antep fıstığı yaklaşık olarak 2 yemek kaşığı yağ demek o bakımdan götür götür dedim
[FONT=[FONT="Arial Black"] canım diyetisyen verirken heralde ölçmüştür ne kadar yağ alacağımı[/FONT][/FONT]
:92: tamam o zaman yiyebilirsin
hay allah:78:
ama başka yağlı bişey yok di mi diyetinde merak ettim de:44:
çok teşekkür ederim bitanemyine süpersin canım maşallah![]()
elifezgi hoşgeldin seni buralarda gördüğümde ben 60 kg nin üzerindeydim yeni girdiğim sıralarda sen bu topicteydin ortadan bir kayboldun şimdi ben 55.2 kg oldum nasıl sence değişimim ?oh oh götür götür. epeydir buraya uğramıyorum. 14. takım üyesiyim hem oraya hem buraya yazamdığım için burayı bırakmak zorunda kaldım. paylaşımı iyi bir yerdi aslında.
ramazandan bu yana bende pek bir değişiklik yok. ramazan öncesinde ve ramazan başında verdim verdim kiloları sonra bi duraklama bi yükseliş evresi yaşadım. ardından tekrar vermeye çalışıyorum kiloları. daha 60ın altına düştüğüm yok. sizşler de düşmediniz ki buralardasınızama hepimiz 50li kilolarda olup zayıflamak isteyenler arasına katılıces di mi
:86:
ara 2 mandalina yedim
öğle yemeği bir koca tabak peynirli salata
oh oh götür götür. epeydir buraya uğramıyorum. 14. takım üyesiyim hem oraya hem buraya yazamdığım için burayı bırakmak zorunda kaldım. paylaşımı iyi bir yerdi aslında.
ramazandan bu yana bende pek bir değişiklik yok. ramazan öncesinde ve ramazan başında verdim verdim kiloları sonra bi duraklama bi yükseliş evresi yaşadım. ardından tekrar vermeye çalışıyorum kiloları. daha 60ın altına düştüğüm yok. sizşler de düşmediniz ki buralardasınızama hepimiz 50li kilolarda olup zayıflamak isteyenler arasına katılıces di mi
:86:
çok teşekkür ederim bitanem
elifezgi hoşgeldin seni buralarda gördüğümde ben 60 kg nin üzerindeydim yeni girdiğim sıralarda sen bu topicteydin ortadan bir kayboldun şimdi ben 55.2 kg oldum nasıl sence değişimim ?
afiyet olsun ama canımcım öğlen keşke biraz daha bir şeyler yeseydin bu sefer de akşam öğüne yüklenirsin yemeuim akşam desen o zaman da kilo vermen yavaşlar metabolizman direnişe geçer![]()
canım başka birşey istemedi farmasicim ya aslında çok büyüktü tabağım emin ol
birde dün biraz kaçamak yaptım cips ve kestane yedim onlarıda telafi etmek istedim
tatlım, inşallah metobolizmamda beni destekler
selam kızlar nasıl gidiyor kilo vermeler uzun zamandır aranıza katılmıyorum 7 kılo verdım bu siteyle şu an 63 üm aslında 3 kilo daha vermek istiyorum ama azim kalamayınca verılmıoyor acıkcası
iftar icin9 kasik pirasa pureden 6 kasik yedim.
cayla 10 damla cik.li biskuvi
bide fistikli sekerleme yedimbu siralar bi gariplik var bende
yemeden kilom artti.
bugun de canim asiri tatli cekti ve sonunda yenildim.ins.devami gelmez