Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama yanlardan iyi görünmüyor dar badi giydiğim zaman...
biraz kilo var ama öyle çok değil. 5 kilo versen yeter ama diyetisyene gitmen çok iyi bakalım ne kadar yağın var değilmi. diyetisyenle çok güzel zayıflanıyor nerde fazlalık varsa ordan gidiyor
üstümdeki badi standart beden...
alttaki etek 38 beden...
inşallah canım yaa... geçenlerde çarşıda böyle yağı kası felan ölçen bi alete çıktım da yağ oranımda 22 yazıyodu ama bu 22 kilo mu onu anlamadım...
maibeyaz canım.ben sende hiçbir fazlalık veya orantısızlık göremedim.gayet güzelsin
ama belki siyah giymiş olmanın da etkisi vardır bunda![]()
merhaba kızlar öğlen yemeğinden sonra orotoryo çalıştırmaya gittim.
sonra da okulda küçük bir toplantı düzenledik orada
sıcak çikolata içtim ( 300 ml )
1 adet elma yedim.
kızlar hiç bana yorum yapmıyorsunuz ya![]()
hoşgeldin canım burada yediğimizi içtiğimizi yazıp eleştiriyoruz tavsiyelerde bulunuyoruz haftanın birincisini seçiyoruz iş te öyle burda ol canım mutlaka kilo verirsin inan.kızlar bnde 60 kiloyum ama en az 55 olmalıyım boyum 1.60 burda nasıl organize oluyosnz bna da anlatrmsnz bnde size katılayım
hımm canım öğlen yediğin için ve uzun zamandır kaçamak yapmadığın için
çikolata içmende bir problem görmüyorum.
hımm şimdi yediklerimi yazayım
ara öğün; 1sos kasesi kadar leblebi, 1 kuru kayısı
hoşgeldin canım burada yediğimizi içtiğimizi yazıp eleştiriyoruz tavsiyelerde bulunuyoruz haftanın birincisini seçiyoruz iş te öyle burda ol canım mutlaka kilo verirsin inan.
çok teşekkür ederim canım yorumun için herşey dilerim gönlünce olur
evet olabilir siyah zayıf gösterir derler hep... var canım yaa göbek bölgem 73 cm...bekarken ölçmüştüm bi kere de 58 cm idi...
tamam yarından itibaren bnde yedklerimi yazayım o zmn olrmu![]()
tamam yarından itibaren bnde yedklerimi yazayım o zmn olrmu![]()