60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama yanlardan iyi görünmüyor dar badi giydiğim zaman...

biraz kilo var ama öyle çok değil. 5 kilo versen yeter ama diyetisyene gitmen çok iyi bakalım ne kadar yağın var değilmi. diyetisyenle çok güzel zayıflanıyor nerde fazlalık varsa ordan gidiyor

biraz kilo var ama öyle çok değil. 5 kilo versen yeter ama diyetisyene gitmen çok iyi bakalım ne kadar yağın var değilmi. diyetisyenle çok güzel zayıflanıyor nerde fazlalık varsa ordan gidiyor

inşallah canım yaa... geçenlerde çarşıda böyle yağı kası felan ölçen bi alete çıktım da yağ oranımda 22 yazıyodu ama bu 22 kilo mu onu anlamadım...

inşallah canım yaa... geçenlerde çarşıda böyle yağı kası felan ölçen bi alete çıktım da yağ oranımda 22 yazıyodu ama bu 22 kilo mu onu anlamadım...

o aletlere pek güven olmuyor canım. en güzeli diyetisyen kontrolu. nihayet sende başlayacaksın canım. beraber doktor gözetiminde zayıflayalım güzelce. listeni paylaşırsın bizle

maibeyaz canım.ben sende hiçbir fazlalık veya orantısızlık göremedim.gayet güzelsin:nazar:

ama belki siyah giymiş olmanın da etkisi vardır bunda:7:

maibeyaz canım.ben sende hiçbir fazlalık veya orantısızlık göremedim.gayet güzelsin:nazar:

ama belki siyah giymiş olmanın da etkisi vardır bunda:7:

evet olabilir siyah zayıf gösterir derler hep... var canım yaa göbek bölgem 73 cm...bekarken ölçmüştüm bi kere de 58 cm idi...

merhaba kızlar öğlen yemeğinden sonra orotoryo çalıştırmaya gittim.
sonra da okulda küçük bir toplantı düzenledik orada
sıcak çikolata içtim ( 300 ml )
1 adet elma yedim.

kızlar hiç bana yorum yapmıyorsunuz ya :kkk:

maibeyaz geçmiş olsun inşallah hiçbirşeyin yoktur canım:16:

Son düzenleme:
kızlar bnde 60 kiloyum ama en az 55 olmalıyım boyum 1.60 burda nasıl organize oluyosnz bna da anlatrmsnz bnde size katılayım

merhaba kızlar öğlen yemeğinden sonra orotoryo çalıştırmaya gittim.
sonra da okulda küçük bir toplantı düzenledik orada
sıcak çikolata içtim ( 300 ml )
1 adet elma yedim.

kızlar hiç bana yorum yapmıyorsunuz ya :kkk:

hımm canım öğlen yediğin için ve uzun zamandır kaçamak yapmadığın için
çikolata içmende bir problem görmüyorum.

hımm şimdi yediklerimi yazayım
ara öğün; 1sos kasesi kadar leblebi, 1 kuru kayısı

kızlar bnde 60 kiloyum ama en az 55 olmalıyım boyum 1.60 burda nasıl organize oluyosnz bna da anlatrmsnz bnde size katılayım
hoşgeldin canım burada yediğimizi içtiğimizi yazıp eleştiriyoruz tavsiyelerde bulunuyoruz haftanın birincisini seçiyoruz iş te öyle burda ol canım mutlaka kilo verirsin inan.
hımm canım öğlen yediğin için ve uzun zamandır kaçamak yapmadığın için
çikolata içmende bir problem görmüyorum.

hımm şimdi yediklerimi yazayım
ara öğün; 1sos kasesi kadar leblebi, 1 kuru kayısı

çok teşekkür ederim canım yorumun için herşey dilerim gönlünce olur

şu diyet k,lo verme bitsede tekrardan kol ağırlık sırt falan çalışsam ya bayağıdır yapamıyorum

hoşgeldin canım burada yediğimizi içtiğimizi yazıp eleştiriyoruz tavsiyelerde bulunuyoruz haftanın birincisini seçiyoruz iş te öyle burda ol canım mutlaka kilo verirsin inan.

çok teşekkür ederim canım yorumun için herşey dilerim gönlünce olur

tamam yarından itibaren bnde yedklerimi yazayım o zmn olrmu :D

evet olabilir siyah zayıf gösterir derler hep... var canım yaa göbek bölgem 73 cm...bekarken ölçmüştüm bi kere de 58 cm idi...

canım o kadar panikliyodunki bende bayağı kilolu sandım seni. 5 kilo versen yeter bence ama yinede diyetisyen bilir bişey demek yanlış olur. yağ kas oranı çok önemli çünkü. birde canım kontrollerde yağmı kasmı gidiyo öğreniyosun ona göre değişiklik oluyor listende. kas verdikten yağlar kaldıktan sonra kıymeti yok zaten değilmi. şimdi sen diyetisyene gidip listene uyunca bak kalmaz göbek falan. göbekte ve sırtta bulunan yağlar sağlıklı bir diyetle gidiyor canım. yoksa ben çok uğraştım zamanında gitseydi benimkiler giderdi. 2 elle göbeği sıktığımızda eğer hala daha yağlar çıkıyorsa ideal kilonun altında bile olunsa iş bitmemiştir üstelik yağ değil kas gitmiştir. iyiki doktora gitmeye karar verdin canım senin için en iyisi buydu. çok sevindim canım

maibeyaz sevdiklerinle beraber tüm dileklerinin gerçekleştiği mutlu huzurlu herşeyden öte sağlıklı bir yıl dilerim canım:nazar::16:

evet bencede bu akşam mesela neler yiyeceksin yazarsan iyi olur. veya sen bu zaman kadar nasıl besleniyordun. tatlıyla şekerle aran nasıl. neleri daha çok yiyordun asla vazgeçemediklerin. bu zamana kadar hiç diyet yaptınmı falan anlat istersen biraz canım

Back
X