hlmbtl kaç kilosun canım...
60-61 arası gdip geliorm cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hlmbtl kaç kilosun canım...
canım devleti tavsiye etmem çünkü verdiğin kasmı yağmı ölçüm olmuyor birde fazla ilgilenmiyorlar. karaciğer tahlilleride yapılmıyor o yüzden tıp fakültesine git canım
60-61 arası gdip geliorm cnm
kızlar ben koşu bandını ilk aldığımda bu kemeri kullandım 1 ay kadar ama iki tarafında ayarı var. şiddetini öyle ayarlıyosun. ben ne bileyim bi taraı en hızlıda diğer tarafı düşükte kalmış anlamamışım. neyse 1 ay koşuda yaptım bi baktım göbeğimin sağ tarafı diğerine göre daha az. inanamadım ama sebebinide bilmiyodum. derken benim kemer bozuldu servis çağırdık o zaman öğrendim farlı ayarda çalıştığını. yüksek ayarda çalışan taraf diğerine göre daha az kaldı göbeğimde. o zaman sporla zayıflama kemerinin işe yaradığını anladım . yağları hareket ettirip kan dolaşımını hızlandırıyor. yağın fazla olduğu yerlerde kan dolaşımı daha yavaştır çünkü. kan dolaşımı hızlanınca yağ yakıcı sporla beraber göbek yağı daha fazla gidiyor. tabikide diyette şart.
ayy o titreşimli kemerden arkadaş almış... eşi takıvermiş beline... en üst ayarda çalıştırmışlar... kız demişki durdur bu çok kötü nefes alamıyorum adam demişki bişey olmaz... kızı şaka yapıyo sanmış sanırım... yazık kız da durduramamış hastanelik olmuş... kalp ritmini bozmuş meğerse... dikkat etmek lazım kullnırken...
hımmm ama ne bileyim artık diyetisyen olsunda neresi olursa olsun demiştim... ona bile gidemedim zaten....inşallah randevuyu denk getirirsem gideceğim...
hımm çok değilmiş yaa... biraz daha sıkarsan dişini verirsin inşallah...
yakında düğünün var galiba... sürekli geliniğini düşün... :123:
günaydın kızlar dün niyetliydim sahurda ve iftarda süper ölçülü yedim kendimi tuttum sonra gece kurstan gelince cozuttum2 dilim sarı burma tatlısı yedim 1 avuç leblebi ardından 3 tane tahta bisküvi kesmedi 1 koca tabak mısır patlattım şekersiz nescafeyle yedim sonra yediklerim mideme oturdu oh olsun
bu seferde yatmadan geçsin diye evde dolanıp durdum bugün kahvaltıdan sonra tartıldım çok şükür 56,5 çıktım yani kilo almamışım hatta tok karnına az bile çıktım çünkü benim kahvaltım en çok yediğim öğünümdür :81:
Allah cızırtını vermesin, sıcak çikolata da içmişönceki yazılarını biraz okudum baktım da tatlından tuzlundan hiç taviz vermemişsin, yemişsin ama hep az az her çeşitten. tebrik ediyorum valla.
ben böyle çok rahat kilo verdim ve veriyorum da canım çok şükür Rabbime ....
Allah kabul etsin canım.
kaçamaklardan sonraki günü çorba salata tarzıyla atlatabilirsin bitanem :13:
farmasi resimdeki sensindir dimi...yanlış anlamazsan kilon gidiyo ama bana sanki göbüşün duruyo gibi geldi...
tabi eski halini görmediğim için ben bişey diyemem ben resimdeki halini dedim sadece...