bazen susuzluk hissi beyin tarafından 'tatlı' isteği gibi algılanabiliyor. 1-2 yudum su iç. yarım saat sabret 1 bardak daha su iç.
her kadının vermesi gereken bir kaç kilosu vardır derlerdi de inanmazdım

. senin kesinlikle göbeğinden 175 gram falan kilo vermen lazım

(buradan gayet zayıf görünüyorsun, kilo değil de sıkılaşma problemin olmasın sakın? mekik ve sıkılaşma egzersizleri yapman daha uygun bence)
%22 demektir o. kadınlarda %25 üzeri fazla kilodur. ama çarşıdaki o aletler ve eve aldığımız ucuz vücut analiz cihazları büyük ihtimalle düzgün bir tarama yapmıyor.ben yıllar önce bir diyetisyenin yaptığı bilimsel çalışma için öyle bir cihaza çıktım. ama üstümdeki tüm ağırlıkları ve metalleri (kemer-saat-kolye vb.) çıkarttırmıştı. vücuda hafif bir elektirk akımı gönderiyormuş. çorapsız çıplak ayakla ölçülmüştü. dışardaki cihazlara ayakkabı ile çıkıyoruz. hadi diyelim elden ölçüyor ama ayakkabının da bir ağırlığı var değil mi. ben de merak ettim eve vücut analizi yapan cihaz aldım ama sanırım o da analiz yapmıyor, matematiksel bir hesap yapıyor
Allah cızırtını vermesin, sıcak çikolata da içmiş

önceki yazılarını biraz okudum baktım da tatlından tuzlundan hiç taviz vermemişsin, yemişsin ama hep az az her çeşitten. tebrik ediyorum valla.
meyve asitli ve basit şeker içeren bir gıda olduğu için tek başına yediğinde acıktırabilir. beraberinde lifli veya proteinli bir gıda tüketmen önerilir. meyvenin yanında 2 adet kepekli form bisküvi veya 1 bardak süt tüketmeyi dene.
istersen bir aile hekimine veya dahiliyeye git kolesterollerin gözden geçsin. kırmızı et-tereyağ tüketimin çok yoksa muhtemelen kolesterolün yüksek çıkmaz. ama yüksek çıkarsa bil ki hergün yediğin yumurtadandır. normal çıkarsa da aynen devam et bence, sonuçta dokunmamış demektir.
Allah kabul etsin.
geçmiş olsun.