Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demek ben büyütüyorum...yani bügün kücük kacamaklar yapmamisim.amin canım biz ortopediye bakıldığımız için oradaki hastaları özelliklede acilden gelenleri görünce halimize hamdettik canım Rabbim daha beterinden korusun.....devrimcim ben kaçamaklık bişey göremedim 1 zeytin kadar çikolata haftada 1 olmak kaydıyla hiçbişey değil kurumeyvede benim bildiğim kadarıyla kaçamak sayılmıyor benim canım tatlı çektimmi, kuru kayısı ve kan üzümü yiyorum
benim bildiğim ve üstüne tanımadığım yöntem nane limon annem bazen naneleri bitirdin yeter desede ben çok severim boğazım ağrıycak gibi oldunmu sabah akşam kuru naneyi ve limon dilimlerini suyla karıştırıp bikaç dakka kaynatıyorum sonra içiyorum muhakkak dene canımbenimde bogazim aciyor soguk almisim galiba..bildiginiz evde yapilan bir tedavi biliyormusunuz
bizim burda mardinli bir ahbabımız çiğ köfteyi esmer bulgurdan yapıyor daha güzel oluyormuşbirde esmer ince bulgur aldim gecenlerden bugün yaptim tadi güzeldi...türk marketlerinde hic görmedim...arap marketinden almstim..tavsiye ederim..![]()
bende yarın niyetlenicem inşallah sahurda neyiycen ben kahvaltı yapıcambirde cok istiyorum oruc tutmayi...ama benim minik cadim beni cok uykusuz birakiyo...bu ay 4 aylik olacak..bugün aksam sporunu bile zor yaptim ve fazla yapamadim cok halsizdim...az önce biraz uyudu bende uyum dedim 15 dakika sonra yine uyandi...neyse bu gece kocisim baksin bebeyimize bende uykumu alayim yarin dinc olmam lazim..belki sahura kalkarim ..
benim bildiğim ve üstüne tanımadığım yöntem nane limon annem bazen naneleri bitirdin yeter desede ben çok severim boğazım ağrıycak gibi oldunmu sabah akşam kuru naneyi ve limon dilimlerini suyla karıştırıp bikaç dakka kaynatıyorum sonra içiyorum muhakkak dene canım
oda iyi fikir denemek lazim..neyse canim verdigin nane limon karisimini bi deneyim ..hepinize iyi geceler..bizim burda mardinli bir ahbabımız çiğ köfteyi esmer bulgurdan yapıyor daha güzel oluyormuş
Rabbim şifa versin iyi geceleroda iyi fikir denemek lazim..neyse canim verdigin nane limon karisimini bi deneyim ..hepinize iyi geceler..![]()
sahurda yatmadan meyve yerseniz susuzluğu hissetmezsiniz
geçmişi okuyamadım çok uykum var duramıyorum ama dayanamadım size bakmaya geldim kopyalyabilirsen bir bakayımmavlicim akşam menümü gördün mü canım?
çok güzel bir öğün olmuş canım tam kararında3 metal kaşık makarna
2 metal kaşık mantar sote
1.5 tavuk baget
4-5 metal kaşık salata ( havuç-turp)
500ml su
çok güzel bir öğün olmuş canım tam kararında![]()