60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım devleti tavsiye etmem çünkü verdiğin kasmı yağmı ölçüm olmuyor birde fazla ilgilenmiyorlar. karaciğer tahlilleride yapılmıyor o yüzden tıp fakültesine git canım

hımmm ama ne bileyim artık diyetisyen olsunda neresi olursa olsun demiştim... ona bile gidemedim zaten....inşallah randevuyu denk getirirsem gideceğim...

60-61 arası gdip geliorm cnm

hımm çok değilmiş yaa... biraz daha sıkarsan dişini verirsin inşallah...
yakında düğünün var galiba... sürekli geliniğini düşün... :123:

kızlar bi 10 dakika titreşimli kemere girdim koşu bandının artık bunuda yapacağım göbeğimi şuan hissetmiyorum ateş gibi oldu çok uyuştu :27:

kızlar ben koşu bandını ilk aldığımda bu kemeri kullandım 1 ay kadar ama iki tarafında ayarı var. şiddetini öyle ayarlıyosun. ben ne bileyim bi taraı en hızlıda diğer tarafı düşükte kalmış anlamamışım. neyse 1 ay koşuda yaptım bi baktım göbeğimin sağ tarafı diğerine göre daha az. inanamadım ama sebebinide bilmiyodum. derken benim kemer bozuldu servis çağırdık o zaman öğrendim farlı ayarda çalıştığını. yüksek ayarda çalışan taraf diğerine göre daha az kaldı göbeğimde. o zaman sporla zayıflama kemerinin işe yaradığını anladım . yağları hareket ettirip kan dolaşımını hızlandırıyor. yağın fazla olduğu yerlerde kan dolaşımı daha yavaştır çünkü. kan dolaşımı hızlanınca yağ yakıcı sporla beraber göbek yağı daha fazla gidiyor. tabikide diyette şart.

kızlar ben koşu bandını ilk aldığımda bu kemeri kullandım 1 ay kadar ama iki tarafında ayarı var. şiddetini öyle ayarlıyosun. ben ne bileyim bi taraı en hızlıda diğer tarafı düşükte kalmış anlamamışım. neyse 1 ay koşuda yaptım bi baktım göbeğimin sağ tarafı diğerine göre daha az. inanamadım ama sebebinide bilmiyodum. derken benim kemer bozuldu servis çağırdık o zaman öğrendim farlı ayarda çalıştığını. yüksek ayarda çalışan taraf diğerine göre daha az kaldı göbeğimde. o zaman sporla zayıflama kemerinin işe yaradığını anladım . yağları hareket ettirip kan dolaşımını hızlandırıyor. yağın fazla olduğu yerlerde kan dolaşımı daha yavaştır çünkü. kan dolaşımı hızlanınca yağ yakıcı sporla beraber göbek yağı daha fazla gidiyor. tabikide diyette şart.

ayy o titreşimli kemerden arkadaş almış... eşi takıvermiş beline... en üst ayarda çalıştırmışlar... kız demişki durdur bu çok kötü nefes alamıyorum adam demişki bişey olmaz... kızı şaka yapıyo sanmış sanırım... yazık kız da durduramamış hastanelik olmuş... kalp ritmini bozmuş meğerse... dikkat etmek lazım kullnırken...

ayy o titreşimli kemerden arkadaş almış... eşi takıvermiş beline... en üst ayarda çalıştırmışlar... kız demişki durdur bu çok kötü nefes alamıyorum adam demişki bişey olmaz... kızı şaka yapıyo sanmış sanırım... yazık kız da durduramamış hastanelik olmuş... kalp ritmini bozmuş meğerse... dikkat etmek lazım kullnırken...

evet canım dikkat etmek gerek. zaten benimki koşu bandının aparatı ben daha önce çok faydasını gördüm. zaten benimki öyle çok hızlı değil yani rahatsız etmiyor. ayarlıyosun kendin. göbek için gün aşırı sporumla kullanacağım faydalı olacağına eminim. boş boş durmasın o da işe yarasın

hımmm ama ne bileyim artık diyetisyen olsunda neresi olursa olsun demiştim... ona bile gidemedim zaten....inşallah randevuyu denk getirirsem gideceğim...

hımm çok değilmiş yaa... biraz daha sıkarsan dişini verirsin inşallah...
yakında düğünün var galiba... sürekli geliniğini düşün... :123:

çk diil ama işte vermeliyim sıkılaşmalıyım basenlerm ve yanlarmdan kurtlmaıyım.. şimdi yeşlçay içiorm

