60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birde esmer ince bulgur aldim gecenlerden bugün yaptim tadi güzeldi...türk marketlerinde hic görmedim...arap marketinden almstim..tavsiye ederim..:34:

amin canım biz ortopediye bakıldığımız için oradaki hastaları özelliklede acilden gelenleri görünce halimize hamdettik canım Rabbim daha beterinden korusun.....devrimcim ben kaçamaklık bişey göremedim 1 zeytin kadar çikolata haftada 1 olmak kaydıyla hiçbişey değil kurumeyvede benim bildiğim kadarıyla kaçamak sayılmıyor benim canım tatlı çektimmi, kuru kayısı ve kan üzümü yiyorum
demek ben büyütüyorum...yani bügün kücük kacamaklar yapmamisim.:9:

ben de yedim bugün zeytin kadar büyüklükte çikolata ve de hemen hemen haftada 3 - 4 gün 200 ml lik çilekli kakaolu ya da muzlu süt içiyorum

benimde bogazim aciyor soguk almisim galiba..bildiginiz evde yapilan bir tedavi biliyormusunuz
benim bildiğim ve üstüne tanımadığım yöntem nane limon annem bazen naneleri bitirdin yeter desede ben çok severim boğazım ağrıycak gibi oldunmu sabah akşam kuru naneyi ve limon dilimlerini suyla karıştırıp bikaç dakka kaynatıyorum sonra içiyorum muhakkak dene canım

birde cok istiyorum oruc tutmayi...ama benim minik cadim beni cok uykusuz birakiyo...bu ay 4 aylik olacak..bugün aksam sporunu bile zor yaptim ve fazla yapamadim cok halsizdim...az önce biraz uyudu bende uyum dedim 15 dakika sonra yine uyandi...neyse bu gece kocisim baksin bebeyimize bende uykumu alayim yarin dinc olmam lazim..belki sahura kalkarim ..

birde esmer ince bulgur aldim gecenlerden bugün yaptim tadi güzeldi...türk marketlerinde hic görmedim...arap marketinden almstim..tavsiye ederim..:34:
bizim burda mardinli bir ahbabımız çiğ köfteyi esmer bulgurdan yapıyor daha güzel oluyormuş

birde cok istiyorum oruc tutmayi...ama benim minik cadim beni cok uykusuz birakiyo...bu ay 4 aylik olacak..bugün aksam sporunu bile zor yaptim ve fazla yapamadim cok halsizdim...az önce biraz uyudu bende uyum dedim 15 dakika sonra yine uyandi...neyse bu gece kocisim baksin bebeyimize bende uykumu alayim yarin dinc olmam lazim..belki sahura kalkarim ..
bende yarın niyetlenicem inşallah sahurda neyiycen ben kahvaltı yapıcam

benim bildiğim ve üstüne tanımadığım yöntem nane limon annem bazen naneleri bitirdin yeter desede ben çok severim boğazım ağrıycak gibi oldunmu sabah akşam kuru naneyi ve limon dilimlerini suyla karıştırıp bikaç dakka kaynatıyorum sonra içiyorum muhakkak dene canım

sagol canim..birazdan denerim..

Merhaba kızlar:16:
sonunda bende ben topiğe yazı yazabılıyorum.
6.lı rakamlara indim.şimdiki hedefim 5 li rakamları
görebilmek

:92:

3 metal kaşık makarna
2 metal kaşık mantar sote
1.5 tavuk baget
4-5 metal kaşık salata ( havuç-turp)
500ml su

500 ml su içmiştim 1 saat önce

şimdi 1 kuru kayısı yedim 250 ml su içiyorum

Back
X