şimdi bende yeşilçay içiyorum kıslar. 3 saat sürem doldu yasak bitti. demin madensuyu içtim. kıslar 3 porsiyon meyve hakkımı daha yemedim. bu da demektir 6 tane mandalina. birazdan 3 mandalina yerim. akşam yemekten 3 saat sonrada 3 mandalina yerim. mandalina delisiyim hergün yesem bi ömür bıkmam. portakalda öyle. anacığım ben daha beşikteyken mandalina portakal koyarmış ağzıma. cuk cuk emerdin derdi. ondanmıdır nedir meyve denilince mandalina portakal gelir aklıma.

merhaba kızlar çok şükür bugün aylardır yaptığımız çalışmalarımızın karşılığını fazlasıyla aldık kazasız belasızve de bol teşekkür ve tebrikle geçen güzel bir gündü . ATAMIZ için ne yapsak azdır gerçi......

bugün öğleden önce salep içtim ( 300ml suyla hazırladım)

öğlen yemeğim

1 adet hamburger
yaklaşık 1 kaşık rus salatası
1 bardak ayran

öğleden sonra

çok açık az şekerli çay içtim 250 ml

şimdi evdeyim 250 ml su içtim.

Allah cızırtını vermesin, sıcak çikolata da içmiş:9:önceki yazılarını biraz okudum baktım da tatlından tuzlundan hiç taviz vermemişsin, yemişsin ama hep az az her çeşitten. tebrik ediyorum valla.

ben böyle çok rahat kilo verdim ve veriyorum da canım çok şükür Rabbime ....:16:

günaydın kızlar dün niyetliydim sahurda ve iftarda süper ölçülü yedim kendimi tuttum sonra gece kurstan gelince cozuttum :59::56:2 dilim sarı burma tatlısı yedim 1 avuç leblebi ardından 3 tane tahta bisküvi kesmedi 1 koca tabak mısır patlattım şekersiz nescafeyle yedim sonra yediklerim mideme oturdu oh olsun:22: bu seferde yatmadan geçsin diye evde dolanıp durdum bugün kahvaltıdan sonra tartıldım çok şükür 56,5 çıktım yani kilo almamışım hatta tok karnına az bile çıktım çünkü benim kahvaltım en çok yediğim öğünümdür :81:

Allah kabul etsin canım.
kaçamaklardan sonraki günü çorba salata tarzıyla atlatabilirsin bitanem :13:

Allah cızırtını vermesin, sıcak çikolata da içmiş:9:önceki yazılarını biraz okudum baktım da tatlından tuzlundan hiç taviz vermemişsin, yemişsin ama hep az az her çeşitten. tebrik ediyorum valla.

ben böyle çok rahat kilo verdim ve veriyorum da canım çok şükür Rabbime ....:16:

Allah kabul etsin canım.
kaçamaklardan sonraki günü çorba salata tarzıyla atlatabilirsin bitanem :13:

farmasi resimdeki sensindir dimi...yanlış anlamazsan kilon gidiyo ama bana sanki göbüşün duruyo gibi geldi...

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi

3 fındık
3 antep fıstığı
2 badem yedim

elma sirkeli ballı suyumu içiyorum ( 250 ml )

farmasi resimdeki sensindir dimi...yanlış anlamazsan kilon gidiyo ama bana sanki göbüşün duruyo gibi geldi...

benim canım ama görenler de aksini söylüyorlar dümdüz olmuş göbüşüün diyorlar ama orada nedense öyle algılanıyor galiba :26:

tabi eski halini görmediğim için ben bişey diyemem ben resimdeki halini dedim sadece...

tabi eski halini görmediğim için ben bişey diyemem ben resimdeki halini dedim sadece...

tamam profilimden yakınlaştırınca aklıma geldi pantalonumun 2 düğmesi var üst üste
ve üsteki kopuktu bluzun altından dışarıya doğru duruyor pantolunun düğmelenmeyen parçası .bence ondan oluyor.
bir de o fotoğraf akşam yemeğinin üzerine çekildi .

Son düzenleme:
nugyacım nasılsın bebişim nasıl gidiyor ben bugün koşu bandının titreşimli kemerinide kullanmaya başladım. spor yaptıktan sonra 15 dakika falan kan dolaşımını hızlandırmak yağların çözülmesini kolaylaştırmak için kullanacağım. daha önce faydasını görmüştüm. sporla diyetle işe yarar diye düşünüyorum yağın olduğu yerde kan dolaşımı yavaştır hızlandırarak yağ çözülmesi kolaylaştırılabilir. ama öyle abartmadan kullanacağım. çok aşırı hızlı değil.

kızlar yeni fotoğraflarım

$DSC00936.webp

$DSC00935.webp

$DSC00940.webp

kızlar yeni fotoğraflarımı ekledim yorumlarınızı bekliyorum

Back
X